Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

«Το μέλλον ανήκει στον Μαυρία αν…»

«Το μέλλον ανήκει στον Μαυρία αν…»
Την άποψη πως ο Χάρης Μαυρίας μπορεί να κάνει σπουδαία πράγματα στο μέλλον αν συνεχίσει να δουλεύει σκληρά και να είναι ταπεινός, εξέφρασε στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και την εκπομπή «Βάσει σχεδίου» ο Άκης Μάντζιος.

Ο τεχνικός της Κέρκυρας μίλησε και για την ομάδα του τη πορεία της στο φετινό πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας, αλλά και για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα που πραγματοποιήθηκε υπό κακές καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά όσα είπε ο Άκης Μάντζιος στην εκπομπή «Βάσει σχεδίου»:

Για τις κακές καιρικές συνθήκες στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα:

«Δεν ξέρουμε γιατί πρέπει να γίνονται τέτοια παιχνίδια που είναι σε κομβικό σημείο υπό τέτοιες καιρικές συνθήκες. Οι συνθήκες ήταν πραγματικά κακές. Δουλεύαμε όλη την εβδομάδα για να βγάλουμε κάποια πράγματα στο γήπεδο, αλλά όλα, όμως, καταργήθηκαν, αφού όλα ήτα θέμα τύχης. Μιλήσαμε τόσο με τον διαιτητή όσο και με τους υπεύθυνους της αναμέτρησης, οι οποίοι είχαν διάθεση να γίνει το ματς».


Για την μη σταθερή πορεία της Κέρκυρας:

«Στα τελευταία τρία παιχνίδια όλα μας πηγαίνουν κόντρα. Στο παιχνίδι με τη Βέροια είχαμε μια αποβολή αναίτια και μας ισοφάρισαν οι αντίπαλοι στο 90’. Στη Λιβαδειά η αλήθεια είναι πως δεν ήμασταν καλοί και δεν δικαιούμασταν κάτι από εκεί. Ωστόσο, στα τελευταία ματς όλα μας πάνε κόντρα».

Για το ματς της επόμενης αγωνιστικής με τον Πανθρακικό:


«Το παιχνίδι με τον Πανθρακικό είναι σημαντικό. Θέλουμε να το πάρουμε τόσο για ψυχολογικούς όσο και για βαθμολογικούς λόγους. Από εκεί και περά θα κοιτάξουμε να ενισχύσουμε στην μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, προκειμένου να τα πάμε ακόμη καλύτερα στη συνέχεια».

Για τις ομάδες που φοβάται όσον αφορά στην αναμονή:

«Δεν φοβόμαστε κάποια ομάδα. Όλες έχουν αρκετά προβλήματα. Ιδιαίτερα οι σύλλογοι με τα νέα παιδία χρειαζόντουσαν περισσότερο χρόνο για να προσαρμοστούν στις συνθήκες του πρωταθλήματος».

Για το ποια από τα αποτελέσματα της 14ης αγωνιστικής δεν ήταν καλά για την Κέρκυρα:

«Η ήττα η δική μας από τα Γιάννενα. Πρέπει να κοιτάμε τι κάνουμε εμείς. Σίγουρα κοιτάς τους αντιπάλους σου και τα αποτελέσματά τους. Όπως εμείς είχαμε κάνει ένα σερί με καλές εμφανίσεις υπάρχουν αγωνιστικές που και άλλες ομάδες που κάνουν θετικά η αρνητικά σερί»
.

Για το ντέρμπι:

«Ήταν πολύ καλό. Είχε θέαμα, ωραία γκολ και καλή διαιτησία. Ελπίζω να έχουμε ανάλογη συνεχεία από τις δυο ομάδες στο πρωτάθλημα. Δεν πιστεύω πως έπαιξε ρόλο η βαθμολογική διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων στην συγκεκριμένη αναμέτρηση, αφού μιλάμε για το γόητρό τους σε αυτό το ματς. Το αποτέλεσμα και το θέαμα που είδαμε μας άφησαν ικανοποιημένους».

Για τον Χάρη Μαυρία:

«Πρέπει να έχει χαμηλά το κεφάλι και να δουλεύει πολύ, προκειμένου να έχει διάρκεια σαν παίκτης, καθώς μόνο έτσι θα μπορέσει να καθιερωθεί. Το μέλλον του ανήκει αν είναι συγκεντρωμένος».

Δεν υπάρχουν σχόλια: