Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Απίστευτο: Επόπτης στην Κρήτη δεν ξέρει ούτε τα βασικά για το οφσάιντ!! (video)


Απίστευτο: Επόπτης στην Κρήτη δεν ξέρει ούτε τα βασικά για το οφσάιντ (video)

Απίστευτο και όμως... ελληνικό. Επόπτης σε ματς τοπικού πρωταθλήματος στο Ηράκλειο Κρήτης δεν ξέρει ούτε τα βασικά, αφού υποδεικνύει οφσάιντ σε πάσα που γίνεται από μπροστά προς τα πίσω.

Το είδαμε και αυτό σε ελληνικό γήπεδο. Επόπτης να μην γνωρίζει ούτε τα βασικά του κανονισμού για το οφσάιντ.

Σε παιχνίδι τοπικού πρωταθλήματος στην Κρήτη ανάμεσα στην Ομόνοια και το Λίντο, ο επόπτης υπέδειξε οφσάιντ σε γύρισμα παίκτη από μπροστά προς τα πίσω.

Δείτε την απίστευτη φάση





*Πηγή: sport-fm.gr*

Η συνέντευξη Μπερμπάτοφ έγινε γελοιογραφία στην Independent!! (pic)


Η συνέντευξη Μπερμπάτοφ έγινε γελοιογραφία στην Independent (pic)

Με καυστικό και ειρωνικό τρόπο σχολιάζει η ιρλανδική έκδοση της Independent την συνέντευξη του Μπερμπάτοφ στον εαυτό του. Ένας δημοσιογράφος θα ρωτούσε άλλα, αναφέρει.

Την προηγούμενη βδομάδα η συνέντευξη του Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ στον εαυτό του έγινα viral, ενώ άπαντες σχολίασαν την πρωτοτυπία και την καινοτομία που επέλεξε ο Βούλγαρος άσος του ΠΑΟΚ.

Ωστόσο δεν σχολιάζουν όλοι θετικά τη συγκεκριμένη επιλογή του Μπερμπάτοφ, με την ιρλανδική έκδοση της Independent να σχολιάζει καυστικά και να ειρωνεύεται τον Βούλγαρο άσο.

Η εφημερίδα σχολιάζει πως πλέον οι ποδοσφαιριστές δεν έχουν ανάγκη από τους δημοσιογράφους, αφού πλέον μπορούν να παίξουν οι ίδιοι αυτό το ρόλο, με τη διαφορά ότι στην περίπτωση Μπερμπάτοφ, ένας κανονικός δημοσιογράφος ίσως έκανε κάποιες... «μη επιθυμητές» ερωτήσεις.

Μάλιστα, στο θέμα δημοσιεύεται και σχετική γελοιογραφία, με τον εκπρόσωπο του παίκτη να μιλάει στο τηλέφωνο και να λέει... «δεν είναι ικανοποιημένος με τον Τύπο, αλλά θα δώσει μια συνέντευξη στον καθρέφτη του».

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Γιατζόγλου: «Λάθος η χημεία στον Παναθηναϊκό. Το βλέπει και τυφλός»


Γιατζόγλου: «Λάθος η χημεία στον Παναθηναϊκό. Το βλέπει και τυφλός»

Απολαυστικός ο Στιβ Γιατζόγλου μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Η χημεία του ΠΑΟ είναι λάθος, το βλέπει και τυφλός. Ο ΟΣΦΠ είναι συμπαγής», τόνισε. Τι είπε για Καβάλα, μπλόκα και το αν θα γράψει βιβλίο.

Ο Στιβ Γιατζόγλου ξεδίπλωσε για άλλη μια φορά το ταλέντο του στις ατάκες. Μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6 ο προπονητής της Καβάλας αναφέρθηκε στη δύσκολη προσπάθεια της σωτηρίας, στην οδύσσεια μέχρι να φτάσει η ομάδα του στην Αμαλιάδα, το ελληνικό πρωτάθλημα που ΔΕΝ του αρέσει, τα προβλήματα του Παναθηναϊκού, τον συμπαγή Ολυμπιακό, τις διαφορές Ευρώπης-ΝΒΑ, το ξεκίνημά του από τα γκέτο της Νέας Υόρκης και το αν θα έγραφε βιβλίο για τη ζωή του.

Αναλυτικά, ο Στιβ Γιατζόγλου μίλησε στους Αλέξη Σπυρόπουλο και Θανάση Ασπρούλια για:

-την προσπάθεια της Καβάλας να σωθεί: «Ο Έρνεστ Χέμινγουεϊ είχε γράψει το ‘Θάνατος το απόγευμα’. Κι εμείς ζούμε και πεθαίνουμε κάθε Σάββατο. Έχουμε ακόμη ψωμιά, ας προχωρήσουμε βήμα-βήμα και θα δούμε τι θα κάνουμε. Πρέπει να είμαστε ταπεινοί στις επιτυχίες και θαρραλέοι στις αποτυχίες. Όταν μπαίνεις σε μια μάχη δεν σκέφτεσαι τίποτα. Δουλεύεις με αυτά που έχεις. Προσπαθούμε να κρύψουμε τις αδυναμίες μας και να βγάλουμε τα προτερήματα».

-τη νίκη επί του Κοροίβου: «Τα παιδιά κατάλαβαν τι έπρεπε να κάνουμε για να κερδίσουμε. Οι αντίπαλοί μας νόμιζαν πως η διαφορά των 12 πόντων ήταν αρκετή, αλλά τα ματς γυρίζουν. Πήραμε το ρυθμό του αγώνα και κάναμε την υπέρβαση. Όμως δεν πρέπει να κάνουμε τη νίκη… γάμο. Έχουμε δρόμο ακόμη».

-το δύσκολο ταξίδι στην Αμαλιάδα: «Κάναμε 20 ώρες στο πούλμαν από τα μπλόκα. Δεν παρακαλέσαμε κανέναν. Δεν συναντήσαμε καν αγρότες, δεν είχαμε καν την ευκαιρία να τους παρακαλέσουμε να μας αφήσουν να περάσουμε. Είχαν κλείσει τους δρόμους και είχαν φύγει. Πήγαμε από χωριά και χωράφια, κλέψαμε κάτι πορτοκάλια και μανταρίνια. Βγήκα από το πούλμαν και δεν μπορούσα να περπατήσω από την ταλαιπωρία. Τώρα με τον Απόλλωνα δεν πάω στην Πάτρα ξανά με πούλμαν».

-το αν του αρέσει το ελληνικό πρωτάθλημα: «Όχι, δεν μου αρέσει. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι προέκταση της ελληνικής κοινωνίας. Υπάρχουν πλούσιοι και φτωχοί. Είναι συναρπαστικό μεν, αλλά οι ομάδες αντιμετωπίζουν πολλά λειτουργικά προβλήματα».

-τον φετινό Παναθηναϊκό: «Ο Παναθηναϊκός έκανε μια λάθος χημεία στην ομάδα του. Τυφλός να είσαι το βλέπεις. Έχει καλούς παίκτες, αλλά η συνταγή δεν είναι καλή. Έχουν τρία σέντερ καρμπόν και οι αντίπαλοι χτυπάνε σε αυτό το πράγμα, κάτι που πληρώνει ο Παναθηναϊκός. Μου κάνει μεγάλη εντύπωση πώς δεν έχουν αλλάξει ακόμη παίκτη, αλλά δεν είναι δική μου δουλειά. Δεν έχουν άλλα προβλήματα, το επιτελείο τους είναι καλό, αλλά η ομάδα δεν συναρμολογήθηκε όπως έπρεπε για τις ανάγκες της. Είναι μια ομάδα που κάθε χρόνο ξεκινά για το τριπλ κράουν».

-τον φετινό Ολυμπιακό: «Ο Ολυμπιακός παίζει πολύ δυνατά. Είναι μια συμπαγής ομάδα κι έχει έναν καλό προπονητή, που ξέρει να κρύβει τις αδυναμίες».

-τη διαφορά ΝΒΑ-Ευρώπης: «Το ΝΒΑ είναι ένα πρωτάθλημα που απαρτίζεται κυρίως από αθλητές. Έχει πρώτο μέλημα το θέαμα, γιατί αυτό συνεπάγεται έσοδα. Καμία ομάδα του ΝΒΑ δεν την ενδιαφέρει να κερδίζει παιχνίδια με 72-70. Υπήρξαν μεγάλοι προπονητές, όπως ο Μάικ Φρατέλο, που τον έδιωξαν από το ΝΒΑ γιατί πήγαινε σε μικρά σκορ κι αυτό ήταν αντιεμπορικό. Οι Ευρωπαίοι έχουν μάθει καλύτερα τα βασικά, αλλά υστερούν στα αθλητικά προσόντα. Ο Παπανικολάου γιατί έφυγε από το Χιούστον; Ήθελαν κάποιον που ήταν καλύτερος αθλητής. Δεν ήταν όμως καλύτερος παίκτης από τον Παπανικολάου. Είναι δύο διαφορετικοί κόσμοι. Στις χώρες όπου το αποτέλεσμα έχει άμεσο ενδιαφέρον, οι παίκτες μπαίνουν σε καλούπια και δίνουν περισσότερη έμφαση στην άμυνα».

-την πορεία του μέχρι να έρθει στην Ελλάδα: «Ήμουν ένα φτωχόπαιδο που μεγάλωσε σε γκέτο της Νέας Υόρκης από μετανάστες. Μεγάλωσα στο δρόμο. Είχα γονείς που ήταν μάλαμα και με προστάτεψαν από επικίνδυνους δρόμους, αλλά κι εγώ είχα το μυαλό να αποφύγω κάποια πράγματα. Μέσα από το μπάσκετ πήγα στο κολέγιο. Δεν ήμουν πολύ καλός παίκτης, αλλά είχα πολλά στοιχεία που ήταν απαραίτητα για να προχωρήσω. Δεν ξεκίνησα σαν πρώτος παίκτης στο κολέγιο, ήμουν τελευταίος στον πάγκο, αλλά όλη μέρα δούλευα».

-το αν θα γράψει βιβλίο: «Για να γράψω βιβλίο, πρέπει να βρω πρώτα καλούς δικηγόρους. Αν γράψω βιβλίο, δεν θα είναι το ‘Πάτερ ημών’. Να είστε σίγουροι».

«Ευχαριστώ» της Καλλονής στους αγρότες!!


«Ευχαριστώ» της Καλλονής στους αγρότες

Τις επιτροπές των αγροτών που διευκόλυναν την μετακίνηση τις αποστολές των ομάδων της Καλλονής ευχαρίστησε η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου.

Τις επιτροπές των αγροτών που διευκόλυναν την μετακίνηση τις αποστολές των ομάδων της Καλλονής ευχαρίστησε η διοίκηση του νησιωτικού συλλόγου.

Η ανακοίνωση

Η ΠΑΕ ΚΑΛΛΟΝΗ ευχαριστεί τις επιτροπές των αγροτών για τις διευκολύνσεις που παρείχαν στην μετακίνηση των αποστολών (μεγάλη ομάδα και Κ20) στο Αγρίνιο για τις αναμετρήσεις με τις ομάδες του Παναιτωλικού.

Τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επίτευξη των στόχων τους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ταξίδι του Γκουαρντιόλα με τη Σίτι θα ξεκινήσει από την Κίνα!!


Το ταξίδι του Γκουαρντιόλα με τη Σίτι θα ξεκινήσει από την Κίνα

Ο Πεπ Γκουαρντιόλα είναι πολύ κοντά στη Σίτι, με τους «σίτιζενς» να θέλουν να συνδυάσουν την καλοκαιρινή περιοδεία τους στην Κίνα με τη νέα αρχή με τον Πεπ στο τιμόνι.

Μπορεί να μην έχει ανακοινωθεί επίσημα, όμως στην Αγγλία θεωρείται σχεδόν δεδομένη η «παντρειά» του Πεπ Γκουαρντιόλα με τη Μάντστεστερ Σίτι.

Παρόλο που καμία πλευρά δεν έχει επιβεβαιώσει προς το παρόν τη μετακίνηση του Ισπανού προπονητή στο Μάντσεστερ, οι «σίτιζενς» φαίνεται πως σχεδιάζουν την επόμενη σεζόν, με βάση τον Γκουαρντιόλα.

Στη Σίτι ετοιμάζονται για μια τεράστια καλοκαιρινή περιοδεία στην Κίνα, με τον Ισπανό τεχνικό που είναι παγκοσμίως αναγνωρίσιμος, να αποτελεί βαρύ «όπλο» στο να κερδίσει η αγγλική ομάδα την τεράστια κινέζικη αγορά που διψάει για ονόματα.

Σύμφωνα με βρετανικά δημοσιεύματα, η ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της Σίτι από τον Γκουαρντιόλα θα γίνει σε εκείνη τη χρονική στιγμή, αφού οι «σίτιζενς» θέλουν να το συνδυάσουν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ζιντάν: «Περίπλοκο αλλά όχι δύσκολο το πρωτάθλημα»


Ζιντάν: «Περίπλοκο αλλά όχι δύσκολο το πρωτάθλημα»

Δεν εγκαταλείπει τη μάχη του τίτλου ο προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι βαθμοί που χωρίζουν την Ρέαλ Μαδρίτης από την κορυφή και την Μπαρτσελόνα δεν φαίνονται αρκετοί για να σκοτώσουν τις ελπίδες του Ζινεντίν Ζιντάν για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο τεχνικός της Βασίλισσας μετά την 6άρα επί της Εσπανιόλ, δήλωσε πως παρότι αναγνωρίζει την δυσκολία της υπόθεσης - τίτλος, δεν χάνει την αισιοδοξία του: «Στόχος μας είναι να προσπαθούμε και να κάνουμε ό,τι καλύτερο ώστε να φτάσουμε στο τέλος της σεζόν έχοντας μια ελπίδα να κερδίσουμε την La Liga. Θα συνεχίσουμε, γνωρίζοντας ότι είμαστε 4 βαθμούς πίσω, οι οποίοι μπορούν να γίνουν επτά (η Μπαρτσελόνα έχει ένα ματς λιγότερο). Θα κάνουμε αυτό που πρέπει να κάνουμε. Τίποτα δεν έχει τελειώσει. Είναι περίπλοκο αλλά όχι αδύνατο».

Ο Ζιντάν δεν παρέλειψε να επαίνεσε και τον Κριστιάνο Ρονάλντο λέγοντας: «Όταν δεν πετυχαίνει χατ-τρικ (νομίζουμε πως) είναι εκτός φόρμας. Αυτό συμβαίνει πάντα και αυτό περιμένουμε πάντα από εκείνον. Ο ίδιος είναι ιδιαίτερα φιλόδοξος και στόχος του είναι να σκοράρει συνεχώς. Σήμερα έκανε μια εξαιρετική δουλειά και στην άμυνα».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δέκα χρόνια μετά 8/8 η ΑΕΚ!!


Δέκα χρόνια μετά 8/8 η ΑΕΚ

Από την εποχή… Σάντος, είχε η ΑΕΚ να φτάσει οκτώ σερί νίκες, ενώ έκανε το απόλυτο τον Ιανουάριο για πρώτη φορά μετά το 1977.

Ιστορικές επιδόσεις καταγράφει η ΑΕΚ από τον Ιανουάριο. Η χθεσινή νίκη επί της Βέροιας ήταν η όγδοη συνεχής για την «Ένωση», κάτι που είχε να συμβεί από την περίοδο 2005/06, όταν το νικηφόρο σερί της είχε σταματήσει στις δέκα νίκες.

Από τις 16 Οκτωβρίου μέχρι τις 17 Δεκεμβρίου οι «κιτρινόμαυροι» είχαν μετρήσει εννιά νίκες στο πρωτάθλημα και μία στο Κύπελλο. Στο διάστημα εκείνο είχαν νικήσει Ιωνικό (0-1), Παναθηναϊκός (3-0), ΠΑΣ Γιάννινα (0-3 στο Κύπελλο), Πανιώνιο (0-2), Καλλιθέα (2-0), Ακράτητο (1-2), Λεβαδειακό (0-1), ΠΑΟΚ (2-1), ΟΦΗ (0-1) και Απόλλωνα Καλαμαριάς (2-1).

Η ΑΕΚ είχε να βγάλει τον Ιανουάριο μόνο με νίκες από το 1977, επί Φράντισεκ Φάντροκ, όταν είχε έξι στα έξι, απέναντι σε Απόλλωνα Σμύρνης (0-2), Ηρακλή (1-2 στο Κύπελλο), ΟΦΗ (4-1), Καβάλα (0-1), Παναχαϊκή (0-2) και Ατρόμητο (1-0).
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Τελειώνει άμεσα του Φινμπόγκασον»


«Τελειώνει άμεσα του Φινμπόγκασον»

Μέχρι το απόγευμα θα έχει ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Άλφρεντ Φινμπόγκασον στην Άουγκσμπουργκ, όπως αναφέρουν ισπανικά δημοσιεύματα. Πόσα χρήματα δίνουν οι Γερμανοί για τον Ισλανδό φορ.

Στην Άουγκσμπουργκ θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άλφρεντ Φινμπόγκασον, σύμφωνα με χθεσινοβραδινές και σημερινές πληροφορίες από την Ισπανία.

Σύμφωνα με τον ραδιοφωνικό σταθμό της Marca, η γερμανική ομάδα δίνει 5 εκατ. ευρώ στη Σοσιεδάδ, η οποία δαπάνησε 7,5 εκατ. ευρώ πριν από ενάμιση χρόνο για τον Ισλανδό φορ.

Η μεταγραφική περίοδος κλείνει στις 7 το απόγευμα στη Γερμανία, οπότε οι εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν τις επόμενες ώρες και ο διεθνής άσος θα αφήσει τον Ολυμπιακό, στον οποίο από το καλοκαίρι έχει 13 συμμετοχές με 2 γκολ και 1 ασίστ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αυτή είναι η νέα φανέλα της Άρσεναλ!! (pic)


Αυτή είναι η νέα φανέλα της Άρσεναλ (pic)

Τη νέα φανέλα της Άρσεναλ για την επόμενη σεζόν ετοιμάζει η εταιρία που ντύνει τους «κανονιέρηδες», με τις πρώτες φωτογραφίες της νέας εμφάνισης να διαρρέουν στο διαδίκτυο.

Το σχέδιο της εντός έδρας εμφάνισης της Άρσεναλ της περιόδου 2016-2017 από την Puma, διέρρευσε σε λογαριασμό στο twitter που θεωρείται έγκυρος σε θέματα που αφορούν τους «κανονιέρηδες».

Δείτε τη μακέτα της εμφάνισης που διέρευσε



*Πηγή: sport-fm.gr*

Επίσημα στον Αρκαδικό ο Τζόουνς!!


Επίσημα στον Αρκαδικό ο Τζόουνς

Ο Κάμερον Τζόουνς είναι και επίσημα παίκτης του Αρκαδικού. Η ουραγός της Basket League ομάδα της Τρίπολης κάνει την ύστατη προσπάθεια για να σωθεί.

Τη συμφωνία του Κάμερον Τζόουνς με τον Αρκαδικό επικύρωσε το γραφείο μάνατζερ που τον εκπροσωπεί.

Ο 26χρονος Αμερικανός γκαρντ (1,93μ.) ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στο Ισραήλ με τη φανέλα της Ιρόνι Νες Ζιόνα, η οποία τον αποδέσμευσε στις 20 Ιανουαρίου. Μαζί της είχε 8,1 πόντους, 2,4 ριμπάουντ, 2,3 ασίστ, 1,1 κλέψιμο και 1,5 λάθη σε 25,1 λεπτά κατά μέσο όρο.

Πέρσι αγωνίστηκε στη VTB League με τη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, ενώ νωρίτερα έπαιζε στο NBDL. Είναι απόφοιτος του Northern Arizona, χωρίς όμως να γίνει ντραφτ το 2011.
















*Πηγή: sport-fm.gr*

Νίκη με σούπερ Ντόρσεϊ!!


Νίκη με σούπερ Ντόρσεϊ

Ο Oregon πέρασε με 91-74 από την έδρα του Arizona State με εξαιρετική εμφάνιση του Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Μια ακόμη πολύ καλή εμφάνιση έκανε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στο NCAA. Το Oregon (17-4) ήταν επιβλητικό στην έδρα του Arizona State (12-9), όπου νίκησε 91-74.

Ο 19χρονος γκαρντ σε 32 λεπτά είχε 16 πόντους (9/11 βολές, 2/5 δίποντα, 1/3 τρίποντα), 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα και 3 λάθη σε 32 λεπτά.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το μήνυμα του Εσιέν μετά τα Χανιά!! (pic)


Το μήνυμα του Εσιέν μετά τα Χανιά (pic)

Ο Μάικλ Εσιέν συνηθίζει να στέλνει το μήνυμα του στα social media μετά από τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού και αυτό έκανε μετά τη νίκη των «πρασίνων» επί του Πλατανιά.

Μέσω του λογαριασμού του στο instagram συνηθίζει να σχολιάζει τα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ο Μάικλ Εσιέν και αυτό έκανε μετά το ματς του Παναθηναϊκού στα Χανιά με τον Πλατανιά.

Ο Γκανέζος που χρειάστηκε να παίξει ακόμα και ως κεντρικός αμυντικός στο τέλος του ματς, έδωσε τα εύσημα στους συμπαίκτες του, γράφοντας: «Ακόμα μια νίκη παιδιά, μπράβο».

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Michael Essien® (@iam_ess) στις




*Πηγή: sport-fm.gr*

Σάρωσαν οι Γουόριορς, σκόραρε ο Θανάσης!!

Παρά την κακή βραδιά του Στεφ Κάρι, οι Γουόριορς «καθάρισαν» 116-95 τους Νικς, για τους οποίους είχε 4π. ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Αρνητικό ρεκόρ στην ιστορία τους οι Λέικερς.

Σάρωσαν οι Γουόριορς, σκόραρε ο ΘανάσηςΟι Γουόριορς οδεύουν ολοταχώς στην κατάρριψη του ρεκόρ των Μπουλς (72-10) από τη σεζόν 1995/96. Πέρασαν από τη Νέα Υόρκη συντρίβοντας 116-95 τους Νικς και έφτασαν τις 44 νίκες σε 48 ματς, με τον Κλέι Τόμπσον να έχει 34 πόντους και τον Ντρέιμοντ Γκριν να κάνει το όγδοο φετινό του τριπλ-νταμπλ με 20 πόντους, 10 ριμπάουντ και 10 ασίστ. Έτσι δεν φάνηκε η κακή βραδιά του Στεφ Κάρι που είχε μεν 13 πόντους, αλλά με μόλις 5/17 σουτ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έπαιξε για δεύτερη φορά με τους Νικς και σε 4:04 είχε 4 πόντους (2/2 δίποντα, 0/1 τρίποντο) και 1 ριμπάουντ.

Οι 23 πόντοι του Κόμπι Μπράιαντ δεν απέτρεψαν τη δέκατη σερί ήττα των Λέικερς με 101-82 από τους Χόρνετς, κάτι που αποτελεί ισοφάριση του αρνητικού ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας, από το 1994. Μάλιστα με ρεκόρ 9-41 οι «λιμνάνθρωποι» εξασφάλισαν πως θα έχουν αρνητικό ρεκόρ για τρίτη σερί σεζόν.

Μετά από 20 μήνες το Μαϊάμι έκανε τέσσερις σερί νίκες, συντρίβοντας 105-87 τους Χοκς. Τέσσερα παιχνίδια αήττητοι συμπλήρωσαν και οι Μπλέιζερς, που έφτασαν στο 96-93 επί των Τίμπεργουλβς.

Ανατρέποντας διαφορά 14 πόντων, το Ορλάντο επικράτησε 119-114 των Σέλτικς, με ένα επί μέρους 18-2 στην τέταρτη περίοδο. Ο Ντιρκ Νοβίτσκι πήρε ανάσες στο 18ο παιχνίδι των Μάβερικς μέσα στον Ιανουάριο, αλλά δεν υπήρχε πρόβλημα να έρθει η νίκη με 91-78 απέναντι στους αδύναμους Σανς.

Αναλυτικά:

Μαϊάμι Χιτ-Ατλάντα Χοκς 105-87 Μπος 18, Γουέιντ 17, Ντενγκ 17, Στούντεμαϊρ 13 (12 ριμπ.), Γουίνσλοου 10-Μίλσαπ 17, Χόρφορντ 17, Τιγκ 15, Σρέντερ 11, Χάρνταγουεϊ 10, Μπέιζμορ 8 (10 ριμπ.).

Ορλάντο Μάτζικ-Μπόστον Σέλτικς 119-114 Φουρνιέ 24, Γκόρντον 19 (14 ριμπ.), Χεζόνια 17, Βούτσεβιτς 16 (13 ριμπ.), Χάρις 16, Ολαντίπο 11-Σμαρτ 26, Τόμας 23, Μπράντλεϊ 22, Τζόνσον 8 (11 ριμπ.).

Ντάλας Μάβερικς-Φίνιξ Σανς 91-78 Γουίλιαμς 27, Πάρσονς 15, Φέλτον 10, Μπαρέα 10, Πατσούλια 9 (15 ριμπ.)-Μπούκερ 19, Τελέτοβιτς 14, Μόρις 13, Τσάντλερ 12 (13 ριμπ.).

Νιου Γιορκ Νικς-Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς 95-116 Άντονι 24 (10 ριμπ.), Πορζίνγκις 14, Γουίλιαμς 11, Βούγιατσιτς 11-Τόμπσον 34, Γκριν 20 (10 ριμπ., 10 ασίστ), Κάρι 13, Λίβινγκστον 11, Μπόγκουτ (12 ριμπ.).

Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς-Μινεσότα Τίμπεργουλβς 96-93 ΜακΚόλουμ 21, Λίλαρντ 21, Λέοναρντ 13, Χέντερσον 11-Τάουνς 21 (13 ριμπ.), Γουίγκινς 15, Ρούμπιο 15, ΛαΒίν 14, Ντιένγκ 13 (10 ριμπ.).

Λος Άντζελες Λέικερς-Σάρλοτ Χόρνετς 82-101 Μπράιαντ 23, Κλάρκσον 13, Γουίλιαμς 11, Ραντλ 10 (11 ριμπ.), Ράσελ 10-Γουίλιαμς 19 (12 ριμπ.), Κιντ-Τζίλκριστ 19 (12 ριμπ.), Γουόκερ 12, Καμίνσκι 11. *Πηγή: sport-fm.gr*

Ο άνθρωπος που… έμοιαζε στον Ντέταρι!!!


Ο άνθρωπος που… έμοιαζε στον Ντέταρι!

Ο Χριστόφορος Ευαγγελάτος γράφει πως ο Κώστας Φορτούνης θύμισε σε πολλά χθες τον πολύ μεγάλο Λάγιος Ντέταρι, που λατρεύτηκε όσο λίγοι στον Πειραιά.

Του Χριστόφορου Ευαγγελάτου

Οι νεότεροι το πολύ πολύ να τον έχουν δει σε στιγμιότυπα στο YouTube. Οι παλιότεροι όμως...Οι παλιότεροι είναι άλλη ιστορία, άλλη γενιά και μάλιστα “ευλογημένη” από αυτή την άποψη.

Η γενιά λοιπόν των σημερινών 40άρηδων είχε την τύχη να δει τον Λάγιος Ντέταρι από κοντά και να θαυμάσει το πρώτο “βιολί” των Μαγυάρων σε μια περίοδο που ο μίστερ 10 ήταν ο κορυφαίος μέσος στην Ευρώπη.

Όσοι λοιπόν είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τον τεράστιο Ντέταρι σίγουρα βλέποντας το χθεσινό σόου του Φορτούνη στα Γιάννινα θα έφεραν στο μυαλό τους τον παικταρά που έπιασε λιμάνι με μεταγραφή από την Άιντραχτ Φρανκφούρτης.

Γιατί η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας μέσος θύμισε σε πολλά χθες τον πολύ μεγάλο Λάγιος Ντέταρι, που λατρεύτηκε όσο λίγοι στον Πειραιά. Μπορεί να μην έχει στην πλάτη το νούμερο 10, αλλά ο διασκελισμός του Φορτούνη, η “κοψιά” και το στυλ του παραπέμπουν στον παλιό μεγάλο άσο των πρωταθλητών.

Ακόμα και ο τρόπος με τον οποίο φοράει τη φανέλα του ο Φορτούνης “δείχνει” Λάγιος Ντέταρι. Κανείς εκ των δύο δεν έχει τη φανέλα μέσα απ' το σορτσάκι. Υπάρχει μάλιστα χαρακτηριστική ομαδική φωτογραφία του Ολυμπιακού επί εποχής του Ούγγρου, που όλοι οι “ερυθρόλευκοι” έχουν τη φανέλα μέσα απ' το σορτς εκτός από τον Λάγιος.

Η εκτέλεση φάουλ του Φορτούνη, με το οποίο προηγήθηκε ο Ολυμπιακός χθες στους “Ζωσιμάδες” είχε τη...σφραγίδα Ντέταρι. Κέρδιζαν οι Πειραιώτες φάουλ σε καλή θέση και όλοι ήταν έτοιμοι να φωνάξουν γκολ με τη μπάλα να φεύγει “συστημένη” από τα πόδια του Ούγγρου. Ετσι “πήγε” και χθες, συστημένη, στη γωνία του Περιστερίδη.

Ακόμα και η εκτέλεση του πέναλτι θύμιζε τον τρόπο με τον οποίο εκτελούσε ο Ντέταρι, ενώ σε ότι αφορά την εκπληκτική πάσα για το γκολ του Ντουρμάζ ήταν αντάξια ενός μεγάλου δεκαριού. Πόσες και πόσες φορές δεν έκανε μάγκες τους συμπαίκτες του ο Ντέταρι.

Πόσες και...πόσες. Ακόμα και η (λανθασμένη) ενέργεια του Φορτούνη στο φινάλε του ματς που ο Έλληνας μέσος προτίμησε να τελειώσει τη φάση μ' ένα κακό σουτ, αντί να πασάρει, έφερνε στο νου των παλιότερων ανάλογες αντιδράσεις του μεγάλου Ούγγρου.

Του μεγάλου παίκτη που έχει στο μυαλό του το...κάτι παραπάνω για να βάλει την έξτρα πινελιά που θα ξεσηκώσει την εξέδρα. Ο Ντέταρι ήταν ένας επιτελικός μέσος που έβρισκε με χαρακτηριστική άνεση τ' αντίπαλα δίχτυα και αν μη τι άλλο τα 15 γκολ που έχει πετύχει στο φετινό πρωτάθλημα ο Φορτούνης (είναι πρώτος σκόρερ) είναι ένα ακόμα κοινό στοιχείο.

Η αλήθεια είναι πως ο Έλληνας μέσος έχει δρόμο μπροστά του για να φτάσει στα επίπεδα του Λάγιος. Έχει δρόμο αλλά είναι στο σωστό...δρόμο για να πετύχει. Σε αρκετά χρόνια από σήμερα πολλοί είναι αυτοί που θα λένε για τον Φορτούνη. "Ο άνθρωπος που έμοιαζε στον Ντέταρι"!
*Πηγή: sport-fm.gr*

Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ματζουράκη ο Παναιτωλικός!!


Προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Ματζουράκη ο Παναιτωλικός

Ικανοποιημένοι είναι στον Παναιτωλικό από τον Γιάννη Ματζουράκη, με την ομάδα του Αγρινίου να είναι έτοιμη να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Έλληνα τεχνικό.

Ο Παναιτωλικός έχει ξεφύγει από την επικίνδυνη ζώνη της βαθμολογίας, με τον Γιάννη Ματζουράκη να έχει σημαντικό μερίδιο ευθύνης στην πορεία της ομάδας το τελευταίο διάστημα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Goal» στο Αγρίνιο είναι ικανοποιημένοι από όσα έχει καταφέρει μέχρι στιγμής ο Γιάννης Ματζουράκης και αναμένεται να του προσφέρουν νέο συμβόλαιο.

Αυτό θα γίνει άμεσα, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός ενόψει της νέας χρονιάς.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τρελαμένος στα αποδυτήρια ο Μπερλουσκόνι!


Τρελαμένος στα αποδυτήρια ο Μπερλουσκόνι

Με την ψυχή του χάρηκε τη νίκη της Μίλαν απέναντι στην Ίντερ ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι, που βρέθηκε στα αποδυτήρια για να πανηγυρίσει και να βγάλει αναμνηστική φωτογραφία με τους παίκτες.

Η Μίλαν ήταν η μεγάλη νικήτρια στο ντέρμπι του Μιλάνου που επικράτησε με 3-0 επί της Ίντερ, κάτι που χαροποίησε ιδιαίτερα τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι.

Ο ισχυρός άνδρας της Μίλαν μετά τη νίκη των «ροσονέρι», βρέθηκε στα αποδυτήρια και αφού συνεχάρη τους παίκτες της ομάδας του, βγήκε και αναμνηστική φωτογραφία στα επινίκια.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Σε εξέλιξη οι επαφές ΑΕΚ για Ζονγκό!!


Σε εξέλιξη οι επαφές ΑΕΚ για Ζονγκό

ΑΕΚ και Αλμερία διαπραγματεύονται για τον Τζόναθαν Ζονγκό και εξελίξεις αναμένονται άμεσα για τον 26χρονο εξτρέμ.

Είναι πολύ πιθανό η ΑΕΚ να μην ολοκληρώσει τις κινήσεις της με την απόκτηση των Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ. Τις τελευταίες ώρες γίνονται διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην «Ένωση» και την Αλμερία για τον Τζόναθαν Ζονγκό.

Ο 26χρονος εξτρέμ μπορεί να μην ήταν η πρώτη επιλογή του Γκουστάβο Πογέτ, ωστόσο ήταν μέσα στη λίστα κι από τη στιγμή που οι προτεραιότητές του ήταν κάποιες περιπτώσεις που δεν προχώρησαν, οι «κιτρινόμαυροι» στράφηκαν στον παίκτη από την Μπουρκίνα Φάσο (17 συμμετοχές και 4 γκολ με την εθνική ομάδα).

Ο Ζονγκό, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αλμερία, παίζει στην ισπανική ομάδα από το 2011 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά κυρίως δεξιά. Φέτος έχει 7 συμμετοχές στη Segunda Division και 1 στο Κύπελλο, αλλά συνολικά με την Αλμερία έχει 103 εμφανίσεις και 8 γκολ παίζοντας σε 45 ματς της Primera Division με 3 τέρματα.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Free Λέτο!!


Free Λέτο!

Όλα δείχνουν πως η επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο στον Παναθηναϊκό είναι προ των πυλών. Τις επόμενες ώρες θα λύσει τη συνεργασία του με την Κατάνια και αναμένεται, πιθανότατα την Τρίτη, στην Αθήνα.

Η μεγάλη επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο είναι προ των πυλών. Πληροφορίες αναφέρουν πως τις επόμενες 1-2 ώρες ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα λύσει τη συνεργασία του με την Κατάνια (χαρίζοντας ένα μεγάλο μέρος από τα χρήματα που του οφείλονται). Το «διαζύγιο» αυτό θα ανοίξει το δρόμο για να υπογράψει στον Παναθηναϊκό, κι αυτό γιατί πλέον δεν θα πιέζει ο χρόνος…

Ως ελεύθερος ο 29χρονος άσος μπορεί να υπογράψει στους «πράσινους» μέχρι τις 10 Φεβρουαρίου. Εφόσον, λοιπόν, αποδεσμευτεί, αναμένεται πιθανότατα την Τρίτη στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και αν δεν προκύψει κάποιο πρόβλημα τότε ο Λέτο θα υπογράψει, πιθανότατα ως το τέλος της σεζόν με προοπτική επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

Ο Παναθηναϊκός έχει ήδη στα χέρια του τις ιατρικές εξετάσεις του ποδοσφαιριστή από Κατάνια και Λανούς, ενώ δεν υπάρχει πρόβλημα με το κοινοτικό του διαβατήριο, συνεπώς αν οι γιατροί ανάψουν πράσινο, ο Λέτο θα ξαναφορέσει τα πράσινα.

Εξάλλου, το μεσημέρι αναμένεται να φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός το έγγραφο που απαιτείται από την CAI, προκειμένου να ολοκληρωθεί τυπικά η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες. Οι «πράσινοι» έχουν ήδη συμφωνήσει με τον Παναιτωλικό, την Ιντεπεντιέντε, αλλά και την πρώτη ομάδα στην καριέρα του 24χρονου Αργεντινού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Τούντορ: «Δεν με κυνήγησαν»


Τούντορ: «Δεν με κυνήγησαν»

Συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ περιμένει ο Ιγκόρ Τούντορ για να αποσαφηνιστεί το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας. «Υπερβολές! Ούτε φυγαδεύτηκα, ούτε με κυνήγησαν», είπε στους συμπατριώτες του.

Την επιστροφή του Ιγκόρ Τούντορ αναμένουν όλοι από την Κροατία, προκειμένου μετά από συνάντηση με τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ να αποσαφηνιστεί αν θα παραμείνει στον πάγκο ή θα υπάρξει αλλαγή εν όψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Δεν θέλω να πω τίποτα. Θα πρέπει πρώτα να μιλήσουμε με τη διοίκηση», είπε στους συμπατριώτες του ο Κροάτης τεχνικός.

Παράλληλα διέψευσε πως προπηλακίστηκε από αγανακτισμένους οπαδούς μετά το τέλος του αγώνα. «Αυτά που διάβασα ότι με κυνήγησαν και εγώ έτρεχα, δεν έγιναν ποτέ. Με περίμεναν περίπου 20 νεαροί, οι οποίοι εξέφρασαν τη δυσαρέσκειά τους και αυτό ήταν όλο. Μπήκα στο αυτοκίνητό μου κι έφυγα. Ούτε φυγαδεύτηκα, ούτε με κυνήγησαν. Όλα είναι υπερβολές», τόνισε.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ώρα ανακοινώσεων για Ζουκουλίνι-Πέκχαρτ!


Ώρα ανακοινώσεων για Ζουκουλίνι-Πέκχαρτ

Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ ολοκλήρωσαν τις ιατρικές εξετάσεις και είναι στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΕΚ για τις υπογραφές και τις ανακοινώσεις.

Θέμα χρόνου είναι η επισημοποίηση των μεταγραφών των Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ από την ΑΕΚ.

Αργεντινός μέσος και ο Τσέχος φορ ολοκλήρωσαν το πρωί τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά μετέβησαν στα γραφεία της ΠΑΕ. Τις επόμενες ώρες αναμένονται οι ανακοινώσεις και οι πρώτες τους δηλώσεις. Μάλιστα στα γραφεία συνάντησε τους δύο παίκτες ο Γκουστάβο Πογέτ, που τους καλωσόρισε στην ομάδα.

Ο 22χρονος άσος θα έρθει δανεικός ως το τέλος της σεζόν, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια για να μπορεί να μείνει έναν ακόμη χρόνο εφόσον το επιθυμεί η «Ένωση». Ο 26χρονος στράικερ, από την άλλη, θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας.

Αμφότεροι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ. Δεν αποκλείεται, δε, να κάνουν ντεμπούτο την Πέμπτη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», μιας και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (4-1) παρέχει σχετική ασφάλεια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μπουονανότε: «Μαθαίνω από τα λάθη μου»

Ο Ντιέγκο Μπουονανότε σχολίασε μέσω Twitter τη σημασία της νίκης της ΑΕΚ επί της Βέροιας και το «μάθημά» του από το χαμένο πέναλτι.

Μπουονανότε: «Μαθαίνω από τα λάθη μου»Χαρούμενος για τη νίκη, απογοητευμένος για το χαμένο του πέναλτι, αλλά αποφασισμένος να γίνει καλύτερος δήλωσε ο Ντιέγκο Μπουονανότε μέσω Twitter.

«Κάναμε χθες ένα ακόμη μικρό βήμα και είμαι πολύ χαρούμενος για την ομάδα. Συνεχίζουμε να μαζεύουμε βαθμούς για να πετύχουμε το στόχο μας. Είμαι λυπημένος που έχασα το πέναλτι, αλλά συνεχίζω να μαθαίνω από τα λάθη μου. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Να μια ωραία φωτογραφία με τον σκόρερ Αραβίδη και τους φυσιοθεραπευτές. Να έχετε μια καλή μέρα», έγραψε ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός.





*Πηγή: sport-fm.gr*

Ευχές Ολυμπιακού σε Γιανγκ!!


Ευχές Ολυμπιακού σε Γιανγκ

Ο Πάτρικ Γιανγκ κλείνει σήμερα τα 24 και η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε τα δέοντα στον Αμερικανό σέντερ.

Σίγουρα ο Πάτρικ Γιανγκ θα ήθελε να περάσει τα 24α γενέθλιά του στο γήπεδο, αλλά ακόμη θα πρέπει να κάνει υπομονή. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ευχήθηκε για την περίσταση στον Αμερικανό σέντερ, που βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας αναμένεται να επιστρέψει στα γήπεδα την επόμενη σεζόν. Άλλωστε δεσμεύεται με συμβόλαιο...


Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Olympiacos B.C. (@olympiacosbc_official) στις






*Πηγή: sport-fm.gr*

Περνούν ιατρικά Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ!!


Περνούν ιατρικά Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ

Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ πήγαν για ιατρικές εξετάσεις και αμέσως μετά θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν στην ΑΕΚ.


Ημέρα υπογραφών και μεταγραφών η σημερινή στην ΑΕΚ. Ο Μπρούνο Ζουκουλίνι και ο Τόμας Πέκχαρτ, που ήρθαν αργά χθες βράδυ στην Αθήνα, ολοκληρώνουν τη μετακίνησή τους στους «κιτρινόμαυρους».

Ο Αργεντινός μέσος και ο Τσέχος φορ πήγαν νωρίς το πρωί για τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις κι εφόσον όλα πάνε καλά αμέσως μετά θα περάσουν από τα γραφεία της ΠΑΕ για να υπογράψουν.

Ο 22χρονος άσος θα έρθει δανεικός ως το τέλος της σεζόν, αλλά καταβάλλεται προσπάθεια για να μπορεί να μείνει έναν ακόμη χρόνο εφόσον το επιθυμεί η «Ένωση». Ο 26χρονος στράικερ, από την άλλη, θα υπογράψει ως το τέλος της σεζόν με οψιόν επέκτασης της συνεργασίας.

Αμφότεροι θα τεθούν άμεσα στη διάθεση του Γκουστάβο Πογέτ. Δεν αποκλείεται, δε, να κάνουν ντεμπούτο την Πέμπτη στη ρεβάνς Κυπέλλου με τον Ηρακλή στο «Καυταντζόγλειο», μιας και το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα (4-1) παρέχει σχετική ασφάλεια.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Άλλον έναν μήνα εκτός ο Σβαϊνστάιγκερ!!


Άλλον έναν μήνα εκτός ο Σβαϊνστάιγκερ!

Δυσάρεστα είναι τα νέα που αφορούν την κατάσταση του Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αφού γερμανικά δημοσιεύματα υποστηρίζουν πως θα μείνει εκτός για άλλον έναν μήνα.

Στο παιχνίδι με τη Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, στις 9 Ιανουαρίου, για το Κύπελλο Αγγλίας είχε τραυματιστεί ο Μπαστιάν Σβαϊνστάιγκερ, ο οποίος όμως θα χρειαστεί να μείνει κι άλλο εκτός αγωνιστικής δράσης.

Σύμφωνα με γερμανικά δημοσιεύματα, ο διεθνής άσος υποβλήθηκε πρόσφατα σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως θα χρειαστεί να μείνει στα… πιτς για άλλον έναν μήνα.

Αυτή την περίοδο ο 31χρονος άσος βρίσκεται στην πατρίδα του και ακολουθεί εκεί την αποθεραπεία του, ώστε να ξεπεράσει τον τραυματισμό στο δεξί γόνατο.

Παράλληλα, υπάρχουν και φόβοι για τη συμμετοχή του στο προσεχές Euro της Γαλλίας, όμως αν δεν υποστεί κάποια υποτροπή, τότε δεν θα κινδυνεύσει η θέση του στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ο Μέσι θα συναντήσει τον πιτσιρικά με τη «φανέλα – σακούλα»!


Ο Μέσι θα συναντήσει τον πιτσιρικά με τη «φανέλα – σακούλα»

Τον μικρό Αφγανό που συγκίνησε τον πλανήτη φορώντας την αυτοσχέδια φανέλα από πλαστική σακούλα, θα συναντήσει ο Λιονέλ Μέσι.

Συγκίνηση στην ποδοσφαιρική οικουμένη προκάλεσε ο μικρός Αφγανός που φορούσε μια αυτοσχέδια φανέλα από πλαστική σακούλα.

Όπως ανακοίνωσε η αφγανική ποδοσφαιρική ομοσπονδία, έλαβε ενημέρωση από την Μπαρτσελόνα, ότι θα δρομολογηθεί μια συνάντηση του Αργεντινού άσου με τον νεαρό θαυμαστή του το αμέσως επόμενο διάστημα στο Καμπ Νου.

Σύμφωνα με όσα γνωστοποίησε ο πατέρας του μικρού Αχμαντί στο CNN, ο μικρός έκλαιγε που δεν είχε μια φανέλα του παίκτη που θαυμάζει, με αποτέλεσμα ο μεγαλύτερος αδερφός του να τον βοηθήσει να φτιάξει την αυτοσχέδια που έκανε το γύρο του διαδικτύου.




*Πηγή: sport-fm.gr*

Ημέρα κρίσης για Τούντορ!!


Ημέρα κρίσης για Τούντορ

Σήμερα το μεσημέρι θα κριθεί το μέλλον του Ιγκόρ Τούντορ στον ΠΑΟΚ, καθώς θα υπάρξει νέα επικοινωνία με τον Ιβάν Σαββίδη. Φήμες για επαφή με Γιάννη Αναστασίου και η λύση του Βλάνταν Ίβιτς.

Ιδιαίτερα βαρύ είναι το κλίμα στον ΠΑΟΚ για τον Ιγκόρ Τούντορ. Μετά την ισοπαλία με τον Ατρόμητο μέσα στην Τούμπα ο Κροάτης τεχνικός δείχνει να είναι με την πλάτη στον τοίχο, όμως ακόμα δεν είναι σίγουρο ότι τελικά θα αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Η απόφαση ανήκει στον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος παρουσιάστηκε έξαλλος από τις φήμες που είχαν προκύψει λίγες ώρες μετά το τέλος του αγώνα με τους Περιστεριώτες.

«Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις φήμες που βγαίνουν με ευκολία. Ποτέ δεν ανέθεσα σε κανέναν να αναζητήσει προπονητή γιατί έχουμε προπονητή. Ζήτησα τις απόψεις όλων για το πως θα βγούμε από την αγωνιστική κρίση και πως θα παρουσιάσουμε τη βελτίωση που επιθυμούμε. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδειά μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας», ήταν η τοποθέτηση του μεγαλομέτοχου της ΠΑΕ.

Όσον αφορά τις φήμες που έκανε λόγο ο Ιβάν Σαββίδης, πρόκειται για τις πληροφορίες που ήθελαν άνθρωπο της ΠΑΕ να έχει κάνει μία διερευνητική επαφή με τον Γιάννη Αναστασίου, χωρίς να έχει πάρει βέβαια την έγκριση του Ιβάν Σαββίδη. Την ίδια ώρα, υπάρχουν πληροφορίες πως ο Βλάνταν Ίβιτς θα διαδεχθεί (ως προσωρινή λύση) τον Τούντορ στον πάγκο του ΠΑΟΚ.

Όλα αυτά όμως θα κριθούν στη σημερινή συμβούλιο στην «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, όπου και θα δώσει το παρών ο Κροάτης τεχνικός και θα δώσει εξηγήσεις στον Σαββίδη για όλα τα φλέγοντα θέματα. Αν ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου μείνει ικανοποιημένος από τα όσα ακούσει, τότε ο Τούντορ θα παραμείνει στη θέση του, διαφορετικά θα σηματοδοτηθούν εξελίξεις.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοινώνει ποιοι πάνε Europa League ο Σίλβα!


Ανακοινώνει ποιοι πάνε Europa League ο Σίλβα

Ο Μάρκο Σίλβα μέσα στη μέρα θα γνωστοποιήσει τους παίκτες που θα συμπεριληφθούν στη λίστα της UEFA για τα ματς στο Europa League. Μέσα Ντουρμάζ και Ζντιέλαρ.

Στις 2 Φεβρουαρίου λήγει η προθεσμία της UEFA για τις τρεις διαφοροποιήσεις που δικαιούνται να κάνουν στις λίστες που έχουν καταθέσει οι ομάδες, με τον Ολυμπιακό να αναμένεται να γνωστοποιήσει εντός της ημέρας της αλλαγές που θα κάνει.

Σύμφωνα με τη «SportDay», οι παίκτες που θα συμπεριληφθούν στη λίστα της UEFA για τα ματς του Europa League, είναι οι Ντουρμάζ που θα πάρει τη θέση του Φινμπόγκασον, ο Ζντιέλαρ που θα αντικαταστήσει τον Μανιάτη, την ώρα που Φουστέρ και Κολοβός διεκδικούν μία ακόμα θέση στη λίστα.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Η δύσκολη αναζήτηση και το σενάριο για Άιβερσον!


Η δύσκολη αναζήτηση και το σενάριο για Άιβερσον

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί άμεσα τουλάχιστον έναν ακόμη παίκτη, με προτεραιότητα τον ψηλό. Εξετάστηκε ο Κόλτον Άιβερσον της Καρσίγιακα, αλλά δεν προχωρά. Ούτε με Ρέθυμνο ο Διαμαντίδης.

Η Μαρκίζ Χέινς ήταν μόνο η αρχή, καθώς ο Παναθηναϊκός θα πραγματοποιήσει τουλάχιστον ακόμη μία μεταγραφή, με προτεραιότητα την ενίσχυση με έναν αθλητικό ψηλό, ενώ σε δεύτερο πλάνο είναι η απόκτηση σμολ φόργουορντ.

Οι «πράσινοι» εξετάζουν διεξοδικά την αγορά, που δεν προσφέρει πολλές επιλογές. Συν τοις άλλοις, δεν μπορούν να πάρουν παίκτη από άλλη ομάδα της Ευρωλίγκας (π.χ. Τάιους) κι έτσι το ενδιαφέρον τους εστιάζεται είτε στις ΗΠΑ, είτε στα άλλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα.

Στον Παναθηναϊκό προτάθηκε ο Κόλτον Άιβερσον, αλλά πρόκειται για περίπτωση που δεν φαίνεται να προχωρά. Κι αυτό γιατί αφενός μεν στο «τριφύλλι» ψάχνουν έναν πιο ευέλικτο ψηλό από τον Αμερικανό (2,13μ.) κι αφετέρου γιατί δεσμεύεται με συμβόλαιο από την Καρσίγιακα, η οποία δεν δείχνει διάθεση να τον αφήσει να φύγει.

Ο Παναθηναϊκός έχει χρονικό περιθώριο, αλλά όχι απεριόριστο. Μπορεί να κάνει μεταγραφές, που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής στην Ευρωλίγκα, μέχρι τις 23-24 Φεβρουαρίου, πριν δηλαδή την πρεμιέρα στο δεύτερο γύρο του Top 16. Από εκεί κι έπειτα, όποια προσθήκη γίνει θα έχει δικαίωμα συμμετοχής μόνο στην Ελλάδα.

Στο μεταξύ, ούτε στον σημερινό αγώνα με το Ρέθυμνο (18:00) στο ΟΑΚΑ θα αγωνιστεί ο Δημήτρης Διαμαντίδης, που δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το διάστρεμμά του. Στόχος είναι να παρουσιαστεί έτοιμος για το κρίσιμο παιχνίδι της Πέμπτης με την Τσεντεβίτα στο Ζάγκρεμπ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Άρη!!


Αποθεωτική υποδοχή στην αποστολή του Άρη

Περίπου 100 οπαδοί του Άρη αποθέωσαν την αποστολή της ομάδας κατά την επιστροφή στη βάση της μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Την αποθέωση από περίπου 100 οπαδούς της ομάδας γνώρισε η αποστολή του Άρη, όταν κατά τη μία τα ξημερώματα επέστρεψε στη βάση της μετά τη μεγάλη νίκη επί του ΠΑΟΚ στην Πυλαία.

Με καπνογόνα και συνθήματα έκαναν τη νύχτα μέρα ζητώντας από τον Δημήτρη Πρίφτη και τους παίκτες του νίκη ΚΑΙ στη Λιθουανία, στον κρίσιμο αγώνα της Τετάρτης με τη Νεπτούνας.

inner

Οι παίκτες της ομάδας και ειδικά οι ξένοι έδειχναν να το απολαμβάνουν καταγράφοντας τις στιγμές με τα κινητά τους τηλέφωνα.

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκόπουλος: «Ο Άρης μπήκε στο ματς όταν φορτωθήκαμε με φάουλ»


Μαρκόπουλος: «Ο Άρης μπήκε στο ματς όταν φορτωθήκαμε με φάουλ»

Στα πολλά φάουλ που φορτώθηκαν οι παίκτες του ΠΑΟΚ στο δεύτερο ημίχρονο απέδωσε την «ανατροπή» και τη νίκη του Άρη στο μεγάλο ματς της Πυλαίας ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Ο τεχνικός των «ασπρόμαυρων» τόνισε πως έλεγξαν το ρυθμό σε ένα σκληρό ματς και τα ριμπάουντ. Στάθηκε στα μεγάλα τρίποντα που έβαλαν οι «κιτρινόμαυροι» και πως θα πρέπει να κοιτάξουν τα λάθη τους στη συνέχεια, ενώ πιστεύει πως έχασαν άδικα κάποια ματς.

Αναλυτικά: «Ήταν όπως το περιμέναμε, ένα σκληρό παιχνίδι. Ξεκινήσαμε καλά, προσπαθώντας να ελέγξουμε το ρυθμό, κάτι που πετύχαμε απόλυτα με τον τομέα των ριμπάουντ. Στο δεύτερο ημίχρονο, όταν φορτωθήκαμε με φάουλ, ο Άρης μπήκε στο παιχνίδι και, από εκεί και πέρα, μείναμε και οι δύο ομάδες κοντά στο σκορ μέχρι το τέλος του αγώνα.

Ο Άρης έβαλε δύο μεγάλα τρίποντα και εκεί ξεκαθάρισε το παιχνίδι. Οι διακοπές αλλοίωσαν το ρυθμό των ομάδων. Πρέπει να δούμε τα λάθη μας. Το πρωτάθλημα έχει ένα γύρο ολόκληρο και περισσότερο πρέπει να "δεθούμε" σαν ομάδα. Εκ των υστέρων μπορείς να πεις πολλά. Μετά το παιχνίδι μπορείς να πεις χίλια δύο πράγματα για τον Σχορτσανίτη.

Τα παιχνίδια με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό χάθηκαν άδικα. Από εκεί και πέρα, χάθηκαν κάποια παιχνίδια από καταστάσεις που δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε. Ο Άρης δεν είχε βάλει τρίποντο, αλλά στα τελευταία λεπτά Ουάιτ και Τσούπκοβιτς, όποτε χρειάστηκε, έβαλαν τα σουτ.

Ο Απόλλων Τσόχλας δήλωσε πως: «Μας "πλήγωσαν" πολύ οι 15 επιθέσεις παραπάνω του Άρη. Ελέγχαμε το παιχνίδι μέχρι ενός σημείου. Μετά, είχαμε ένα "νεκρό" διάστημα και, αποτέλεσμα αυτού, ήταν να νικήσει ο Άρης. Η τετράδα θα κριθεί στα play off».

Πρίφτης: «Είχαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο»


Πρίφτης: «Είχαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην ενέργεια που είχαν οι παίκτες του στο δεύτερο και έλειψε στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε μετά την «ανατροπή» και τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως μετρούν οι δύο βαθμοί και πως ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα, στάθηκε στα κρίσιμα μεγάλα σουτ που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ζήτησε «προσγείωση», κάτι το οποίο γενικά γίνεται δύσκολα μετά από τέτοιες επιτυχίες, ενώ στάθηκε στη σωστή νοοτροπία του Τσούπκοβιτς και στην αποτελεσματικότητά του.

Αναλυτικά: «Πρέπει ναι μείνουμε στην ουσία που είναι οι δύο βαθμοί και τίποτε άλλο. Έχει τόσο δρόμο το πρωτάθλημα που πολλά μπορούν να συμβούν. Δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε ενέργεια και κάποια κρίσιμα σουτ που βάλαμε σε καθοριστικά σημεία, έπαιξαν το ρόλο τους.

Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τη Νεπτούνας και προχωράμε. Η νίκη αυτή με αγχώνει πάρα πολύ, γιατί το πιο δύσκολο στον αθλητισμό είναι να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου και να είσαι προσγειωμένος. Να μη δώσουμε παραπάνω σημασία, πέραν των δύο βαθμών.
Η εμφάνιση του Τσούπκοβιτς δείχνει πως όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Είναι προπονημένος, έχει τη σωστή νοοτροπία και έδειξε πως είναι αποτελεσματικός. Δικαιώνει τη δική του προσπάθεια».

Ο Τσούπκοβιτς τόνισε πως: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όλοι ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια για την πόλη. Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε καλές επιθέσεις. Αυτό ήταν ένα από τα "κλειδιά" για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να προετοιμάσουμε τα επόμενα παιχνίδια μας».

Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον ΠΑΟΚ!!


Βαριά «καμπάνα» περιμένει τον ΠΑΟΚ

Έχουν καταγράφει στο φύλλο αγώνα όλα τα περιστατικά της Πυλαίας.

Οι πολλές διακοπές στον αγώνα του ΠΑΟΚ με τον Άρη αλλά και η τελευταία που οδήγησε τους διαιτητές στην απόφαση να εκκενωθεί το γήπεδο για να λήξει το παιχνίδι, αναμένεται να οδηγήσουν σε βαριά τιμωρία τον «Δικέφαλο του Βορρά» αφού όλα τα περιστατικά έχουν καταγραφεί με ακρίβεια στο φύλο αγώνα.

Για την τελευταία διακοπή αναγράφεται χαρακτηριστικά:

-Στα 8 δευτερόλεπτα πριν το τέλος του αγώνα ένα από τα ρολά χτύπησε στο αριστερό μάτι τον κομισάριο. Υπήρχε αποχώρηση των διαιτητών και της Γραμματείας. Δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες στον κομισάριο, ζητήθηκε η εκκένωση του γηπέδου από τους διαιτητές όπως και έγινε και το ματς έληξε κανονικά.

Μίλαν από τα (πολύ) παλιά!! (video)


Μίλαν από τα (πολύ) παλιά! (video)

Σε απόλυτο θρίαμβο μετέτρεψε η Μίλαν το ντέρμπι στην Ίντερ επικρατώντας 3-0, αν και το αποτέλεσμα προέκυψε πολύ πιο δύσκολα απ’ ό,τι δείχνει το τελικό σκορ. Χαμένο πέναλτι του Ικάρντι στο 1-0.

Μία πολύ… γλυκιά παρηγοριά μέσα στην τραγική σεζόν που διανύει πρόσφερε η Μίλαν στους οπαδούς της, καθώς μετέτρεψε σε θρίαμβο το μεγάλο ντέρμπι του Μιλάνου, επικρατώντας της Ίντερ με 3-0!

Σε ένα ματς που δεν θύμισε σε τίποτα ένα ιταλικό ντέρμπι, αφού ο ρυθμός του ήταν φρενήρης στη μεγαλύτερη διάρκειά του, η Μίλαν στάθηκε τυχερή στα πρώτα λεπτά του ματς, καθώς η Ίντερ έχασε πολλές και μεγάλες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ με τον Έντερ (5’, 7’, 9’), με τους γηπεδούχους να μένουν ζωντανοί.

Στη συνέχεια η Μίλαν ανέβασε ρυθμούς και η κυριαρχία της επιβραβεύθηκε στο 35’ με τον Άλεξ να νικάει τους πάντες στον αέρα με κεφαλιά, έπειτα από καταπληκτική εκτέλεση φάουλ του Χόντα.

Η Ίντερ δεν το έβαλε κάτω και στο β’ ημίχρονο φρόντισε να δείξει αντίδραση. Η πίεσή της στα καρέ της Μίλαν μετουσιώθηκε στο 60’ σε ένα κερδισμένο πέναλτι του Ικάρντι έπειτα από παράβαση του Άλεξ. Την εκτέλεση ανέλαβε ο ίδιος ο επιθετικός της Ίντερ, αλλά αστόχησε στέλνοντας την μπάλα στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Ντοναρούμα.

Αυτή η εξέλιξη αποτέλεσε... ταφόπλακα στις ελπίδες της Ίντερ, καθώς δεν είχε κουράγιο να κυνηγήσει την ισοφάριση, ενώ ταυτόχρονα η Μίλαν απέκτησε αυτοπεποίθηση για το υπόλοιπο του ματς. Ο Μπάκα στο 73' από πολύ κοντινή απόσταση «κλείδωσε» τη νίκη διαμορφώνοντας το 2-0, ενώ διαστάσεις θριάμβου στην επικράτηση της Μίλαν έδωσε ο Νιάνγκ με πλασέ στο 77'.



Το πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής

Σάββατο, 30/1


Κάρπι-Παλέρμο 1-1
(74’ πέν. Μανκόσου – 24’ Τζιλαρντίνο)

Αταλάντα-Σασουόλο 1-1
(32’ Ντενίς – 27’ Μπεράρντι)

Ρόμα-Φροζινόνε 3-1
(18’ Ναϊνγκολάν, 48’ Ελ Σαραουί, 84’ Πιάνιτς – 24’ Σιοφάνι)

Κυριακή, 31/1

Κιέβο-Γιουβέντους 0-4
(6’, 40’ Μοράτα, 61’ Άλεξ Σάντρο, 67’ Πογκμπά)

Μπολόνια-Σαμπντόρια 3-2
(12' Μουνιέρ, 24' Ντόνσα, 87' Ντέστρο πέν. / 54' Μουριέλ, 80' Κορέα)

Τζένοα-Φιορεντίνα 0-0

Νάπολι-Έμπολι 5-1
(33' Ιγκουαΐν, 37' Ινσίνιε, 51' Καμπορέσε αυτ., 83', 88' Καγιεχόν / 28' Παρέδες)

Τορίνο-Βερόνα 0-0

Ουντινέζε-Λάτσιο 0-0

Μίλαν-Ίντερ 3-0
(35’ Άλεξ, 73’ Μπάκα, 77’ Νιάνγκ)

Η επόμενη αγωνιστική (23η)

Τρίτη 2/3

Σασουόλο-Ρόμα (21:45)

Τετάρτη 3/3 (21:45) Φροζινόνε-Μπολόνια (19:00)
Έμπολι-Ουντινέζε
Φιορεντίνα-Κάρπι
Ίντερ-Κιέβο
Γιουβέντους-Τζένοα
Λάτσιο-Νάπολι
Παλέρμο-Μίλαν
Σαμπντόρια-Τορίνο
Βερόνα-Αταλάντα
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αφεντικό στην Πυλαία ο Άρης!!


Αφεντικό στην Πυλαία ο Άρης!

Ο Άρης είναι το αφεντικό! Ύστερα από ένα επεισοδιακό ματς, όπου διεκόπη 8,3’’ πριν το τέλος για ρίψη αντικειμένων, οι «κίτρινοι» επέστρεψαν από το -10 και νίκησαν 77-69 τον ΠΑΟΚ μέσα στην Πυλαία!

Κίτρινο… βάφτηκε το πολύ όμορφο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Άρη στη Πυλαία, αν και κάποιοι το χάλασαν στο τέλος ξεκινώντας βροχή αντικειμένων και τραυματίζοντας τον κομισάριο του ματς!

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη, παρότι έχανε με δέκα πόντους (45-35) στα μέσα του τρίτου δεκαλέπτου, έπαιξε καταπληκτικό μπάσκετ από εκείνο το σημείο και έπειτα και έχοντας σε εκπληκτική μέρα την τριάδα ΜακΝιλ, Γουότερς και Γουάιτ, επικράτησε 77-69. Έτσι, οι «κίτρινοι» που έκαναν θραύση στα επιθετικά ριμπάουντ έμειναν στη διεκδίκηση της τρίτης θέσης από την ΑΕΚ.

Από τη μεριά του ο ΠΑΟΚ, που υπέστη τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, είχε κανονικά στη διάθεσή του τους αμφίβολους, Μαργαρίτη και Βασιλειάδη, είχε σε καλή μέρα τον Έλληνα γκαρντ/φόργουορντ και τον Χάτσερ, αλλά έχασε τον αμυντικό του προσανατολισμό και πολλά ριμπάουντ, με αποτέλεσμα να μείνει στις οκτώ νίκες σε δεκαέξι παιχνίδια.

Η αναμέτρηση, διεκόπη, 8,3 δευτερόλεπτα πριν το τέλος για περίπου είκοσι λεπτά, λόγω ρίψης αντικειμένων από τους οπαδούς του ΠΑΟΚ. Το ένα από αυτά χτύπησε και τραυμάτισε τον κομισάριο, ενώ κάποιοι θερμόαιμοι επιχείρησαν να μπουν!

Το ματς:



Ο Άρης έδειχνε να ελέγχει αρχικά τον ρυθμό, προηγήθηκε με σκορ 15-11 στο 6΄ με τον Γουότερς να είναι ιδιαίτερα εύστοχος, αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε άμεσα και προηγήθηκε 20-19 στο τέλος της τρίτης περιόδου, χάρη σε τρίποντα από Βασιλειάδη και Τέπιτς. Ο δικέφαλος του βορρά, είχε μεγαλύτερο πλουραλισμό στο σκοράρισμα, ήταν πιο δημιουργικός και εύστοχος έξω από τα 6.75 . Στο δεύτερο δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ επέβαλε πλήρως τον δικό του ρυθμό έπαιρνε σκορ από τα λάθη του Άρη, βρήκε λύσεις από τον Τσόχλα και προηγήθηκε 32-24 στο 15΄. Οι «κίτρινοι» εκτός από άστοχοι, είχαν και φανερό πρόβλημα στην περιφερειακή άμυνα, αλλά και στο «ζωγραφιστό». Με τον ΜακΝιλ να δίνει κάποια ώθηση, ο Άρης κράτησε τη διαφορά σε φυσιολογικά επίπεδα, 39-33 στο ημίχρονο.

Το δεύτερο ημίχρονο, ξεκίνησε με δεκαπεντάλεπτη καθυστέρηση, καθώς όπως και στην έναρξη του ματς, οι οπαδοί του ΠΑΟΚ πέταξαν στο παρκέ δεκάδες κορδέλες, που μάταια οι άνθρωποι του γηπέδου προσπαθούσαν να μαζέψουν, αφού συνέχιζαν να πέφτουν και άλλες. Οι παίκτες των γηπεδούχων δεν… επηρεάστηκαν και με τους Χάτσερ-Σχορτσανίτη, πήραν προβάδισμα δέκα πόντων (45-35 στο 24΄) με τον Άρη να είναι πολύ άστοχος. Το 4ο φάουλ του «Σόφο», επηρέασε σε μεγάλο βαθμό την αμυντική λειτουργία του «δικεφάλου του βορρά» και οι «κίτρινοι», βρίσκοντας διαδρόμους στο αντίπαλο καλάθι, ισοφάρισαν με επί μέρους 13-3 σε 48-48 στο 27΄.

inner

Η έφεση των παικτών του Πρίφτη στα επιθετικά ριμπάουντ έδιναν συνεχώς έξτρα κατοχές και το τέταρτο δεκάλεπτο άρχισε με τον Άρη να προηγείται 58-56, χάρη σε buzzer beater τρίποντο του ΜακΝιλ. Η διαφορά υπέρ τω «κίτρινων» έφτασε στο +6, τέσσερα λεπτά πριν το φινάλε με τρίποντο του Τσούπκοβιτς για το 68-62, την ώρα που ο ΠΑΟΚ είχε εγκλωβιστεί επιθετικά. Με τρίποντο του Τσόχλα, ο ΠΑΟΚ μείωσε σε 70-67, με 59 δευτερόλεπτα να απομένουν. Οι φιλοξενούμενοι, απάντησαν με τρίποντο του Γουάιτ στην επόμενη επίθεση για το 73-67 και «καθάρισαν» το ματς. Ακολούθησε το αντιαθλητικό φάουλ του Δέδα στο 76-69 με 8΄΄, που προκάλεσε τη ρίψη αντικειμένων και τη προσωρινή διακοπή του αγώνα…

Τα δεκάλεπτα
: 20-19, 39-33, 56-58, 69-77.

ΠΑΟΚ (Μαρκόπουλος)
: Τέπιτς 11 (1), Βασιλειάδης 15 (3), Μαργαρίτης 4, Μάρκοβιτς 2, Χάτσερ 16 (1), Λιάπης, Κακαρούδης 2, Τσόχλας 9 (2), Δέδας, Κώτας, Σχορτσανίτης 8, Ντούβνιακ 2.
Άρης (Πρίφτης): Γουάιτ 13 (1), Γουότερς 17 (1), Κοέν 4, Μούρτος 4, ΜακΝιλ 19 (3), Ξανθόπουλος, Πελεκάνος 3 (1), Τσούπκοβιτς 3 (1), Ζάρας 4, Χάγκινς 8, Σίμτσακ 2.

Διαιτητές: Πιλοϊδης, Κορομηλάς, Μητσόπουλος.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καστρίτης: «Δεν έχουμε καλύψει τις απώλειες παικτών»


Καστρίτης: «Δεν έχουμε καλύψει τις απώλειες παικτών»

Στο γεγονός πως ο Αρκαδικός δεν έχει καλύψει τις απώλειες των παικτών απέδωσε την άσχημη πορεία του τελευταίου καιρού για την ομάδα της Τρίπολης μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό ο Γιάννης Καστρίτης.

Ο τεχνικός των νεοφώτιστων τόνισε πως δεν χρειάζεται να σχολιάσει κανείς το ματς μετά την εξέλιξη που είχε αυτό και ευχήθηκε στους Πειραιώτες για τη συνέχεια της χρονιάς. Περιμένει προσθήκες και θεωρεί πως δεν πρέπει να υπάρχει άγχος από τη δουλειά που γίνεται και πως χρειάζεται πίστη στις δυνατότητες της ομάδας.

