Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Με φόρα για την επιστροφή στην Πρέμιερ!!

Με φόρα για την επιστροφή στην Πρέμιερ
Εκεί θα αντιμετωπίσει τη Γουέστ Χαμ, η οποία απέκλεισε την Κάρντιφ και θα προσπαθήσει για την επιστροφή στην Πρέμιερ. Και οι δύο φιναλίστ είχαν υποβιβαστεί την περασμένη σεζόν, από την κορυφαία κατηγορία του αγγλικού ποδοσφαίρου.

Η Μπλάκπουλ θύμιζε ομάδα Πρέμιερ στα πρώτα 60 λεπτά, προηγήθηκε με 2-0, αλλά η χαλάρωσή της επέτρεψε στους γηπεδούχους να ισοφαρίσουν και τους έδωσε ελπίδες για να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση, εάν σημείωναν ακόμη ένα γκολ.

Το ματς
Η ομάδα του Ίαν Χόλογουεϊ, όχι μόνο κατάφερε να υπερασπιστεί το προβάδισμα που είχε πάρει στην έδρα της , αλλά πέτυχε και 2 γκολ, ένα στο τέλος του πρώτου μέρους και ένα στην αρχή του δευτέρου, και έδωσε το σύνθημα για πανηγυρισμούς από νωρίς.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητές τους για πρόκριση και μείωσαν με τον Νίκολα Ζίγκιτς, στο 64΄, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο παιχνίδι, αλλά δεν κατάφεραν να ολοκληρώσουν την ανατροπή. Οι παίκτες του Κρις Χιούτον τα έπαιξαν όλα για όλα, βγήκαν όλοι μπροστά, αλλά θα χρειαστεί να περιμένουν –τουλάχιστον- ένα χρόνο για την επιστροφή στα …σαλόνια της Πρέμιερ.
Οι συνθέσεις των ομάδων
ΜπέρμιγχαμΝτόιλ – Ραμάζ, Ντέιβις, Ιμπάνιες, Μέρφι – Μέρφι, Μπερκ, Σπέκτορ, Ματς, Τάουνσεντ – Κινκ, Ζίγκιτς
Μπλάκπουλ: Γκιλκς – Έρντλι, Μπαπτίστε, Ίβατ, Κρέινι – Φίλιπς, Φέργκιουσον, Άνχελ,. Ινς – Ντόμπι, Τέιλορ


πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: