Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Συνεχίζει ο Καλαϊτζίδης!!

Συνεχίζει ο Καλαϊτζίδης
Θα συνεχίσει να βρίσκεται στον πάγκο της Βέροιας, ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης, αφού η διοίκηση της ομάδας της Ημαθίας εξέδωσε ανακοίνωση σύμφωνα με την οποία δεν έχει τεθεί θέμα αποχώρησής του από την ομάδα. Παράλληλα τόνισε πως θα υπάρχει συνάντηση με τον πρόεδρο του συλλόγου, Γιώργο Αρβανιτίδη για το μέλλον.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Με αφορμή αναρτήσεις αθλητικών ιστοσελίδων περί απομάκρυνσης του, ο κ. Καλαϊτζίδης δήλωσε ότι ένα περιστατικό το οποίο φέρεται να συνέβη στα αποδυτήρια μετά τον αγώνα Θρασύβουλου - ΒΕΡΟΙΑΣ το απόγευμα της 9ης Μαΐου διογκώθηκε σε επικίνδυνο βαθμό για την ηρεμία της ομάδας. Δήλωσε επίσης ότι μεθαύριο Παρασκευή 11 Μαΐου θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη συνάντηση με τον πρόεδρο για να συζητήσουν για θέματα της ομάδας».

Θυμίζουμε πως μεταξύ των δύο αντρών υπήρχε λογομαχία μετά το τέλος της αναμέτρησης της Βέροιας με τον Θρασύβουλο. Η ομάδα της Ημαθίας ήθελε νίκη προκειμένου να ανέβει στην Σούπερ Λίγκα και μαθηματικά, αυτό δεν έγινε και έτσι υπήρξε επεισόδιο στα αποδυτήρια του γηπέδου της Φυλής.

Δεν υπάρχουν σχόλια: