Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Καλτσάς: «Παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»


Καλτσάς: «Παίξαμε σαν Παναθηναϊκός»

Εμφάνιση επιπέδου Παναθηναϊκού έκανε η ομάδα στα Περιβόλια, εξ' ου και ήρθε το διπλό, σύμφωνα με τον Νίκο Καλτσά. Τι είπε για την προσωπική του απόδοση και τους δύο άτυχους τραυματίες ο MVP του ματς.

Ο Παναθηναϊκός έπαιξε σαν Παναθηναϊκός απέναντι στον Πλατανιά και γι' αυτό ήρθε η νίκη (3-2), σύμφωνα με τα όσα είπε ο MVP της αναμέτρησης με δύο γκολ, Νίκος Καλτσάς!

«Νομίζω ότι σε μια τόσο δύσκολη έδρα και με μια καλή ομάδα όταν κερδίζεις εδώ πέρα δείχνεις χαρακτήρα μεγάλης ομάδας και πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό για να συνεχίσουμε με νίκες».

Που κρίθηκε το παιχνίδι; Στην αυτοσυγκέντρωση που είχατε στη διάρκεια του ματς;

«Πιστεύω ότι είχαμε μεγάλη αυτοσυγκέντρωση στο σημερινό ματς και παίξαμε σαν Παναθηναϊκός».

Ο επιθετικός λένε ότι είναι σαν τον κυνηγό, περιμένει το θήραμα και εσύ ήσουν εκεί και περίμενες το λάθος των αμυντικών του Πλατανιά;

«Είχε πλάτη στην δική μας εστία και θεώρησα ότι η μόνη του πάσα ήταν στον τερματοφύλακα. Προσπάθησα να κρατήσω μια καλή θέση και με το που έκανα την πάσα ακολούθησα τη φάση και βγήκα μόνος μου».

Γνωρίζουμε ότι δεν σου αρέσει να μιλάς για τον εαυτό σου αλλά έβαλες δυο γκολ σήμερα, είσαι βασικός και δείχνεις δείγματα της περσινής σου παρουσίας. Είναι θέμα εμπιστοσύνης;

«Η αυτοπεποίθηση έρχεται μέσα από τα παιχνίδια. Σίγουρα ο ποδοσφαιριστής όταν αγωνίζεται αποκτά μεγάλη αυτοπεποίθηση. Αυτό που είπατε για μένα δεν θέλω να μιλάω, δεν είναι σωστό γιατί και οι συμπαίκτες μου με βοηθάνε. Εγώ θέλω να βοηθάω την ομάδα για να παίρνει νίκες».

Είχατε και δυο ατυχίες με τους Τελάντερ και Μπουμάλ;

«Αυτό δεν είναι καλό για εμάς γιατί έχουμε και το ματς του Κυπέλλου. Ευχόμαστε στα παιδιά περαστικά και να γυρίσουν γρήγορα γιατί έχουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι. Μια δύσκολη έδρα αλλά πρέπει να περάσουμε».

Εκτός έδρας τα πηγαίνετε καλύτερα στο τελευταίο διάστημα σε σχέση με την Λεωφόρο. Είναι θέμα αντιπάλου, ανοίγετε πιο πολύ;

«Όχι δεν θα το έλεγα αυτό πιστεύω ότι και στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο δημιουργήσαμε αρκετές φάσεις αλλά δεν καταφέραμε να σκοράρουμε. Ήταν θέμα αναποτελεσματικότητας, πιστεύω ότι και στην έδρα μας σιγά-σιγά θα αρχίζουμε να σκοράρουμε και να παίρνουμε τις νίκες και εκεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: