Τετάρτη, 12 Δεκεμβρίου 2012

Μητρόπουλος: «Ανυπομονώ να παίξω στον Άρη»

Ο ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού, Παύλος Μητρόπουλος, φιλοξενήθηκε στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» και μίλησε για τη συμφωνία του με τον Άρη, η οποία θα ολοκληρωθεί εφόσον ο Άρης εξασφαλίσει φορολογική ενημερότητα.

Για τη συμφωνία με την ομάδα του Άρη:

«Αρχικά ήρθε ο Άρης σε συμφωνία με τον Παναιτωλικό και μετά συμφώνησα και εγώ με τον Άρη».

Για το πρόβλημα που υπάρχει στον Άρη με τη φορολογική ενημερότητα :

«Είμαι ενήμερος και μιλάω με τον Άρη, όταν ξεπεραστεί αυτό το πρόβλημα θα υπογράψω και τυπικά στην ομάδα».

Για τα αγωνιστικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άρης:

«Γνωρίζω την κατάσταση στον Άρη, έχω παρακολουθήσει όλα τα παιχνίδια του φέτος, έχει δυνατή έδρα και υπέροχο κόσμο. Είμαι αποφασισμένος να έρθω και βοηθήσω τον Άρη γιατί είναι μια μεγάλη ομάδα».

Για το γεγονός ότι δεν αγωνίζεται στα τελευταία παιχνίδια:

«Στα πρώτα έξι παιχνίδια αγωνίστηκα αλλά υπάρχει τώρα ένα χρονικό διάστημα που δεν αγωνίζομαι , κάνω όμως προπονήσεις. Ένα παιδί σαν εμένα είναι αποφασισμένο να αγωνιστεί αλλά και να βοηθήσει όσο μπορεί την ομάδα.

Με τον Ολυμπιακό Βόλου όταν ήταν στην Α? εθνική που έκανε την καλή πορεία είχα συμμετοχές. Μετά αφού υποβιβάστηκε είχα να παρόμοιο πρόβλημα, δεν αγωνιζόμουν αλλά επανήλθα».

Για Καπετάνο και Ψυχογιό τους οποίους γνωρίζει από τον Ολυμπιακό Βόλου:

«Με τον Καπετάνο και τον Ψυχογιό ήμασταν μαζί στον Ολυμπιακό Βόλου, έχω συχνή επαφή με τα παιδιά, έχουμε καλές σχέσεις. Με έχουν ενημερώσει για το κλίμα της ομάδας μου έχουν πει ότι είναι καλό. Θα βοηθήσω και θα με βοηθήσει ο Άρης».

Για το πώς πάνε τα πράγματα στον Παναιτολικό:

«Νομίζω ότι μετά από ένα γκολ του Τοτσέ ήρθε η κάτω βόλτα για την ομάδα, είναι 14 ματς χωρίς νίκη. Τη νέα χρονιά γίνεται μια νέα προσπάθεια, η ομάδα σου παρέχει τα πάντα αλλά δεν έχει βρει ακόμα το δρόμο της. Θα τον βρει όμως με αυτό το ρόστερ που έχει».
πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: