Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Κάθε χρόνο ρίχνει και έναν…!!

Κάθε χρόνο ρίχνει και έναν…
Τείνει να γίνει παράδοση αυτό που συμβαίνει με τον Παναθηναϊκό τα δύο τελευταία χρόνια. Όπως την περσινή χρονιά, όταν οι «πράσινοι» επικράτησαν του Αστέρα και τον… «έριξαν» στην Football League (άσχετα αν έμεινε στις δικαστικές αίθουσες), έτσι και φέτος με την νίκη τους επί του Παναιτωλικού τον έστειλαν στην χαμηλότερη κατηγορία. Το sport-fm.gr σας θυμίζει…

Ο Αστέρας ταξιδεύει στην Αθήνα προκειμένου να παίξει τα πάντα κόντρα στον Παναθηναϊκό και να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα. Αποτέλεσμα πέραν της νίκης δεν υπάρχει και οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη τα δίνουν όλα.

Η… πλάτη του Πιπίνη θα αποβεί μοιραία και οι Αρκάδες θα φύγουν ηττημένοι από τον αγωνιστικό χώρο και ετοιμάζουν βαλίτσες για την Football League, όμως η μοίρα είχε άλλα σχέδια για τον Αστέρα.

Ένα χρόνο αργότερα το ίδιο ταξίδι κάνει και ο Παναιτωλικός με σκοπό να πάρει τη νίκη και να ελπίζει σε στραβοπάτημα των άλλων δύο (Κέρκυρας και Εργοτέλη). Τα πράγματα είναι από την αρχή δύσκολα και γίνονται ακόμα δυσκολότερα όταν ο Κουίνσι άνοιξε το σκορ. Το τελικό 4-0 φέρνει τον Παναιτωλικό και πάλι στην Football League, με την εμπειρία όμως να υπάρχει σαν… παρακαταθήκη για τη νέα σεζόν.

 πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: