Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Θέλει Πραντέλι ο Μοράτι στην Ίντερ!!

Θέλει Πραντέλι ο Μοράτι στην Ίντερ
Έντονη φημολογία έχει αναπτυχθεί στην Ιταλία πως ο Τσέζαρε Πραντέλι θα αποχωρήσει από την εθνική ομάδα της χώρας μετά το Euro 2012, προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Ίντερ.

Αρκετά δημοσιεύματα στη γειτονική χώρα αναφέρουν ότι ο Μάσιμο Μοράτι θέλει τον πρώην προπονητή της Φιορεντίνα, ώστε να αλλάξει την εικόνα των «νερατζούρι» από το ερχόμενο καλοκαίρι.

Αν και ο Πραντέλι δεσμεύεται με συμβόλαιο με την Ιταλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, έχει παραδεχθεί ότι του έχει λείψει οι μέρες που εργαζόταν σε κάποιον σύλλογο.

Το «Sky Sport Italia» υποστηρίζει ότι ο πρόεδρος των Μιλανέζων είναι έτοιμος να προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Πραντέλι και οι ετήσιες απολαβές του θα φτάσουν τα 4 εκατ. ευρώ.

Εκτός από τον Ιταλό τεχνικό, στη λίστα του Μοράτι είναι ο Μαρσέλο Μπιέλσα της Αθλέτικ Μπιλμπάο, ο Λοράν Μπλαν της εθνικής Γαλλίας και ο Λουτσιάνο Σπαλέτι της Ζενίτ της Αγίας Πετρούπολης.


πηγή: sport-fm.gr

Ανησυχεί η ΟΥΕΦΑ!!

Ανησυχεί η ΟΥΕΦΑ!
Την έντονη ανησυχία των υπευθύνων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου προκάλεσε το περιστατικό στο παιχνίδι της Τζένοα με τους παίκτες της ομάδας να βγάζουν τις φανέλες και να τις παραδίδουν στους οργανωμένους οπαδούς!

Όπως αναφέρει το ιταλικό πρακτορείο ειδήσεων ANSA στελέχη της Ευρωπαϊκής ομοσπονδίας ζήτησαν εξηγήσεις για ό,τι έγινε στο χθεσινό παιχνίδι που προκάλεσε την προσωρινή διακοπή του αγώνα από τους αρμόδιους του ιταλικού ποδοσφαίρου.

«Φυσικά και μας προκαλεί ανησυχία τα όσα έγιναν στον αγώνα ανάμεσα στη Τζένοα και την Σιένα, που προκάλεσε και τη διακοπή του», παραδέχθηκε εκπρόσωπος της UEFA, μιλώντας στο ANSA. «Η UEFA είναι σε επαφή με τους υπεύθυνους της ιταλικής ομοσπονδίας αρχικά για να διευκρινιστούν ορισμένα πράγματα και να αντιληφθούμε τις περιστάσεις κάτω από τις οποίες έγινε το περιστατικό», υποστήριξε και ξεκαθάρισε ότι δεν θέλει να πάρει θέση για το ζήτημα.


πηγή: sport-fm.gr

«Πρέπει να ωριμάσει η Ρόμα»

«Πρέπει να ωριμάσει η Ρόμα»
Βαρύ ήταν το κλίμα στη Ρόμα μετά την βαριά εκτός έδρας ήττα με 4-0 από την Γιουβέντους. Ωστόσο, ο Σιμόνε Περότα φαίνεται αισιόδοξος για το μέλλον του συλλόγου. Ο Ιταλός μέσος πιστεύει πως θα χρειαστεί χρόνος μέχρι η τωρινή ομάδα των «τζιαλορόσι» να ωριμάσει ποδοσφαιρικά, ενώ έβγαλε το καπέλο του για τη "Μεγάλη Κυρία".

«Έχουμε μία νεανική ομάδα και χρειαζόμαστε χρόνο για να ωριμάσουμε και να πρωταγωνιστήσουμε», τόνισε ο Περότα.

Παράλληλα, ο 34χρονος μέσος είχε μόνο θετικά σχόλια να κάνει για την εικόνα της Γιουβέντους τόσο στο φετινό πρωτάθλημα, όσο και για την μεταξύ τους αναμέτρηση: « Η Γιουβέντους άξιζε τη νίκη απέναντι μας, ανεξαρτήτως του πέναλτι. Έχουν δημιουργήσει μία πάρα πολύ δυνατή ομάδα, η οποία έχει “χτιστεί” με σκοπό τις νίκες».


πηγή: sport-fm.gr

Το έκανε «κόλαση» ο ΑΠΟΕΛ!

Το έκανε «κόλαση» ο ΑΠΟΕΛ
Για 94 λεπτά η ΑΕΛ κρατούσε στο δικό της χέρι τον τίτλο στην έδρα του ΑΠΟΕΛ. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον… Τρισκόφσκι. Η χρυσή αλλαγή του Γιοβάνοβιτς έδωσε στις καθυστερήσεις τη νίκη στους πρωταθλητές (1-0) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και βάζει πλέον «φωτιά» στο πρωτάθλημα, καθώς οι «κίτρινοι» βρίσκονται δυο βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ.

Το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ, μετά από τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ δίχως τέρμα, είναι και αυτό που δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μεγάλος χαμένος της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του 3ου ομίλου για το κυπριακό πρωτάθλημα ήταν ο Άρης Λεμεσού, ο οποίος έχασε εκτός έδρας με 1-0, από την Παραλίμνι, σκόρερ ο Σεμέδο στο 37’, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό και έπεσε στην τελευταία θέση.

Στην άλλη αναμέτρηση ο Εθνικός Άχνας νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ανέβηκε στην πρώτη θέση. Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν ο Μασίνια στο 13’ και ο Σερχάο στο 59’. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κίντι.

1ος Όμιλος

1.ΑΕΛ 64
2.ΑΠΟΕΛ 62
3.Ανόρθωση 59
4.Ομόνοια 57

3ος Όμιλος

1.Εθνικός Άχνας 36
2.Ολυμπιακός Λεμεσού 33
3.Παραλίμνι 32
4.Άρης Λεμεσού 31


πηγή: sport-fm.gr

Όχι ανίκητη η «Μπάρτσα»

Όχι ανίκητη η «Μπάρτσα»
Μήνυμα…ελπίδας στέλνει ο Τσάμπι Αλόνσο στους παίκτες της Τσέλσι, τονίζοντας πως οι Λονδρέζοι μπορούν να υπολογίζουν σε νίκη που θα τους χαρίσει το εισιτήριο για τον τελικό του Champions League, αφού έχει αποδειχθεί πως η Μπαρτσελόνα δεν είναι ανίκητη στο «Καμπ Νου».

Ο Ισπανός μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης πιστεύει πως οι «μπλαουγκράνα» παρά το ταλέντο τους και το γεγονός πως παίζουν σπουδαία μπάλα,έχουν τα «τρωτά» τους σημεία.

«Ξέρουμε πως η Μπαρτσελόνα τα τελευταία χρόνια έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία, παίζοντας εξαιρετικό ποδόσφαιρο. Ωστόσο, αυτό δεν καθιστά τους παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα ανίκητους. Εμείς καταφέραμε να τους κερδίσουμε στο γήπεδό τους» δήλωσε ο 30χρονος ποδοσφαιριστής για να προσθέσει:

«Νίκη επί της Μπαρτσελόνα πέτυχε και η Τσέλσι στον πρώτο γύρο των ημιτελικών του Champions League, αποκτώντας έτσι το προβάδισμα. Ο δεύτερος αγώνα θα είναι πιο δύσκολος, καθώς οι “μπλε” παίζουν εκτός έδρας, αλλά θα δούμε τι θα συμβεί».


πηγή: sport-fm.gr

Θύμα επίθεσης ο Κάντλετς (pic)

Θύμα επίθεσης ο Κάντλετς (pic)
Ένα ακόμη περιστατικό βίας στο γερμανικό ποδόσφαιρο. Αυτή τη φορά όχι ανάμεσα σε συμπαίκτες, όπως συνέβη στις τάξεις της Μπάγερν και της Σάλκε, αλλά με θύμα έναν ποδοσφαιριστή. Ο Μίχαλ Κάντλετς της Λεβερκούζεν αποχωρώντας από ένα νυχτερινό κλαμπ το βράδυ του Σαββάτου στην Κολωνία και λίγες ώρες μετά την αναμέτρηση της ομάδας του με την τοπική ομάδα, δέχτηκε επίθεση από δύο χούλιγκαν.

Ο 27χρονος άσος υπέστη πολλαπλά κατάγματα στη μύτη από βίαια επίθεση και το πρωί της Δευτέρας εισήχθη στο νοσοκομείο, συνοδευόμενος από τη σύντροφό του.

«Ανησυχώ πολύ. Είναι μία μορφή βίας που δεν έχω ξαναδεί», δήλωσε ο αθλητικός διευθυντής της Λεβερκούζεν, Ρούντι Φέλερ, για τον τραυματισμό του Σλοβάκου μπακ.

πηγή: sportfm.gr