Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ψηφίζει Ρονάλντο ο Μιγιάτοβιτς!!


Ψηφίζει Ρονάλντο ο Μιγιάτοβιτς
Την πεποίθησή του ότι φέτος είναι η χρονιά του Κριστιάνο Ρονάλντο να κερδίσει τη «Χρυσή Μπάλα» εξέφρασε ο Πρέντρακ Μιγιάτοβιτς. Ο πρώην επιθετικός και μετέπειτα αθλητικός διευθυντής της Ρεάλ Μαδρίτης έδωσε τη δική του απάντηση στο ερώτημα για το ποιος είναι ο καλύτερος ποδοσφαιριστής του κόσμου, επισημαίνοντας ότι ο «CR7» υπερτερεί του Λιονέλ Μέσι.

«Είναι δύο ποδοσφαιριστές πολύ διαφορετικοί μεταξύ τους. Αυτό φαίνεται από το πώς κινούνται στο γήπεδο. Ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι πιο γρήγορος από τον Μέσι. Έχει καλύτερη επιτάχυνση, έχει δυνατότερο σουτ, είναι πιο δυνατός από τον Αργεντινό. Για το ψηλό παιχνίδι δεν μιλάω καν. Εκεί έχει λίγους που μπορούν να τον κοντράρουν. Ο Ρονάλντο δεν έχει αδύνατα σημεία. Είναι πληρέστατος ως ποδοσφαιριστής. Πιο πλήρης από τον Μέσι. Είναι ο καλύτερος παίκτης του κόσμου», σημείωσε αρχικά ο Μιγιάτοβιτς, για να προσθέσει στη συνέχεια:

«Σίγουρα το βαθμολογικό κενό της Ρεάλ από την Μπαρτσελόνα είναι μεγάλο, ωστόσο ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει τίποτα. Ο Μάιος είναι αρκετά μακριά ακόμη».



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: