Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Λυμπερόπουλος: «Αφήνω ένα παράθυρο…»

Λυμπερόπουλος: «Αφήνω ένα παράθυρο…»
Ανοικτό ένα μικρό ενδεχόμενο να μην είναι αυτή η τελευταία του σεζόν στο χώρο του ποδοσφαίρου άφησε ο Νίκος Λυμπερόπουλος μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του ΠΑΟΚ με 2-0.

«Έχω πάρει την απόφασή μου, όμως δεν αποκλείεται να αλλάξει κάτι. Θα ήθελα να συνεχίσω να βοηθάω την ΑΕΚ, αλλά από άλλο πόστο. Αυτό θα ήταν το ιδανικό για μένα. Όμως αφήνω ένα μικρό παράθυρο να αλλάξει κάτι. Έχω κάνει μία καριέρα, που κατά τη γνώμη μου ήταν αξιόλογη. Ίσως να άξιζα περισσότερα τρόπαια, όμως έκανα πράγματα που είχαν σαν όνειρο, όπως το να αγωνιστώ στο εξωτερικό. Οι φίλαθλοι στην πλειοψηφία τους με εκτιμούν κι αυτό είναι το μεγαλύτερο κέρδος για μένα. Θα ήθελα τα παιδιά μου, όταν μεγαλώσουν και το μάθουν αυτό, να είναι περήφανα για τον πατέρα τους», ανέφερε ο Μεσσήνιος φορ.

Όσο για το τι θα μπορούσε να τον κρατήσει στην ΑΕΚ, είπε: «Ακόμη και αν υπάρχουν διοικητικές εξελίξεις, δεν είναι μόνο αυτό που θα μπορούσε να με κρατήσει. Δεν μπορώ να πω με σιγουριά τι θα ήταν αυτό που θα μπορούσε να με κρατήσει. Ό,τι κι αν αποφασίσω, θα το μάθετε πρώτοι».

Αναφορικά με το αν θα κληθεί στην Εθνική εν όψει του Euro 2012, τόνισε: «Ο Φερνάντο Σάντος θα αποφασίσει. Όποια κι αν είναι η απόφασή του, θα είναι σεβαστή. Εκείνος είναι προπονητής και κρίνει ποιον χρειάζεται και ποιον όχι».

Δεν υπάρχουν σχόλια: