Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Ντουρμάζ: «Μαγικός παίκτης ο Φορτούνης»


Ντουρμάζ: «Μαγικός παίκτης ο Φορτούνης»

Με τα καλύτερα λόγια μίλησε για τον συμπαίκτη του, Κώστα Φορτούνη, ο Τζίμι Ντουρμάζ, μετά την εμφάνισή του στο ματς του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ.

Μέλι έσταξε για τον Κώστα Φορτούνη ο Τζίμι Ντουρμάζ, μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΣ Γιάννινα.

Αναλυτικά όσα είπε στη nova:

Για τη συνεργασία του με τον Κώστα Φορτούνη: «Δουλεύουμε πάρα πολύ καλά. Δουλεύουμε τέλεια μαζί. Έχουμε μία τέλεια συνεργασία. Ξέρουμε ακριβώς ο ένας τον άλλον. Βρισκόμαστε πολύ καλά μέσα στο γήπεδο. Είναι ένας… μαγικός παίκτης ο Κώστας και μου αρέσει πάρα πολύ μαζί να παίζω μαζί του».

Για τα γκολ με απευθείας φάουλ του ίδιου και του Φορτούνη: «Η αλήθεια είναι πως δουλεύουμε πολύ πάνω σε αυτό στην προπόνηση. Όταν δουλεύεις πάρα πολύ, γίνεσαι καλός σε αυτό και έρχονται και τα αποτελέσματα στον αγώνα. Είναι κάτι που το κάνουμε καθημερινά, όμως στον μεταξύ μας διαγωνισμό έχω δύο και έχει ένα (γέλια)».

Για τη μία ακόμα νίκη και καλή εμφάνιση: «Ο στόχος μας είναι να κερδίζουμε όλα τα παιχνίδια, δουλεύουμε και προπονούμαστε με αυτό τον στόχο. Δεν καταφέραμε να κερδίσουμε στον Πλατανιά, κάναμε ένα κακό παιχνίδι εκεί. Όμως, από τότε επανήλθαμε δυνατοί, έχουμε κάνει τρεις νίκες αν θυμάμαι καλά και έχουμε σκοπό να συνεχίσουμε έτσι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: