Τετάρτη 12 Δεκεμβρίου 2012

Ξεκόλλησαν οι «μαυρόγατες»! (video)

Ξεκόλλησαν οι «μαυρόγατες»! (video)
Η «ουρά» της βαθμολογίας δεν της ταιριάζει!

Η Σάντερλαντ επικράτησε 3-0 της Ρέντινγκ σε εξ’ αναβολής αναμέτρηση για τη δεύτερη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, επέστρεψε μετά από τέσσερα παιχνίδια στις νίκες και «σκαρφάλωσε» στην 15η θέση του βαθμολογικού πίνακα, αφήνοντας πίσω της την ουραγό τριάδα.

ΜακΚλίν (3’), Φλέτσερ (28’) και Σεσενιό (90’+4’) τα γκολ για τις «μαυρόγατες» του Μάρτιν Ο’ Νιλ, οι οποίες είχαν την πλήρη υπεροχή στο πρώτο μέρος και με το προβάδισμα των δύο τερμάτων κατέβασαν… ταχύτητα στο δεύτερο 45λεπτό.

Από την πλευρά τους οι «Royals» έμειναν στους 9 βαθμούς και την προτελευταία θέση της κατάταξης, με την απόσταση πλέον από τη γραμμή του υποβιβασμού να βρίσκεται στο -6.

Το ματς:

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε το ματς για τους γηπεδούχους, οι οποίοι πήραν το προβάδισμα μόλις στο 3ο λεπτό. Η μπάλα, μετά από εκτέλεση κόρνερ, έφτασε στον ΜακΛΚλίν, ο οποίος την έστειλε στα δίχτυα του Φεντερίτσι για το 1-0! Οι «μαυρόγατες» πατούσαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ωστόσο οι Λάρσον, Τζόνσον και Σεσενιό δεν βρήκαν στόχο, ενώ στη μοναδική καλή στιγμή της Ρέντινγκ δεν τα κατάφερε ο Πιρς.

Το 2-0 για την ομάδα του Μάρτιν Ο’ Νιλ έμοιαζε θέμα χρόνου και τελικά ήρθε από τον Φλέτσερ, που εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τρόπο τη σέντρα του Ρόουζ δύο λεπτά πριν τη συμπλήρωση του πρώτου ημιώρου. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους μία ομάδας υπήρχε στο γήπεδο και αυτή ήταν η Σάντερλαντ, η οποία όμως δεν κατάφερε να φτάσει σε ακόμα ένα τέρμα.

Στο δεύτερο μέρος οι «Royals» προσπάθησαν να αντιδράσουν και είχαν την πρώτη καλή στιγμή, με τον Σόρεϊ όμως να μην μπορεί να νικήσει με απευθείας εκτέλεση φάουλ τον Μινιολέ και το 2-0 να παραμένει. Οι ευκαιρίες για τις «μαυρόγατες» συνεχίστηκαν και ο Σεσενιό στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων διαμόρφωσε το τελικό 3-0 στο «Στάδιο του Φωτός».



с 3-0 р από Futbol2101

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Σάντερλαντ: Μινιολέ, Ρόουζ (69’ Βον), Λάρσον, Γκάρντνερ, Κόλμπακ, Ο’Σι, Τζόνσον (46’ Μπάρντσλεϊ, 76’ Μπραμπλ), ΜακΚλιν, Κουεγιάρ, Φλέτσερ, Σεσενιό

Ρέντινγκ: Φεντέριτσι, Σόρεϊ, Κάμινγκς, Πιρς, Μαριάπα, Λέιγκερτγουντ, Ταμπ, ΜακΆναφ, ΜακΚλίρι (72’ Σάμιουελ), Χαντ, Λε Φοντρ



πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: