Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Λουχουκάι ο αντί-Ότο!

Λουχουκάι ο αντί-Ότο
Ο Γιος Λουχουκάι θα είναι ο νέος προπονητής της Χέρτα. Ο Ολλανδός τεχνικός, που εργαζόταν την τελευταία τριετία στην Άουγκσμπουργκ και θα αντικαταστήσει τον Ότο Ρεχάγκελ, συμφώνησε για δύο χρόνια με την ομάδα του Βερολίνου.

Μάλιστα η συμφωνία έχει ισχύ τόσο για την πρώτη, όσο και για τη δεύτερη κατηγορία της Γερμανίας, μιας κι ακόμη δεν είναι σαφές που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν η Χέρτα. Μπορεί να έχασε στα μπαράζ ανόδου/παραμονής από τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο εκκρεμεί η έφεση που κατέθεσε ο σύλλογος του Βερολίνου.

πηγή: sportfm.gr

«Προβάρει» την Ευρώπη!!

«Προβάρει» την Ευρώπη
Έτοιμη να εξασφαλίσει το τελευταίο «εισιτήριο» που οδηγεί στο Europa League της επόμενης αγωνιστικής περιόδου είναι η Φίτεσε. Οι «κιτρινόμαυροι» του Αρνεμ επικράτησαν μ 3-1 στην έδρα της Βαάλβαϊκ, στον πρώτο μεταξύ τους «τελικό» για την έξοδο στην Ευρώπη κα απέκτησαν σαφές προβάδισμα, ενόψει της ρεβάνς του «Γέλντερομ» την ερχόμενη Κυριακή. Αντίθετα, οι γηπεδούχοι θα πρέπει να προσπαθήσουν πολύ για να «γυρίσουν» υπέρ τους την κατάσταση.

Οι νικητές αιφνιδίασαν τη Βαάλβαϊκ και προηγήθηκαν με τον Κάλας στο 22΄. Στο δεύτερο ημίχρονο, στο 55’ ο γνωστός μας Κρίστιαν Νέμεθ έκανε το 1-1, όμως ο Μπόνι στο 69’ και στο 81’ «καθάρισε» για τους φιλοξενούμενους.

πηγή: sportfm.gr

Την Παρασκευή η ένσταση της Χέρτα!!

Την Παρασκευή η ένσταση της Χέρτα
Την ερχόμενη Παρασκευή θα εξεταστεί από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Γερμανίας η ένσταση της Χέρτα κατά του κύρους του επαναληπτικού μπαράζ ανόδου/παραμονής με τη Φορτούνα στο Ντίσελντορφ (2-2). Η ομάδα του Βερολίνου ζητεί την επανάληψη του αγώνα, ισχυριζόμενη πως μετά την εισβολή οπαδών των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο για να πανηγυρίσουν κι ενώ απέμεναν δύο λεπτά για την ολοκλήρωση των καθυστερήσεων, δεν θα έπρεπε να αρχίσει ξανά ο αγώνας.

«Οι παίκτες μας φοβούνταν για τη σωματική τους ακεραιότητα. Υπό αυτές τις συνθήκες δεν μπορούσαν να ξαναπαίξουν ποδόσφαιρο και πρόκειται ξεκάθαρα για διακοπή του αγώνα για εξωαγωνιστικούς λόγους. Ο κανονισμός αναφέρει ξεκάθαρα πως το ματς πρέπει να επαναληφθεί», ανέφερε ο δικηγόρος της Χέρτα.

Η Φορτούνα ακύρωσε μέχρι να βγει η απόφαση την προγραμματισμένη για το Σάββατο φιέστα στο γήπεδο της ομάδας για την άνοδό της στη μεγάλη κατηγορία μετά από 15 χρόνια.

πηγή: sportfm.gr

Πήρε Στάρκε η Μπάγερν!!

Πήρε Στάρκε η Μπάγερν
Με τον Τομ Στάρκε ενισχύθηκε η Μπάγερν. Ο 31χρονος γκολκίπερ αποκτήθηκε από τη Χόφενχαϊμ και υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, προκειμένου να αποτελεί εναλλακτική λύση για τον βασικό Μάνουελ Νόιερ στη θέση του Χανς-Γιοργκ Μπουτ που αποσύρεται.

Ο Στάρκε έχει αγωνιστεί σε Αμβούργο, Ντούισμπουργκ και Λεβερκούζεν, ενώ την τελευταία διετία υπήρξε βασικός έχοντας φέτος 33 συμμετοχές στην Bundesliga με τη Χόφενχαϊμ. Η τελευταία συμφώνησε με τον διεθνή (που έμεινε ελεύθερος από τη Βέρντερ) Τιμ Βίζε και ο δρόμος για να μετακομίσει στους Βαυαρούς ήταν ανοικτός.

πηγή: sportfm.gr

Πήρε Κιγιοτάκε!!

Πήρε Κιγιοτάκε
Στο πρόσωπο του Χιρόσι Κιγιοτάκε βρήκε η Νυρεμβέργη το πρόσωπο που αναζητούσε για να καλύψει μία θέση στο κέντρο. Ο 22χρονος Ιάπωνας υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων ενώ το καλοκαίρι θα συμμετέχει με την εθνική ομάδα της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Στο ιαπωνικό πρωτάθλημα, ο Κιγιοτάκε αγωνιζόταν με την φανέλα της Σερέζο Οζάκα και συνολικά στην χώρα του έχει πετύχει 17 γκολ σε 92 συμμετοχές, στην πρώτη κατηγορία. Η μεταγραφή του στην Νυρεμβέργη κόστισε λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ.


πηγή: sportfrm.gr

Μαρκίζιο: «Το θέλαμε περισσότερο»

Μαρκίζιο: «Το θέλαμε περισσότερο»
Την πεποίθησή του πως η Γιουβέντους πανηγύρισε το πρωτάθλημα επειδή οι παίκτες είχαν περισσότερα κίνητρα από τις υπόλοιπες ομάδες, εξέφρασε ο Κλαούντιο Μαρκίζιο. Ακόμη, ο μέσος των «μπιανκονέρι» τόνισε πως ο τελικός Κυπελλου κόντρα στη Νάπολι θα είναι μία δύσκολη αναμέτρηση.

«Πήραμε το πρωτάθλημα επειδή είχαμε περισσότερα κίνητρα από τις άλλες ομάδες. Παίζαμε πολύ καλό ποδόσφαιρο, σε κάθε αγώνα, ακόμη και όταν χάναμε ευκαιρίες να σκοράρουμε.

Ο προπονητής μας αξίζει συγχαρητήρια γιατί μας βοήθησε να έχουμε την κατάλληλη ψυχολογία, ώστε να επιστρέψουμε στις νίκες
», ήταν τα λόγια του 26χρονου μέσου, για να συμπληρώσει στη συνέχεια για τον τελικό Κυπέλλου κόντρα στη Νάπολι (20/5).

«Πρόκειται να είναι ένας δύσκολος αγώνας. Η ισοπαλία εκτός έδρας και η νίκη μας εντός, ήταν δύο δύσκολες αναμετρήσεις, αυτά τα δύο παιχνίδι ήταν τα πιο σημαντικά της σεζόν μας», πρόσθεσε.

πηγή: sportfm.gr

Δύο εβδομάδες προθεσμία!!

Δύο εβδομάδες προθεσμία
Μένει ή φεύγει τελικά από τη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς; Αυτό θα το αποφασίσει μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες ο Σουηδός επιθετικός, καθώς μετά θα πρέπει να αφοσιωθεί εξ ολοκλήρου στο Euro 2012 και στην προσπάθεια που θα κάνει με την ομάδα του στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Τουλάχιστον κάτι τέτοιο υποστηρίζει ο Ζοσέ Μουρίνιο.

Ο επιθετικός των «ροσονέρι» αποτελεί μεταγραφικό στόχο της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Πορτογάλος τεχνικός εξέφρασε την άποψη ότι μέσα στις επόμενες 15 μέρες θα ξεκαθαρίσει το που θα αγωνίζεται την επόμενη σεζόν ο 31χρονος Σουηδός.

Η φήμες από την Ιταλία τον θέλουν να αποχωρεί από τη Μίλαν, λόγω των κακών του σχέσεων με τον Μασιμιλιάνο Αλέγκρι, ωστόσο, δεν είναι λίγες οι ομάδες που επιθυμούν να εντάξουν στο δυναμικό τους τον Ιμπραΐμοβιτς. Ανάμεσα σε αυτές που ακούγονται είναι η Μάντσεστερ Σίτι και η Παρί Σεν Ζερμέν.

Τον πρώτο λόγο σε κάθε περίπτωση τον έχει η ομάδα του Μιλάνου, η οποία το καλοκαίρι θα πρέπει να καταβάλει την δεύτερη δόση στην Μπαρτσελόνα για την απόκτηση του παίκτη, που ανέρχεται στα οχτώ εκατομμύρια ευρώ.

πηγή: sportfm.gr

Κοινή συναινέσει τα… διαζύγια!!

Κοινή συναινέσει τα… διαζύγια!
Παρελθόν από τον Λεβαδειακό είναι και επίσημα από σήμερα (17/5) τόσο ο Αγκουστίν Βιάνα, όσο και ο Δημήτρης Κοιλιάρας. Οι δύο ποδοσφαιριστές, μετά από συζητήσεις που είχαν με τη διοίκηση του συλλόγου, δεν κατάφεραν να τα βρουν και, έτσι, η λύση των συμβολαίων τους ήρθε κοινή συναινέσει.

Ο Έλληνας ποδοσφαιριστής φόρεσε τη φανέλα των Βοιωτών δώδεκα φορές στο φετινό πρωτάθλημα, χωρίς να σκοράρει. Από την πλευρά του, ο Αμερικανός αμυντικός δεν είχε πολύ χρόνο συμμετοχής στο φετινό πρωτάθλημα, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να πείσει τον Γιώργο Παράσχο πως μπορεί και την επόμενη χρονιά να παραμείνει κάτοικος Λιβαδειάς.

πηγή: sportfm.gr

«Ώρα αλλαγής για τον Λούσιο»

«Ώρα αλλαγής για τον Λούσιο»
Την επιθυμία του να αποχωρήσει από την Ίντερ, εξέφρασε μέσω του μάνατζερ του ο Λούσιο. Ο Σάντρο Μπέκερ τόνισε πως μετά από τρία χρόνια ο Βραζιλιάνος αμυντικός χρειάζεται μία αλλαγή, κάτι που οι «νερατζούρι» δέχτηκαν.

«Είχε τρία εκπληκτικά χρόνια στην Ίντερ και αισθάνεται πως είναι ώρα να κάνει μία αλλαγή. Ζητήσαμε να πάρει μεταγραφή και η Ίντερ το δέχτηκε, τώρα πρέπει να βρούμε ομάδα. Δουλεύουμε για αυτό από την προηγούμενη εβδομάδα και έχουμε συζητήσεις», ήταν τα λόγια του μάνατζερ του Βραζιλιάνου, για να προσθέσει στη συνέχεια.

«Δεδομένου του χαρακτήρα του και της ποιότητας του, ο Λούσιο αφήνει πίσω του φίλους. Η απόφαση να αποχωρήσει ήταν δική του και η Ίντερ το δέχτηκε, είχε ακόμη δύο χρόνια στο συμβόλαιο του. Προτιμά να παίξει σε ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, αλλά ποτέ δεν ξέρουμε τι μπορεί να γίνει. Υπάρχουν ομάδες από τη Βραζιλία που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους, αλλά ακόμη δεν ξέρουμε που θα πάει», πρόσθεσε.

Ο Λούσιο βρίσκεται στην Ίντερ από το 2009, έχει συνολικά συμμετάσχει σε 136 αγώνες και έχει σκοράρει 5 φορές.

πηγή: sportfm.gr

Επίσημα «ροσονέρο» οι Τραορέ και Μοντολίβο!!

Επίσημα «ροσονέρο» οι Τραορέ και Μοντολίβο
Τη φανέλα της Μίλαν θα φοράνε από την επόμενη σεζόν, όπως αναμενόταν, οι Μπακαγιέ Τραορέ και Ρικάρντο Μοντολίβο. Οι «ροσονέρι» τα είχαν βρει με τους δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αποτελούν τις πρώτες δύο μεταγραφές της Μίλαν.

Ο 27χρονος -γεννημένος στη Γαλλία, αλλά καταγωγή από το Μάλι- μέσος υπέγραψε συμβόλαιο για τα επόμενα τρία χρόνια (30/6/2015), ενώ ο Μοντολίβο θα βρίσκεται στην ομάδα του Μιλάνο μέχρι το 2016 (30/6/2016).

«Ο Μπακαγιέ Τραορέ θα φορά τη φανέλα της Μίλαν. Προέρχεται από τη Νανσί, είναι ένας παίκτης με φυσική δύναμη.

Ο Τραορέ μπορεί να παίξει σε πολλές θέσεις στη μεσαία γραμμή. Αγωνίστηκε στην Αμιέν όπου και απέκτησε εμπειρία. Το 2009 υπέγραψε στη Νανσί, με την οποία αγωνίστηκε σε 72 παιχνίδια τα τελευταία τρία χρόνια, ενώ τη σεζόν που τελείωσε είχε πολύ σημαντικό ρόλο στη σωτηρία της ομάδας
», ανέφερε η επίσημη ανακοίνωση της Μίλαν.

Έτοιμος για νέα αρχή ο Ντελ Πιέρο!!

Έτοιμος για νέα αρχή ο Ντελ Πιέρο!
Λένε πως το τέλος ενός κύκλου σηματοδοτεί την αρχή ενός νέου. Αυτό μάλλον φαίνεται να ισχύει και στην περίπτωση του Αλεσάντρο Ντελ Πιέρο. Ο βετεράνος επιθετικός μετά από 19 συναπτά έτη στην ομάδα του Τορίνο δεν θα συνεχίσει να φοράει την φανέλα των «μπιανκονέρι» και του χρόνου, ωστόσο ο «πιντουρίκιο» δεν δείχνει έτοιμος να κρεμάσει τα παπούτσια του.

Με αποτέλεσμα ήδη να έχουν κάνει την εμφάνισή τους τα πρώτα δημοσιεύματα από την Αγγλία, στα οποία εμφανίζεται το όνομα του Ιταλού επιθετικού υποψήφιο προκειμένου να πάει σε μία εκ των Άρσεναλ, Τότεναμ, ΚΠΡ και Σάντερλαντ.

Επίσης, οι δηλώσεις του 37χρονου στράικερ στην «Corriere dello Sport» πως : «Η Αγγλία είναι ένα μέρος όπου παίζεται εκπληκτικό ποδόσφαιρο, αλλά ακόμα δεν έχω συμφωνήσει με κανέναν», δείχνουν πως ο Ντελ Πιέρο θέλει να συνεχίσει να παίζει μπάλα, ακόμη και μακριά από τη Γιουβέντους.

πηγή: sportfm.gr

«Ποια αξιοκρατία; Δημόσιες σχέσεις»!!

«Ποια αξιοκρατία; Δημόσιες σχέσεις»!
Το πρώτο επίσημο «παράπονο» από τις κλήσεις του Φερνάντο Σάντος για το Euro 2012 έκανε ο Διονύσης Χιώτης.

Σε ανάρτηση στon προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο γκολκίπερ του ΑΠΟΕΛ εκφράζει την πικρία του που η εξαιρετική χρονιά που έκανε δεν αποδείχθηκε αρκετή για να συμπεριληφθεί στις επιλογές του Πορτογάλου.

Άφησε, δε, σαφείς αιχμές γι’ αυτό, αναφέροντας πως «η λέξη αξιοκρατία στην Ελλάδα έχει αντικατασταθεί από τις δημόσιες σχέσεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του Χιώτη αναφέρει

«Θέλω να ευχαριστήσω τους συμπαίκτες μου, τους προπονητές μου και όλους όσους με στήριξαν όλα αυτά τα χρόνια στον ΑΠΟΕΛ.

Δυστυχώς δεν μπόρεσα να πετύχω τον μεγαλύτερο προσωπικό στόχο που είχα φέτος. Πλέον στην Ελλάδα η λέξη αξιοκρατία έχει αντικατασταθεί με τις λέξεις δημόσιες σχέσεις.

Όπως και να έχει θέλω να ευχηθώ καλή επιτυχία στα παιδιά της Εθνικής γιατί πάνω απ' όλα είναι η Ελλάδα».

Προς την έξοδο ο Ιγκουαΐν!!

Προς την έξοδο ο Ιγκουαΐν
Τι κι αν φέτος βρήκε 22 φορές τα αντίπαλα δίχτυα και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να επιστρέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Όλα δείχνουν πως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «μερένχες» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όπως τονίζεται από τον τύπο της Ισπανίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας, αλλά ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να «ξεφορτωθεί» ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο, όπως είναι αυτό του Ιγκουαΐν.

Για τον 24χρονο φορ έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «μπιανκονέρι», μάλιστα δείχνουν διατεθειμένοι να σπαταλήσουν ένα μεγάλο ποσό, ώστε να φέρουν τον Αργεντινό στο Τορίνο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επιθετική τους γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Αντίθετα η Μάλαγα που φερόταν να έχει βάλει στον «στόχο» τον παίκτη της Ρεάλ, διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτησή του, παρά το γεγονός ότι χρειάζεται ενίσχυση ενόψει Champions League.

πηγή: sportfm.gr

Σέλουκ: «Η Ρεάλ θέλει Γιάγια»

Σέλουκ: «Η Ρεάλ θέλει Γιάγια»
Όχι απλώς ενδιαφέρον, αλλά επιθυμία της Ρεάλ Μαδρίτης να εντάξει στο δυναμικό της τον Γιάγια Τουρέ αποκάλυψε ο μάνατζερ του Ιβοριανού μέσου, Ντμίτρι Σέλουκ.

«Η Ρεάλ θέλει τον Γιάγια. Ενδιαφέρονται κι άλλες ομάδες, αλλά η Ρεάλ τον θέλει», δήλωσε ο εκπρόσωπος του άλλοτε παίκτη του Ολυμπιακού, της Μονακό και της Μπαρτσελόνα. «Στον Μουρίνιο αρέσει πολύ ο Τουρέ και στον Τουρέ αρέσει πολύ σαν προπονητής ο Μουρίνιο. Είχα μιλήσει με τον Μουρίνιο όταν ήταν στην Ίντερ και είχαμε διαπραγματευτεί. Είχα πει πως αν πήγαινε ο Γιάγια στην Ίντερ, θα ήταν λόγω της παρουσίας του Μουρίνιο», τόνισε ο Σέλουκ, που δεν απέκλεισε ενδεχόμενη επιστροφή στην Μπαρτσελόνα, αλλά και το να παραμείνει ο πελάτης του στη Μάντσεστερ Σίτι.


πηγή: sportfm.gr

Το κοντέρ των «κόκκινων διαβόλων» άρχισε να γράφει!!

Το κοντέρ των «κόκκινων διαβόλων» άρχισε να γράφει (video)
Στις 17 Μαΐου του 1990 η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτά τον πρώτο της τίτλο με τον Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον πάγκο της. 
Οι «κόκκινοι διάβολοι» και η  Κρίσταλ Πάλας συναντήθηκαν ξανά πέντε μέρες μετά τον πρώτο τελικό του Κυπέλλου Αγγλίας. Το  εκπληκτικό 3-3 του πρώτου αγώνα ήταν ο λόγος που οι δύο ομάδες έδωσαν και δεύτερο παιχνίδι προκειμένου να λύσουν τις  διαφορές τους και να υπάρξει νικητής. 

Το Γουέμπλεϊ, όπως και στο πρώτο ματς, γέμισε με 80,000 φίλους των δύο συλλόγων. Ο συναρπαστικός  πρώτος αγώνας  με τα έξι γκολ, είχε ανοίξει την όρεξη για ανάλογη συνέχεια. Ωστόσο αυτή τη φορά υπήρχε μόνο ένα τέρμα και αυτό από την πλευρά των «κόκκινων διαβόλων», ο παίκτης που χάρισε το Κύπελλο στην ομάδα του ήταν ο Λι Μάρτιν στο 59΄ της αναμέτρησης.  Ενώ στις καθυστερήσεις  πέρασε ως αλλαγή για την ομάδα του Φέργκιουσον  και ο Μαρκ Ρόμπινς, γνωστός στη χώρα μας από το πέρασμά του στον Πανιώνιο, όπου αγωνίστηκε 13 φορές σημειώνοντας ένα γκολ τη σεζόν 1998-1999.

Αυτή ήταν η πρώτη και μοναδική φορά που η Κρίσταλ Πάλας συμμετείχε σε τελικό FA Cup. Σε αυτή τη μεγάλη στιγμή της ιστορία της την οδήγησε ένας άνθρωπος που φορούσε την φανέλα της Γιουνάιτεντ για 8 χρόνια, ο Στίβ Κόπελ. Η Πάλας ήταν η τελευταία ομάδα που αγωνίστηκε σε τελικό του Κυπέλλου, έχοντας μόνο Άγγλους στην σύνθεσή της.

Με κύπελλο αυτό η Γιουνάιτεντ φτάνει τις επτά κατακτήσεις και ισοφαρίζει το  ρεκόρ της Άστον Βίλα και της Τότεναμ. Ήταν η αρχή μιας ξέφρενης πορείας τίτλων για την Μάντσεστερ, καθώς από τότε μέχρι σήμερα ο αγγλικός σύλλογος έχει καταφέρει να κατακτήσει πάνω από τριάντα τρόπαια!   

Ένα μήνα πριν το τελικό η UEFA ανακοίνωσε την απόφασή της να άρει την απαγόρευση της εξόδου των αγγλικών ομάδων στην Ευρώπη. Το Κύπελλο έδινε το «εισιτήριο» στους «κόκκινους  διάβολους» για συμμετοχή στο Κύπελλο Κυπελλούχων τη σεζόν 1990-1991. Η ομάδα του σερ Άλεξ Φέργκιουσον κατέκτησε το τρόπαιο και έγινε η πρώτη ομάδα από την Αγγλία  μετά την πολυετή απουσία από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις που κατακτά ευρωπαϊκό τίτλο.   

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Κρίσταλ Πάλας 1-0 59΄ Μάρτιν Θεατές: 80.000

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.: Σίλεϊ, Ινς, Μάρτιν (88’ Μπλάκμορ), Μπρους, Φίλαν, Πάλιστερ (93’ Ρόμπινς) , Ρόμπσον, Γουέμπ, ΜακΚλέρ, Χιουζ, Γουάλας

ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ: Μάρτιν, Πέμπερτον, Σόου, Γκρέι, Ο΄Ράιλι, Θορν, Μπάρμπερ (45΄ Ράιτ), Τόμας, Μπράιτ, Σαλάκο (45΄ Μάντεν), Πάρντιου



πηγή: sday.gr

Τέλος ο Όουεν από Γιουνάιτεντ!!

Τέλος ο Όουεν από Γιουνάιτεντ
Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν πρόκειται να προσφέρει νέο συμβόλαιο στον Μάικλ Όουεν. Ο Αγγλος επιθετικός, ο οποίος έχασε το μεγαλύτερο μέρος της ποδοσφαιρικής σεζόν που ολοκληρώθηκε, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον, ο οποίος και πήρε τη συγκεκριμένη απόφαση.

O 32χρονος άσος είχε φέτος μόλις τέσσερις εμφανίσεις σε όλες τις διοργανώσεις με τρία γκολ, όλα στις δύο συμμετοχές του στο Λιγκ Καπ. Συνολικά στην τριετή του παρουσία στους «διαβόλους» είχε 52 συμμετοχές και 17 γκολ.

πηγή: sportfm.gr

Τέβες: «Δεν απολογούμαι στον Φέργκιουσον»

Τέβες: «Δεν απολογούμαι στον Φέργκιουσον»
Καμία διάθεση να απολογηθεί στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον για τον τρόπο που πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος δεν έχει ο Κάρλος Τέβες. Ο Αργεντινός φορ της Μαν. Σίτι κρατούσε ένα πλακάτ που ανέγραφε «Αναπαύσου εν ειρήνη σερ Άλεξ» μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ωστόσο ξεκαθαρίζει πως πρόκειται απλώς για ένα αστείο κι όχι έλλειψη σεβασμού προς τον τεχνικό της Γιουνάιτεντ.

«Παρασύρθηκα από τον ενθουσιασμό της στιγμής και σε καμία περίπτωση δεν ήθελα να δείξω ασέβεια στον σερ Άλεξ Φέργκιουσον, τον οποίο θαυμάζω σαν άνθρωπο και προπονητή», δήλωσε και πρόσθεσε: «Λες και ο Φέργκιουσον είναι ο πρόεδρος της Αγγλίας. Έχει μιλήσει άσχημα για πολλούς παίκτες κι έχει πει τα χειρότερα για μένα, αλλά ποτέ δεν του ζήτησα να μου απολογηθεί. Όταν όμως κάνεις ένα αστείο για εκείνον, πρέπει να ζητήσεις συγγνώμη. Εγώ πάντως δεν πρόκειται να το κάνει. Δεν έχω καμία σχέση μαζί του».

Οι σχέσεις των δύο ανδρών δεν είναι και οι καλύτερες από το 2009, όταν ο Τέβες επέλεξε να μετακομίσει στους «πολίτες».

πηγή: sportfm.gr

Ρόμπεν: «Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία»

Ρόμπεν: «Να εκμεταλλευτούμε την ευκαιρία»
Την επιθυμία του να πανηγυρίσει το Champions League στον τελικό κόντρα στην Τσέλσι (19/5), εξέφρασε ο Άριεν Ρόμπεν.

Ο 28χρονος επιθετικός τόνισε πως πρέπει να εκμεταλλευτούν αυτήν την ευκαιρία, ενώ πρόσθεσε πως ο χαμένος τελικός κόντρα στην Ίντερ το 2010 (2-0), μπορεί να τους κάνει μόνο καλό.

«Αυτή είναι μία μοναδική ευκαιρία. Δεν ξέρεις πότε θα καταφέρεις να βρεθείς ξανά στον τελικό του Champions League. Νομίζω πως ο χαμένος τελικός του 2010, μόνο θετικά μπορεί να μας επηρεάσει. Πρέπει να κερδίσουμε», ανέφερε ο Ρόμπεν, ο οποίος στη συνέχεια αναφέρθηκε στον χαμένο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ντόρτμουντ (5-2).

«Αυτό μας έριξε λίγο το ηθικό, ήταν ένα ωραίο τρόπαιο το θέλαμε να κερδίσουμε», συμπλήρωσε.

πηγή: sportfm.gr

Ντρογκμπά: «Είναι μεγάλη ευκαιρία»

Ντρογκμπά: «Είναι μεγάλη ευκαιρία»
Έτσι χαρακτήρισε ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο Σάββατο. Ο Ιβοριανός άσος αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις που είχε στην ομάδα του η χαμένη ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο το 2008 στην Μόσχα.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να φτάσουν στον μεγάλο στόχο» ανέφερε για τον τελικό του Μονάχου ενώ μίλησε και για την χαμένη ευκαιρία της Μόσχας τέσσερα χρόνια νωρίτερα «μετά την Μόσχα πιστεύαμε πως θα ξαναφτάσουμε στον τελικό την επόμενη χρονιά. Το Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το φετινό μας επίτευγμα» συμπλήρωσε.

Τέλος τόνισε την σημασία που θα έχει το παιχνίδι για τον ίδιο.

«Έχω παίξει πολλά μεγάλα ματς με την Τσέλσι αλλά αυτό θα είναι ξεχωριστό γιατί είναι μόλις η δεύτερη φορά που φτάνουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς αυτό είναι κατάλληλο για να ξεχάσουμε μια για πάντα την Μόσχα» κατέληξε.


πηγή: sportfm.gr

Καβάνι: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες και χωρίς έγκριση της Νάπολι»

Καβάνι: «Στους Ολυμπιακούς Αγώνες και χωρίς έγκριση της Νάπολι»
«Μύγα στο σπαθί του» δεν σκοπεύει να σηκώσει ο Έντισον Καβάνι σε ό,τι αφορά την συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου με την Εθνική ομάδα της Ουρουγουάης και από ότι φαίνεται, ήδη έχει φροντίσει να γίνει… σαφής στους ανθρώπους της Νάπολι.

Ο 25χρονος επιθετικός επιθυμεί να βοηθήσει την ομάδα της χώρας του, την ώρα που οι «παρτενοπέι» δεν δείχνουν ιδιαίτερα θετικοί στο να χάσουν τον παίκτη τους για σημαντικό διάστημα της προετοιμασίας ενόψει της νέας σεζόν.

«Αν κληθώ στην Εθνική και η Νάπολι αρνηθεί θα διαμαρτυρηθώ έντονα και θα πάω ούτως ή άλλως. Μίλησα με τους διοικούντες και τους ξεκαθάρισα ότι είναι προτεραιότητα για μένα να είμαι μέλος της εθνικής ομάδας της χώρας μου. Θα κάνω τα πάντα για να είμαι στο ρόστερ που θα συμμετέχει στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Αρκεί φυσικά ο προπονητής να με επιλέξει», τόνισε ο Ουρουγουανός άσος.

πηγή: sportfm.gr

«Μπορούμε ακόμη πιο ψηλά»!!

«Μπορούμε ακόμη πιο ψηλά»!
Αισιόδοξος για το μέλλον της ομάδας του, Sauber, εμφανίστηκε σε δηλώσεις του ο Καμούι Κομπαγιάσι. Ο Ιάπωνας πιλότος πιστεύει πως στο Grand Prix του Μονακό μπορεί να τερματίσει αρκετά ψηλά, ενώ τόνισε πως τη φετινή σεζόν όλοι οι πιλότοι μπορούν να τερματίσουν στο πιο ψηλό σκαλί του πόντιουμ.

«Νομίζω ότι το μονοθέσιό μας στο Μονακό θα είναι καλύτερο απ' ότι ήταν πέρυσι, διότι έχει βελτιωθεί στις αργές στροφές. Το 2011 τερμάτισα πέμπτος, οπότε ο στόχος φέτος είναι να τερματίσω ψηλότερα. Παρόλα αυτά, ακόμα και το καλύτερο μονοθέσιο να έχεις στο Μονακό, στο τέλος όλα εξαρτώνται από τον οδηγό, ο οποίος θα βρει τα επιπλέον δέκατα του δευτερολέπτου», τόνισε αρχικά, ενώ συμπλήρωσε πως:

«Έχουμε δει μέχρι στιγμής πέντε διαφορετικούς νικητές σε ισάριθμους αγώνες, οπότε μπορείς να πεις ότι φέτος όλα είναι πιθανά. Πιστεύω ότι έχουμε ένα καλό μονοθέσιο, άρα και καλές πιθανότητες για ένα καλό αποτέλεσμα».


πηγή: sportfm.gr

Θέλουν να τον κρατήσουν!!

Θέλουν να τον κρατήσουν
Την ανανέωση της συνεργασίας με τον Ζόντι Βιβιανί θέλουν στην Ξάνθη. Οι Ακρίτες έμειναν απόλυτα ικανοποιημένοι από τον Γάλλο τερματοφύλακα και σύντομα θα του καταθέσουν πρόταση ανανέωσης της συνεργασίας τους με μειωμένες, όμως αποδοχές.

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει η κίνηση, ενώ άγνωστη παραμένει η διάθεση του παίκτη. Ο Βιβιανί είχε καλή παρουσία φέτος, αγωνίστηκε σε 25 παιχνίδια και με τις εμφανίσεις τους «τράβηξε» βλέμματα και άλλων συλλόγων και από το εξωτερικό.

Κάτι τέτοιο θέλει να προλάβει και η Ξάνθη, προτείνοντάς του, νέο συμβόλαιο.

πηγή: sportfm.gr

Κόντης: «Δεν μπορώ να εξηγώ στον κάθε στουρναροκέφαλο»!

Κόντης: «Δεν μπορώ να εξηγώ στον κάθε στουρναροκέφαλο»!
Τις προσπάθειες που κάνει για να βγει ο Άρης από το οικονομικό αδιέξοδο επισήμανε ο Γιάννης Κόντης.

«Έχει διαφορά να κάνεις λάθη με την ξεροκεφαλιά και άλλο κάνω λάθη προσπαθώντας το καλό», τόνισε ο εκτελεστικός διευθυντής των «κίτρινων».

«Δεν μπορώ να εξηγώ στον κάθε στουρναροκέφαλο», είπε για όσους αμφισβητούν τις προθέσεις του Φερνάντο Πλα, ο οποίος υποστηρίζει ότι ενδιαφέρεται να επενδύσει στον σύλλογο.


Οι δηλώσεις του Γιάννη Κόντη στον ραδιοφωνικό σταθμό “Libero”:

Για το αν απομακρύνεται εντελώς από τον Άρη: «Πάντα έχει σχέση με τον Άρη ο Γιάννης Κόντης. Ισχύει. Βεβαίως... Κάπως έτσι. Δεν είναι η στιγμή ίσως μετά από καιρό να πω γιατί. Τρέχουν σημαντικά πράγματα και γι’ αυτό δεν πρέπει να επεκταθούμε σε τέτοια θέματα. Ήμουν ξεκάθαρος και είπα. Δεν είμαι σαν τους `παπαγάλους` και ξέρουν να κρίνουν εκ του ασφαλούς και μιλάω για όσους θέλουν να κάνουν τους θεσμικούς. Κάποια πράγματα που με κούρασαν και με έκαναν να σκεφτώ διαφορετικά πράγματα να μην εφαρμοστεί το πλάνο που έχουμε σχεδιάσει. Αλλιώς θα ήταν τελείως τσαπατσούλικο. Δεν λειτουργούμε έτσι. Το πλάνο θα ισχύσει. Θα υπάρξει ένα νέο διοικητικό συμβούλιο ανανεωμένο. Και άνθρωποι που θα στελεχώσουν τον Άρη και θα τον οδηγήσουν σε διαφορετικούς δρόμους από αυτούς που οι επιταγές των καιρών τον φέρνουν.

Όχι δεν θα είμαι. Δεν με εκφράζει ο τρόπος λειτουργίας, όχι η Λέσχη σαν Λέσχη, των αντιπαραθέσεων των αντεγκλήσεων. Εγώ πάντα σεβάστηκα ακόμα και κάποιους που λένε αρλούμπες. Αν θα πουλήσουν κάτι που θα πουλήσουν της μόδας, τώρα είναι να κρίνουν τη διοίκηση. Έχει κάνει λάθη. Έχει διαφορά να κάνεις λάθη με την ξεροκεφαλιά και άλλο κάνω λάθη προσπαθώντας το καλό. Είπα ότι το πλάνο θα το παρακολουθώ από κοντά. Μπορεί να μην είμαι στα γραφεία. Στο θέμα του διαμοιρασμού των αρμοδιοτήτων, στο θέμα των ατόμων, στης στελέχωσης ομάδας, αδειοδότησης.

Ισχύει το αποχωρώ και το ότι στηρίζω ένα πλάνο. Δεν μπορώ να παρατήσω κάτι το οποίο παρακολουθούσα. Είμαι επαγγελματίας. Στον Άρη είχα μία συμβατική σχέση. Δεν θα αμείβομαι από τον Άρη. Ανίκανος είμαι; Είμαι σαν αυτούς που εκ του ασφαλούς κραυγάζουν οι οποίοι στην προσπάθειά τους να πιαστούν από την άκρη ενός γκρεμού και σώσουν κάθε επιχειρηματική δράση τους. Έχω να κάνω και άλλες δουλειές. Είμαι ικανός. Το επάγγελμά μου του καπετάνιου μπορώ να το ασκήσω. Άμα μπορέσουν να κάτσουν αυτοί ένα 24ωρο στη λαμαρίνα ας με πουν και μούτσο. Ο Κόντης είναι το λιγότερο. Το θέμα είναι να έχει ο Άρης επόμενη μέρα».

Για το ενδεχόμενο να προκύψει άλλη πρόταση για τον Άρη: «Τόσο καιρό ακούγαμε από μερίδα ανθρώπων να λέει ότι ο Κόντης είναι ο φραγμός στον Άρη. Τους έδωσα τη δυνατότητα και την ευκαιρία να ενωθούν αυτοί που νόμιζαν ότι είμαι με τον SUPER-3 και είναι άνθρωποι αφοσιωμένοι στην ομάδα τους, έλεγαν ότι είμαι συνέταιρος με τον Σαουρίδη. Έδωσα δυνατότητα να προχωρήσουν όλοι μαζί σε ένα πλάνο είτε να παρουσιάσουν το δικό τους πλάνο από τη στιγμή που έφυγε ο κακός `δράκος`. Δεν βλέπω όμως να γίνεται αυτό.

Κάποιοι άλλοι με κατηγορούν ακόμα και τώρα που έφυγα. Όλα αρλούμπες αλλά επί της ουσίας μηδέν” ενώ αποκάλυψε: “Υπάρχουν ομάδες που έχουν μεγαλύτερα προβλήματα από τον Άρη και δεν τα διατυμπανίζουν. Και κοντά μας και μακριά. 10 ομάδες έχουν πολύ χειρότερα προβλήματα από τον Άρη. Εδώ θα είμαστε και θα δούμε. Παρόλα αυτά βλέπετε σε ομάδα που λέει η εφορία αν δεν πληρώσεις μία τεράστια ρύθμιση σε 10 μέρες θα σου επαναφέρει ένα τεράστιο χρέος 100 εκατομμυρίων.

Να εστιάσουν την προσοχή ακόμα και αντιπάλων του Άρη. Στο διάστημα αυτό μάνατζερς, δικηγόροι προσέγγιζαν σαν λύκους τους παίκτες του Άρη. Επειδή ήταν επιρρεπείς τους έβαζαν να κάνουν προσφυγές. Βλέπαμε το αστείο για 100 και 200 χιλιάδες να ζητάνε πολλαπλάσια των συμβολαίων τους.

Ένα χρόνο να περιμένουμε δεν θα έρθει καμία. Η πρόταση που λέει μία πλευρά, θα είναι ευχολόγιο με `νομίζουμε` και να προωθήσουμε παιδιά από την Κ14. Αν ήταν έτσι η συνταγή και βγάζανε μία φτηνή λύση θα την αγοράζανε όλοι και θα την ακολουθούσανε.

Για να μην αδικούμε όλους τους ανθρώπους της διοίκησης, μην αγνοούμε σε ποια εποχή ζούμε. Ακόμα και η μεγάλη επιχείρηση προσπαθεί να επιβιώσει οι απαιτήσεις είναι διαφορετικές».

Για την προσφυγή-μαμούθ που κατέθεσε ο Μιχάλης Σηφάκης: «Ο Σηφάκης θα έπρεπε να ανάψει λαμπάδα στον Άρη και ζητάει τώρα 900.000 ευρώ. Εγώ είχα πάει να τον πάρω και μου έλεγε για την ευκαιρία του Άρη. Πιστεύω ότι υπήρξε μία αρχή που έγινε με μία διαμάχη με τον κόσμο από τότε που υπήρξε επεισόδιο μετά από ένα παιχνίδι και κάποιοι είχαν πει κάτι στους παίκτες, υπήρξαν κάποιες δηλώσεις μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο, μετά κάποιες άλλες δηλώσεις... δημιούργησε ένα κλίμα που επιδεινώθηκε μετά τον τραυματισμό και το ότι δεν έπαιζε. Άκουσα ότι θα μπορούσαμε να κάνουμε και εμείς κάτι λες και ήμασταν προπονητές.

Καταφέρθηκε εναντίον ατόμων και δε νόμιζα ότι θα έφτανε σε αυτό το σημείο. Έχω αντιμετωπίσει επικίνδυνα άτομα που έχουν το δικό τους κώδικα τιμής. Το να μη σέβεσαι 4 χρόνια εδώ τώρα και την προσπάθεια που γίνεται. Και τη δική του προσφυγή θα προσπαθήσουμε να τη λύσουμε” ενώ επικεντρώνοντας στον μάνατζερ του, τον Παύλο Τοπίδη και τις χθεσινές του δηλώσεις: “Χθες ο μάνατζερ του αποκάλεσε πρόβατα τον κόσμο του Άρη. Υπήρξα μάνατζερ και υπήρξαν ομάδες και ο Άρης, για την περίφημη υπόθεση Ιρανίλντο με τα λεφτά που χάρισε μέσω εμού στον Άρη, για να μπει στο 44. Τότε έκανα εγώ αγωγή στον κ. Ζαχουδάνη, ποτέ όμως δεν τόλμησα να πω κάτι για τον κόσμο. Αν υπάρχουν ομάδες είναι λόγο του κόσμου ακόμα και οι μάνατζερ και οι παραμάνατζερ.

Ποιος είναι ο κάθε μάνατζερ και ο κάθε Τοπίδης που μιλά για τον κόσμο του Άρη; Ποιος είσαι και μιλάς για τον κόσμο της ομάδας. Ακόμα και να πλύνεις με αγιασμό το στόμα σου δε μπορείς να μιλήσεις. Ένα 30χρονο παιδάκι, ένας χθεσινός, μιλά για τον κόσμο της ομάδας. Και εμείς φταίμε γι’ αυτό γιατί και εμείς τους βάζουμε στα γραφεία μας.

Πρέπει άτομα και φερέγγυα και σοβαρά να συνεργάζονται με τον Άρη. Δε μπορώ να βάζω τον κάθε `ουρακοτάγκο` στο γραφείο μου και ξαφνικά αύριο να λέει η διοικούντες είναι άχρηστοι και ο κόσμος πρόβατα. Ποιος είσαι βλαχάκο που μιλάς για τον κόσμο της ομάδας; Γίδι! Εάν εφαρμοστεί ο τρόπος λειτουργίας που είχαμε πει, θα αποφύγουμε θα κλείσουμε τα `στεγανά` και είτε είμαι εγώ είτε όχι η ομάδα θα πορευτεί».

Για το πλάνο που αναμένεται να μπει σε εφαρμογή: «Είτε ήμουνα είτε τώρα που δεν θα είμαι, θα εφαρμοστεί ένα σχέδιο. Η Μπαρτσελόνα δουλεύει με το πλάνο του Κρόιφ. Δε σημαίνει ότι είναι στη Μπαρτσελόνα. Το σχέδιο το έχουμε συνάψει από κοινού. Διαπιστώνεις στην πορεία ότι ο Άρης ο σημερινός έχει ανοίξει τα φτερά τους. Έγινε γνωστός παγκόσμια. Και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι έβαλαν τον Άρη στους κόλπους τους. Δεν μπορεί να περιμένουμε από ανθρώπους που είναι δικοί μας και δεν ξέρουν, θα καούν. Πρέπει να υπάρχουν άνθρωποι που ξέρουν και γνωρίζουν, με εμπειρία».

Για τον Λάμπρο Γράντα: «Αστείο και μόνο να συζητιέται. Ο κόσμος του Άρη δεν τον θέλει κατά 99%. Είναι σα να λέω εγώ θα πάω να παίξω μπάλα και αν βάλουν οι υπόλοιποι 10 γκολ εγώ θα βάλω 30. Ξέχασε ότι με βρήκε στο βορρά στη Βραζιλία να του φέρω ένα ποδοσφαιριστή τον Νεϊζίνιο. Από τότε έγινε το μεγάλο έγκλημα που έφερα τον παίκτη. Τον παίκτη τον επιλέγει ο προπονητής ή η διοίκηση. Εμένα με βάλανε να μεσολαβήσω να τον φέρω εδώ. Ήμουν καπετάνιος και λέμε ότι είναι σιχαμένο ελάττωμα να πάρεις την ευθύνη. Μία άρνηση ευθύνης μπορεί να φέρει ένα μεγάλο ατύχημα. Έχω ακούσει ότι εκβίαζα προέδρους. Με τις τεράστιες δυνάμεις να το κάνω αυτό θα ήμουν χωμένος σε άλλες μεγάλες δουλειές».

Για όσα του προσάπτουν: «Με όλους έχω μία καλή συμβίωση και όταν έφευγαν άρχιζαν τη φασαρία. Ανακάλυπταν ότι δεν τους στήριξα σε όσα πίστευαν ότι θα τους στηρίξω. Έχει πει ο Σκόρδας ότι εγώ του έχω ζητήσει 30.000 ευρώ και από τον Βογιατζή για τους αδειάσω τη γωνιά. Από τη μία βγάζω εκατομμύρια και ζητάω 30.000 ευρώ για να φύγω; Ζητιάνος κάτω από τα γραφεία ήμουν και με βρήκαν και με βάλανε στα γραφεία.

Τι να πω για τον Σκόρδα; Με τις αρβύλες κατέβαινε στην Αθήνα σαν αρχιβλάχαρος και έλεγαν σε εμένα να ανέβω πάνω να συζητήσω και αυτός να περιμένει έξω. Δεν τον βάζανε στα γραφεία τους. Σιγά σιγά τον έβαλα στους κύκλους τους παραγοντικούς, αυτό ήθελε».

Για τον Σωτήρη Καραμπέρη: «Αέρας στα πανιά του. Εγώ τους ανθρώπους τους μετράω ανάλογα με τα δικά μου ζύγια. Είναι αξιόλογος και θα μπορούσε αν είχε άλλο τρόπο σκέψης λειτουργίας να πετύχει αλλά έμπλεξε με τις φοβίες του και με τα `εγώ` του. Δε μπορείς να διοικήσεις έτσι. Και εγώ δεν έκανα τον πρόεδρο γιατί πρέπει να είσαι διπλωμάτης. Δε μπορείς να λες θα κλείσω τη μία θύρα και την άλλη».

Για την υπόθεση του Λακκώματος και των χρημάτων που διεκδικεί για την μεταγραφή του Αβραάμ Παπαδόπουλου στον Ολυμπιακό: «Το Λάκκωμα κρατάει 4 χρόνια. Είχε υπογράψει το δικαίωμα είσπραξης 20% από τον Αβραάμ Παπαδόπουλου σε περίπτωση μεταπώλησης. Υπήρχε ως συμφωνητικό και δεν υπήρχε προσδιορισμός λήξης. Έλεγε στην 1η πώληση. Από εκεί προκύπτει και το ποσό οι 500.000. Όταν πουλήθηκε και τα λεφτά τα πήρε `μπραφ` ο Άρης, 2,5 εκ. ευρώ. Η αρχική πρόταση που του έκανα ήταν πιάσει τους ανθρώπους και να τους δώσει τους κάτι λιγότερο από αυτά. πχ. Πάρε 200.000 ευρώ και ίσως να δεχόταν. Εκεί μου είχε τεθεί ότι η ΟΥΕΦΑ δεν θα ενέκρινε. Είχε μία ντιρεκτίβα ότι δεν θα έπαιρνε κάποιος λεφτά από το πρώτο συμβόλαιο. Γνωρίζω τα θέματα καλά και ήταν λάθος αυτό. Άσχετα αν μετά ο κ. Μόκκας είχε πει, και είχε δίκιο, αν πάει δικαστικά θα λήξει υπέρ μας. Προτιμήθηκε να χρησιμοποιηθούν τα χρήματα ως είχαν και αυτό να έρθει ως `δώρο` στη σημερινή διοίκηση. Όταν έφυγε ο Σκόρδας οι ποδοσφαιριστές είχαν να εισπράξουν πάνω από 7 μήνες όλοι!

Όλους τους πλήρωσε η μετέπειτα διοίκηση. Έγινε προετοιμασία με τον Μαζίνιο και το πρώτο θέμα που τέθηκε ήταν αν δεν αρχίσουμε να παίρνουμε χρήματα δεν θα κάνουμε προετοιμασία. Είχε ξενίσει τον Αμπρέου που ήταν καινούργιος, και τα ανέλαβε όλα η παρούσα διοίκηση.

Ο Άρης έχει προσφύγει στον Άρειο Πάγο. Πιστεύω θα υπάρξει μία διαφορετική λύση. Το σωστότερο θα είναι μία προσφυγή του ΣτΕ για την απόφαση της αναστολής ενόψει της εκδίκασης στον Άρειο Πάγο.

Θα μπορούσε να υπάρξει άλλη αντιμετώπιση και να δοθεί προθεσμία για να εκδικαστεί η υπόθεση. Η υπερασπιστική πλευρά του Άρη ήταν ότι ο κ. Σκόρδας είχε υπογράψει μόνος του, χωρίς έγκριση του ΔΣ και τη δεύτερη υπογραφή. Το δικαστήριο είπε ότι δεν είναι υποχρεωμένος ο τρίτος να γνωρίζει.
Φορτωνόμαστε και εμείς και του Αμορόζο. Νομίζω επίσης ότι 1,5 με 2 εκ. ευρώ είναι η “Sportvision”. Όλα αυτά θα μπορούσαν να υπαχθούν σε αδικήματα απληστίας. Δεν είναι ότι πήρα ένα ποδοσφαιριστή και δεν μου βγήκε».

Για το αν είχε γνώση του ανοίγματος που είχε η διοίκηση Σκόρδα: «Τώρα τελευταία έμαθα ότι τα 8-9-10 εκ. Χρέη είναι 14.900.000 ευρώ όπως μου είπε ο κ. Χαμουζάς από τη Λέσχη. Το άνοιγμα που άφησε ο Λάμπρος Σκόρδας. Αυτό είναι γραμμένο στα βιβλία, δεν τα λέω εγώ. Επειδή ήμουν εκεί μαζί νομίζετε ότι ήξερα και τα λογιστικά; Δεν ξέρω και δεν ήξερα το πως λειτουργούσε. Έχει πολλά μυστικά και η λογιστική.

Αγωνιστικά κάποια πράγματα θα μπορούσαν να διορθωθούν. Προσπαθήσαμε να τον βάλουμε σε ένα άλλο δρόμο και άρχισε η αντίστροφη μέτρηση γι’ αυτόν».

Για τις προσφυγές που εκκρεμούν σε βάρος της ΠΑΕ: «Ξέρετε ότι υπάρχουν δικηγόροι που πιάνουν τους ποδοσφαιριστές και αγοράζουν τις προσφυγές τους; Λένε θα σου δώσω λεφτά θα αγοράσω το δικαίωμα διεκδίκησης του συμβολαίου. Θα συμβουλευτώ τον δικηγόρο μου και θα μιλήσω με ονόματα. Και στον Άρη έγινε προσπάθεια, έγινε αυτό.
Στην Τρίπολη έμαθα ότι υπήρχαν μάνατζερς και άτομα που τους έλεγαν κάντε προσφυγή. Ο Σηφάκης διεκδικεί 800.000, αν τις κερδίσει θα τις πάρει όλες αυτός; Θα πάρει και ο μάνατζερ και ο δικηγόρος. Αυτό είναι καλύτερο από προμήθεια».

Για την αντιμετώπιση των δηλώσεων Πλα: «Είμαστε σε πολύ αστεία χώρα και το περνάμε από την αστειότητα τη δική μας. Ήθελα να του μιλήσω και να του πω ότι εδώ παρερμηνεύουν τα πάντα. Προσπάθησα να προστατεύσω τον άνθρωπο και το δικό μας εγχείρημα. Δεν είπε όμως τίποτα άσχημο. Διακωμωδήθηκε αυτό που είπε ότι θα δώσει τα χρήματα. Όσοι αστείοι τα λένε αυτά δε γνωρίζουν που εργάζεται. Δεν ξέρουν τι είναι και πως λειτουργούν. Δε μπορώ να κάθομαι να εξηγώ στον κάθε στουρναροκέφαλο, δε μιλάω για οπαδούς, που τα λένε από άγνοια είτε εμπάθεια».
Σε συνέχεια των όσων έλεγε για το πλάνο που θα εφαρμοστεί στην επόμενη μέρα της ομάδας: «Δεν είμαι αυτός που θα σας πω την ακριβή συμφωνία. Τις λεπτομέρειες; Αυτή η βοήθεια φτάνει στο σημείο να λένε ότι εγώ τον έβαλα να πει αυτά τα πράγματα.
Θα βοηθήσει χωρίς να υπάρχει ένα πλάνο που έχουμε εκπονήσει μαζί; Θα βοηθήσει πάρα πολύ. Εάν χρειάζεται και μπορούμε να δούμε. Θα προσπαθήσω. Δε μπορώ να πω παραπάνω λεπτομέρειες.
Θα ακούσετε τη Δευτέρα.

Θα πρέπει να μπει σε ορθή λειτουργιά η ΠΑΕ. Να γίνει ανταγωνιστική, να κάνει καλή ομάδα ακόμα και πωλήσεις. Δεν έχει μπει σε αυτή την ιστορία της αοριστολογίας η διοίκηση. Εμείς θέλουμε να κάνουν στην άκρη αυτοί γιατί έχουμε το συγκεκριμένο πλάνο. Δε μπορούν να ρωτάνε αυτοί που λένε ότι έχουν πλάνο να ρωτάνε εμάς τι και πως. Το πλάνο θα υπάρχει αυτούσιο».

Για τον Μανέλ Φερέρ: «Βεβαίως και θα υπάρχει. Θα βοηθήσει με παίκτες καλούς που θα έρθουν. Θα το δείτε. Ο Φερέρ αυτή τη στιγμή διαχειρίζεται μία τεράστια διαφημιστική εταιρία που έχει δικαιώματα ποδοσφαιριστών. Εγώ τον φέρνω».

«Δεν ήθελε να χάσει τον ύπνο του ο Σάντος»!

«Δεν ήθελε να χάσει τον ύπνο του ο Σάντος»!
Ποικίλα σχόλια προκάλεσαν οι επιλογές του Φερνάντο Σάντος για την Εθνική ομάδα. Μιλώντας για αυτό το θέμα στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6, ο Σάκης Τσιώλης τόνισε πως πολλές φορές προτιμώνται όχι οι καλύτεροι ποδοσφαιριστές αλλά οι καταλληλότεροι κι εκείνοι που μπορούν να προσαρμοστούν στις ανάγκες που προκύπτουν στην πορεία ενός αγώνα.

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Αστέρα Τρίπολης στον Βασίλη Σαμπράκο και την εκπομπή «Insiders»:

«Δεν ήταν και η πιο εύκολη μέρα για τον Σάντος, έπρεπε να επιλέξει με πολλές παραμέτρους. Δεν είναι καλό να κρίνουμε τις επιλογές κάποιου άλλου. Αυτός έχει σκεφτεί πολλά πράγματα. Στους τερματοφύλακες πάντως, ίσως θα μπορούσαμε να δούμε Καρνέζη, Κωνσταντόπουλο, τουλάχιστον τον έναν από τους δύο. Στο ποδόσφαιρο καμιά φορά ο καταλληλότερος μπορεί να προτιμηθεί από τον καλύτερο. Ένας παίκτης δηλαδή, που να μπορεί να προσαρμοστεί σε αλλαγή συστήματος ανάλογα με τοις ανάγκες που δημιουργούνται κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Άρα ο καταλληλότερος είναι αυτός που κερδίζει τελικά θέση στην Εθνική».

Για τους λόγους που ώθησαν τον Σάντος στις συγκεκριμένες επιλογές:

«Για να μη χάσει τον ύπνο του το έκανε! Είχαμε μιλήσει στο περιθώριο των βραβείων της Nova και τότε μου είπε πως είχε 37-38 παίκτες στο μυαλό του και προσπαθούσε να επιλέξει. Πολύ ρεαλιστικά κατέληξε τελικά επιλέγοντας αυτούς που έπρεπε ώστε να μπορεί να κοιμάται ήσυχος».

Για τον τρόπο παιχνιδιού που θα πρέπει να διαλέξει η Εθνική στο Euro:
«Το σύστημα περιμένω και βγαίνω στην κόντρα έφερε διακρίσεις στο παρελθόν, όμως τελευταία η ομάδα προσπαθεί να δημιουργήσει κιόλας. Ο Μήτρογλου ελπίζω να μην είναι σε αυτούς τους 2-3 παίκτες που θα κοπούν. Είναι φορ περιοχής και θα χρειαστούμε πολύ έναν παίκτη με τα δικά του χαρακτηριστικά».

Για το πού θεωρεί πως θα επικεντρωθεί η προετοιμασία της ομάδας:
«Σε θέματα τακτικής δεν θα έχει πρόβλημα o κ. Σάντος, τώρα θα θέλει να δημιουργήσει αυτοματισμούς πάνω στην τακτική. Μπορεί μέσω αυτής να καλυφθούν κάποιες αδυναμίες στη φυσική κατάσταση ή την αντοχή».

Στην Ατλέτικο ο Εμρέ!!

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και πιο συγκεκριμένα στην Ατλέτικο Μαδρίτης θα συνεχίσει την καριέρα του ο Εμρέ Μπελόζογλου από τη νέα χρονιά. Ο 31χρονος μεσοεπιθετικός, σύμφωνα με πληροφορίες ηρθε σε συμφωνία με τη διοίκηση των «ροχιμπλάνκος» και τις προσεχείς ημέρες θα ανακοινωθεί η απόκτησή του. Σύμφωνα με τον τουρκικό Τύπο, οι ετήσιες οικονομικές απολαβές του παίκτη θα φτάσουν τα 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Ο Εμρέ έτσι θα αποχωρήσει εκ νέου από το τουρκικό πρωτάθλημα, όπου έχει αγωνιστεί με τις φανέλες των Γαλατασαράι και Φενέρμπαχτσε, προκειμένου να αγωνιστεί σε τρίτη ευρωπαϊκή ομάδα. Στο το παρελθόν έχει φορέσει τις φανέλες των Ίντερ και Νιούκασλ.

πηγή: metrosport.gr

Επίσημα... Κοινωνία Μελών Άρη!!

Την αλλαγή ονομασίας του φορέα διοίκησης της ΠΑΕ Άρης, της άλλοτε Λέσχης Φίλων Άρη, σε Κοινωνία Μελών Άρη, ενέκρινε σήμερα και επίσημα το Πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης, με σημερινή του απόφαση. Αναλυτικά η ανακοίνωση της σημερινής απόφασης:

«Με την με αριθμό 12573/16-5-2012 απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου Θεσσαλονίκης, κατά τη διαδικασία της εκουσίας δικαιοδοσίας περί Σωματείων, έγινε δεκτή η από 23-2-2012 αίτηση του Σωματείου για τροποποίηση του καταστατικού του και συγκεκριμένα την αλλαγή της επωνυμίας του από «ΛΕΣΧΗ ΦΙΛΩΝ ΑΡΗ» σε «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕΛΩΝ ΑΡΗ».

*Η ΕΠΟ σήμερα ενημέρωσε την ΠΑΕ Αρης για την κλήση τριών ποδοσφαιριστών στην εθνική ομάδα Νέων. Πρόκειται πιο συγκεκριμένα για τους Γιώργο Κατίδη, Σωκράτη Διούδη και Γιάννη Γιαννιώτα για να συμμετέχουν στις υποχρεώσεις της εθνικής Νέων από τις 19 ως τις 29 Μαίου, στο τουρνουά U-19 ELITE ROUND UEFA στη Δανία.

Μα να μην πάρει τον ...Πατσατζόγλου!!

Η αλήθεια είναι πως σε πολύ κόσμο δεν ακούστηκαν ...κανονικές οι επιλογές του Σάντος για την αποστολή της Εθνικής ενόψει Γιούρο. Ήταν;
Μα να μην πάρει τον ...Πατσατζόγλου!
Ο καθένας, φυσικά, θα έχει την άποψή του, καθώς οι απόψεις είναι σαν τις ...μύτες. Ο καθένας έχει από μία, για να μετατρέψω σε «καθώς πρέπει» την αντίστοιχη, περίφημη έκφραση του Κλιντ Ίστγουντ ως «Ντέρτι Χάρι», περί του ανατομικού σημείου που καταλήγει το παχύ έντερο. Η δική μου μύτη, πάντως, ενοχλήθηκε.
Δεν θα μιλήσω για μυρουδιές και μπόχες, ωστόσο η πρώτη αίσθηση για το «μενού» αφήνει ερωτηματικά για την ποιότητα του κυρίως πιάτου.
 
Ο καθένας, φυσικά, θα έχει την άποψή του, καθώς οι απόψεις είναι σαν τις ...μύτες. Ο καθένας έχει από μία, για να μετατρέψω σε «καθώς πρέπει» την αντίστοιχη, περίφημη έκφραση του Κλιντ Ίστγουντ ως «Ντέρτι Χάρι», περί του ανατομικού σημείου που καταλήγει το παχύ έντερο. Η δική μου μύτη, πάντως, ενοχλήθηκε. Δεν θα μιλήσω για μυρουδιές και μπόχες, ωστόσο η πρώτη αίσθηση για το «μενού» αφήνει ερωτηματικά για την ποιότητα του κυρίως πιάτου.
Φυσικά, πολλή κουβέντα θα γίνει για τους τερματζήδες. Για αυτούς που επέλεξε και αυτούς που άφησε εκτός. Γιατί Χαλκιάς, Τζόρβας, Σηφάκης κι όχι Χιώτης, Καρνέζης, Κωνσταντόπουλος αναρωτιούνται πολλοί φίλαθλοι στα σχόλιά τους σε μπλογκς και φόρουμ. Και έχουν τα δίκια τους, εδώ που τα λέμε...
Ο Χαλκιάς, ο οποίες σε λίγες μέρες μπαίνει στα 39 του, φέτος δεν ήταν σταθερά βασικός ούτε στον ΠΑΟΚ. Έπαιξε κι ο Κρέσιτς, μέχρι κι ο Γλύκος σε κάποια ματς, ενώ στο τελευταίο του παιχνίδι στα πλέι-οφ, είκοσι μέρες πριν το Γιούρο, αποχώρησε τραυματίας. Ο Τζόρβας πήγε μεταγραφή στο Παλέρμο, αλλά εκεί έπαιξε 11 ματσάκια και μετά τον έφαγε ο πάγκος. Όσο για τον Σηφάκη, έχασε σχεδόν όλη τη χρονιά λόγω σοβαρού τραυματισμού και στο μοναδικό ματς που πραγματικά τον θυμόμαστε, είναι αυτό με τον Ολυμπιακό στο «Καραϊσκάκη», όπου αποβλήθηκε.
Από την άλλη, ο Χιώτης οδήγησε το πρώην Αποελάκι και νυν Αποελάρα μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ! Ο Καρνέζης έκανε εξαιρετικό δεύτερο γύρο με τον Παναθηναϊκό. Κι ο Κωνσταντόπουλος είναι σε μεγάλη φόρμα, βγάζοντας τα άπιαστα στα τελευταία παιχνίδια της ΑΕΚ. Κι όμως, προτιμήθηκαν οι τρεις πρώτοι...
Αν θέλετε κι άλλη μια ένσταση, θα έβαζα ερωτηματικό στον αποκλεισμό του Κλάους, ενώ από εκεί και πέρα κάποιες επιλογές θυμίζουν -για τους πιο παλιούς- τις αντίστοιχες του Αλκέτα Παναγούλια στο Μουντιάλ των ΗΠΑ το 1994, όταν έφτιαξε μια Εθνική ...τιμής ένεκεν, παίρνοντας στην αποστολή ό,τι υπήρχε σε βετεράνο. Παίκτες με προσφορά μεν, αλλά όχι και στα καλύτερά τους από αγωνιστικής πλευράς και μάλλον προς το τέλος της καριέρας τους...

Αυτά, περί ενστάσεων, αλλά υπάρχει και μια άλλη πλευρά. Εκείνη του προπονητή! Του ανθρώπου που ξέρει τις ισορροπίες στα αποδυτήρια, τους χαρακτήρες των παικτών, τα δυνατά και τα αδύνατά τους σημεία, τις ιδιαιτερότητες των διοργανώσεων. Του ανθρώπου που ξέρει μπάλα, ποδόσφαιρο, του «ειδικού». Άλλωστε, γιατί να είναι αυτός ο εκλέκτορας, αν την αποστολή την αποφάσιζαν οι δημοσιογράφοι και οι φίλαθλοι; Ποιος ο λόγος να παίρνει τόσα λεφτά...
Δεν έχω σκοπό ούτε να τον υπερασπιστώ, αλλά ούτε και να μηδενίσω τις γνώσεις του, όπως συμβαίνει κατά κανόνα στην Ελλάδα των «ειδικών», των πολύξερων και των αυθεντιών. Πριν κράξουμε, λοιπόν, όλοι μαζί τον δον-Φερνάντο (το όνομα μου έχει κολλήσει από κάτι παλιά βραζιλιάνικα σίριαλ, τύπου «Μαρία η Τετραπέρατη» και «Χούλια η Μουρμουρέσα»), ας θυμηθούμε κάτι που είχε συμβεί επί Ρεχάγκελ.
Θυμάστε πόσα είχε ακούσει που δεν έπαιρνε στην Εθνική τον Στολτίδη και τον Ζήκο, που τότε ήταν χαφάρες και εντυπωσίαζαν σε Ολυμπιακό και Μονακό αντίστοιχα; Ε, τη μέρα που η αποστολή αναχωρούσε για την προετοιμασία της ενόψει του Γιούρο 2004, αυτός μόνο τους δύο «κομμένους» δεν σκεφτόταν. Αντίθετα, είχε στο μυαλό του έναν τραυματία και το είπε. Μεταξύ σοβαρού και αστείου νομίζαμε και κάναμε ότι γελάμε, αλλά αυτός το έλεγε σοβαρά: «Αν είχα μαζί μου τον Πατσατζόγλου, θα το έπαιρνα».
Το πήρε και χωρίς αυτόν και χωρίς τους «κομμένους»...

Μέχρι να κρίνει η ιστορία ποιος έχει δίκιο, ποιος άδικο και ποια τριάδα τερματζήδων είναι καλύτερη για το συγκεκριμένο Γιούρο, εγώ, ο Μίλτος, να ΄μαι καλά...

πηγή: gazzetta.gr

Εγέρθητι!!

Όχι, δεν μπήκε ο Μιχαλολιάκος αλλά μετά από τέτοιο θέαμα πως γίνεται να μην... σηκωθείς!
Εγέρθητι!
Πώς να επικρατήσει ηρεμία με τέτοιες σέξι παρουσίες; Ανεβαίνει η θερμοκρασία απότομα… Σέξι κορίτσια κι όποιος αντέξει!






πηγή: sportygossip.com

"Έκπτωση" στο πρόστιμο!!

Οι εφέσεις που έκανε ο Ολυμπιακός, για πρόστιμα που του είχαν επιβληθεί σε δύο αγώνες κυπέλλου, έπιασαν τόπο και οι «ερυθρόλευκοι» θα γλυτώσουν 10.500 ευρώ.
"Έκπτωση" στο πρόστιμο
Αναλυτικά:
Κατά την τελευταία της συνεδρίαση, η Επιτροπή Εφέσεων της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας έλαβε τις εξής αποφάσεις:
1. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.151/24-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή έξι χιλιάδων πεντακοσίων ευρώ (6.500€).
2. Δέχεται τυπικά και κατ΄ουσία την έφεση της ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ κατά της υπ΄αριθμ.152/24-4-2012 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της ΕΠΟ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Επιβάλλει στην ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ χρηματική ποινή πέντε χιλιάδων ευρώ (5.000€ ).
3. Δέχεται τυπικά και κατά πλειοψηφία κατ΄ ουσία (μειοψηφούντος του μέλους ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΒΛΑΣΣΗ) την έφεση του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ κατά της υπ΄αριθμ. 105/22-3-2012 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΟ και του σωματείου ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση. Απορρίπτει την ένσταση του σωματείου ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ για αντικανονική συμμετοχή του ποδοσφαιριστή FLORENCIO JOSEIR του σωματείου ΕΘΝΙΚΟΣ ΦΙΛΙΠΠΙΑΔΑΣ στον αγώνα της 20-11-2011.
4. Δέχεται τυπικά και κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ - ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ κατά της υπ΄αριθμ. 15/18-4-2012 απόφασης της ΠΕ/ΕΠΣ ΕΥΒΟΙΑΣ. Εξαφανίζει την εκκαλουμένη απόφαση κατά κεφάλαιο αυτής, που αφορά το εκκαλούν σωματείο (κατ΄ επέκταση δε κατ΄αρθρο 469 Κ.ΠΟΛ.Δ και το σωματείο ΑΟ ΝΗΛΕΑΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ). Διακρατεί και δικάζει κατά τούτο κατ΄ουσία την υπόθεση. Δέχεται ότι το εκκαλούν σωματείο τέλεσε, ως αντικειμενικά υπαίτιο, την πειθαρχική παράβαση του άρθρου 15 παρ.8 περ.γ΄του Π.Κ. της ΕΠΟ. Επιβάλλει στο σωματείο ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΕΡΕΤΡΙΑΣ – ΑΟ ΑΠΟΛΛΩΝ ΕΡΕΤΡΙΑΣ χρηματική ποινή 150 ευρώ και ποινή αποκλεισμού της ομάδας από τους αγώνες του τρέχοντος πρωταθλήματος ΝΕΩΝ «Ε. ΚΟΤΣΑΡΗΣ» 2011-2012.
5. Δέχεται τυπικά και απορρίπτει κατ΄ ουσία την έφεση του σωματείου ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΙΟΣΙΩΝ κατά της υπ΄αριθμ.32/2-5-2012 απόφασης της ΠΕ /ΕΠΣ ΑΘΗΝΩΝ και του σωματείου ΑΟ ΧΑΪΔΑΡΙΟΥ.
6. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του σωματείου ΑΕ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ κατά της υπ' αριθμ. 91/15-3-2012 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ.
7. Απορρίπτει ως απαράδεκτη, λόγω ελλείψεως παραβόλου, την έφεση του σωματείου ΑΠΟ ΦΩΣΤΗΡ κατά της υπ' αριθμ. 92/15-3-2012 απόφασης της ΠΕ/ EΠΟ.

Κλεισμένος από Ολυμπιακό!!

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν κλείσει ήδη τον διεθνή Μάικ Μπράμος. Γράφει ο ''τρελός του χωριού''.
Κλεισμένος από Ολυμπιακό
Το καταλαβαίνω ότι δεν είναι ώρα για μεταγραφικά, αφού απόψε ξεκινούν οι τελικοί και κάποιοι θα γκρινιάζουν, αλλά νιώθω την υποχρέωση να σας λέω απευθείας ό,τι μαθαίνω.
Ένα πουλάκι από την Ισπανία, λοιπόν, μου σφύριξε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη κλείσει τον Μάικ Μπράμος (παίζει στην Γκραν Κανάρια), ένα από τα «τριάρια» της Εθνικής μας.
Παράλληλα, που λένε και οι δημοσιογράφοι, έχει ρωτήσει και για τον Βόσνιο Μίρζα Τελέτοβιτς της Τάου. Εχει πάρει μπροστά η μηχανή των πρωταθλητών Ευρώπης.
Πηγή: sday.gr

Καθαρή νίκη με πειστική εμφάνιση!!

Η ΑΕΚ ξόρκισε τον φετινό κακό της δαίμονα, τον ΠΑΟΚ, και πέτυχε επιτέλους μια νίκη έναντι των πέντε που είχε μέχρι τώρα στις τελευταίες τους συναντήσεις η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Γράφει ο Νίκος Κατσαρός.
Καθαρή νίκη με πειστική εμφάνιση
Μία νίκη δίκαιη και μάλιστα σε μια κρίσιμη φάση στη διαδικασία των πλέι οφ, αφού τη φέρνει στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και διατηρεί τις πιθανότητές της ακόμη και για την πρώτη.
Η Ενωση ήταν σαφώς ανώτερη σε όλη τη διάρκεια του αγώνα από τον ΠΑΟΚ που έκανε τη χειρότερη εμφάνισή του στις φετινές καθόδους του στην Αθήνα. Οι παίκτες της επιστράτευσαν όλες τις δυνάμεις που τους έχουν απομείνει, προσπάθησαν και πήραν απ' την αρχή του αγώνα την πρωτοβουλία των κινήσεων και κατάφεραν μάλιστα να προσφέρουν κατά διαστήματα και ωραίο θέαμα στους οπαδούς τους.
Η πολύ καλή απόδοση της ΑΕΚ οφείλεται στο γεγονός ότι πήρε πολλά από παίκτες που δεν την είχαν βοηθήσει ιδιαίτερα φέτος ή και στα προηγούμενα ματς για τα πλέι οφ. Αυτοί ήταν κατά πρώτο λόγο ο Λαγός που έκανε τα καλύτερό του παιχνίδι φέτος, αλλά και οι Βάργκας, Χουάν Κάρλος και Γκουντγιόνσεν. Ιδιαίτερα ο Ισλανδός, που μπήκε στο τελευταίο ημίωρο, έδειξε έστω και σε λίγες στιγμές τη μεγάλη κλάση του, που τόσο έλειψε στη φετινή σεζόν από την ΑΕΚ.
Αν εξαιρέσει κανείς μερικές επιπολαιότητες των Γεωργέα και Μανωλά, που πάντως δεν ήταν κακοί, όλοι οι άλλοι παίκτες της ΑΕΚ ήταν πολύ καλοί. Την αποθέωση όμως γνώρισε δικαιολογημένα ο Λυμπερόπουλος, τόσο για τη συγκινητική του προσπάθεια όσο και για το γεγονός ότι ίσως και να ήταν η τελευταία εμφάνισή του στο κοινό της ΑΕΚ.
Ο ΠΑΟΚ φανερά χωρίς δυνάμεις προσπάθησε να ακολουθήσει τον γνωστό τρόπο παιχνιδιού του κλείνοντας χώρους και επιχειρώντας αντεπιθέσεις, αλλά απέτυχε και στους δύο τομείς καθώς δεν απείλησε παρά μια φορά, από λάθος του Γεωργέα, την εστία του Κωνσταντόπουλου, που ήταν και πάλι εξαιρετικός. Η νίκη της ΑΕΚ ήρθε πιο εύκολα εξαιτίας της αποβολής του Γκαρσία, ενώ αυτή του Φωτάκη ήταν άδικη και καταγράφεται στα αρκετά λάθη του Κουκουλάκη.
Πηγή: Goal

Φέρνουν ρευστό οι διεθνείς!!

Τουλάχιστον 630.000 ευρώ θα φέρουν στα ταμεία του Παναθηναϊκού οι τρεις «πράσινοι» που επέλεξε ο Σάντος για το Euro. Που να έπαιρνε δηλαδή και τους Βύντρα, «Σπυρό», Καρνέζη ο Πορτογάλος...
Φέρνουν ρευστό οι διεθνείς
Ο Κώστας Κατσουράνης, ο Γιώργος Καραγκούνης και ο Σωτήρης Νίνης είναι μέσα στην προεπιλογή της Εθνικής Ελλάδος για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα που θα διεξαχθεί το καλοκαίρι στα γήπεδα της Πολωνίας και της Ουκρανίας.
Οι διεθνείς παίκτες του Παναθηναϊκού θα έχουν υποχρεώσεις τουλάχιστον από τις 20 Μαΐου μέχρι τις 16 Ιουνίου (τότε τελειώνει η φάση των ομίλων). Κάθε παίκτης που φοράει το εθνόσημο αποφέρει στον σύλλογο του 210.000 ευρώ και το ποσό θα μπει στο λογαριασμό του Παναθηναϊκού την 1η Ιουλίου, δηλαδή την ημέρα που ολοκληρώνεται τοEuro!
Βέβαια, αν η Εθνική Ελλάδος προκριθεί τότε το ποσό θα αυξηθεί και ο Παναθηναϊκός θα βάλει περισσότερα χρήματα στα ταμεία του από τα εγγυημένα 630.000 ευρώ, κάτι που έχει πραγματικά ανάγκη. Πάντως, το τριφύλλι περίμενε περισσότερους παίκτες στο Euro 2012.
Η ΟΥΕΦΑ έχει ανακοινώσεις πως στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα της Ουκρανίας και της Πολωνίαςπως σε κάθε ομάδα για κάθε διεθνή ποδοσφαιριστή της από την έναρξη της προετοιμασίας μέχρι το τελευταίο παιχνίδι της εθνικής ομάδας στην διοργάνωση αντιστοιχεί το ποσό των 7.500 ευρώ!
Πηγή: Gazzetta.gr

Μένει Σαραγόσα ο Χιμένεθ!!

O Μανόλο Χιμένεθ έσωσε την Σαραγόσα, οπότε η διοίκηση της ομάδας έδωσε... ψήφο εμπιστοσύνης στον Ισπανό τεχνικό για ακόμη ένα χρόνο.
Μένει Σαραγόσα ο Χιμένεθ
Ο πρώην τεχνικός της ΑΕΚ ανέλαβε τον σύλλογο της Αραγονίας δέκα βαθμούς μακριά απ' τις θέσεις της σωτηρίας στην Πριμέρα Ντιβιζιόν και φυσικά στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα. Παρ' όλα αυτά, εκείνο που πριν από μερικό διάστημα έμοιαζε με θαύμα, η Σαραγόσα, υπό τις οδηγίες τουΧιμένεθ κατάφερε να το κάνει πραγματικότητα.
Έτσι η διοίκηση του ισπανικού συλλόγου δεν θα μπορούσε να μην προτείνει τον κρατήσει και τον επόμενο χρόνο στον πάγκο της, απ' την στιγμή άλλωστε που κι εκείνος ήταν θετικός στην συνέχιση της συνεργασίας τους. Αξίζει πάντως να σημειωθεί πως παρ' ό,τι του προτάθηκε διετές συμβόλαιο, εκείνος θέλησε ν' ανανεώσει μόνο για ένα χρόνο.

πηγή: sportdog.gr

Δεν είναι προδότης ο Σπανούλης!

Χθες το απόγευμα πήρα στο email μου την πολυσυζητημένη φωτογραφία του Βασίλη Σπανούλη δίπλα στον Πέρο Άντιτς με την σημαία των Σκοπίων στα πόδια τους. Γράφει ο Παναγιώτης Περπερίδης.
Δεν είναι προδότης ο Σπανούλης!
Φωτογραφία που βγήκε στα αποδυτήρια του Ολυμπιακού μετά τον θρίαμβο επί της ΤΣΣΚΑ.
Επειδή πολλά (πάρα πολλά και συχνά χυδαία) έχω διαβάσει από χθες εναντίον του Βασίλη Σπανούλη («φραγκοφονούλη» όπως τον αποκαλούν οι οχτροί του), θέλω να τοποθετηθώ επί του θέματος... φωτογραφία, αν και είχα ορκιστεί να αφήσω δημοσιευμένη την αγωνιστική ανάλυση των τελικών μέχρι την Πέμπτη το βράδυ. Πού να σε αφήσουν ν' αγιάσεις όμως...
1) Αγαπητοί φίλοι, ο Σπανούλης δεν είναι «προδότης», δεν είναι «εθνικός μειοδότης», δεν είναι «αλήτης». Είναι απολύτως βέβαιο ότι την ώρα της απόλυτης μέθης ούτε καν κατάλαβε τί είχε στα πόδια του. Αλλά και να καταλάβαινε τί άπλωσε στα πόδια του ο Άντιτς, τί έπρεπε να κάνει εκείνη την ώρα; Να του πετάξει τη σημαία στα μούτρα και να φύγει; Να του ρίξει καμιά μπουνιά; Να τον αρχίσει στις ''χριστοπαναγίες''; Για να πετύχει τί; Να αποδείξει ότι αγαπάει την Ελλάδα; Να στείλει πολιτικό μήνυμα σε αυτούς που έχουν κρίνει και αποφασίσει εδώ και χρόνια τόσο την αναγνώριση των Σκοπίων ως FYROM και φυσικά την αναγνώριση της σημαίας τους;
2) Ο Πέρο Άντιτς έχει κάθε δικαίωμα να κρατάει την διεθνώς αναγνωρισμένη σημαία της χώρας του, από τη στιγμή που έχει το δικαίωμα να παίζει σε όποια χώρα θέλει και τον θέλει. Ακριβώς όπως ο Βασιλειάδης, ο Κατσικάρης, ο Παπαμακάριος, ο Μαυροειδής, ο Τζούριτς, ο Φράγκος, ο Ρουμελιώτης, ο Παπαδημητρίου (και όλοι οι άλλοι ξενιτεμένοι μας) έχουν δικαίωμα να κρατούν την ελληνική σημαία στις χώρες στις οποίες φιλοξενούνται. Ουδείς μπορεί να τους απαγορεύσει να αγαπούν, να τιμούν την πατρίδα και τη σημαία τους και φυσικά ουδείς συμπαίκτης τους έχει δικαίωμα να τους προσβάλει καθ' οιονδήποτε τρόπο. Όπως και οι ίδιοι δεν προσβάλουν κανέναν κρατώντας το ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ (δεν είναι;) σύμβολό τους.
3) Είμαι βέβαιος ότι ο Βασίλης ουδέποτε θα δεχόταν να βγάλει μια τέτοια φωτογραφία υπό συνθήκες... ηρεμίας. Πόσοι από εσάς θα είχατε μυαλό να εξετάσετε όλες τις παραμέτρους στη συγκεκριμένη χρονική στιγμή; Πόσοι θα προλαβαίνατε να αντιδράσετε;
Αν ,θέλοντας να εντοπίσουμε μειοδότες, προδότες και ο,τιδήποτε άλλο, δείχνουμε τον Βασίλη Σπανούλη (που έχει υπηρετήσει από το πόστο του την Ελλάδα, χωρίς ΠΟΤΕ να της γυρίσει την πλάτη), είμαστε σε εντελώς λάθος κατεύθυνση. Ας ψάξουμε αλλού αυτούς που έδωσαν στους Σκοπιανούς το δικαίωμα να παριστάνουν τους Μακεδόνες.
Φυσικά αυτή η φωτογραφία είναι ένα εύκολο και ''πιασάρικο'' επιχείρημα για όσους θέλουν να καταποντίσουν ηθικά και αγωνιστικά τον Βασίλη. Είναι όμως επιεικώς φαιδρό, διότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι πολύ περισσότερο Έλληνας από πολλούς εκ των κατήγορών του. Αν και είναι λάθος να βάζουμε ''ελληνόμετρο''...
Η Μακεδονία ήταν, είναι και θα είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ! Αυτό είναι ιστορικά τεκμηριωμένο και υπεράνω κάθε συζήτησης ή πολιτικής απόφασης. Δεν θα κριθεί από την φωτογραφία του Άντιτς με τον Σπανούλη.
Εκτός κι αν προτείνετε να τους απελάσουμε και τους δύο. Ξέρω ότι ένα διόλου ευκαταφρόνητο ποσοστό εξ υμών θα το αποφάσιζε με χαρά...
... Όμως, μήπως να σοβαρευόμασταν λιγάκι;
Υ.Γ: Σέβομαι απολύτως την άποψη του Άρι Νικολάκη περί συχνών προκλήσεων των Σκοπιανών. Όχι μόνο τη σέβομαι απολύτως, αλλά συμφωνώ και επαυξάνω. Κι εγώ πονάω πολύ με τα παιχνίδια αυτών των τύπων (και δεν αφέρομαι τόσο στον Άντιτς, αλλά στην πολιτική ηγεσία των Σκοπίων και σε όσους τους τα επιτρέπουν). Είμαι απολύτως βέβαιος όμως ότι κι εκείνος συμφωνεί με την άποψή μου ότι είναι λάθος να πέφτει η πέτρα του αναθέματος στον Σπανούλη χάριν... εντυπωσιασμού. Άλλωστε αν διαβάσετε προσεκτικά αυτά που γράφει, δεν θέτει κανένα θέμα Σπανούλη. Θέτει θέμα σεβασμού του Άντιτς προς τη χώρα που τον φιλοξενεί. Και σε αυτό δεν έχει άδικο, αν και ο Άντιτς πολύ προσεκτικά χρησιμοποιεί τον όρο FYROM (και τα έχει ακούσει από τους δικούς του). Ανεξαρτήτως τί κάνει (και θα κάνει) στα αποδυτήρια της εθνικής του ομάδας...
Πηγή: pamesports.gr

Το σκέφτονται για Πρίντεζη οι Νικς!

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχουν τα δικαιώματα του Γιώργου Πρίντεζη για το ΝΒΑ και σύμφωνα με τοπικό δημοσίευμα δεν αποκλείεται να ζητήσουν από τον διεθνή φόργουορντ να κάνει σύντομα το ταξίδι στην άλλη άκρη του Ατλαντικού!
Το σκέφτονται για Πρίντεζη οι Νικς

Σημερινό δημοσίευμα της nypost.com κάνει ειδική αναφορά στον Γιώργο Πρίντεζη χαρακτηρίζοντας τον διεθνή φόργουορντ και πρωταθλητή Ευρώπης πλέον με τον Θρύλο σαν το «πιο καυτό όνομα» αυτή τη στιγμή στη γηραιά ήπειρο. Βεβαίως το νικητήριο καλάθι του στον τελικό της Ευρωλίγκας δεν ήταν αυτό που προκάλεσε το ενδιαφέρον των Αμερικανών αλλά απλώς το κερασάκι στη φετινή… τούρτα. Ο «Πριντ» πραγματοποιεί μια τρομερή σεζόν με τον Θρύλο παρουσιάζοντας παράλληλα τεράστια βελτίωση σε όλους τους τομείς και ιδιαίτερα σε αυτούς που μειονεκτούσε τα προηγούμενα χρόνια, όπως το μακρινό σουτ.
Σύμφωνα πάντα με το ίδιο δημοσίευμα, άνθρωπος από το ΝΒΑ βρέθηκε στην Πόλη για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκας και είπε για τον Πρίντεζη: «Αυτή τη στιγμή παίζει το καλύτερο μπάσκετ της καριέρα του. Το ΝΒΑ υπάρχει πάντα στο μυαλό του αλλά δεν θα έρθει για ένα χρόνο. Θέλει μακροπρόθεσμο συμβόλαιο».
Στην συνέχεια γίνεται αναφορά και στα δύο εμπόδια για τους Νικς στην περίπτωση του Πρίντεζη. Πρώτον ότι δεν μπορούν να τον δοκιμάσουν το καλοκαίρι στα camp που διοργανώνουν λόγω Εθνικής και δεύτερον ότι δεν μπορούν παρά του προσφέρουν ένα πολύ χαμηλό συμβόλαιο -όπως σε κάθε ρούκι- την στιγμή που ο άσος του Ολυμπιακού στην Ευρώπη θα παίρνει προφανώς πολύ περισσότερα χρήματα.  Ωστόσο, κάτι οι φετινές επιδόσεις του Πρίντεζη κάτι το ότι μένει ελεύθερος το καλοκαίρι, έχουν κάνει τις σειρήνες του ΝΒΑ να ηχούν δυνατά…
Στο δημοσίευμα φιλοξενείται και η άποψη ενός ακόμα σκάουτερ από το ΝΒΑ για τον Πρίντεζη που αναφέρει: «Μπορεί να αποτελέσει μια πολύ καλή αλλαγή για την θέση 4. Πιο παλιά έπαιζε μόνο μέσα στη ρακέτα αλλά πλέον επιτίθεται και από την περιφέρεια και αυτό τον έχει κάνει πιο χρήσιμο. Είναι ένας σκληρός παίκτης που θα προσφέρει πολλά σε μια ομάδα, όπως να μαζέψει ριμπάουντ και χαμένες μπάλες, να κάνει κλεψίματα και γενικά να έχει πολύ καλή αμυντική παρουσία».
Πηγή: Katimagiko.gr

Μάνα εξ' ουρανού για την ΑΕΚ λόγω Euro!!

Ως δώρο εξ ουρανού για την ΠΑΕ ΑΕΚ ήρθε η συμμετοχή των Νίκου Λυμπερόπουλου και Γρηγόρη Μάκου στο Euro 2012.
Μάνα εξ' ουρανού για την ΑΕΚ λόγω Euro!
Και αυτό γιατί, η UEFA πριμοδοτεί τις ομάδες που έχουν παίκτες της στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα με 7.500 ευρώ την ημέρα για τον κάθε παίκτη. Η Ένωση λοιπόν αφού έχει δύο ποδοσφαιριστές της στα γήπεδα της Ουκρανίας και Πολωνίας θα βάζει στα ταμεία της 14.000 ευρώ την ημέρα, με το ποσό να αρχίζει να μετρά από τις 22 Μαΐου. Όταν δηλαδή θα αναχωρήσει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα για προετοιμασία μέχρι και τις 19 Ιουνίου όταν και τελειώνει ο πρώτος γύρος. Όπερ σημαίνει, ότι θα μπουν στα ταμεία της ΠΑΕ το λιγότερο 435.000 ευρώ. Αν η Εθνική προχωρήσει στη διοργάνωση τότε το ποσό θα αυξηθεί. Το σημαντικό μάλιστα της όλης ιστορίας είναι πβς η Ένωση θα πληρωθεί από την UEFA στις 2 Ιουλίου, μία ημέρα μετά το τέλος του Euro.
ΠΗΓΗ: aek-live.gr

Τεράστιο ρίσκο του Σάντος στη θέση "κλειδί"

Το πιο "ανατριχιαστικό" είναι πως ο Χαλκιάς από τα συμφραζόμενα του Πορτογάλου και το ρεπορτάζ, μάλλον αποτελεί την πρώτη επιλογή. Γράφει ο Κώστας Μιαούλης.
Τεράστιο ρίσκο του Σάντος στη θέση "κλειδί"
Ο Σωτήρης (Ταμπάκος) που κάτι ξέρει παραπάνω, μου τα έλεγε χθες ενώ ανηφορίζαμε για το ΟΑΚΑ, αλλά δυσκολευόμουν να το πιστέψω.
Παρά το γεγονός πως ξέρω πως οι πληροφορίες του είναι γκαραντί, αρνιόμουν να δεχτώ πως οι επιλογές του Πορτογάλου ομοσπονδιακού τεχνικού ήταν αυτές ακριβώς που ακούσαμε από το στόμα του, σήμερα το πρωί, στη θέση του τερματοφύλακα.
Όπως μέσα έπεσε ο Σώτος και στο θέμα του ενός επιθετικού. «Ο Λύμπε είναι δεδομένα μέσα, η θέση θα παιχτεί ανάμεσα σε Μήτρογλου και Κλάους», μου εκμυστηρεύθηκε χθες.
Το ακόμα πιο «ανατριχιαστικό» είναι πως ο Χαλκιάς από τα συμφραζόμενα του Πορτογάλου και το ρεπορτάζ, μάλλον αποτελεί την πρώτη επιλογή. Από τους τρεις, ο μόνος που μπορεί να εμπνεύσει εμπιστοσύνη, στα καλά του, είναι ο Σηφάκης. Θα είναι όμως έτοιμος ο πορτιέρο του Άρη; Οι τελευταίες πληροφορίες λένε πως είναι, αλλά πόσο μπορεί ένας τερματοφύλακας με τόσο λίγα παιχνίδια να έχει ρυθμό. Άρα το σενάριο με Χαλκιά μοιάζει αρκετά πιθανό. Όσο για τον Τζόρβα; Έχει να παίξει από τις 20 Νοεμβρίου. Αυτό αρκεί.
Ο Καρνέζης και ο Χιώτης έχουν κάθε δικαίωμα να αισθάνονται αδικημένοι. Αυτοί θα ήταν οι δύο που δικαιούνταν να βρίσκονται , τουλάχιστον αντί Τζόρβα και Χαλκιά στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα. Αυτή τη στιγμή μακράν ο πλέον φορμαρισμένος είναι ο Κωνσταντόπουλος. Έστω κι έτσι, να δεχτώ πως ο «Dimi» δεν έχει το απαραίτητο «δέσιμο» με την ομάδα και σίγουρα δεν γνωρίζει την άμυνα του τόσο καλά.
Από ‘κει και μετά, το γεγονός πως οι συγκεκριμένοι που επιλέχθηκαν έχουν παίξει πολλές φορές με τους συμπαίκτες αυτούς, αποτελεί το μόνο ελαφρυντικό για τον Σάντος. Από την άλλη, μπορεί αυτό ν’ αποτελεί το μοναδικό κριτήριο και όχι τα όσα πέτυχαν οι ποδοσφαιριστές μέσα στη χρονιά, στο γήπεδο; Ο Σάντος με τις επιλογές του στον άσο, παίρνει ένα τεράστιο ρίσκο και θεωρώ πως το κατανοεί. Οφείλει να είναι έτοιμος πάντως να δεχτεί και τα ανάλογα «πυρά» από τον Τύπο, σε περίπτωση που τα πράγματα δεν εξελιχθούν καλά. Ακόμα και αν η «στραβή» γίνει σε ένα μόνο παιχνίδι με κάποιον από τους τερματοφύλακες.
Κατά τ’ άλλα, το μοναδικό που είναι προς συζήτηση είναι η μη επιλογή του Αθανασιάδη. Βέβαια εκεί τα πράγματα είναι πιο εύκολα για τον Σάντος. Από τη στιγμή που ο Λυμπερόπουλος παρουσιάστηκε φουλ φορμαρισμένος και έτοιμος στα πλέι-οφ, κέρδισε και λόγω εμπειρίας τη θέση. Βέβαια τον «Λύμπε» τον βάζεις κορυφή σε ομάδα που θα προσπαθήσει να έχει πρωτοβουλία και να κάνει εκείνη παιχνίδι. Υποθετικά κάτι τέτοιο μπορεί να συμβεί σε διαστήματα δύο αγώνων του ομίλου μας, αλλά και πάλι αυτό είναι καθαρά θεωρητικό.
Ο Μήτρογλου, παρά το γεγονός πως φαίνεται «σκασμένος» στα πλέι-οφ, θα δώσει τη μάχη του, μιας και η περίπτωση του ίσως είναι από αυτές που υπάρχει ενδεχόμενο να «κοπούν» από την τελική 23άδα μέχρι την 29η Μαΐου, η οποία είναι η καταληκτική ημερομηνία για το ποιοι θα ταξιδέψουν στο EURO.
Από ‘κει και μετά τα κουκιά ήταν μετρημένα. Στο κέντρο δεν είχαμε κάποια έκπληξη. Κονέ και Φορτούνης θα είναι ανάμεσα σε αυτούς που θα δώσουν μάχη για μια θέση στο ρόστερ. Με τη διαφορά πως λείπουν ακραίοι από την ομάδα και υπ’ αυτή την έννοια, ίσως ο άσος της Μπολόνια να προτιμηθεί από τον Φορτούνη. Από την άλλη, ο Μαλεζάς πιστεύω πως δικαιωματικά κερδίζει την κλήση.
Αν συνέλθει εντελώς ο Κυριάκος Παπαδόπουλος από τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί, θα βρίσκεται στους 23; Δεν αποκλείεται, μιας και ο Σάντος θέλει να έχει επιλογές ειδικά στην άμυνα. Οι Τζιόλης και Τζαβέλλας έχουν λιγότερες πιθανότητες να «κοπούν»,αλλά η αλήθεια είναι πως γι’ αυτούς δεν έχουμε τόσο άμεση εικόνα όσο για τους άλλους, ώστε να κρίνουμε.
Ο Πορτογάλος προτίμησε να πάει σε σίγουρες και συνηθισμένες λύσεις, που ξέρουμε τι θα δώσουν και κατ’ επέκταση ξέρουμε και τι προϊόν θα παρουσιάσουν. Από την άλλη, μια ταλαντούχα γενιά ποδοσφαιριστών, περιμένει να πάρει τις ευκαιρίες της, στα προκριματικά για το Μουντιάλ της Βραζιλίας. Τότε ο Σάντος, θα έχει το περιθώριο να χτίσει μια αρκετά νεανική ομάδα που θα έχει νέα πρόσωπα που ίσως να μπορούν να προσφέρουν κάτι διαφορετικό. Το βέβαιο είναι πως οι επιλογές του για το EURO στη θέση του «1» είναι άκρως αμφισβητήσιμες.
Πηγή: sport-fm.gr

Τα πρόστιμα τους έλειπαν...!

Δεν φτάνουν τα οικονομικά προβλήματα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, η Π.Ε. της Σούπερ Λίγκας τους επέβαλε πρόστιμο 12 και 6 χιλ. ευρώ, αντίστοιχα, για τη συμπεριφορά των φιλάθλων τους στα παιχνίδια με Παναθηναϊκό και Ατρόμητο.
Τα πρόστιμα τους έλειπαν...
Αναλυτικά η απόφαση:
«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή πήρε τις παρακάτω αποφάσεις στο πλαίσιο των συναντήσεων της 3ης αγωνιστικής των Play Offs Super League ΟΠΑΠ. Αναλυτικά :

Α) ΠΑΕ ΑΕΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή έξι χιλιάδων ευρώ.

Β)ΠΑΕ ΠΑΟΚ: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της καθώς επίσης και για υβριστικά συνθήματα των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή δώδεκα χιλιάδων ευρώ».