Αναλυτικά: «Όπως πολύ σωστά είπε και ο Χριστόφορος, δεν έχουμε να πούμε πολλά για το ματς. Να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα. Δεν υπάρχει λόγος να πούμε πολλά, έχει έρθει η ώρα για έργα. Τα παιδιά το δείχνουν αυτό καθημερινά στην προπόνηση, παρόλο που οι συνθήκες ψυχολογικά δεν μας βοηθάνε. Θέλω να πω ότι έχουμε κάποιες απώλειες παικτών που δεν έχουν καλυφθεί.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στους παίκτες, θα υπάρξουν προσθήκες και, όπως βλέπω την ομάδα και το πρωτάθλημα, δεν υπάρχει κανένας λόγος να αγχωνόμαστε. Πιστεύω στη δουλειά που κάνουμε, ψυχραιμία, ανασύνταξη και προχωράμε όλοι μαζί. Στο τέλος, θα πετύχουμε το στόχο μας και είμαι βέβαιος για αυτό.

Ο Λίτζιον νομίζω είναι πρόωρο να κριθεί. Η παρουσία του στα προηγούμενα χρόνια δείχνει πως είναι σκόρερ, αυτός δίνει τον καλύτερό του εαυτό και ελπίζω να μπει στην ομάδα σύντομα. Θα αποκτήσουμε έναν παίκτη που αγωνίζεται στην περιφέρεια και έναν παίκτη στη θέση των ψηλών. Νομίζω ότι αυτό, αν μας έχει επηρεάσει, μας έχει επηρεάσει ως τώρα.

Ίσως φαίνεται δύσκολο σε πολλούς και φαίνεται πως θα λυγίσουμε. Το δύσκολο κομμάτι είναι να το πιστέψεις και όχι να το κάνεις. Πηγαίνουμε βήμα-βήμα, το σημαντικό είναι να κάνουμε την επόμενη νίκη που θα μας βοηθήσει στο να κάνουμε την επόμενη και την επόμενη. Ένα βήμα τη φορά. Πρέπει να ξεπεράσουμε τους εαυτούς μας και να δώσουμε ό,τι καλύτερο έχουμε».

Σφαιρόπουλος: «Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και ήμασταν»


Σφαιρόπουλος: «Θέλαμε να είμαστε σοβαροί και ήμασταν»

Στη συγκέντρωση που έδειξαν οι παίκτες του στάθηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Αρκαδικού. «Έτσι μαθαίνουμε για τα πιο δύσκολα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη», είπε.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την σοβαρότητα που έδειξαν οι παίκτες του κόντρα στον Αρκαδικό εμφανίστηκε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος που περιμένει ανάλογη συγκέντρωση σε κάθε ματς -εύκολο ή δύσκολο- που δίνει ο Ολυμπιακός.

«Παίξαμε σοβαρά σε ακόμη ένα παιχνίδι στο ελληνικό πρωτάθλημα. Προερχόμασταν από ένα κακό αποτέλεσμα στην Ευρωλίγκα. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί απέναντι σε έναν αντίπαλο που παλεύει κάθε ματς, ειδικά στην έδρα του. Όλοι οι παίκτες είχαν την απαιτούμενη σοβαρότητα και πήραμε μια εύκολη νίκη. Θέλαμε να είμαστε σοβαροί. Και αυτό κάναμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Αρκαδικό για τις συνθήκες τέλεσης του ματς και θέλω να πω συγχαρητήρια για τη δουλειά που κάνουν στον Αρκαδικό και τους εύχομαι να μείνουν στην κατηγορία γιατί η Α1 χρειάζεται τέτοιες ομάδες όπως ο Αρκαδικός».

Σε ερώτηση για το τι κερδίζει ο Ολυμπιακός από ένα τέτοιο ματς πέρα από τη νίκη, ο Σφαιρόπουλος απάντησε: «Να κερδίζουμε παραστάσεις, ως ομάδα που θα μας βοηθήσουν να παίξουμε καλύτερα ως ομάδα. Υπάρχει ένα σκεπτικό, μέσα από αυτό το παιχνίδι να έχουμε μια διδασκαλία που θα μας βοηθήσει για τη συνέχεια σε Ελλάδα και Ευρωλίγκα».

Ο Λοτζέσκι είναι εδώ!!!

Ο Λοτζέσκι είναι εδώ!
Περίπατο έκανε στην Τρίπολη ο Ολυμπιακός, συντρίβοντας 103-60 τον Αρκαδικό, με τον Ματ Λοτζέσκι να δείχνει σε εξαιρετική κατάσταση και τον Κώστα Παπανικολάου να κάνει το ντεμπούτο του.

Πόσο έλειψε ο Ματ Λοτζέσκι!

Ο Ολυμπιακός έκανε… περίπατο με τον Αρκαδικό, συντρίβοντάς τον 103-60, αλλά τα χαμόγελα ήρθαν με την εμφάνιση του Αμερικανού με το βελγικό διαβατήριο, ο οποίος επέστρεψε φορτσάτος από τον τραυματισμό του με μία τέλεια εμφάνιση, έχοντας 23 πόντους (με 9/9 σουτ) σε κάτι παραπάνω από 13 λεπτά!

Το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα έκανε και ο Κώστας Παπανικολάου, ο οποίος είχε 7 πόντους, σε 19:50''. Από τους Αρκάδες ξεχώρισε ο Νουουτίνεν με 14 πόντους.

Το ματς


Πολύ νωθρός και αργός ήταν ο Ολυμπιακός στα πρώτα τέσσερα λεπτά της αναμέτρησης, με αποτέλεσμα όχι μόνο να ήταν άστοχος, αλλά και να κάνει το ένα λάθος πίσω το άλλο. Έτσι, ο Αρκαδικός ήταν μπροστά (8-7) μέχρι εκείνο το σημείο, αλλά στη συνέχεια οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου –και ειδικά ο Λοτζέσκι που ήρθε από τον πάγκο- έδειξαν τη διάθεσή να «καθαρίσουν» την κατάσταση. Μέσω της καλής τους άμυνας, που τους έδωσε απανωτούς αιφνιδιασμούς, οι «ερυθρόλευκοι» έτρεξαν ένα σερί 13-0 (8-20), με το τέλος του πρώτου δεκαλέπτου να τους βρίσκει στο +15 (10-25).

Τα πρώτα δύο λεπτά της δεύτερης περιόδου κύλησαν χωρίς καλάθι για τις δύο ομάδες, ωστόσο στη συνέχεια ήρθε η… καταιγίδα από τον Ολυμπιακό. Η άμυνα των Πειραιωτών είχε… πνίξει τον Αρκαδικό και έτσι η διαφορά έπαιρνε την… ανιούσα, όπου αρχικά με καλάθι του Παπανικολάου έφτασε στο +21 (14-35). Στην ποικιλία των «ερυθρόλευκων» στην επίθεση προστέθηκαν ακόμη οι Πρίντεζης και Όντομ με το ταμπλό να γράφει 21-51, περίπου ένα λεπτό πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου και το σκορ να διαμορφώνεται στο 23-51.

inner

Χωρίς να ανεβάσει ιδιαίτερα τις στροφές του, αλλά έχοντας την άμυνα στο ίδιο τέμπο, ο Ολυμπιακός διατηρούσε το +28 (29-57), μέχρι τα μισά. Κάποιες στιγμές αδράνειας στην «ερυθρόλευκη» άμυνα έδωσαν την ευκαιρία στον Βαν Όστρουμ να μειώσει στους 25 πόντους (32-57), αλλά ο Λοτζέσκι ήρθε… καυτός από τον πάγκο, σπρώχνοντας την ομάδα του Πειραιά για το νταμπλ σκορ και το +36 (36-72), με τη διαφορά να παραμένει εκεί μέχρι το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου (39-75).

Στην… εξίσωση μπήκε και ο Ιωάννης Παπαπέτρου στο τέταρτο δεκάλεπτο για το +38 (39-77), ο Λοτζέσκι συνέχιζε το… βιολί του και έτσι ο Ολυμπιακός πήγε ακόμη και στο +41 (47-88) στα μισά. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος δοκίμαζε συνεχώς πρόσωπα και σχήματα μέχρι το τέλος του ματς, το οποίο βρήκε τους πρωταθλητές να παίρνουν τη νίκη με 103-60.

Τα δεκάλεπτα: 10-25, 23-51, 39-75, 60-103

Αρκαδικός (Καστρίτης): Βαν Όστρουμ 12 (2), Κοψαύτης 7 (1), Στεφανίδης 4, Καλλινικίδης 3, Τζουγκαράκης 6, Λίτζιον 8, Καραμαλέγκος, Κωνσταντίνου, Μπράουν 2, Νουούτινεν 14 (4), Λι 4, Σταματόπουλος.

Ολυμπιακός (Σφαιρόπουλος): Σπανούλης 9 (1), Στρόμπερι 11 (1), Μιλουτίνοφ 2, Πρίντεζης 10, Μάντζαρης 9 (3), Τζόνσον-Όντομ 12 (2), Χάντερ 2, Παπαπέτρου 9 (1), Τσαϊρέλης 7 (1), Λοτζέσκι 23 (5), Παπανικολάου 7 (1), Αθηναίου 2.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Περιμένοντας το «διαζύγιο» του Λέτο!


Περιμένοντας το «διαζύγιο» του Λέτο

Την αποδέσμευση του Σεμπαστιάν Λέτο από την Κατάνια περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του. Πονοκέφαλος με τους τραυματισμούς, αλλά κανένα άλλο ενδεχόμενο προσθήκης.

Κρίσιμη μέρα για την επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο είναι η σημερινή, αφού θα φανεί αν αυτή είναι εφικτή ή όχι. Μέσα στη μέρα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να λύσει τη συνεργασία του με την Κατάνια. Αν αυτό δεν συμβεί, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και δεν θα μπορεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Αν, αντίθετα, ο 29χρονος άσος πάρει το διαζύγιο από την ομάδα της Σικελίας, τότε ως ελεύθερος θα μπορεί να βρει υπογράψει στους «πράσινους» ως ελεύθερος μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου.

Η πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται αισιόδοξη πως παρά την οικονομική διαφορά που υπήρχε χθες με την Κατάνια θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος μέσα στη μέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει στον Λέτο πως αν αυτό συμβεί, τον περιμένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν αυτές δεν παρουσιάσουν πρόβλημα, θα υπογράψει. Ήδη οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη στη Λανούς και την Κατάνια, αλλά θέλουν να εξετάσουν και οι ίδιοι τον παίκτη.

Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, καθώς υπάρχει συμφωνία σε όλα, με τον Λέτο να δέχεται να μπει όρος αποδέσμευσης χωρίς αποζημίωση εφόσον δεν καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα. Επίσης δεν υπάρχει ζήτημα με το κοινοτικό του διαβατήριο, το οποίο έχει ελέγξει ο Παναθηναϊκός.

Από τον Παναθηναϊκό έχει καταστεί σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση άλλης προσθήκης στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, παρότι υπάρχει πονοκέφαλος για την άμυνα μετά τον τραυματισμό του Ράσμους Τελάντερ (εκτός για τρεις εβδομάδες με θλάση) και την τιμωρία του Γιώργου Κουτρουμπή (για άλλες δύο αγωνιστικές). Στα δύο προσεχή ματς, με Ξάνθη για το πρωτάθλημα και Ατρόμητο για το Κύπελλο, δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται για δύο ακόμη μήνες ο Σέρχιο Σάντσεθ, τη θέση του παρτενέρ του Ταυλαρίδη διεκδικούν οι Μικαέλ Εσιέν και Στέφανος Ευαγγέλου. Ο Ροντρίγκο Μολέδο θεωρείται ακόμη ανέτοιμος και δύσκολα θα μπει άμεσα στη μάχη.

Σήμερα, εξάλλου, θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα υποβληθεί σε μαγνητική μετά την εξάρθωση κλείδας που υπέστη. Το πιθανότερο είναι να μην υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά να κάνει θεραπεία και να επιστρέψει στη δράση περίπου σε ένα μήνα.

Τέλος, μέσα στη μέρα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς απομένει να σταλεί ένα έγγραφο από την πρώτη ομάδα του Αργεντινού (CAI).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Διπλά σίγουρος ο Ολυμπιακός για Βλαχοδήμο!!


Διπλά σίγουρος ο Ολυμπιακός για Βλαχοδήμο

Δύο είναι οι λόγοι για τους οποίους στον Ολυμπιακό εμφανίζονται σίγουροι για την είσπραξη της ρήτρας των 300.000 ευρώ που είχαν βάλει στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο.

Σίγουροι ότι θα δικαιωθούν σε ό,τι αφορά τη ρήτρα είσπραξης των 300.000 ευρώ που είχαν βάλει στον Παναγιώτη Βλαχοδήμο παρουσιάζονται στον Ολυμπιακό.

Όπως γράφει σήμερα η Live Sport, οι Πειραιώτες φέρονται να βρίσκονται σε θέση να αποδείξουν ότι έδωσαν 450.000 ευρώ στην Ξάνθη για την απόκτηση του 25χρονου μεσοεπιθετικοί. Επίσης, οι Ακρίτες εμφανίζονται να διατηρούν ποσοστό μεταπώλησης 20%.

Εάν οι «ερυθρόλευκοι» είχαν αφήσει τον παίκτη ελεύθερο πριν το καλοκαίρι του 2016, τότε η ακριτική ομάδα θα είχε δικαίωμα να στραφεί εναντίον του Ολυμπιακού, για διαφυγόντα κέρδη, καθώς το συμβόλαιο που υπογράφηκε ανάμεσα στους δύο συλλόγους λήγει τον Ιούνιο.

Με βάση αυτά τα δύο στοιχεία θα προσέλθουν στο Αθλητικό Δικαστήριο οι νομικοί εκπρόσωποι του Ολυμπιακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ξεκαθαρίζει για Μανιάτη, ποιοι άλλοι φεύγουν!!


Ξεκαθαρίζει για Μανιάτη, ποιοι άλλοι φεύγουν

Στη Σταντάρ Λιέγης αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Γιάννης Μανιάτης, με τον πρόεδρο της ομάδας να βρίσκεται ήδη στην Αθήνα. Στη Στουρμ Γκρατς ο Αυλωνίτης, Γερμανία πάει ο Φινμπόγκασον.

Ραγδαίες ήταν χθες οι εξελίξεις όσον αφορά την παρουσία του Γιάννη Μανιάτη στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Χθες το sport-fm.gr αποκάλυψε πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη Σταντάρ Λιέγης για τον διεθνή μέσο και λίγοι ώρα αργότερα από το Βέλγιο προέκυπτε η πληροφορία πως οι δύο σύλλογοι έχουν συμφωνήσει για τον δανεισμό του 30χρονου άσου.

Όπως γράφει σήμερα ο «Γαύρος», ο Μανιάτης φέρεται να έχει αποφασίσει να συνεχίσει – έστω και για έξι μήνες – την καριέρα του στον βελγικό σύλλογο, αφού θέλει να πάρει χρόνο συμμετοχής μετά τον σοβαρό τραυματισμό που είχε στον περσινό αγώνα Κυπέλλου με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Παράλληλα, στο Βέλγιο αναφέρουν πως ο πρόεδρος της Σταντάρ βρίσκεται ήδη στην Αθήνα, έχοντας ως στόχο να συμφωνήσει με Ολυμπιακό και παίκτη. Από την «ερυθρόλευκη» πλευρά, πάντως, προκύπτει η πληροφορία πως θα υπάρχει συμφωνία για δανεισμό, χωρίς οψιόν και αναμένεται η απόφαση του παίκτη.

Εν τω μεταξύ, εντός της ημέρας αναμένεται να ολοκληρωθούν και οι μεταγραφές του Άλφρεντ Φινμπόγκασον και του Τάσου Αυλωνίτη σε Άουγκσμπουργκ και Στουρμ Γκρατς, αντίστοιχα. Όσον αφορά τώρα τον Ερνάνι, όλα δείχνουν πως θα μείνει, αφού μέχρι χθες η Πόρτο δεν είχε ενημερώσει για τη διακοπή του δανεισμού του παίκτη στους Πειραιώτες.

Από την πλευρά του, ο Πραξιτέλης Βούρος φαίνεται πως θα συνεχίσει την καριέρα του στον Πανιώνιο ως δανεικός, αν και «παίζει» το σενάριο του Λεβαδειακού.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανοιχτό του εξτρέμ στην ΑΕΚ!!


Ανοιχτό του εξτρέμ στην ΑΕΚ

Ζουκουλίνι και Πέκχαρτ ήρθαν, αλλά το καλό ενδέχεται να… τριτώσει για την ΑΕΚ την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου με απόκτηση εξτρέμ. «Παίζουν» οι περιπτώσεις Ζονγκό και Μπανγκουρά.

Η ΑΕΚ ολοκληρώνει μέσα στη μέρα το τυπικό σκέλος της απόκτησης των Μπρούνο Ζουκουλίνι και Τόμας Πέκχαρτ, αλλά δεν αποκλείεται πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος να υπάρχει και τρίτη προσθήκη.

Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο ενίσχυσης με έναν εξτρέμ, κάτι που θα ξεκαθαρίσει μέσα στη μέρα, αφού-άλλωστε-δεν υπάρχει άλλο περιθώριο. Η «Ένωση» έχει κάνει κάποιες συζητήσεις και υποψήφιοι για να καλύψουν τη θέση (χωρίς να αποκλείεται το ενδεχόμενο να μη γίνει τελικά μεταγραφή) είναι ο Τζόναθαν Ζονγκό και Λας Μπανγκουρά.

Ο πρώτος είναι 26 ετών, που μένει ελεύθερος το καλοκαίρι από την Αλμερία. Κατάγεται από την Μπουρκίνα Φάσο (17 συμμετοχές και 4 γκολ με το εθνόσημο), παίζει στην ισπανική ομάδα από το 2011 και αγωνίζεται με ευχέρεια και στα δύο άκρα της επίθεσης, αλλά κυρίως δεξιά. Φέτος έχει 7 συμμετοχές στη Segunda Division και 1 στο Κύπελλο, αλλά συνολικά με την Αλμερία έχει 103 εμφανίσεις και 8 γκολ παίζοντας σε 45 ματς της Primera Division με 3 τέρματα.

Ο δεύτερος είναι 23 ετών, επίσης είναι δεξιοπόδαρος και δεσμεύεται μέχρι το καλοκαίρι από τη Ράγιο Βαγεκάνο. Κατάγεται από τη Γουινέα (25 συμμετοχές και 3 γκολ με το εθνόσημο) και παίζει στην Ισπανία από το 2011. Φέτος αγωνίζεται δανεικός στη Γρανάδα με την οποία έχει 16 συμμετοχές στην Primera Division, ενώ σε τρεις εμφανίσεις στο Κύπελλο έχει σκοράρει δύο φορές (απέναντι στη Χετάφε).

Εντός της ημέρας θα υπάρξουν εξελίξεις και για τις αποχωρήσεις παικτών. Ο Μακόλεϊ Κρισάντους είναι πολύ πιθανό να φύγει για την Πονφεραντίνα, ενώ και η Έλτσε τον έχει ζητήσει. Ίσως υπάρξουν και άλλοι που θα φύγουν, όπως οι Ανάκογλου και Φαγέ, η θέση των οποίων έγινε ακόμη πιο δύσκολη με την απόκτηση του Ζουκουλίνι, ενώ πάντα υπάρχει η πιθανότητα να φύγει και ο Μπουονανότε, που τον θέλει η Γκρέμιο.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Πετράκης: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους»


Πετράκης: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλους»

Στη διαπίστωση πως ο Ολυμπιακός είναι ένα επίπεδο πάνω από όλες τις ομάδες της Σούπερ Λίγκας έφτασε ο Γιάννης Πετράκης μετά το 3-0 των «ερυθρόλευκων» επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Ο τεχνικός του «Αγιαξ» της Ηπείρου τόνισε πως το γρήγορο γκολ που δέχτηκαν επηρέασε περισσότερο αρνητικά την κατάσταση και απένειμε τα εύσημα για την προσπάθεια σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και στο γεγονός πως έγιναν επικίνδυνοι στα τελευταία λεπτά, ενώ θεωρεί πως από την αρχή «στράβωσε» το ματς.

Αναλυτικά: «Η δουλειά μας σήμερα, από την αφετηρία κιόλας του παιχνιδιού, ήταν πολύ δύσκολη. Ο Ολυμπιακός άλλαξε επίπεδο για τα ελληνικά δεδομένα και είναι ένα επίπεδο πάνω απ' όλους. Σε συνδυασμό με το γρήγορο γκολ που δεχτήκαμε, αλλά και το 0-2 που έγινε στο 25', αυτομάτως έγινε δυσκολότερη για εμάς η προσπάθεια να αλλάξουμε κάτι στο παιχνίδι.

Να δώσω τα εύσημα στους παίκτες μου, γιατί δεν το παράτησαν το παιχνίδι. Έκαναν προσπάθεια, γίναμε επικίνδυνοι, παίξαμε επιθετικά και είναι κέρδος για την επόμενη μέρα η αντίδρασή μας. Ήρθαν καινούργια παιδιά και στην ομάδα και, από τον πάγκο, και θα μας βοηθήσουν. Καλή επιτυχία στον Ολυμπιακό στην Ευρώπη κι εμείς συνεχίζουμε για τον Ηρακλή.

Δεν έρχονται όπως τα σχεδιάζουμε πάντα τα πράγματα. Δεν παίζουμε μόνοι μας. Ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με ένα φάουλ. Όντως, δεν είχαμε μπει καλά στο ματς. Αλλιώς τα είχαμε σχεδιάσει τα πράγματα. Η ουσία, όμως, είναι ότι, δυστυχώς, χάσαμε».

«Πάτησε» Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ζουκουλίνι!! (video)


«Πάτησε» Αθήνα για την ΑΕΚ ο Ζουκουλίνι! (video)

«Πάλεψε» πολύ την περίπτωσή του η ΑΕΚ κι εν τέλει πέτυχε τον στόχο της. Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο Μπρούνο Ζουκουλίνι έφτασε στην Αθήνα για να υπογράψει ως το τέλος της σεζόν ως δανεικός από τη Σίτι.

Μία ώρα μετά τα μεσάνυχτα ο Μπρούνο Ζουκουλίνι (μαζί με τη σύζυγο του) προσγειώθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» προκειμένου να ολοκληρώσει τον δανεισμό του μέχρι το τέλος της σεζόν από την Μάντσεστερ Σίτι στην ΑΕΚ.

Τον υποδέχθηκαν στο αεροδρόμιο ο τεχνικός διευθυντής, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, ο διευθυντής επικοινωνίας, Ανδρέας Δημάτος και ο επιμελητής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Βαγγέλης Γιαννίσης.

Ο 22χρονος χαφ θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις την Δευτέρα κι εφόσον δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο θα υπογράψει το συμβόλαιό του με την Ένωση, που λίγο νωρίτερα υποδέχτηκε και τον Τόμας Πέκχαρτ.

Από εκεί και πέρα, βάσει των λεγομένων του Γκουστάβο Πογέτ στην συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη επί της Βέροιας, οι κιτρινόμαυροι δεν αποκλείεται να κάνουν και τρίτη κίνηση για την ενίσχυσή τους στα άκρα τις επίθεσης.



inner

inner*Πηγή: sport-fm.gr*