Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Πρίφτης: «Είχαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο»


Πρίφτης: «Είχαμε ενέργεια στο δεύτερο ημίχρονο»

Στην ενέργεια που είχαν οι παίκτες του στο δεύτερο και έλειψε στο πρώτο ημίχρονο στάθηκε μετά την «ανατροπή» και τη νίκη του Άρη επί του ΠΑΟΚ ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο τεχνικός των «κιτρινόμαυρων» τόνισε πως μετρούν οι δύο βαθμοί και πως ακόμα έχει δρόμο το πρωτάθλημα, στάθηκε στα κρίσιμα μεγάλα σουτ που μπήκαν στο δεύτερο ημίχρονο, ζήτησε «προσγείωση», κάτι το οποίο γενικά γίνεται δύσκολα μετά από τέτοιες επιτυχίες, ενώ στάθηκε στη σωστή νοοτροπία του Τσούπκοβιτς και στην αποτελεσματικότητά του.

Αναλυτικά: «Πρέπει ναι μείνουμε στην ουσία που είναι οι δύο βαθμοί και τίποτε άλλο. Έχει τόσο δρόμο το πρωτάθλημα που πολλά μπορούν να συμβούν. Δεν βγάλαμε την ενέργεια που έπρεπε. Στο δεύτερο ημίχρονο, βγάλαμε ενέργεια και κάποια κρίσιμα σουτ που βάλαμε σε καθοριστικά σημεία, έπαιξαν το ρόλο τους.

Έχουμε ένα κρίσιμο παιχνίδι με τη Νεπτούνας και προχωράμε. Η νίκη αυτή με αγχώνει πάρα πολύ, γιατί το πιο δύσκολο στον αθλητισμό είναι να κοντρολάρεις τα συναισθήματά σου και να είσαι προσγειωμένος. Να μη δώσουμε παραπάνω σημασία, πέραν των δύο βαθμών.
Η εμφάνιση του Τσούπκοβιτς δείχνει πως όλοι είναι ετοιμοπόλεμοι. Είναι προπονημένος, έχει τη σωστή νοοτροπία και έδειξε πως είναι αποτελεσματικός. Δικαιώνει τη δική του προσπάθεια».

Ο Τσούπκοβιτς τόνισε πως: «Ήταν ένα σκληρό παιχνίδι, όλοι ξέρουν τι σημαίνουν αυτά τα παιχνίδια για την πόλη. Δεν ξεκινήσαμε καλά τον αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο, βελτιώσαμε την άμυνά μας και πήραμε καλές επιθέσεις. Αυτό ήταν ένα από τα "κλειδιά" για να πάρουμε τη νίκη. Δεν έχουμε χρόνο, πρέπει να προετοιμάσουμε τα επόμενα παιχνίδια μας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: