Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Ένα από τα λάθη στην αρχή της σεζόν»

«Ένα από τα λάθη στην αρχή της σεζόν»
Δεν έπρεπε να φορτωθούν με παραπάνω πίεση για υψηλούς στόχους οι νεαροί ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως τόνισε ο προπονητής της Ξάνθης, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός υποστήριξε πως επέστρεψε στο «τιμόνι» των ακριτών, καθώς ήθελε να βοηθήσει ουσιαστικά. «Καλή η νίκη με τον Πανιώνιο, όμως ήμαστε ακόμα χαμηλά», ανέφερε για την επιστροφή στις επιτυχίες του ξανθιώτικου συλλόγου με το εμφατικό 4-0 κόντρα στους Νεοσμυρνιώτες.


Αναλυτικά, όσα δήλωσε ο Μαρίνος Ουζουνίδης στο «Αθλητικό Μετρόπολις»:

Για την επιστροφή του: «Ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει. Όταν έφυγα έκρινα ότι αυτό είναι το σωστό όπως και τώρα που επέστρεψα. Υπάρχουν πολλά πράγματα που δεν μπορείς να δώσεις εξηγήσεις. Για μένα μέτρησε ότι ξέρω καλά τα παιδιά και την ομάδα και θεώρησα ότι πρέπει να γυρίσω ώστε να βοηθήσω την ομάδα. Έγινε μια συζήτηση με τον κ. Πανόπουλο για την ομάδα και αποφασίσαμε ότι θα γίνουν πράγματα που θέλουμε και οι δυο, άλλωστε δεν έφυγα με κακές σχέσεις. Έπρεπε να αλλάξει κάτι γιατί υπήρχε μεγάλη πίεση στην ομάδα. Στη δική μου περίπτωση μίλησε και το συναίσθημα».

Για τους υψηλούς στόχους που μπήκαν στο ξεκίνημα της χρονιάς: «Αυτό ήταν ένα από τα λάθη που κάναμε στην αρχή της σεζόν. Πιστεύαμε και πιστεύουμε στην ομάδα αλλά υπάρχουν νέα παιδιά και δεν έπρεπε να τους φορτώσουμε με τόση πίεση και άγχος. Αυτή τη στιγμή θα απελευθερωθούμε σαν ομάδα και θα φύγουμε από τη θέση που βρισκόμαστε».

Για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο: «Ήταν μια καλή εμφάνιση, ξέρουμε τις δυνατότητες μας και τι μπορούμε να κάνουμε. Παρουσιάσαμε καλά δείγματα και στα προηγούμενα παιχνίδια αλλά δεν ερχόταν τα αποτελέσματα. Θέλαμε πολύ τη νίκη αυτή, τη χρειαζόταν η ομάδα. Ήταν πραγματικά ένα ξέσπασμα. Πρέπει όμως να ανέβουμε στη βαθμολογία γιατί είμαστε ακόμα χαμηλά».

Για την ενίσχυση: «Η ομάδα χρειάζεται εμπειρία γιατί είμαστε πίσω στη βαθμολογία και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε παίκτες που θα μπορέσουν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Δε θα σταματήσουμε να στηρίζουμε τους νέους απλά χρειαζόμαστε εμπειρία σε αυτή τη φάση που βρισκόμαστε».

Για το πρωτάθλημα: «Η ποιότητα δεν είναι όπως ήταν τα προηγούμενα χρόνια. Οι ομάδες εκτός του Ολυμπιακού είναι στο ίδιο επίπεδο και θα τραβήξει το ενδιαφέρον μέχρι το τέλος».

Για τον Άρη και την ΑΕΚ: «Όπως είναι τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξει κάτι. Με όλα αυτά που ακούμε και διαβάζουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και χωρίς να μπορούν να κάνουν πολλές μεταγραφές νομίζω ότι θα μείνει έτσι όπως έχει η κατάσταση».

Δεν υπάρχουν σχόλια: