Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Το έκανε «κόλαση» ο ΑΠΟΕΛ!

Το έκανε «κόλαση» ο ΑΠΟΕΛ
Για 94 λεπτά η ΑΕΛ κρατούσε στο δικό της χέρι τον τίτλο στην έδρα του ΑΠΟΕΛ. Υπολόγιζε, όμως, χωρίς τον… Τρισκόφσκι. Η χρυσή αλλαγή του Γιοβάνοβιτς έδωσε στις καθυστερήσεις τη νίκη στους πρωταθλητές (1-0) για την 3η αγωνιστική των πλέι οφ και βάζει πλέον «φωτιά» στο πρωτάθλημα, καθώς οι «κίτρινοι» βρίσκονται δυο βαθμούς πίσω από την ΑΕΛ.

Το πρώτο γκολ του ΑΠΟΕΛ, μετά από τέσσερα παιχνίδια κόντρα στην ΑΕΛ δίχως τέρμα, είναι και αυτό που δίνει μεγάλο ενδιαφέρον στις τρεις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.

Μεγάλος χαμένος της 3ης αγωνιστικής των πλέι οφ του 3ου ομίλου για το κυπριακό πρωτάθλημα ήταν ο Άρης Λεμεσού, ο οποίος έχασε εκτός έδρας με 1-0, από την Παραλίμνι, σκόρερ ο Σεμέδο στο 37’, παίζοντας με δέκα παίκτες από το 10ο λεπτό και έπεσε στην τελευταία θέση.

Στην άλλη αναμέτρηση ο Εθνικός Άχνας νίκησε με 2-1 τον Ολυμπιακό Λευκωσίας και ανέβηκε στην πρώτη θέση. Για τους γηπεδούχους τα γκολ πέτυχαν ο Μασίνια στο 13’ και ο Σερχάο στο 59’. Για τους φιλοξενούμενους είχε ισοφαρίσει προσωρινά στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Κίντι.

1ος Όμιλος

1.ΑΕΛ 64
2.ΑΠΟΕΛ 62
3.Ανόρθωση 59
4.Ομόνοια 57

3ος Όμιλος

1.Εθνικός Άχνας 36
2.Ολυμπιακός Λεμεσού 33
3.Παραλίμνι 32
4.Άρης Λεμεσού 31


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: