Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Ευκαιρία για διάκριση»

«Ευκαιρία για διάκριση»
Ένα ισορροπημένο παιχνίδι περιμένει πως θα είναι αυτό κόντρα στην Πάρμα για το Κύπελλο Ιταλίας ο Ρολάντο Μαράν. Ο προπονητής της Κατάνια θεωρεί πως οι δύο ομάδες είναι ίσης δυναμικότητας και ως εκ τούτου οι λεπτομέρειες θα κρίνουν το νικητή. Ο Μαράν αποκάλυψε πως θα προβεί σε αλλαγές, οι οποίες είναι αναγκαστικές, αφού θα στερηθεί τις υπηρεσίες 6 παικτών που είναι τραυματίες και έμειναν στη Σικελία.

Είναι μία από τις ευχάριστες εκπλήξεις του φετινού πρωταθλήματος. Βρίσκεται στην 8η θέση, έχοντας πραγματοποιήσει πολύ καλές εμφανίσεις. Η Κατάνια, μετά την εξαιρετική πορεία στο Καμπιονάτο, θέλει να συνεχίσει τις επιτυχίες και στο θεσμό του Κυπέλλου. Για να γίνει, όμως, αυτό, καλείται να ξεπεράσει το εμπόδιο της Πάρμα, την οποία αντιμετωπίζει εκτός έδρας.

Μιλώντας για το παιχνίδι αυτό, ο προπονητής της Κατάνια, Ρολάντο Μαράν, επανέλαβε πως επιθυμία του είναι να περάσουν στην προημιτελική φάση. «Θέλουμε να νικήσουμε και να προκριθούμε. Δεν με απασχολεί πως με τους αγώνες του Κυπέλλου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις μας αυξάνονται. Ξέρω πως κάποιοι παίκτες μου είναι κουρασμένοι, ωστόσο τους ζητώ να παίξουν για τη νίκη. Το Κύπελλο είναι ένας θεσμός που μπορεί να προσφέρει μεγάλες διακρίσεις σε μια ομάδα σαν την Κατάνια. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμάς», τόνισε ο Μαράν.

Στο πρωτάθλημα καταφέρατε να επιβληθείτε της Πάρμα. Θα παίξει κάποιο ρόλο αυτό; «Άλλο εκείνο το παιχνίδι, άλλο αυτό του Κυπέλλου. Τώρα είναι ένα παιχνίδι χωρίς… αύριο. Όποιος χάσει, αποκλείεται. Πιστεύω πως οι δύο ομάδες είναι στο ίδιο επίπεδο, συνεπώς περιμένω ένα καλό και δυνατό αγώνα, που θα κριθεί στις λεπτομέρειες», υποστήριξε ο προπονητής της Κατάνια.

Θα προχωρήσετε σε αλλαγές; «Αναγκαστικά. Στη Σικελία έμειναν 6 τραυματίες, οπότε είμαι υποχρεωμένος να κάνω πολλές αλλαγές. Θα μπορέσω να ξεκουράσω και κάποιους από τους λεγόμενους βασικούς. Ελπίζω πως ο ενθουσιασμός της ομάδας μετά τα τελευταία, θετικά, αποτελέσματα, θα μας δώσει την ώθηση για να κερδίσουμε», σημείωσε ο Ρολάντο Μαράν.



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: