Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Εξάσφαιρος Γηραιός!

Με το επιβλητικό 6-0 κέρδισε ο Ηρακλής στο Καυτανζόγλειο στάδιο τον Αετό Σκύδρας. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Άκης Γεωργίου όπου πέτυχε δύο γκολ ενώ είχε συμμετοχή σε άλλα δύο. Πλέον οι Θεσσαλονικείς ξανά μπήκαν στο παιχνίδι της ανόδου.
Εξάσφαιρος Γηραιός!
Ένας Ηρακλής να τον πιείς στο ποτήρι ήταν σήμερα κόντρα στον Αετό Σκύδρας, με τους Θεσσαλονικείς να «χτυπούν» έξι φορές την εστία του Ραβούση. Μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Άκης Γεωργίου όπου πέτυχε δύο γκολ (25’ και 79’), μοίρασε άλλα τόσα γκολ σε Κωνσταντινίδη (36’) και Μωυσίδη (85’), ενώ είχε άλλες τρεις τελικές πάσες για γκολ, τις οποίες όμως δεν αξιοποίησαν οι συμπαίκτες του.
Αυτή η νίκη θα βοηθήσει ψυχολογικά την ομάδα, ενόψει των πέντε τελικών που ακολουθούν, αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Κυριακής στη Λευκάδα, κόντρα στον Τηλυκράτη. Η διαφορά πλέον από τον Τηλυκράτη και την Καλαμαριά, οι οποίοι μοιράζονται τις δύο θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφς, μειώθηκε στους πέντε βαθμούς, ισάριθμες αγωνιστικές πριν το φινάλε της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος.
ΗΡΑΚΛΗΣ (Σ. Παπαδόπουλος): Κελπέκης, Τροϊρης, Παπαστεριανός, Χασιώτης, Λιόλιος, Νατσούρας, Παληγεώργος (72' Οικονόμου, Νατσιόπουλος, Τσιλιανίδης (77' Κιβρακίδης), Γεωργίου, Κωνσταντινίδης (68' Μωυσίδης).
ΑΕΤΟΣ ΣΚΥΔΡΑΣ (Τυριακίδης): Ραβούσης, Παπασυμεών, Μαρπορίδης, Ορφανίδης, Σαπανίδης, Μπρέγου, Λεκάκης, Μαυζιούνης, Χαλιλάτ (36' Κερμενίδης), Παπαστεργίου (56' Ξόμπλιος), Χαρμάνας (69' Ιωαννίδης).
Πηγή: gazzetta.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: