Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

Έξαλλος με τους συνεργάτες του ο Σαββίδης: «Δεν είπα να ψάξετε για προπονητή»


Έξαλλος με τους συνεργάτες του ο Σαββίδης: «Δεν είπα να ψάξετε για προπονητή»

Τον εκνευρισμό του για την πρωτοβουλία των συνεργατών του να επικοινωνήσουν με προπονητές τη στιγμή που δεν είχε ξεκαθαριστεί το μέλλον του Ίγκορ Τούντορ εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης.

Έξαλλος είναι ο Ιβάν Σαββίδης με τις πρωτοβουλίες συνεργατών του να ψάξουν λύσεις για τον πάγκο, από τη στιγμή που ο ίδιος δεν έχει θέσει ακόμα θέμα προπονητή.

Τις τελευταίες ώρες έχουν ακουστεί πάρα πολλά και ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΟΚ έκανε σαφές ότι δεν έχει δώσει άδεια για καμία επαφή, αφού προς το παρόν τουλάχιστον ο Ιγκορ Τούντορ μένει στη θέση του.

«Είμαι ιδιαίτερα ενοχλημένος από τις φήμες που βγαίνουν με ευκολία. Ποτέ δεν ανέθεσα σε κανέναν να αναζητήσει προπονητή γιατί έχουμε προπονητή. Ζήτησα τις απόψεις όλων για το πώς θα βγούμε από την αγωνιστική κρίση και πως θα παρουσιάσουμε τη βελτίωση που επιθυμούμε. Κανείς δεν μπορεί να μιλάει εκ μέρους μου χωρίς την άδεια μου κι αν το κάνει, θέτει εαυτόν εκτός της εταιρίας», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Ιβάν Σαββίδης, δείχνοντας με αυτόν τον τρόπο την ενόχλησή του.

Η αντίδραση του Ιβάν Σαββίδης είναι ένα ακόμα δείγμα της δυσκολίας που υπάρχει στην επικοινωνία μεταξύ των ανθρώπων που έχουν κληθεί να τρέξουν τα ζητήματα της ομάδας και όπως φαίνεται παίρνει την υπόθεση στα χέρια του.

Δεν υπάρχουν σχόλια: