Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Χαμόγελα Σάντος για Κατσουράνη!!

Χαμόγελα Σάντος για Κατσουράνη
Κάθε λόγο να χαμογελάει έχει ο Φερνάντο Σάντος μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Κώστα Κατσουράνη στον ΠΑΟΚ. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός θα μπορεί και πάλι να υπολογίζει στον διεθνή μέσο, κάτι που δεν θα συνέβαινε αν δεν κατάφερνε να βρει ομάδα και κατ’ επέκταση ρυθμό.

«Η συνεργασία του ΠΑΟΚ με τον Κατσουράνη είναι επωφελής και για τις δύο πλευρές, τόσο για την ομάδα, όσο και για τον ίδιο τον παίκτη. Για να τον εντάξει στο δυναμικό του ο ΠΑΟΚ σημαίνει πολύ απλά ότι οι άνθρωποι του πιστεύουν πολύ στην αξία και τις δυνατότητες του παίκτη» δήλωσε αρχικά στα «Σπορ του Βορρά» και πρόσθεσε:

«Επιπλέον, είναι καλό και για τον Κατσουράνη, ο οποίος θα αγωνίζεται σε μια ομάδα υψηλού επιπέδου και θα έχει την ευκαιρία να διεκδικήσει ξανά στο άμεσο μέλλον τη θέση του στην εθνική ομάδα. Αναμφίβολα, πρόκειται για έναν σημαντικό παίκτη της εθνικής Ελλάδας, στην οποία, όμως, πολύ απλά δεν θα έπαιζε, αν δεν είχε ενεργό παρουσία σε κάποιο σύλλογο. Συνεπώς, και μόνο αυτή η εξέλιξη, να συμφωνήσει δηλαδή με κάποια ομάδα, θα τον βοηθήσει να διεκδικήσει και πάλι τη θέση στην εθνική».

Σε ό,τι αφορά το τι μπορεί να προσφέρει ο Κατσουράνης στον ΠΑΟΚ, απάντησε διπλωματικά: «Αυτή την απάντηση μπορεί να τη δώσει ο Γιώργος Δώνης, που είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, κι όχι εγώ, που είμαι ο προπονητής της εθνικής. Σέβομαι τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος είναι κι ο καθ’ ύλην αρμόδιος για το συγκεκριμένο θέμα» ήταν τα λόγια του Πορτογάλου τεχνικού.




πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: