Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Ποιος κόβει το δρόμο του Καπίνο για Καμπιονάτο;

Το ενδιαφέρον από τη Serie A για τον Καπίνο είναι υπαρκτό. Στη γειτονική χώρα, όμως, υπάρχουν ενδοιασμοί για την περίπτωσή του, παρότι έχει καταθέσει διαπιστευτήρια στο τριφύλλι.
Ποιος κόβει το δρόμο του Καπίνο για Καμπιονάτο;
Όσο κι αν φαίνεται παράξενο, τη "δουλειά" χαλάει ένας πρώην συμπαίκτες του Καπίνο στον Παναθηναϊκό, που τώρα αγωνίζεται στην Ιταλία.
Ο λόγος, φυσικά, για τον Αλέξανδρο Τζόρβα, που από το περασμένο καλοκαίρι έχει πάρει μεταγραφή στην Παλέρμο. Με τη φανέλα της οποίας έκανε κάποια παιχνίδια σαν βασικός στην αρχή της σεζόν, αλλά λόγω της κακής απόδοσής του, στη συνέχεια κάθισε στον πάγκο.
Σε ένα οργανωμένο πρωτάθλημα όπως είναι το ιταλικό, μετράει η θητεία του Τζόρβα για το αν θα γίνει κίνηση για άλλον Έλληνα τερματοφύλακα. Με αποτέλεσμα οι Ιταλοί να είναι διστακτικοί για τον Καπίνο, όπως και για κάθε πορτιέρο που κατάγεται από την Ελλάδα. Μη σας φαίνεται παράξενο, στην πιάτσα των ατζέντηδων που έχουν κονέ στη γειτονική χώρα, συζητιέται αυτό σας γράφει σήμερα ο σκύλος.
Γιατί δεν είναι λίγοι οι μάνατζερ που έχουν "πάτημα" στη Serie A, βλέπουν πως υπάρχει ενδιαφέρον για τον παίκτη του Παναθηναϊκού αλλά, παράλληλα και μία δυσπιστία για το αν θα πρέπει να γίνει κίνηση για την απόκτηση Έλληνα τερματοφύλακα.
Ενδιαφέρον για τον νεαρό άσο, βέβαια, υπάρχει και από άλλα πρωταθλήματα, απλώς θα ήταν πιο εύκολο για αυτόν να μεταπηδήσει στο πρωτάθλημα της γειτονικής χώρας, που φέρεται να υπάρχει ενδιαφέρον ακόμα και από την Ίντερ.
Οι εμφανίσεις του Τζόρβα, όμως, φαίνεται αποτελούν τροχοπέδη για τη μεταγραφή του Καπίνο...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: