Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Προς την έξοδο ο Ιγκουαΐν!!

Προς την έξοδο ο Ιγκουαΐν
Τι κι αν φέτος βρήκε 22 φορές τα αντίπαλα δίχτυα και συνέβαλε τα μέγιστα, ώστε να επιστρέψει η Ρεάλ Μαδρίτης στην κορυφή της Πριμέρα Ντιβιζιόν. Όλα δείχνουν πως ο Γκονζάλο Ιγκουαΐν θα αποτελέσει παρελθόν από τους «μερένχες» στη μεταγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όπως τονίζεται από τον τύπο της Ισπανίας.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα να παραμείνει ο παίκτης στο ρόστερ της ομάδας, αλλά ο πρόεδρος των Μαδριλένων, Φλορεντίνο Πέρεθ, θέλει να «ξεφορτωθεί» ένα πολύ ακριβό συμβόλαιο, όπως είναι αυτό του Ιγκουαΐν.

Για τον 24χρονο φορ έχουν εκφράσει ήδη ενδιαφέρον ομάδες, όπως η Γιουβέντους και η Παρί Σεν Ζερμέν. Οι «μπιανκονέρι», μάλιστα δείχνουν διατεθειμένοι να σπαταλήσουν ένα μεγάλο ποσό, ώστε να φέρουν τον Αργεντινό στο Τορίνο, ενισχύοντας με αυτό τον τρόπο την επιθετική τους γραμμή ενόψει της νέας σεζόν.

Αντίθετα η Μάλαγα που φερόταν να έχει βάλει στον «στόχο» τον παίκτη της Ρεάλ, διέψευσε τις φήμες, αναφέροντας ότι δεν πρόκειται να κινηθεί για την απόκτησή του, παρά το γεγονός ότι χρειάζεται ενίσχυση ενόψει Champions League.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: