Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Η adidas παρουσιάζει την Επίσημη Μπάλα του Τελικού του Euro!!

Η adidas παρουσιάζει την Επίσημη Μπάλα του Τελικού του Euro
Ο αρχηγός της Εθνικής Ισπανίας και της Ρεάλ Μαδρίτης, Iker Casillas, αποκάλυψε την μπάλα adidas Tango 12 Finale στο Ciudad del Futbol

Η adidas αποκάλυψε την Tango 12 Finale, την Επίσημη Μπάλα του Τελικού του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA, με τη βοήθεια του Iker Casillas, αρχηγού της Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά και της Εθνικής Ισπανίας, η οποία στο φετινό Euro θα υπερασπιστεί τον τίτλο της ως Πρωταθλήτρια Ευρώπης. Η εκδήλωση της αποκάλυψης πραγματοποιήθηκε στο Ciudad del Futbol της Μαδρίτης.

Η Tango 12 Finale – Η Επίσημη Μπάλα του Τελικού του UEFA Euro 2012

Βασισμένη στο κλασικό σχέδιο της Tango που χρησιμοποιήθηκε κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος στις αρχές της δεκαετίας του 1980, η adidas Tango 12 Finale αποτελεί τη σύγχρονη σχεδιαστική εκδοχή της, με κύριο χαρακτηριστικό τα ειδικά γραφικά που συμβολίζουν τις δύο οικοδέσποινες χώρες και συνδέονται με τρεις βασικές αξίες του ποδοσφαίρου, την ενότητα, την άμιλλα και το πάθος.

Χρειάστηκαν δύο χρόνια για το σχεδιασμό και την εξέλιξη της adidas Tango 12 Finale με μία σειρά δοκιμών να πραγματοποιούνται για την τελειοποίησή της. Ο ποιοτικός έλεγχος έγινε σε συνεργασία με παίκτες, ομοσπονδίες και συλλόγους σε οκτώ διαφορετικές χώρες και με τη συμβολή ποσοτικών εργαστηριακών δοκιμών. Οι εκτενείς έλεγχοι και δοκιμές επιβεβαίωσαν ότι η Tango 12 Finale πληροί και ξεπερνάει τις ποιοτικές προδιαγραφές της FIFA για τις επίσημες μπάλες των διοργανώσεων της.

Με ένα μήνα να απομένει μέχρι την έναρξη της διοργάνωσης, η αποκάλυψη της νέας Επίσημης Μπάλας του Τελικού, adidas Tango 12 Finale, σηματοδοτεί ταυτόχρονα την έναρξη της καμπάνιας «ο Δρόμος προς τον Τελικό» της adidas, η οποία δίνει στους Ευρωπαίους καταναλωτές την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα του UEFA Euro 2012, μεταξύ των οποίων είναι και εισιτήρια των επίσημων αγώνων.

Μέσα στον επόμενο μήνα και κατά τη διάρκεια της καμπάνιας «ο Δρόμος προς τον Τελικό» η μπάλα θα ταξιδέψει εικονικά σε κάθε χώρα που συμμετέχει στη διοργάνωση, με τελικό προορισμό την Πολωνία και τελικά την Ουκρανία. Σε κάθε στάση της, ένα αστέρι της adidas θα ποστάρει μια φωτογραφία του με την μπάλα στην επίσημη σελίδα της adidas στο Facebook και στο λογαριασμό της adidas στο Twitter, ενώ κάθε like και re-tweet από τους φιλάθλους θα τους επιτρέπει να συμμετέχουν αυτόματα στην κλήρωση για τα μοναδικά δώρα του UEFA Euro 2012.

Επιπλέον, οι νικητές της καμπάνιας θα λάβουν μια ρεπλίκα της Tango 12 Finale και θα τους ζητηθεί να ποστάρουν μια φωτογραφία τους με την μπάλα σε ένα γνωστό αξιοθέατο της χώρας τους, ως επιβεβαίωση της επιτυχίας τους.

Οι νικητές θα ανακοινώνονται κατά τη διάρκεια των τριών εβδομάδων μέχρι την έναρξη του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της UEFA από τη σελίδα www.facebook.com/adidasfootball στο Facebook και από το λογαριασμό @adidasfootball στο Twitter.

Η adidas Tango 12 Finale θα είναι διαθέσιμη στο δίκτυο καταστημάτων της adidas καθώς και σε επιλεγμένα αθλητικά καταστήματα από τον Ιούνιο 2012.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: