Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Έπιασαν τόπο οι κατάρες!!

Έπιασαν τόπο οι κατάρες!
Η Ρέντινγκ καταράστηκε την Άρσεναλ για τον τρόπο με τον οποίο την άφησε εκτός προημιτελικών Λιγκ Καπ (με το περίφημο 7-5 και την ανατροπή από 4-0). Και αυτές οι κατάρες, έπιασαν τόπο!

Οι «κανονιέρηδες», υπέστησαν ντροπιαστικό αποκλεισμό με την ήττα από τη Μπράντφορντ, με σκορ 3-2 στα πέναλτι, την ώρα που οι παίκτες του Αρσέν Βενγκέρ είχαν στείλει το παιχνίδι στην παράταση στο 88' με τον Βερμάελεν, που έμελλε να αστοχήσει στο τελευταίο πέναλτι της ομάδας του!

Mε βασικούς, με ομάδα μικρότερης δυναμικότητας, με τον τίτλο του φαβορί, αλλά με… εμφάνιση μικρής ομάδας.

Η Άρσεναλ… «πάγωσε» και το «Valley Parade» ξεσηκώθηκε από το 16ο λεπτό.

Ο Γκάρι Τόμσον εκτέλεσε άψογα το φάουλ που κέρδισε η ομάδα του λίγο έξω από την περιοχή του Σέζνι για να κάνει το 1-0! Στο 40’, ο Κοκλέν έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, ενώ πέντε λεπτά αργότερα, από σέντρα του Γκιμπς, ο Ζερβίνιο δεν κατάφερε να σπρώξει τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας άσχημο πλασέ.

Οι «κανονιέρηδες» μπορεί να μην δικαιολόγησαν τη διαφορά επιπέδου στο παιχνίδι αλλά έφτασαν στο επιθυμητό γκολ στο 88ο λεπτό. Ο Τόμας Βερμάελεν έκανε το 1-1 με κοντινή κεφαλιά από σέντρα του Καθόρλα και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί η Άρσεναλ συνέχισε τον επιθετικό της μονόλογο, ο οποίος εκφράστηκε σε δύο περιπτώσεις εξαιρετικά. Αρχικά, με την κεφαλιά του Μαρουάν Σαμάκ και στη συνέχεια με το δοκάρι του Σάντι Καθόρλα, στο δεύτερο ημίχρονο της παράτασης. Το σκορ δεν άλλαξε, το ματς οδηγήθηκε στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτι, υπό τις εκκωφαντικές κραυγές των οπαδών των γηπεδούχων, οι οποίοι πανηγύριζαν ακόμη και στην παραμικρή πάσα που άλλαζαν οι παίκτες του συλλόγου.

Τα πέναλτι

Στα πέναλτι ο Σάντι Καθόρλα σημάδεψε πάνω στον Ματ Ντιουκ, ενώ και ο Μαρουάν Σαμάκ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ αντίθετα ο Τζακ Γουίλσιρ βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα. Μοιραίος παίκτης για τους Λονδρέζους ήταν ο Τόμας Βερμάελεν, ο οποίος έχασε το τελευταίο πέναλτι και έδωσε στην Μπράντφορντ το εισιτήριο για τα προημιτελικά του θεσμού.

Η Μπράντφορντ έγινε μόλις η πέμπτη ομάδα στην ιστορία του Λιγκ Καπ που όντας στην τέταρτη κατηγορία αποκλείει δύο συλλόγους που από την πρώτη, στην ίδια σεζόν.



3-2   @SpheraChannel από SpheraChannel

Πηγή: England365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: