Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

"Λουίς Ενρίκε για Ολυμπιακό"!

Ο Λουίς Ενρίκε ενδέχεται να καθίσει στον πάγκο του Ολυμπιακού την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, βάσει ιταλικών ρεπορτάζ.
"Λουίς Ενρίκε για Ολυμπιακό"!
Ιταλικά ΜΜΕ, όπως το gazzettagiallorossa.it ανέφεραν την Πέμπτη ότι σύμφωνα με φημολογίες ο «Λουίς Ενρίκε μπορεί να είναι προπονητής του Ολυμπιακού την επόμενη περίοδο. Η ελληνική ομάδα αναζητά προπονητή για τη νέα σεζόν.
Υπάρχουν δε σενάρια ότι ο Ενρίκε δεν θα ολοκληρώσει το συμβόλαιό του με την Ρόμα που λήγει το 2013. Εάν γίνει αυτό τότε θα δεχθεί με χαρά να προπονήσει τον Ολυμπιακό. Μία άλλη εκδοχή θα είναι να κλείσει στην Τζένοα». Με αυτόν τον τρόπο οι Ιταλοί έβαλαν στο... κόλπο τον Ισπανό
Πηγή: gazzetta.gr
 

Πρώτος Δικέφαλος και τρίτο ...εγκεφαλικό!

Πρώτος στα πλέι-οφ ο ΠΑΟΚ. Με Σάλπι 1-0 στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό που ξεκίνησε από το +4 και σε τρία ματς κατάφερε να μείνει 3ος, πίσω και από την ΑΕΚ! Μισή ευκαιρία οι πράσινοι!
Πρώτος Δικέφαλος και τρίτο ...εγκεφαλικό!
Ο ΠΑΟΚ με γκολ του Σαλπιγγίδη (2ο σερί κόντρα στους πράσινους) νίκησε πιο εύκολα από οτι μαρτυρά το τελικό 1-0 τον κακό Παναθηναϊκό στην Τούμπα και ανέβηκε στην πρώτη θέση των πλέι οφ με 7 βαθμούς, αφήνοντας το Τριφύλλι στην τρίτη θέση. Ο "Δικέφαλος" δεν έφτασε σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, καθώς δεν χρειάστηκε (!) να το κάνει, αν και ήταν συγκεντρωμένος, ψυχωμένος και... καλύτερος, ιδίως στο πρώτο μέρος. Ο Παναθηναϊκός ήταν ασύνδετος, με πολλά λάθη σε όλες τις γραμμές και με... μιάμισι ευκαιρία δεν πήρε τίποτα λιγότερο ή περισσότερο από αυτό που άξιζε.
Ξανά "Σάλπι"!
Ανοιχτό ήταν το ματς στο ξεκίνημα και με καλό ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό μετά το 10λεπτο να αναλαμβάνει μια σχετική πρωτοβουλία, αλλά οι του ΠΑΟΚ είχαν καλά κλειστούς τους διαδρόμους. Σ` αυτό το διάστημα είχαμε μια υποψία... ευκαιρίας με τον Γεωργιάδη στο 7` και ένα καλό σουτ του "Κατσούρ" στο 9`.
Οι γηπεδούχοι από τα δεξιά ήταν επικίνδυνοι με Λάζαρ και "Σάλπι", ανεβάζοντας στροφές με τη σειρά τους από το 20` και μετά και τελικά κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ. Σε μια σέντρα του Σταφυλίδη από αριστερά, από τις πολλές που επιχειρούσαν, ο "Σάλπι" με προβολή από την καρδιά της άμυνας έκανε το 1-0.
Ο ΠΑΟΚ ήλεγχε απόλυτα το ματς από το 1-0 και μετά, πέτυχε και άλλο γκολ με τον Κλάους, που σωστά δεν μέτρησε, απέναντι σε έναν Παναθηναϊκό, που μετά το καλό του ξεκίνημα, ήταν εκτός τόπου και χρόνου, ανασταλτικά και επιθετικά...
"Άστους να παίζουν..."
Ο Παναθηναϊκός προσπαθούσε να βρει ελεύθερους διαδρόμους προς την εστία του Χαλκιά στο β` μέρος, αλλά οι γηπεδούχοι τους κρατούσαν μακριά χωρίς δυσκολία και έτσι ο Φερέιρα πέρασε τον Λάζαρο στη θέση του Μαρίνου, ψάχνοντας μια λύση στην επίθεση. Οι πράσινοι είχαν μια ανούσια κατοχή, ο ΠΑΟΚ είχε δώσει γήπεδο, αλλά οι παίκτες του ΠΑΟ παρέμεναν ακίνδυνοι.
Φτάσαμε στο 73` για να δούμε μια φάση της προκοπής, με το σκαφτό σουτ του Κλέιτον, με τον ΠΑΟΚ να παίζει έξυπνα, αφήνοντας την πρωτοβουλία στον αντίπαλο που εξακολουθούσε να είναι ακίνδυνος. Ο Φερέιρα πέρασε Τοτσέ και Καραγκούνη, ενώ ο Χριστοδουλόπουλος είχε κάνει κάποια ρήγματα από δεξιά, διαμαρτυρόμενος και για πέναλτι από τον Σταφυλίδη στο 78`.
Ο ΠΑΟΚ με σουτ του Φωτάκη έφτασε κοντά στο 2-0 στο 83` και στο 85`, ο ΠΑΟ στο τέλος είχε κάποια καλά μακρινά σουτ, αλλά το σκορ έγραψε 1-0!
To φιλμ του αγώνα:
90+3` Λήξη του αγώνα
90+2` Παπάζογλου αντί Σαλπιγγίδη
90+1` Mακρινό σουτ του Καραγκούνη, με γροθιές ο Χαλκιάς
88' Διαγώνιο σουτ του Αθανασιάδη από δεξιά, ο Καρνέζης μπλόκαρε σταθερά
86` Κίτρινη στον Τσιρίλο
85` "Βολίδα" του Φωτάκη έξω από την περιοχή, απέκρουσε ο Καρνέζης
84` Νιμανί αντί του Γεωργιάδη
83` Κόντρα του ΠΑΟΚ, ο Φωτάκης σούταρε από το ύψος της περιοχής, ο Καρνέζης έδιωξε σε κόρνερ
80` Καραγκούνης αντί Κλέιτον
79` Κίτρινη στον Χαλκιά
77` Κίτρινη στον Ίβιτς
77` Φωτάκης αντί Ίβιτς
73` Ο Κλέιτον "έσκαψε" την μπάλα μέσα από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι
69` O Toτσέ στη θέση του Σιμάο
62` Κίτρινη στον Πάμπλο Γκαρσία
60` Χριστοδουλόπουλος αντί Μαρίνου
58` Κίτρινη ο Λάζαρ
46` Έναρξη του δευτέρου μέρους
45+1` Λήξη του πρώτου μέρους
43` Ατομικη προσπάθεια του Κλέιτον από αριστερά, γύρισε παράλληλα στον Ζέκα, αλλά ο Σταφυλίδης με σωτήρια προβολή, έδιωξε σε κόρνερ
39` Δεν μέτρησε σωστά γκολ του Αθανασιάδη, καθώς ο σκόρερ ήταν σε θέση οφσάιντ
36` Ατομική προσπάθεια και σουτ του Γεωργιάδη από δεξιά, η μπάλα στην έξω πλευρά των διχτύων
33` Σέντρα του Σταφυλίδη από αριστερά, ο Σαλπιγγίδης πρόλαβε Βύντρα και Καρνέζη και με προβολή έκανε το 1-0!
24` Παράλληλο γύρισμα του Λάζαρ στη μικρή περιοχή, δεν βρέθηκε κανείς στην πορεία να την σπρώξει στα δίχτυα
9` Δυνατό σουτ του Κατσουράνη έξω από την περιοχή και δεξιά, με γροθιές έδιωξε ο Χαλκιάς
7` Γύρισμα του Σαλπιγγίδη από δεξιά, ο Γεωργιάδης υπό πίεση δεν έπιασε την μπάλα όπως θα ήθελε και η μπάλα κατέληξε στον Καρνέζη
1` Έναρξη του αγώνα
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ (Λάζλο Μπόλονι): Χαλκιάς, Σταφυλίδης, Μαλεζάς, Τσιρίλο, Ετο, Γκαρσία, Λάζαρ, Ιβιτς, Γεωργιάδης, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης
Παναθηναϊκός (Ζεσουάλδο Φερέιρα): Καρνέζης, Μαρίνος, Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Βιτόλο, Σιμάο, Κατσουράνης, Κουίνσι, Κλέιτον, Ζέκα

FC: Σινιόρε Νέστα, έδωσες ρέστα!!

FC: Σινιόρε Νέστα, έδωσες ρέστα
Παρότι στο γήπεδο δεν ήταν παίκτης των άκρων, ο Αλεσάντρο Νέστα κέρδισε στην καριέρα του δύο αντίθετα προσωνύμια: Οι μισοί τον έλεγαν «La tempesta perfetta» (aka «η τέλεια καταιγίδα») και οι άλλοι μισοί του απευθύνονταν με το «Μαχάτμα». Περισσότερο από δείγμα μπλεξίματος σε σχέση με τα ποδοσφαιρικά του χαρακτηριστικά και πλήρωση της ανάγκης να παρομοιάζουμε αθλητές με φυσικά φαινόμενα και ιστορικές προσωπικότητες, τα παρατσούκλια αυτά αποτυπώνουν το πως μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα μπορεί να ενσωματώνει και το καταιγιστικό στιλ και την ηρεμία που φέρνει η εμπειρία στην ίδια καριέρα.
Σχολιάζει ο Γιάννης Τσαούσης για το Fight Club.
Ο Νέστα γνώρισε δύο ομάδες στη ζωή του: Πρώτα τη Λάτσιο στης οποίας τις ακαδημίες εντάχθηκε στα 9 του, για να βγεί από εκεί ολοκληρωμένος και διάσημος ποδοσφαιριστής στα 26 του, και τη Μίλαν -με την οποία αγωνίστηκε την τελευταία δεκαετία. Στην Λάτσιο βρέθηκε λόγω μπαμπά-οπαδού, παρότι σκάουτ της Ρόμα ήταν αυτός που διέγνωσε πρώτος το ταλέντο του, και κατάφερε να γίνει αρχηγός και σύμβολό της την περίοδο της ακμής της (τριετία 1998-2000), αν και είχε την ατυχία να έχει συμμετάσχει -στην πρώτη του σεζόν ως επαγγελματίας- στο συμβάν την ώρα της προπόνησης που είχε ως αποτέλεσμα το σπάσιμο του ποδιού του Πολ Γκασγκόιν.

Είναι βέβαιο ότι αν η Λάτσιο δεν έμπαινε, ελέω Κρανιότι και Cirio, σε σοβαρές οικονομικές περιπέτειες, ο Νέστα θα γινόταν ο «Τότι» της. Αντ’ αυτού, με αντάλλαγμα 31 εκ. ευρώ μετακόμισε στο Μιλάνο. Κι εκεί πιστός παρέμεινε, με τον τρόπο του. Το βασικό όμως είναι ότι συνέχισε να εξελίσσει το παιχνίδι του, να κατακτάει ομαδικούς και ατομικούς τίτλους και να γαλουχεί τους δεκάδες κεντρικούς αμυντικούς που κατά καιρούς στάθηκαν στο πλάι του. Μπορούσε να το κάνει αυτό ο Νέστα, γιατί έφτασε ψηλά μικρός και γιατί ήταν ο χαρακτήρας του τέτοιος.

Για όσο καιρό δεν ταλαιπωρούνταν από τραυματισμούς -και μέχρι να τον καταβάλλει η βιολογική φθορά- η απόδοσή του ήταν σταθερά υψηλή. Πάντα οξυδερκής στο «διάβασμα» του παιχνιδιού, πάντα καλός στον χρονισμό της επέμβασης, πάντα καλός στο ψηλό παιχνιδι και στο να δίνει κατεύθυνση στην άμυνα. Μαζί με αυτά σπανίως εριστικός και κάθε άλλο παρά «βρώμικος», ο Νέστα μένει στην ιστορία ως κορυφαίος στόπερ στο πλάι των Μπαρέζι, Μαλντίνι, Κοστακούρτα, Μπέργκομι και τόσων άλλων γιατί το κέρδισε με τον ιδρώτα του.

Ίσως να παίξει 1-2 χρόνια ακόμα μπάλα, στο MLS ή κάπου αλλού. Για ‘μας πάντως το «κοντέρ» σε ό,τι τον αφορά σταματάει εδώ. Καταγράφει τα 579 παιχνίδια του σε 19 χρόνια επαγγελματικής καριέρας, τα δύο Τσάμπιονς Λιγκ, το ένα Ουέφα, τα τρία πρωταθλήματα Ιταλίας και τα άλλα τόσα κύπελλα που έχει κατακτήσει και του βγάζει το καπέλο. Ο Νέστα έδωσε όλο του το ταλέντο και την καρδιά του στο ποδόσφαιρο. Και η αρετή που κατέθεσε στο χορτάρι μένει στη μνήμη ως παρακαταθήκη, από αυτές που προάγουν το άθλημα και είναι εκεί για να μας θυμίζουν «τις βασικές του τις αρχές».

πηγή: sportfm.gr

«Δεν άκουσα να του βρίζει τη μάνα»

«Δεν άκουσα να του βρίζει τη μάνα»
Παραδέχθηκε πως υπήρξε φραστικό επεισόδιο μεταξύ Δημητριάδη-Δώνη ο Νίκος Κωστένογλου, ωστόσο ξεκαθάρισε πως δεν αντιλήφθηκε να λέει ο γενικός αρχηγός της ΑΕΚ αυτά που του καταλογίζει ο τεχνικός του Ατρομήτου. Παράλληλα, ο προπονητής της «Ένωσης» ξεκαθάρισε πως ο Βάργκας δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού, ενώ μιλώντας για το ματς τόνισε πως η ανατροπή ήρθε χάρις στις σωστές κινήσεις που έγιναν στο ημίχρονο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Κωστένογλου:


«Στο πρώτο ημίχρονο δικαίως προηγήθηκε ο Ατρόμητος. Ήταν καλύτερος από την ΑΕΚ. Δεν ήμασταν κάλοι ούτε αμυντικά ούτε επιθετικά. Όταν τελείωσε το πρώτο ημίχρονο, διατηρήσαμε την ψυχραιμία μας. Κάναμε σωστές κινήσεις και τη μεγάλη ανατροπή. Έχω τονίσει στους παίκτες ότι όλοι θα χρειαστούν. Ο Κλωναρίδης δεν είναι έτοιμος να ξεκινήσει. Γνωρίζουμε καλύτερα. Είδατε ότι μπήκε στο δεύτερο ημίχρονο και προς το τέλος δεν είχε δυνάμεις. Αυτή ήταν η πρώτη μου επιλογή και σκέψη. Πήρα την ευθύνη να χρησιμοποιήσω δύο νεαρά παιδιά, διότι γνωρίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά από άποψη φυσικής κατάστασης. Γνώριζα ότι παίρνω ρίσκο. Ο Γκούντγιονσεν δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο επόμενος που θα μπορούσε να παίξει ήταν ο Βάργκας. Ήθελα να κλείσει αυτό το θέμα. Θα έκανα δύο αλλαγές στο ημίχρονο ούτως ή άλλως. Παίξαμε με τον Φούντα δεξί μπακ, όμως μετά την ανατροπή ήθελα έναν πιο ήρεμο παίκτη εκεί, γι' αυτό και έβαλα τον Γεωργέα. Καμία ομάδα δεν έχει κάνει ανατροπή του σκορ με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Μπορεί ο Ατρόμητος να είχε κατά διαστήματα την υπεροχή της μπάλας, αλλά εμείς την ουσία. Δεν έχουμε ρόστερ που να αντέχει. Παίζει τώρα στόπερ ο Μπουγαϊδης. Δεν υπάρχει επιλογή και γι' αυτό του δίνω μπράβο που παλεύει. Αυτές τις επιλογές έχουμε. Οι επιλογές μας είναι περιορισμένες και αυτές που υπάρχουν δεν είναι έτοιμες να ξεκαθαρίσουν το παιχνίδι. Ο Βάργκας δεν είχε πρόβλημα τραυματισμού! Ήταν καλά σωματικά. Δεν ήταν ψυχολογικά. Χθες, ζήτησα από τον πρόεδρο να έχει συζήτηση μαζί του. Ο παίκτης είπε πως είναι έτοιμος, αλλά μέσα σε δύο 24ωρα να αλλάξει η ψυχοσύνθεση ενός ανθρώπου δεν είναι εύκολο. Αυτή είναι η αλήθεια».

Για τον Λυμπερόπουλο:
«Από την πρώτη μέρα που βρίσκομαι εδώ, θεωρώ πως οι μεγαλύτεροι σε ηλικία ποδοσφαιριστές είναι υποδειγματικοί. Στη διάρκεια του πρωταθλήματος δέχθηκα μία κριτική, διότι έπρεπε να φέρω γρήγορα τους νέους παίκτες. Πολλές φορές ίσως θα έπρεπε να φέρω έναν παίκτη στη φωτιά, όπως έγινε με τον Φούντα στην Τρίπολη. Αυτά τα παιδιά προσέφεραν πάρα πολλά στην ΑΕΚ. Ένας απ' αυτούς είναι και ο Λυμπερόπουλος. Οι παλαιοί είναι υπόδειγμα είναι παράδειγμα για τους υπολοίπους. Προσέχουν όμως τη ζωή τους, έχουν προσφέρει πολλά, γι' αυτό και στα παιχνίδια καταθέτουν την ψυχή τους. Ορισμένοι είπαν θα το κερδίσουμε το παιχνίδι. Θα τους το μετέφερα κι εγώ, αλλά χάρηκα γιατί το έλεγαν μόνοι τους. Αν το σχήμα ήταν όπως την αρχή, ίσως το τέλος να μην ήταν το ίδιο. Δοξάζουμε τον Θεό που όλα πήγαν καλά».

Για το επεισόδιο που κατήγγειλε ο Γιώργος Δώνης:
«Δεν το είδα. Έγινε κάποιο θέμα, ένα φραστικό επεισόδιο. Το άκουσα, αλλά δεν ήμουν παρών. Δεν άκουσα όμως να του βρίζει τη μάνα και ο κ. Δημητριάδης έχει δώσει τέτοιο δικαίωμα. Υπάρχει ένταση και εμείς οι προπονητές θα πρέπει να είμαστε πιο συγκρατημένοι. Δεν νομίζω ότι η ΑΕΚ στέλνει τέτοια μηνύματα. Ότι έγινε φραστικό επεισόδιο έγινε, αλλά συμπλοκή όχι. Δεν πιστεύω ότι ο Δημητριάδης του έβρισε τη μητέρα».

Πρόταση σοκ από Πλατινί!!

«Επανάσταση» στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα... προωθεί ο Μισέλ Πλατινί, καθώς στόχος του είναι η έναρξη τους να πραγματοποιείται τον Αύγουστο! Μετά το Μουντιάλ οι εξελίξεις.


Πρόταση σοκ ετοιμάζει ο Μισέλ Πλατινί, η οποία πάντως θα προκαλέσει πολλές αντιδράσεις στους συλλόγους σε όλη την Ευρώπη. Ο ισχυρός άνδρας της UEFA μελετά πλάνο το οποίο θα αφορά την έναρξη των πρωταθλημάτων στις αρχές Αυγούστου! Η Ομοσπονδία το μελετά, η πρόταση χαρακτηρίστηκε ως «εμπιστευτική» όμως η διαρροή μπορεί να προκαλέσει προβλήματα. Αν τελικώς προχωρήσει το σχέδιο, θα είναι μετά το Μουντιάλ του 2014 στη Βραζιλία!

πηγή: gazzetta.gr

«Υποψήφιος για Σεβίλλη ο Βαλβέρδε»

Ισπανικό site εμφανίζει τον απερχόμενο τεχνικό του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε, ως έναν εκ των υποψηφίων για την ανάληψη της τεχνικής της ηγεσίας.
Το eldesmarque.es υποστηρίζει σε ρεπορτάζ του ότι μόνο σίγουρο δεν είναι ότι ο Μίτσελ θα ανανεώσει με την Σεβίλλη την προσεχή σεζόν. Όπως υπογραμμίζει «σε περίπτωση που το κλαμπ δεν συνεχίζει με αυτόν τον προπονητή εκτός από τους Χοακίν Καπαρός, Κίκε Φλόρες υποψήφιος είναι και ο Ερνέστο Βαλβέρδε. Ο Βαλβέρδε έχει ολοκληρώσει την συνεργασία του με τον Ολυμπιακό με το συμβόλαιό του να λήγει στις 30 Ιουνίου.
Έτσι είναι ελεύθερος να διαπραγματευθεί με ομάδα της αρεσκείας του. Ωστόσο ο ίδιος θα περιμένει να δει το τι θα γίνει με τον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο».

πηγή: gazzetta.gr

Ο Σταύρος Δήμας πρωθυπουργός;

Σύμφωνα με πληροφορίες του ALPHA, για τη θέση του πρωθυπουργού σε περίπτωση που σχηματιστεί οικουμενική κυβέρνηση, ακούγεται το όνομα του αντιπροέδρου της ΝΔ Σταύρου Δήμα.

πηγή: gazzetta.gr

Υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά για Ίντερ-Λαβέτσι;

Υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά για Ίντερ-Λαβέτσι;
Κατηγορηματικά διέψευσε τις φήμες περί επαφών της Ίντερ και του Εζεκίελ Λαβέτσι, ο ατζέντης του Αργεντινού επιθετικού, Αλεχάντρο Ματσόνι. Ο 27χρονος άσος της Νάπολι, ωστόσο, παραμένει από τα πιο «καυτά» ονόματα, ενόψει της μεταγραφικής περιόδου το καλοκαίρι και παρουσιάζεται ο νούμερο ένα «στόχος» των «νερατζούρι».

Κάτι οι δηλώσεις του πρόεδρου των «παρτενοπέι», Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις, ότι ο παίκτης πιθανώς να αποχωρήσει το καλοκαίρι, κάτι η παρουσία του πρώτου στο Μιλάνο πριν λίγες μέρες, «φούντωσαν» εκ νέου το «σίριαλ».

Τα ιταλικά δημοσιεύματα, μάλιστα, αναφέρουν ότι η Ίντερ έχει προ των... πυλών προσφορά 15 εκατομμυρίων ευρώ, μαζί με έμψυχα ανταλλάγματα, ένα εκ των οποίων και ο Γκόραν Πάντεφ, ώστε να δελεάσει τη Νάπολι να συνυπογράψει την μετακίνηση.

«Ο Λαβέτσι δεν συναντήθηκε ποτέ με τον πρόεδρο της Ίντερ, Μάσιμο Μοράτι, πόσο μάλλον να γευμάτισε μαζί του, όπως λέγεται τελευταία. Και, φυσικά, δεν διοργάνωσε κανένα αποχαιρετιστήριο πάρτι στο σπίτι του, για τους συμπαίκτες του. Ποτέ δεν δήλωσε ότι θέλει να αποχωρήσει από τη Νάπολι, καθώς είναι ιδιαιτέρα χαρούμενος», τόνισε ο εκπρόσωπος του Λαβέτσι στο «Radio Crc».

πηγή: sportfm.gr

«Ψεύτης και συκοφάντης ο Δώνης»

«Ψεύτης και συκοφάντης ο Δώνης»
Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα της ΑΕΚ ο Βασίλης Δημητριάδης αρνήθηκε πως έβρισε τον Γιώργο Δώνη χρησιμοποιώντας μάλιστα γλώσσα του πεζοδρομίου αναφερόμενος στη μητέρα του τεχνικού του Ατρομήτου. Μάλιστα, τον χαρακτήρισε ψεύτη και συκοφάντη.

Η δήλωση:

«Δεν επιθυμώ να δώσω μεγάλη σημασία στον προπονητή του Ατρομήτου Γιώργο Δώνη και τα όσα είπε για εμένα, καθώς πιστεύω ότι το πιο ιερό πράγμα στη ζωή ενός ανθρώπου είναι η οικογένειά του και όποιος την προσβάλλει είναι ανάξιος λόγου.

Σε αντίθεση με αυτό τον κύριο, εγώ σε όλη την καριέρα μου εδώ και 25 χρόνια δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα για τη μητέρα του οποιουδήποτε αντιπάλου μου όση ένταση και να είχε ένας αγώνας.

Ο κ. Δώνης είναι ψεύτης, συκοφάντης και θα έπρεπε να ντρέπεται για την αποψινή συμπεριφορά του».

"Ο Δημητριάδης πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ!"

Αλήτη των γηπέδων χαρακτήρισε ο Γιώργος Δώνης τον Βασίλη Δημητριάδη με αφορμή το επεισόδιο που είχαν κατά τη διάρκεια του αγώνα ΑΕΚ-Ατρόμητος..
"Ο Δημητριάδης πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ!"
Διαβάστε τα όσα ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Ατρομήτου:
«Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό θεωρώ ότι αυτή είναι η ομορφιά του ποδοσφαίρου όσο σκληρό κι αν είναι για κάποιες ομάδες. Πιστεύω ότι στο μεγαλύτερο διάστημα ήμασταν καλύτεροι, είναι σίγουρα άδικο για τους παίκτες μου αλλά εμείς φταίμε γιατί σε ένα ματς με τόσο καλό ρυθμό και κλασικές ευκαιρίες αντί να πάμε στο ημίχρονο με 0-3 πήγαμε με 0-1. Στο πρώτο 15λεπτο του δευτέρου ημιχρόνου μπήκαμε τόσο νωθροί και η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε στις στημένες φάσεις και γύρισε πολύ γρήγορα το ματς. Γενικώς η προσπάθεια ήταν καλή. Δεν είμαστε από τις ομάδες που απλά συμμετέχουμε στα πλέι οφ ή στο κύπελλο. Είμαστε υποχρεωμένοι να νικήσουμε στην έδρα μας για να διεκδικήσουμε τη 2η θέση.
Τώρα, δεν μου αρέσει να υποδεικνύω πράγματα σε άλλους προπονητές αλλά τώρα σισθάνομαι την ανάγκη να το κάνω. Θεωρώ ότι θα είναι πολύ άδικο για τους Σκόνδρα και Δημούτσο να μην είναι στην προεπιλογή της εθνικής ομάδας. Ο ένας είναι εκπληκτικός όλη τη σεζόν, ο άλλος το τελευταίο 6μηνο έχει εκπλήξει και μένα.
Τέλος, θα ήθελα να ήταν εδώ μπροστά για να του τα πω πρόσωπο με πρόσωπο αλλά θα τα πω στη συνέντευξη Τύπου. Είναι αδιανόητο όταν έχεις κάνει και διακοπές μαζί με κάποιους ανθρώπους, για το ποδόσφαιρο και ένα αποτέλεσμα να λες σε κάποιον φίλο σου «το μ... της μάνσας σου». Οπως σας το λέω. Μιλάω για τον Βασίλη Δημητριάδη που απλά πουλάει εκδούλευση στην ΑΕΚ, τον ενδιαφέρουν μόνο οι τραμπουκισμοί και είναι απλά ένας πολύ μεγάλος αλήτης μετά τα σημερινά. Ηρθε στη φυσούνα χωρίς λόγο να με χτυπήσει και μου είπε αυτό για το μ... της μάνας μου. Τραγικά πράγματα. Για μένα σήμερα η ΠΑΕ ΑΕΚ πρέπει να τον απολύσει, να τον διώξει αμέσως. Είχαμε αντιπαραθέσεις και στον τελικό κυπέλλου αλλά και τι έγινε; Τι φταίνε οι μανάδες μας; Για το ποδόσφαιρο; Πρέπει να έχουμε ένα επίπεδο μεταξύ μας.
Σταματήστε κι εσείς να λέτε ότι ο Δώνης έχει πρόβλημα με την ΑΕΚ. Κανένα πρόβλημα. Πληρώθηκα τον πρώτο χρόνο μου, έχω επαφή με τους ανθρώπους της, τι έγινε δηλαδή επειδή απολύθηκα; Με όλους στην ΑΕΚ τα πάω καλά με εξαίρεση φυσικά αυτόν για τον οποίο αναφέρθηκε νωρίτερα. Υπήρχαν δέκα άνθρωποι γύρω όταν έγινε αυτό που σας είπα και δεν τιμάει την ιστορία της ΑΕΚ αυτό που κάνει ο Δημητριάδης. Υπήρχαν άνθρωποι της ΑΕΚ μπροστά. Με τον Βαμβακά, τον Πανταζή, τον Κωστένογλου μιλάω συνέχεια».

Η ώρα του Ντομίνγκος!!

Μέσα στα επόμενα δύο 24ωρα πρόκειται να κριθεί οριστικά και αμετάκλητα το τι θα συμβεί με την περίπτωση του Ντομίνγκος Πασιένσια στον Ολυμπιακό και ενώ αναμένεται μία ακόμα επαφή των δύο πλευρών.
Η ώρα του Ντομίνγκος
Εκτός απροόπτου ο Ντομίνγκος θα έχει μία συζήτηση στην Πορτογαλία με άνθρωπο της ΠΑΕ Ολυμπιακός (σ.σ. είτε τον Βρέντζο είτε τον Κοβάσεβιτς) εντός των δύο επόμενων ημερών. Σύμφωνα με πληροφορίες από την χώρα του Πασιένσια αλλά και τα όσα διαρρέονται από πηγές που είναι κοντά στην διοίκηση των Πειραιωτών ο έμπειρος τεχνικός παραμένει κοντά στο να κλείσει συμφωνία μαζί τους. Φυσικά δεν θα είναι η πρώτη κουβέντα με τον Ντομίνγκος καθώς οι ιθύνοντες των πρωταθλητών έχουν μιλήσει ξανά μαζί του.
Προς το παρόν πάντως ο επίσημος Ολυμπιακός τηρεί σιγή ιχθύος για το ζήτημα του προπονητή. Βέβαια στο λιμάνι είναι σε ανοιχτή γραμμή και με άλλους τεχνικούς, όπως οι Μίτσελ, Κούπερ και όχι μόνο. Είναι σαφές πάντως πως το θέμα του νέου τεχνικού θα αποσαφηνιστεί μέσα στο προσεχές χρονικό διάστημα.
Πηγή: gazzetta.gr

Μπάτζετ μέχρι 350.000 ευρώ...!!

Ο Λευτέρης Αρβανίτης και οι συνεργάτες του έχουν ήδη έτοιμο το προσχέδιο της επόμενης μέρας για την ΚΑΕ ΑΡΗΣ. Σύμφωνα μ’ αυτό λοιπόν, έχουν καταρτίσει ένα τριετές πλάνο… αυστηρής λιτότητας, δεδομένου ότι πρώτο μέλημα της διοίκησης Πρωτοδικείου που θα προκύψει τις επόμενες μέρες είναι να ξοφλήσει σταδιακά τα χρέη του συλλόγου.
Μπάτζετ μέχρι 350.000 ευρώ...
Το άνοιγμα της ΚΑΕ, όπως έχουμε γράψει, αγγίζει τα 5,5 εκατ. ευρώ και ως εκ τούτου δεν υπάρχουν τα περιθώρια για σπατάλες, ούτε καν για ρίσκα. Η νέα διοίκηση είναι υποχρεωμένη να μετράει ένα ένα τα κουκιά με στόχο σε βάθος τριετίας να περιορίσει ή και να κλείσει το άνοιγμα. Αυτό σημαίνει ότι το μπάτζετ που διατεθεί για το αγωνιστικό τμήμα θα είναι «σφιχτό». Σύμφωνα με το προσχέδιο της ομάδας Αρβανίτη, εκτιμάται ότι το ποσό που θα διατεθεί για τη διαμόρφωση του ρόστερ της νέας σεζόν δεν θα ξεπερνάει τις 300-350 χιλιάδες ευρώ. Αυστηρά.
Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής είναι ενήμερος για το μπάτζετ, αλλά οριστικές αποφάσεις θα παρθούν στην αυριανή συνάντηση που θα έχει ο «τίγρης» με τον Λευτέρη Αρβανίτη.
Πηγή: allaboutaris.com

Μόνη και ολόγυμνη στο σπίτι! (ΦΩΤΟ)

Απολαύστε την καυτή φωτογράφιση της νεαρής playmate, Beau Hesling, στο περιοδικό Playboy του Μαΐου της Κροατίας.
Μόνη και ολόγυμνη στο σπίτι! (ΦΩΤΟ)
Πηγή: sportygossip.com

Στο 27,7 ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α!!

Δέκα ποσοστιαίες μονάδες σε σχέση με το αποτέλεσμα των εκλογών κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με δημοσκόπηση της εταιρείας Marc για τον ALPHA, ενώ την ίδια ώρα ΝΔ και ΠΑΣΟΚ χάνουν έδαφος, χωρίς την εκτίμηση ψήφου.
Στο 27,7 ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α!
Συγκεκριμένα, στη δημοσκόπηση η οποία διεξήχθη αμέσως μετά τις εκλογές της περασμένης Κυριακής, στην εκτίμηση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 27,7%, η ΝΔ 20,3%, το ΠΑΣΟΚ 12,6%, 10,2 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, 7% το ΚΚΕ, η Χρυσή Αυγή 5,7% η ΔΗΜΑΡ 4,9%, ο ΛΑΟΣ στο 2,3%. Η Δημιουργία Ξανά συγκεντρώνει 1,8%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 1,7% η ΔΗΣΥ 1,5%, η Δράση 1,3% και άλλο κόμμα 3%.

Στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώνει 23,8%, η Νέα Δημοκρατία έρχεται δεύτερη με 17,4% ενώ το ΠΑΣΟΚ καταλαμβάνει μόλις το ποσοστό της τάξης του 10,8%. Οι Ανέξαρτητοι Έλληνες του Πάνου Καμμένου συγκεντρώνουν 8,7%, διατηρώντας την τέταρτη θέση και παλεύοντας για την τρίτη. Το ΚΚΕ συγκεντρώνει 6%.

Μειωμένα εμφανίζονται τα ποσοστά της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη με 4,2% και της Χρυσής Αυγής με 4,9%. Ο ΛΑΟΣ συγκεντρώνει 2%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 1,5% όσο και η Δημιουργία Ξανά, ενώ η ΔΗΣΥ φτάνει στο 1,3%.

Σχετικά με τις έδρες, βάση την πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ καταλαμβάνει 128, η ΝΔ 57 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 36 έδρες, 29 οι Ανεξάρτητοι Έλληνες, 20 το ΚΚΕ,  16 η Χρυσή Αυγή και 14 η ΔΗΜΑΡ.

Η έρευνα άρχισε την Τρίτη και ολοκληρώθηκε την Τετάρτη, σε 1.021 νοικοκυριά.

Σημειώνεται ότι τα ποσοστά της εκτίμησης ψήφου διαμορφώθηκαν με βάση την αφαίρεση των αναποφάσιστων και των λευκών από την πρόθεση ψήφου.


πηγή: newpost.gr

Παρουσίασε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ ο Τσάκας!!

Παρουσίασε τον πρίγκιπα Φεϊζάλ ο Τσάκας
Μετά από μια επεισοδιακή αρχή και επίθεση με… γιαούρτια, ο Βλάσης Τσάκας παρουσίασε τον πρίγκιπα Φειζάλ σε συνέντευξη Τύπου πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας. Σε αυτή ο Σαουδάραβας επεσήμανε ότι παρουσιάστηκε στους εκπροσώπους του Τύπου θέλοντας να αποδείξει ότι ενδιαφέρεται για τον Παναθηναϊκό, δείχνοντας ενοχλημένος –μάλιστα- από τις αρκετές ερωτήσεις που δέχθηκε για τον ίδιο αλλά και τις… επενδύσεις του.

Σε αυτή ο πρίγκιπας Φεϊζάλ έκανε γνωστό ότι η πρόθεσή του ήταν να υπογράψει προσύμφωνο με τον Γιάννη Βαρδινογιάννη για να προχωρήσει στην απόκτηση των μετοχών. Ωστόσο, ο μεγαλομέτοχος άλλαξε στάση από την στιγμή που άρχισε να παίρνει σάρκα και οστά η κίνηση Αλαφούζου και του ζήτησε να πάρει σχετική άδεια από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού.

Ο Σαουδάραβας παρουσίασε το όραμά του για τον Παναθηναϊκό, υποστηρίζοντας ότι πρόθεσή του είναι να βάλει συνολικά 70 εκατ. ευρώ στα επόμενα δύο χρόνια, και πως έχει στην κατοχή του αρκετές επιχειρήσεις στις οποίες όμως το όνομά του δεν μπορεί να «ανιχνευτεί» στις διοικητική τους σύσταση, καθώς ανήκουν στην βασιλική οικογένεια της χώρας.

Ο πρίγκιπας έδειξε να είναι ενήμερος για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα, για την προσπάθεια που έχει αρχίσει ο Γιάννης Αλαφούζος και έτοιμος να συμπορευτεί μαζί του.

πηγή: sportfm.gr

Κούνα το σεντόνι, Λυ-μπερό-πουλε!!

Κούνα το σεντόνι, Λυ-μπερό-πουλε!
Πέρυσι πήρε τον τίτλο που τόσο πολύ του χρωστούσε η καριέρα του!

Δεν λέει, όμως, να την τελειώσει αν δεν ξανακουνήσει σεντόνι!

Ο συγκινητικός Νίκος Λυμπερόπουλος πήρε την ΑΕΚ στην πλάτη του, σκόραρε… πεσμένος και μ’ ένα από τα γνωστά του «μπομπόνια» και οδηγώντας την «Ένωση» στο 3-2 επί του Ατρομήτου, την έφερε στην κορυφή των πλέι-οφ!

Η βαθμολογία των πλέι-οφ (ενόψει και του ΠΑΟΚ-Παναθηναϊκός)

ΑΕΚ 6 (5-3)
Παναθηναϊκός 5 (1-3)
ΠΑΟΚ 4 (2-1)
Ατρόμητος 2 (4-5)

Η επόμενη αγωνιστική (4η)

Ατρόμητος-ΑΕΚ
Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ


Πώς έπαιξε

Γερά «μπαμ» επεφύλασσε η ενδεκάδα που παρέταξε ο Νίκος Κωστένογλου. Ο τεχνικός της ΑΕΚ άφησε εκτός βασικού σχήματος τον Γεωργέα (για λόγους ξεκούρασης) αλλά και τους Βάργκας-Κλωναρίδη (παρόλο που ο Κολομβιανός είχε δηλώσει έτοιμος). Όχι μόνο ξεκίνησε, δε, τους νεαρούς Φούντα και Εγγλέζου, αλλά τοποθέτησε τον δεύτερο σε νέο ρόλο αριστερού εξτρέμ.

Έτσι, το 4-3-3 της «Ένωσης» διαμορφώθηκε ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς και Κοντοές. Στα χαφ βρέθηκαν οι Μάκος, Φούντας και Καφές και στην τριάδα της επίθεσης οι Εγγλέζου (αριστερά), Λεονάρντο (δεξιά) και Λυμπερόπουλος (κορυφή).



Αποφασίζοντας ριζικές αλλαγές στην ομάδα που είχε «καταπιεί» τρεις μέρες πριν τον Παναθηναϊκό, ο Κωστένογλου ήλπιζε σε φρεσκάδα. Αντ’ αυτού ωστόσο, πέτυχε να επαναφέρει την «μπαγιάτικη» (προ πλέι-οφ) ΑΕΚ. Με όρεξη, λοιπόν, από τους νεαρούς -αλλά και φανερή την απειρία στις επιλογές τους- και χωρίς ιδέες στην ανάπτυξή της, η «Ένωση» τα βρήκε μπαστούνια από τον καλοστημένο Ατρόμητο.

Κι αφού δεν ίδρωσε απ’ την… προειδοποίηση του Μήτρογλου (προβολή άουτ) άρχισε για τα καλά να ιδρώνει, όταν ο Σφακιανάκης πήγε πιο τσαμπουκαλεμένα στην μπάλα απ’ τον Μανωλά και «κέρασε» το γκολ στον Επστάιν. Χρειάστηκε, δε, να φλερτάρει με το εγκεφαλικό (απόκρουση Κωνσταντόπουλου σε τετ α τετ με τον Καραμάνο) για ν’ αντιδράσει. Να πιέσει. Να ζητήσει (αυστηρό) πέναλτι σε μαρκάρισμα στον Λεονάρντο. Και να πάει -παρόλα αυτά- ανακουφισμένη στ’ αποδυτήρια, όταν ο Μήτρογλου σπατάλησε ευκαιρία απ’ αυτές που δε συνηθίζει.

Η έμπρακτη απόδειξη… μετάνοιας του Κωστένογλου (με τον Κλωναρίδη αντί του Εγγλέζου και τον Κάρλος αντί του Κοντοέ) δεν του επέτρεψε απλώς να αναζωογονήσει την ομάδα του. Αλλά και να της βάλει φωτιά! Μέχρι, λοιπόν, ο Ατρόμητος να καταλάβει τι γινόταν, ο Κάρλος είχε αποδείξει τι μπορεί να κάνει όταν δεν σκέφτεται τις διακοπές (υπέροχη ενέργεια και τελείωμα) και ο Λυμπερόπουλος είχε αποδείξει πως όσα χρόνια κι αν περάσουν… δεν κάνει διακοπές (σκοράροντας πεσμένος και μ’ ένα από τα αγαπημένα του «μπομπόνια»).

Το σοκ για τον Ατρόμητο παραήταν μεγάλο για να το ξεπεράσει. Έστω κι αν ο Τόμας προσπάθησε (με κεφαλιά-οβίδα) να του δώσει το φιλί της ζωής. Έστω κι αν ο Κωνσταντόπουλος πάγωσε όλο το ΟΑΚΑ πέφτοντας τραυματισμένος (είχαν γίνει οι αλλαγές) και τελειώνοντας έτσι το ματς. Έστω κι αν έχασε ευκαιρίες (με τους Γκαρσία και Μήτρογλου να μη σημαδεύουν σωστά). Η μοίρα θα ήταν πολύ άδικη με τον Νίκο Λυμπερόπουλο, αν δεν αντάμοιβε τη συγκινητική του εμφάνιση με τη νίκη που κρατά την ΑΕΚ ζωντανή για τα «αστέρια»!





ΑΕΚ (Νίκος Κωστένογλου): Κωνσταντόπουλος, Καράμπελας, Μπουγαΐδης, Μανωλάς, Κοντοές (46’ Κάρλος), Μάκος, Φούντας (56’ Γεωργέας), Καφές, Εγγλέζου (46’ Κλωναρίδης), Λεονάρντο, Λυμπερόπουλος

Στον πάγκο έμειναν οι: Αραμπατζής, Ρίκκα, Βάργκας, Γκούντγιονσεν

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Γιώργος Δώνης) Ιτάνζ, Νάστος, Τόμας, Φυτανίδης, Σκόνδρας (63’ Πίτου Γκαρσία), Σφακιανάκης (73’ Αναστασάκος), Δημούτσος, Επστάιν, Καραμάνος (54’ Μπάλλας), Μπρίτο, Μήτρογλου

Στον πάγκο έμειναν οι: Ράντμαν, Οικονόμου, Γιαννούλης, Ζουέλα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Κάκος (Κέρκυρας)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ


πηγή: sportfm.gr

ΣΥΡΙΖΑ όπως... Πάμπλο Γκαρσία (vid)

Σε συνέντευξη του σε τηλεοπτικό σταθμό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, επικαλέστηκε χαρακτηριστικά τα λόγια του Πάμπλο Γκαρσία για να υποστηρίξει την επιχειρηματολογία του σχετικά με το μνημόνιο και την οικονομική πολιτική που εξουθένωσε τους Έλληνες.

«Επιτρέπεται να πέσεις, αλλά επιβάλλεται να σηκωθείς. Όπως είπε και ο Πάμπλο Γκαρσία, ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ. Ο ελληνικός λαός αποφάσισε να σηκώσει το κεφάλι» δήλωσε, ενώ συμπλήρωσε ότι «Ο Πάμπλο Γκαρσία έδωσε το το σύνθημα για ένα ολόκληρο λαό».

ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ:



ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΤΣΑΚΑΛΩΤΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕ από Newscaster



πηγή: metrosport.gr

Τελειώνει ο Λουίς Ενρίκε!!

Παρελθόν από την ομάδα της Ρόμα μόλις μετά από μία σεζόν στον πάγκο της, θα αποτελέσει εντός των ημερών ο Λουίς Ενρίκε, όπως ο ίδιος ενημέρωσε τους ποδοσφαιριστές του.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψαν σήμερα οι διαδικτυακές εκδόσεις των «Corriere dello sport» και της «Gazzeta dello sport», ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε στους παίκτες του ότι δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα. Η εξέλιξη αυτή ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενη, αφού φέτος η Ρόμα πραγματοποίησε μια από τις χειρότερες χρονιές της ιστορίας της, αποτυγχάνοντας να βγει στην Ευρώπη. 
 
πηγή: metrosport.gr
 

Καλαϊτζίδης: «Πάνω απ' όλους η Βέροια»

Στο «Αθλητικό Metropolis» και την εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο προπονητής της Βέροιας Δημήτρης Καλαϊτζίδης, ένα εικοσιτετράωρο μετά το επεισόδιο στα αποδυτήρια με τον πρόεδρο της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη. Αναλυτικά όσα είπε:

Για το περιστατικό στα αποδυτήρια: «Όντως έγινε ένα περιστατικό στα αποδυτήρια, το οποίο μας ενόχλησε όλους αλλά στο τέλος πρυτάνευσε η λογική. Η ομάδα είναι πάνω από όλους. Συμφωνήσαμε όλοι σε αυτό και αποφασίσαμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας για την άνοδο στην Superleague».

Για το άτυχο χθεσινό αποτέλεσμα: «Ήταν ένα άτυχο αποτέλεσμα που ήρθε με την ομάδα να αγωνίζεται από το πρώτο ημίχρονο με 10 παίκτες και να τρώει γκολ στο 87ο λεπτό. Το περιστατικό που ακολούθησε δεν ήταν επηρεασμένο από το αποτέλεσμα. Κάτι άλλο πρέπει να υπάρχει από πίσω. Το αφήνουμε πίσω όμως γιατί η ομάδα είναι πάνω από τα πρόσωπα και είναι θετικό που η Βέροια επιστρέφει στην Superleague».

Για το αν τέτοια περιστατικά επηρεάζουν: «Ενοχλεί την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές κυρίως. Για να πετύχει μια ομάδα τους στόχους της οι ρόλοι πρέπει να είναι διακριτοί. Όλοι στον δικό μας χώρο έχουν ανταποκριθεί όπως πρέπει. Δεν πρέπει να ξεχνάμε που ήταν η Βέροια πέρυσι και που βρίσκεται φέτος. Οφείλουμε να αποδεχτούμε την αξία των ποδοσφαιριστών και της ομάδας».

Για το πως βρέθηκε η χρυσή τομή: «Το θέμα είναι να επιτευχθεί ο στόχος. Ο στόχος είναι πάνω από τα πρόσωπα και επειδή δεν έχει υλοποιηθεί ακόμα, αν και βρισκόμαστε πολύ κοντά, χρειάζεται να συνεχίσουμε την προσπάθεια».

Για το μέχρι που πρέπει να επεμβαίνει ο πρόεδρος μιας ομάδας: «Εκτίμηση μου είναι ότι όλα ξεκινούν από το σεβασμό σε πρόσωπα και θεσμούς. Κάτω από αυτές τις συνθήκες είναι εύκολη η συνεργασία. Όταν δεν υπάρχει σεβασμός τότε υπάρχει η σύγκρουση. Δεν είναι η ώρα για μια τέτοια συζήτηση. Δεν είναι το πρέπον. Μια παρέμβαση στα αποδυτήρια μπορεί να ωφέλιμη εάν γίνει την επομένη ημέρα. Εάν γίνει την ίδια ώρα που υπάρχει εκνευρισμός για το αποτέλεσμα μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα».

Για τη συνέχεια και την ανάγκη να ξεπεράσει η Βέροια την ήττα: «Πρέπει να την ξεπεράσουμε γιατί το κίνητρο είναι μεγάλο. Η Βέροια έχει ένα επιπλέον λόγο για να το ξεπεράσει γιατί οι τρεις βαθμοί δίνουν την άνοδο».


πηγή: metrosport.gr