Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε και άλλα γκολ...»


Λουτσέσκου: «Μπορούσαμε και άλλα γκολ...»

Απαιτητικός ο Ράζβαν Λουτσέσκου, δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου πως «δεν πετύχαμε και άλλα γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε».

Ικανοποιημένος από την πρώτη νίκη της Ξάνθης (2-0 τον Ηρακλή) μετά από οκτώ αγωνιστικές εμφανίστηκε ο Ράζβαν Λουτσέσκου, ο οποίος, ωστόσο, απαιτητικός όπως πάντα, τόνισε πως η ομάδα του θα μπορούσε να πετύχει και άλλα γκολ, καθώς σπάτάλησε πολλές ευκαιρίες.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Ρουμάνου τεχνικού

«Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και δώσαμε συνέχεια στο θετικό σερί των καλών μας εμφανίσεων. Το ευχάριστο είναι πως το καλό μας παιχνίδι συνδυάστηκε και με νίκη. Ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, πιέζαμε ψηλά και σκοράραμε νωρίς.

Στο δεύτερο ημίχρονο οπισθοχωρήσαμε και λόγω της κούρασης, όμως βρήκαμε τον τρόπο να πετύχουμε και άλλο γκολ. Αν πρέπει να βρω κάτι αρνητικό από το σημερινό παιχνίδι είναι πως δεν πετύχαμε και άλλα γκολ στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε.

Το πρόβλημα είναι πως είμαστε πολλές φορές αναποτελεσματικοί και αυτό μας έχει στερήσει βαθμούς. Μου άρεσε, πάντως, ο τρόπος που οι παίκτες μου αξιολόγησαν το παιχνίδι. Είχαμε κατοχή, καλή κυκλοφορία και χαλάσαμε την ισορροπία στο παιχνίδι του Ηρακλή. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον ίδιο τρόπο και να απολαμβάνουμε το παιχνίδι μας. Παίζουμε καλά και είμαστε σε καλή φόρμα
».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: