Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Βλάχος: «Θα είναι μοναδική ευκαιρία τα ματς με τον ΠΑΟΚ»

Ο προπονητής του Αιγινιακού, Γιάννης Βλάχος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι τα παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ θα είναι μια γιορτή για την ομάδα και τους παίκτες του.


Για το όνομα της ομάδα:

«Ακαδημία Πλαταμώνα είναι το όνομα, είναι μια συνένωση των ομάδων, ο Αιγινιακός έχει απορροφήσει την ομάδα του Πλαταμώνα και πήρε τη θέση της στη Γ? εθνική».

Για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ:

«Είναι κάτι μοναδικό γιατί δε σου δίνεται ευκαιρία να παίζεις συχνά παιχνίδια με τέτοιους αντιπάλου αυτού του επιπέδου. Μια ομάδα από τις μεγαλύτερες στην Ελλάδα και ίσως η μεγαλύτερη στη Β. Ελλάδα. Από εμάς αντιμετωπίζεται σαν μια γιορτή. Θέλουμε να ικανοποιήσουμε τον κόσμο που περιμένει το παιχνίδι με ανυπομονησία.

Αν όχι το σύνολο ένα μεγάλο κομμάτι των ανθρώπων της ομάδας αλλά και της περιοχής υποστηρίζουν τον ΠΑΟΚ. Η πρόκληση είναι πολύ μεγάλη. Εμείς πρέπει να ευχαριστηθούμε αυτό το παιχνίδι και να το δούμε σαν μια μοναδική εμπειρία. Το περιμένουμε με ανυπομονησία. Εμείς είμαστε καλά, παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και θέλουμε να παίξουμε και για τον κόσμο που θα βρεθεί στο γήπεδο».

Για τις εκπλήξεις που γίνονται στο Κύπελλο:

«Ο ΠΑΟΚ είναι ομάδα που έχει πέσει θύμα έκπληξης στο παρελθόν. Είναι δύσκολο γιατί είναι δυο τα παιχνίδια και μειώνονται οι ελπίδες μας. Σε ένα παιχνίδι θα είχαμε περισσότερος ελπίδες. Αν και στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι επιφυλάσσει κάθε παιχνίδι».

Για το πώς αντιμετωπίζει η ομάδα του το Κύπελλο:

«Το κίνητρο στο Κύπελλο μας το έδωσε η κλήρωση η οποία μας έφερε στην πρώτη φάση τον Εργοτέλη και μετά τον ΠΑΟΚ, αυτό μας έδωσε το κίνητρο. Εμάς ο κύριος στόχος είναι το Πρωτάθλημα γιατί θα ανέβουν 5 ομάδες φέτος στη Β? κατηγορία, αυτός είναι ο στόχος μας. Εύκολα η δύσκολα θα τα καταφέρουμε. Το Κύπελλο θα το δούμε σαν μια πολύ μεγάλη γιορτή».



πηγή: metrosport.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: