Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

«Από τους καλύτερους γερμανικούς τελικούς»

«Από τους καλύτερους γερμανικούς τελικούς»
Το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μπάγερν Μονάχου για το Κύπελλο Γερμανίας πλησιάζει (12/5) και ο προπονητής των «Βεστφαλών» Γιούργκεν Κλοπ εξέφρασε την πεποίθησή του πως θα γίνει ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι.

«Δεν θέλω να υποβαθμίσω παλιότερους τελικούς αλλά αυτή την φορά θα αναμετρηθούν η πρωταθλήτρια Γερμανίας με την πρωταθλήτρια Ευρώπης κατά πάσα πιθανότητα. Θα είναι ένας από τους καλύτερους τελικούς που έχει δει ποτέ η Γερμανία».

Στην συνέχεια ο γερμανός τεχνικός μίλησε για το κίνητρο της ομάδας του αλλά και για το πώς είναι να παίζεις απέναντι στην Μπάγερν: «Το να παίζεις ενάντια στην Μπάγερν Μονάχου ήταν πάντα δύσκολο, είναι ακόμα δύσκολο και θα είναι πάντα. Δεν νομίζω ότι θα έχουμε πρόβλημα να βρούμε κίνητρο. Και μόνο το γεγονός πως ο σύλλογος έχει την ευκαιρία να κάνει το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του είναι τεράστια πρόκληση» τόνισε.

Τέλος, για το κατά πόσο ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ που γίνεται μια εβδομάδα αργότερα από αυτόν του γερμανικού κυπέλλου, μπορεί να επηρεάσει την Μπάγερν ανέφερε σχετικά: «Δεν νομίζω πως το παιχνίδι της Μπάγερν απέναντι στην Τσέλσι θα επηρεάσει την απόδοσή της στο μεταξύ μας ματς. Και οι δύο ομάδες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό» κατέληξε.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: