Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Ντρογκμπά: «Είναι μεγάλη ευκαιρία»

Ντρογκμπά: «Είναι μεγάλη ευκαιρία»
Έτσι χαρακτήρισε ο επιθετικός της Τσέλσι, Ντιντιέ Ντρογκμπά τον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ απέναντι στην Μπάγερν Μονάχου το ερχόμενο Σάββατο. Ο Ιβοριανός άσος αναφέρθηκε και στις επιπτώσεις που είχε στην ομάδα του η χαμένη ευκαιρία να κατακτήσει το τρόπαιο το 2008 στην Μόσχα.

«Έχουμε μπροστά μας μια πολύ μεγάλη ευκαιρία για να στεφθούμε πρωταθλητές Ευρώπης. Θα προσπαθήσω να κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να βοηθήσω τους συμπαίκτες μου να φτάσουν στον μεγάλο στόχο» ανέφερε για τον τελικό του Μονάχου ενώ μίλησε και για την χαμένη ευκαιρία της Μόσχας τέσσερα χρόνια νωρίτερα «μετά την Μόσχα πιστεύαμε πως θα ξαναφτάσουμε στον τελικό την επόμενη χρονιά. Το Τσάμπιονς Λιγκ όμως είναι πολύ δύσκολη διοργάνωση και αυτό κάνει ακόμα μεγαλύτερο το φετινό μας επίτευγμα» συμπλήρωσε.

Τέλος τόνισε την σημασία που θα έχει το παιχνίδι για τον ίδιο.

«Έχω παίξει πολλά μεγάλα ματς με την Τσέλσι αλλά αυτό θα είναι ξεχωριστό γιατί είναι μόλις η δεύτερη φορά που φτάνουμε στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ. Το ματς αυτό είναι κατάλληλο για να ξεχάσουμε μια για πάντα την Μόσχα» κατέληξε.


πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: