Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Στα προημιτελικά η Μπόκα!!

Μπόκα Τζούνιορς κέρδισε με 3-2 την Ουνιόν Εσπανιόλα στη Χιλή και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του Κόπα Λιμπερταδόρες με συνολικό σκορ 5-3.
Χωρίς τον τραυματισμένο βασικό επιθετικό, Σαντιάγκο Σίλβα, οι Αργεντινοί πέτυχαν δεύτερη νίκη σε ισάριθμα παιχνίδια με την Ουνιόν. Άλλωστε η Μπόκα διατήρησε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη Χιλή, αν και δεν έφτασε στο μάξιμουμ των αγωνιστικών δυνατοτήτων της.
Με πλειάδα αναπληρωματικών στην ενδεκάδα, η Μπόκα πήρε το προβάδισμα με γκολ του Χουάν Ινσαουράλδε στο 25ο λεπτό και το διατήρησε μέχρι το τέλος της αναμέτρησης. Συγκεκριμένα ο Πάμπλο Μούτσε διαμόρφωσε το 2-0 στο 49ο λεπτό και ο Χουάν Ρομάν Ρικέλμε το 3-1 στο 67ο. Από την άλλη, ο Χαν Πάουλ Πινέδα σημείωσε το 2-1 στο 61ο λεπτό και ο Σεμπάστιαν Χάιμε το 3-2 στο 70ό.

Πλέον οι νικητές της διπλής σειράς περιμένουν τον νικητή του βραζιλιάνικου «εμφυλίου» ανάμεσα σε Ιντερνασιονάλ και Φλουμινένσε στα προημιτελικά της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης της Νότιας Αμερικής. Στο πρώτο ματς η Φλουμινένσε απέσπασε εκτός έδρας 0-0.
Ουνιόν Εσπανιόλα: Λόμπος, Κουριμίγια, Αμπουέρο, Μένα, Ολάρα, Κορντέρο, Λέαλ, Ντίαζ (46' Πινέδα), Βέκιο, Χερέρα, Χάιμε.
Μπόκα Τζούνιορς: Οριόν, Τσιάβι, Ροντρίγκεζ (78' Μίνιο), Ρονκάγκλια (46' Σόσα), Ινσαουράλδε, Ρικέλμε, Ερβίτι, Ριβέρο, Έρμπες, Τσίτανιτς (88' Μπλάντι), Μούτσε.





πηγή: onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: