Σάββατο 9 Απριλίου 2011

Δευτερα και παλι μαζι..................

Το αγαπημένο σας blog θα επανέλθει δριμύτερο την Δευτέρα το πρωί (μετά τις 6:00) με όλη την ειδησεογραφία .

Στοιχημα με τον Bet Steloumpas

Καλημερα αδερφια...
Απιστευτο ταμειο εχθες με 207,55 αποδοση καθως περασαν και τα 5 σημεια στο χαλαρο συστηματακι που μας εδωσε 2435,36€, τριτη σερι μερα ταμειο. Παμε να δουμε τη εχουμε για σημερα...
1η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΒΑΣΙΚΟΙ)
ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ : 2 (1,90)
ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ : OVER 2,5 (1,70)
ΒΕΤ 200€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 3,23)
2η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΑΝΑΠΛΗΡΩΜΑΤΙΚΟΙ)
ΑΜΒΟΥΡΓΟ : OVER 2,5 (1,67)
ΧΑΝΤΕΡΣΦΙΛΝΤ : OVER 2,5 (1,50)
ΜΑΓΙΟΡΚΑ : G-G (1,65)
ΒΕΤ 300€
(ΑΠΟΔΟΣΗ 4,13)
3η ΠΡΟΤΑΣΗ (ΤΑ ΛΑΘΟΙ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ)
ΜΠΟΛΤΟΝ : Χ (3,25)
ΚΑΡΤΑΓΕΝΑ : 1 (2,10)
ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ : Χ (3.25)
ΣΙΑΤΛ : 1 (2,15)
ΜΑΓΙΟΡΚΑ : Χ (3,25)
ΒΕΤ 96€
(ΣΥΣΤΗΜΑ 3-4-5, επι 20 φορες)
Καλη τυχη σε ολους, να περνατε καλα...

Tenorio - Στοίχημα ...

Επιμέλεια - Tenorio.


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα.


Δεν μού αρέσει καί πολύ το πρόγραμμα τού Σαββάτου, περισσότερο θετικός θα έλεγα πως είμαι κυρίως γιά την Κυριακή.Εκεί όπου έχει θεωρώ πιό ενδιαφέροντα παιχνίδια.Πάντα βέβαια όπως τα βλέπει ο καθένας από την δικιά του πάντα πλευρά.

Άπό την πλευρά της στήλης υπάρχει καλή ψυχολογία καί καλή διάθεση.Μακάρι αυτό  να αποτυπωθεί καί στις τσέπες μας μέσω των σημείων πού έχουμε επιλέξει.Όλα βέβαια εξαρτώνται από τα πόδια των ποδοσφαιριστών τούς αστάθμητους παράγοντες καί τα στοχεία της φύσης όπως έχουμε ξαναπεί.Άλλα όπως καί να το κάνουμε όταν είσαι σε καλή ψυχολογική φάση τα βλέπεις αλλιώς τα πράμματα, με μεγαλύτερη αισιοδοξία.Έτσι είναι παντού, έτσι καί στο ευγενές άθλημα τού στοιχήματος.




Πάμε να δούμε τι έχουμε γιά σήμερα.



Eskisehispor - Fenerbahce  (2)

Σε καλή φόρμα τον τελευταίο καιρό η Eskisehispor η οποία μετρά 2 ήττες σε 7 αγώνες. Βαθμολογικά έχει βλέψεις γιά την 4η θέση αλλά απέχει από αυτή 4 βαθμούς.Μαζί με την σημερινή της αντίπαλο διαθέτουν από τις καλύτερες άμυνες στην κατηγορία με 27 γκόλ παθητικό.

Γκέλα εντός έδρας έκανε την περασμένη αγωνιστική η Fener καθώς έφερε ισοπαλία 0-0 με την ομάδα τις Bursaspor.Πάντως βρίσκεται σε καταπληκτική φόρμα καθώς μετρά 10 νίκες στα τελευταία 11 παιχνίδια.Εκτός έδρας προέρχεται από 5 σερί νίκες.Βρίσκεται στην δεύτερη θέση 2 βαθμούς μόλις πίσω απο την Trambzonspor.

Αρκετά δύσκολο το σημείο γιά τον λόγο ότι καί η Eskisehispor είναι σε καλή κατάσταση, αλλά καί από την άλλη όμως στην φάση πού είναι το πρωτάθλημα, η Fener θα σκυλιάσει ώστε να βρεθεί στην πρώτη θέση.Εχει σαφώς τα φόντα να κάνει το διπλό καθώς διαθέτει ανώτερο καί πιό δυνατό σύνολο, κυνηγά άλλωστε καί το πρωτάθλήμα είναι καί σε σούπερ κατάσταση, παρά το ατυχές αποτέλεσμα της περασμένης αγωνιστικής.

Με σημερινή πιθανή της νίκη πατάει κορυφή, καί περιμένει την Κυριακή να δεί τι θα κάνει η πρωτοπόρος Trambzospor μέσα στην έδρα της Galata

Ήδη έχει προτιμηθεί το διπλό της Fener σε απόδοση (1,95).. εδώ να σημειώσω πως έχει πέσει το διπλό σε τιμές κοντά στο 1,80.


Auxerre - Saint Etienne   (1)

Δεν υπάρχει καί κανένας σπουδαίος ορατός στόχος γιά την Saint Etienne στο πρωταθλήμα.Δεν διανύει καί την καλυτερη της φόρμα την περίοδο αυτή , καθώς στα τελευταία 11 παιχνίδια μετρά μόλις 3 νίκες, με 2 ισοπαλίες καί 5 ήττες.Αρκετά ευάλωτη στα μετόπισθεν έχοντας δεχτεί στα παιχνίδια αυτά 14 γκόλ.

Σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης η Auxerre η οποία χρειάζεται πάση θυσία την νίκη στον αποψινό αγώνα.Ο λόγος, ότι βρίσκεται μόλις 1 πόντο από την επικίνδυνη ζώνη τού υποβιβασμού.Στη δύναμη της έδρα της θα στηριχτεί εκεί όπου παραμένει αήττητη γιά 6 σερί αγωνιστικές.Μάλιστα προέρχεται από 2 σερί νίκες εντός.

Σε 27 αγώνες γιά όλες τις διοργανώσεις εντός έδρας ,η παράδοση είναι συντριπτικά υπέρ της  Αuxrre: 20 νίκες, 4 ισοπαλίες, καί 3 ήττες!!

Επιλογή ο άσος της Auxerre σε απόδοση (2,20)


Udinese - Roma   (1)

Aναπάντεχη ήττα γνώρισε η Udinese την περασμένη αγωνιστική μέσα στην έδρα της Lecce, βάση της εικόνας πού παρουσίαζε στα προηγούμενα παιχνίδια.Αυτή η ήττα ήταν η πρώτη μετά από 4 σερί νίκες.Aυτή την στιγμή βαμολογικά βρίσκεται σε θέση εξόδου πού οδηγεί στο επόμενο Champions League.Πολύ δυνατή μέσα στην έδρα της καθώς μετρά 10 νίκες, 3 ισοπαλίες καί 2 μόλις ήττες.

Οδυνηρή ήττα υπέστει η Roma την περασμένη βδομάδα καθώς έχασε με 0-2 από την Juventus.Είναι ναί μέν σε θέση γιά Ευρώπη ακόμη καί γιά την έξοδο στο Champions League , αλλά δεν φαίνεται να είναι καί σε τόσο καλή κατάσταση.Η Roma επίσης να σημειωθεί πως κατέχει μία από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία με 43 γκόλ παθητικό.

Πολύ δύσκολο καί εδώ το ματσάκι, θα προτιμήσω όμως την Udinese γιά τον λόγο ότι έχει δείξει μεγαλύτερη σταθερότητα ως τώρα γενικά με την παρουσία της.Καί εδώ να σημειωθεί επίσης ότι η Udinese διαθέτει την καλύτερη επίθεση με 56 γκόλ εώς τώρα.

Θα ρισκάρω στον άσο της Udinese σε απόδοση (2,15)


Brest - Rennes   (2)

Τα μαύρα τις τα χάλια έχει η Brest εδώ καί πολλές αγωνιστικές, δεν θυμήζει καθόλου την καλή ομάδα στο ξεκίνημα τις σαιζόν όπου μάλιστα γιά κάποιες αγωνιστικές βρέθηκε καί στην κορυφή.Μετρά 4 σερί ήττες έχωντας δεχτεί 9 τέρμματα.

Εντός έδρας προέρχεται από 2 σερί ήττες.Τεράστιο το επιθετικό τις πρόβλημα καθώς σκοράρει με μεγάλη δυσκολία, διαθέτει μία από τις χειρότερες επιθέσης τις κατηγορίας με μόλις 29 γκόλ ενεργειτικό.

Bαθμολογικά δεν είναι άνετη καθώς είναι 3 βαμούς μόλις μακριά από την ζώνη υποβιβασμού.Πάντως στούς τελευταίους αγώνες η εμφανίσει της δεν είναι ιδιαιτέρως ελπιδοφόρες γιά την δύσκολη συνέχεια.

Σε γενικές γραμμές η Rennes σαφώς βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση παρά τα 2-3 άτυχα τελευταία αποτελέσματα, ήταν άλλωστε καί δύσκολα καθώς επάιξε καί με καλούς αντιπάλους.Η φόρμα της στα τελευταί 10 παιχνίδια είναι 6 νίκες 2 ισοπαλίες καί 2 ήττες.Βαθμολογικά βρίσκεται σε θέση εξόδου στο επόμενο Chapmions League με 51 βαθμούς στην 3η θέση.

Πολύ πιό σοβαρή δυνατή καί συνγροτημένη ομάδα οι φιλοξενούμενοι, έχουν προβάδισμα θεωρώ έναντι της κακής Brest

Σε απόδοση (2,50) θα προτιμήσω το διπλό της Rennes


Mallorca - Sevilla   (2)

Πρόκειται γιά ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, ότι καί αποτέλεσμα να έρθει δεν θα προκαλέσει καμία έκπληξη.Η γενική φόρμα όμως των ομάδων, σε πιά κατάσταση βρίσκονται τον τελευταίο καιρό, η στόχοι των δύο αντιπάλων, η παράδοση τού αγωνα αλλά καί  η τιμή στην απόδοση γιά νίκη τις Sevilla, με κάνουν να ρίχνω κλεφτές ματιές προς τα δεξιά.

Με ρίσκο επιλέγω το διπλό τις Sevilla σε απόδοση (2,85)





Στη σούμα : Fenerbahce - Auxerre - Udineze - Rennes - Sevilla.



Kαλά να περνάτε, τα σέβη μου ...