Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Περιμένοντας το «διαζύγιο» του Λέτο!


Περιμένοντας το «διαζύγιο» του Λέτο

Την αποδέσμευση του Σεμπαστιάν Λέτο από την Κατάνια περιμένουν στον Παναθηναϊκό για να ανοίξει ο δρόμος για την επιστροφή του. Πονοκέφαλος με τους τραυματισμούς, αλλά κανένα άλλο ενδεχόμενο προσθήκης.

Κρίσιμη μέρα για την επιστροφή του Σεμπαστιάν Λέτο είναι η σημερινή, αφού θα φανεί αν αυτή είναι εφικτή ή όχι. Μέσα στη μέρα ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός θα προσπαθήσει να λύσει τη συνεργασία του με την Κατάνια. Αν αυτό δεν συμβεί, η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται και δεν θα μπορεί να υπογράψει στον Παναθηναϊκό. Αν, αντίθετα, ο 29χρονος άσος πάρει το διαζύγιο από την ομάδα της Σικελίας, τότε ως ελεύθερος θα μπορεί να βρει υπογράψει στους «πράσινους» ως ελεύθερος μέχρι και τις 10 Φεβρουαρίου.

Η πλευρά του παίκτη παρουσιάζεται αισιόδοξη πως παρά την οικονομική διαφορά που υπήρχε χθες με την Κατάνια θα καταφέρει να μείνει ελεύθερος μέσα στη μέρα, ενώ ο Παναθηναϊκός έχει διαμηνύσει στον Λέτο πως αν αυτό συμβεί, τον περιμένει να περάσει από ιατρικές εξετάσεις κι αν αυτές δεν παρουσιάσουν πρόβλημα, θα υπογράψει. Ήδη οι «πράσινοι» έχουν στα χέρια τους τις ιατρικές εξετάσεις του παίκτη στη Λανούς και την Κατάνια, αλλά θέλουν να εξετάσουν και οι ίδιοι τον παίκτη.

Άλλο πρόβλημα δεν υπάρχει, καθώς υπάρχει συμφωνία σε όλα, με τον Λέτο να δέχεται να μπει όρος αποδέσμευσης χωρίς αποζημίωση εφόσον δεν καταφέρει να βοηθήσει την ομάδα. Επίσης δεν υπάρχει ζήτημα με το κοινοτικό του διαβατήριο, το οποίο έχει ελέγξει ο Παναθηναϊκός.

Από τον Παναθηναϊκό έχει καταστεί σαφές πως δεν υπάρχει περίπτωση άλλης προσθήκης στην τελευταία ημέρα των μεταγραφών, παρότι υπάρχει πονοκέφαλος για την άμυνα μετά τον τραυματισμό του Ράσμους Τελάντερ (εκτός για τρεις εβδομάδες με θλάση) και την τιμωρία του Γιώργου Κουτρουμπή (για άλλες δύο αγωνιστικές). Στα δύο προσεχή ματς, με Ξάνθη για το πρωτάθλημα και Ατρόμητο για το Κύπελλο, δεδομένου ότι δεν υπολογίζεται για δύο ακόμη μήνες ο Σέρχιο Σάντσεθ, τη θέση του παρτενέρ του Ταυλαρίδη διεκδικούν οι Μικαέλ Εσιέν και Στέφανος Ευαγγέλου. Ο Ροντρίγκο Μολέδο θεωρείται ακόμη ανέτοιμος και δύσκολα θα μπει άμεσα στη μάχη.

Σήμερα, εξάλλου, θα υποβληθεί σε μαγνητική ο Ολιβιέ Μπουμάλ θα υποβληθεί σε μαγνητική μετά την εξάρθωση κλείδας που υπέστη. Το πιθανότερο είναι να μην υποβληθεί σε επέμβαση, αλλά να κάνει θεραπεία και να επιστρέψει στη δράση περίπου σε ένα μήνα.

Τέλος, μέσα στη μέρα θα ολοκληρωθεί και τυπικά η μεταγραφή του Λούκας Βιγιαφάνιες, καθώς απομένει να σταλεί ένα έγγραφο από την πρώτη ομάδα του Αργεντινού (CAI).
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: