Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Υπολογίζει σε Κασίγιας ο Ντελ Μπόσκε!!


Με δηλώσεις του Βιθέντε Ντελ Μπόσκε ξεκαθάρισε ότι θα συνεχίσει να υπολογίζει τον Ίκερ Κασίγιας για τα παιχνίδια της εθνικής ομάδας της Ισπανίας.

Υπολογίζει σε Κασίγιας ο Ντελ Μπόσκε
Δεν πρόκειται να το θέσει τον Κασίγιας εκτός εθνικής Ισπανίας. Αυτό επεσήμανε ο Βιθέντε Ντελ Μπόσκε σε δηλώσεις του στον Τύπο της χώρας της Ίβηρικής όταν ερωτήθηκε για το ενδεχόμενο να μην τον υπολογίζει από την στιγμή που δεν θα φορά τη φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης.

«Η Πόρτο είναι μια μεγάλη ομάδα με έναν καλό προπονητή. Την περασμένη σεζόν ο Ίκερ πέρασε δύσκολες στιγμές και έπαιξε σχεδόν σε όλους τους αγώνες. Προσέφερε πολλά στην εθνική ομάδα», τόνισε –αρχικά- ο Ντελ Μπόσκε και συνέχισε:

«Ποτέ δεν μας δημιούργησε προβλήματα», κατέληξε ο Ισπανός προπονητής. *Πηγή: sport-fm.gr*

Απόφαση-«βόμβα» από ΑΣΕΑΔ!!


«Βόμβα» στα εθνικά πρωταθλήματα βάζει το ΑΣΕΑΔ με την απόφασή του να δικαιώσει τον Φίλιππο Βέροιας και να ζητήσει την επανάληψη του αγώνα με τον Ηρακλή.

Απόφαση-«βόμβα» από ΑΣΕΑΔ!
Την επανάληψη του αγώνα του Ηρακλή με τον Φίλιππο Βέροιας αποφάσισε, μέσα Ιουλίου (!) το ΑΣΕΑΔ. Το συγκεκριμένο όργανο δικαίωσε το Φίλιππο που είχε καταθέσει ένσταση για το ματς που έκρινε την παραμονή του Γηραιού και τον υποβιβασμό της ομάδας της Βέροιας, καθώς η τελευταία είχε διαμαρτυρηθεί για παρουσία κόσμου σε κεκλεισμένων των θυρών ματς.

Πάντως επειδή είναι πρακτικά αδύνατο να διεξαχθεί το παιχνίδι ξανά τώρα, μιας και οι περισσότεροι παίκτες είναι χωρίς συμβόλαια ή σε διακοπές, το πιθανότερο είναι η ΕΟΚ, που έχει και τον τελευταίο λόγο, να μη λάβει υπόψη της την απόφαση του ΑΣΕΑΔ και είτε να διατηρήσει τον Φίλιππο ως μια επιπλέον ομάδα στην Α2, είτε να παραμείνει ο Φίλιππος κανονικά στην Α2 και να μην ανέβει ο Φάρος, που θα έπαιρνε τη θέση του Πανελευσινιακού. *Πηγή: sport-fm.gr*

Συλλυπητήρια και από Σαμπντόρια σε Μόρα!!

Τη θλίψη τους για τον χαμό του αδερφού του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη, εξέφρασαν από την Σαμπντόρια. «Είμαστε κοντά του», αναφέρουν.

Συλλυπητήρια και από Σαμπντόρια σε Μόρα
Ανακοίνωση με αφορμή τον θάνατο του αδερφού του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρη, εξέδωσε η Σαμπντόρια. Ο ιταλικός σύλλογος συμπαρίσταται στον 34χρονο στόπερ, για την απώλεια του αγαπημένου του προσώπου.

«Ο πρόεδρος (σ.σ. Μάσιμο) Φερέρο και η Σαμπντόρια είναι κοντά στον Βαγγέλη Μόρα για την απώλεια του αδερφού του, Δημήτρη. Σε αυτήν την άσχημη στιγμή για τον Έλληνα αμυντικό, η Σαμπντόρια εκφράζει τα συλλυπητήρια στην Ελλάς Βερόνα και στους οπαδούς της», η ανακοίνωση της. *Πηγή: sport-fm.gr*

Νέα παράταση για τα διαρκείας του Πλατανιά!!


Η ΠΑΕ Πλατανιάς ανακοίνωσε ότι δόθηκε νέα προθεσμία (24/7) για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας στους παλιούς κατόχους, λόγω των δύσκολων οικονομικά συνθηκών.

Νέα παράταση για τα διαρκείας του Πλατανιά
Παράταση και πάλι για την ανανέωση των εισιτηρίων διαρκείας των περυσινών κατόχων στον Πλατανιά. Η κρητική ΠΑΕ πήρε αυτήν την απόφαση, εξαιτίας των συνθηκών που επικρατούν στην χώρα και ύστερα πολλά αιτήματα των φίλων της ομάδας.

Η ανακοίνωση

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων ανακοινώνει ότι, εξαιτίας των δυσχερών οικονομικών συνθηκών των τελευταίων εβδομάδων και μετά από αλλεπάλληλα αιτήματα πολλών φίλων της ομάδας μας, αποφάσισε να προχωρήσει σε νέα παράταση της ανανέωσης των καρτών διαρκείας από τους παλαιούς κατόχους, μέχρι και την Παρασκευή 24 Ιουλίου.

Αυτό σημαίνει ότι κάρτες διαρκείας θα μπορούν να προμηθεύονται όλοι ανεξαιρέτως οι φίλαθλοι μετά τις 24 Ιουλίου.

Σημειώνεται, επίσης, ότι από τη Δευτέρα 20 Ιουλίου θα είναι δυνατή η ανανέωση των καρτών διαρκείας και με τη χρήση πιστωτικής κάρτας (άτοκες δόσεις), για τη διευκόλυνση των φιλάθλων μας.

Υπενθυμίζεται ότι οι κάρτες διαρκείας αφορούν αποκλειστικά και μόνο τους 15 αγώνες πρωταθλήματος Super League ΟΠΑΠ 2015 – 2016.

Ωστόσο, σε όλους τους κατόχους καρτών διαρκείας παρέχεται και φέτος 50% έκπτωση στα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδας, στην ίδια Θύρα όπου θα αποκτήσουν κάρτα διαρκείας.

Αναλυτικότερα, οι τιμές των νέων καρτών διαρκείας, ανά Θύρα, έχουν ως εξής:

ΘΥΡΑ 3

– Στη Θύρα 3 η νέα κάρτα διαρκείας κοστίζει 120 ευρώ (έναντι 150 ευρώ πέρυσι, μείωση 20%) για τους παλαιούς, αλλά και για τους νέους κατόχους.

– Στη Θύρα 3, στη ζώνη για τους οργανωμένους φιλάθλους (ULTRAS) του Πλατανιά Χανίων (βορειοανατολικό άκρο γηπέδου), η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας ανέρχεται σε 80 ευρώ (έναντι 100 ευρώ πέρυσι, μείωση 20%). Η τιμή αφορά παλαιούς και νέους κατόχους.

– Για πρώτη φορά φέτος, η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα σε ανέργους και πολυτέκνους να αποκτήσουν κάρτα διαρκείας στη Θύρα 3 καταβάλλοντας μόλις 80 ευρώ και για τους 15 εντός έδρας αγώνες της ομάδας μας.

– Στο κέντρο της Θύρας 3 διατηρείται, για δεύτερη χρονιά φέτος, η οικογενειακή κερκίδα, όπου ένας γονέας με το παιδί του μπορεί να παρακολουθήσει όλους τους αγώνες πρωταθλήματος με κάρτα διαρκείας συνολικού κόστους 150 ευρώ (έναντι 200 ευρώ πέρυσι, μείωση 25%). Για κάθε επιπλέον παιδί το κόστος της οικογενειακής κάρτας διαρκείας αυξάνεται κατά 20 ευρώ (έναντι 30 ευρώ πέρυσι, μείωση 33,33%). Έτσι, λοιπόν, το κόστος της κάρτας διαρκείας στην οικογενειακή κερκίδα για ένα γονέα με δύο παιδιά ανέρχεται φέτος σε 170 ευρώ (έναντι 230 πέρυσι), για ένα γονέα με τρία παιδιά σε 190 ευρώ (έναντι 260 ευρώ πέρυσι) κ.λπ.

ΟΦΕΛΗ

– 120 ευρώ / 15 αγώνες = 8 ευρώ το κόστος κάθε εισιτηρίου κατά μέσο όρο στη Θύρα 3.
– 80 ευρώ / 15 αγώνες = 5,33 ευρώ το κόστος κάθε εισιτηρίου κατά μέσο όρο στη Θύρα 3 για τους ανέργους και τους πολυτέκνους.
– 80 ευρώ / 15 αγώνες = 5,33 ευρώ το κόστος κάθε εισιτηρίου κατά μέσο όρο στη ζώνη για τους οργανωμένους (ULTRAS).
– 150 ευρώ / 15 αγώνες = 10 ευρώ το συνολικό κόστος και των δύο εισιτηρίων κατά μέσο όρο για γονέα και παιδί στην οικογενειακή κερκίδα της Θύρας 3.
+
50% έκπτωση στα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδας στην ίδια ζώνη της ίδιας Θύρας.

ΘΥΡΕΣ 1 & 2

– Στις Θύρες 1 και 2 διατηρούνται οι δύο ζώνες (1Β και 2Β), που δημιουργήθηκαν πέρυσι και οι οποίες αποτελούν και το μεγαλύτερο τμήμα των δύο Θυρών. Στις συγκεκριμένες ζώνες η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 200 ευρώ (έναντι 250 ευρώ πέρυσι, μείωση 20%). Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 250 ευρώ.

– Στις δύο μικρές ζώνες (1Α & 2Α) των Θυρών 1 και 2, που βρίσκονται δίπλα ακριβώς στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους καρτών διαρκείας ανέρχεται φέτος σε 280 ευρώ (έναντι 300 ευρώ πέρυσι, μείωση 12% περίπου). Για τους νέους κατόχους η τιμή παραμένει στα 300 ευρώ.

ΟΦΕΛΗ

50% έκπτωση στα εισιτήρια του Κυπέλλου Ελλάδας στην ίδια ζώνη της ίδιας Θύρας.

ΘΥΡΑ VIP

– Στη Θύρα VIP η τιμή της νέας κάρτας διαρκείας για τους παλαιούς κατόχους ανέρχεται φέτος σε 600 ευρώ (έναντι 900 ευρώ πέρυσι, μείωση 33,33%). Για τους νέους κατόχους η τιμή διαμορφώνεται στα 800 ευρώ (μείωση 11% περίπου, συγκριτικά με πέρυσι).

– Σημειώνεται ότι οι παροχές για τους παλαιούς και τους νέους κατόχους καρτών VIP είναι οι εξής: Έκπτωση 15% στο Official Store της Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων, εξασφαλισμένη θέση στάθμευσης, κέρασμα (καφές, νερό, σνακ) και προτεραιότητα στην αγορά 2 εισιτηρίων σε αγώνα επιλογής ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

Η Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων δίνει τη δυνατότητα προκαταβολής 50% του ποσού με την εγγραφή για κάρτα διαρκείας και αποπληρωμής με την παραλαβή της κάρτας πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΩΛΗΣΗΣ – ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Χανιά: Κυδωνίας και Παρθενίου Κελαϊδή (απέναντι από την είσοδο του ΚΤΕΛ).
Πλατανιάς: Γραφεία Π.Α.Ε. Πλατανιάς Χανίων.
Δευτέρα έως και Σάββατο: 10.00 – 14.00 και απογεύματα Τετάρτης: 18.00 – 20.00.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
– 6944 308547 28210 97445 (ΧΑΝΙΑ)
– 28210 60094, 28210 60218, 6986 800019 (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ)

Φαξ: 28210 68022
Web Site: www.fcplatanias.gr
E-mail: tickets@fcplatanias.gr
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Βαγγέλη, κουράγιο»


Μετά την Ελλάς Βερόνα και η ιταλική λίγκα ποδοσφαίρου συμπαρίσταται στον Βαγγέλη Μόρα για τον χαμό του αδερφού του, Δημήτρη. «Είμαστε κοντά σου».

«Βαγγέλη, κουράγιο»

«Είμαστε κοντά σου. Κουράγιο», αναφέρεται στην ανάρτηση στα social media της Serie A για τον στόπερ της Ελλάς Βερόνα, που εξέφρασε νωρίτερα την θλίψη της.





*Πηγή: sport-fm.gr*

«Ο Ζιλ ήταν για μεγάλες επιτυχίες»

Συγκλονισμένος από τον θάνατο του Ζιλ Μπιανκί ο πρώην επικεφαλής της ομάδας της Marussia σε δηλώσεις του στον Τύπο.

«Ο Ζιλ ήταν για μεγάλες επιτυχίες»
«Δεν υπάρχουν λέξεις για να περιγράψω τι αισθάνομαι. Το πόσο μεγάλη θλίψη υπάρχει στην ομάδα όταν μάθαμε ότι χάθηκε ο Ζιλ», ήταν ο Τζον Μπουθ ο οποίος πρόσθεσε…

«Μας σημάδεψε τις ζωές μας και θα είναι πάντα ένα μέρος όλων όσων έχει πετύχει η ομάδα αυτή αλλά και όσων θα έρθουν. Ήταν ένας θαυμάσιος άνθρωπος. Ήταν ένας εξαιρετικά ταλαντούχος πιλότος με μεγάλο κίνητρο, ένας εξαιρετικά ζεστός άνθρωπος, ο οποίος μας ανέβασε επίπεδο». *Πηγή: sport-fm.gr*

Κουμπάν και Άρης για Φαγέ!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο της Λοκομοτίβ Κουμπάν και του Άρη βρίσκεται ο Σενεγαλέζος σέντερ του Ρεθύμνου, Μοχάμαντ Φαγέ σύμφωνα με πληροφορίες του www.sportfm.gr

Κουμπάν και Άρης για Φαγέ
Το Ρέθυμνο έχει ήδη κινηθεί στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυσή του, αλλά όπως όλα δείχνουν και εκτός απροόπτου θα έχει σύντομα και μία αποχώρηση. Και μάλιστα ενός παίκτη πολύ σημαντικού για το rotation του. Σύμφωνα με πληροφορίες του www.sport-fm.gr η κρητική ΚΑΕ, έχει δεχθεί κρούσεις για την παραχώρηση του Μοχάμαντ Φαγέ και οι διαπραγματεύσεις είναι σε εξέλιξη.

Ο 30χρονος Σενεγαλέζος σέντερ, έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον μίας ελληνικής και μίας ρωσικής ομάδας που έχουν προχωρήσει ήδη σε διερευνητικές επαφές. Η μία είναι ο Άρης και η άλλη η Λοκομοτίβ Κουμπάν του Γιώργου Μπαρτζώκα, που γνωρίζει πολύ καλά τον παίκτη από το ελληνικό πρωτάθλημα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τα ποσά που έχουν πέσει στο τραπέζι δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Το σίγουρο είναι πως το Ρέθυμνο θα δώσει το «ok» για τη παραχώρηση ενός πολύ σημαντικού του παίκτη, μόνο αν ικανοποιηθεί απόλυτα στο οικονομικό κομμάτι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δικός του ο Ραντούλιτσα!!

Στον Παναθηναϊκό ανήκει και επίσημα ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα. Ο Σέρβος υπέγραψε διετές συμβόλαιο με το «τριφύλλι».

Δικός του ο Ραντούλιτσα!

Αναμένεται να αποκτηθεί ακόμη ένας ψηλός και τα ονόματα που βρίσκονται στο προσκήνιο είναι των Στεφάν Λάσμε και Άλεξ Τάιους και Νίκολα Μιλουτίνοφ.

inner

Η ανακοίνωση

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη διετούς συμφωνίας με τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα.

Ο Ραντούλιτσα γεννήθηκε στις 5 Ιανουαρίου του 1988 στην πόλη Ιντίγια της Σερβίας. Ξεκίνησε την καριέρα του στο παιδικό της KK FMP, ομάδα με την οποία πραγματοποίησε το επαγγελματικό του ντεμπούτο τη σεζόν 2005-2006, πριν «μετακομίσει» στη KK Borac Cacak ως δανεικός. Στις 8 Ιουνίου του 2010 υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο με την Efes Pilsen και κατά τη διάρκεια της σεζόν 2010-2011 δόθηκε δανεικός στην Alba Berlin με την οποία έφτασε ως τα τελικά του γερμανικού πρωταθλήματος. Τον Αύγουστο του 2011 δόθηκε δανεικός για ένα χρόνο στην Partizan Belgrade, ενώ η επόμενη σεζόν (2012-2013) τον βρήκε να αγωνίζεται στην ουκρανική Azovmash.

Στις 26 Ιουλίου του 2013 υπέγραψε στους Milwaukee Bucks και στην πρώτη του σεζόν στο NBA αγωνίστηκε σε 48 παιχνίδια έχοντας 3.8 πόντους και 2.3 ριμπάουντ κατά μέσο όρο σε 9.7 λεπτά συμμετοχής. Τον Σεπτέμβρη του 2014 υπέγραψε στους Shandong Lions της Κίνας και σε 14 ματς είχε κατά μέσο όρο 18 πόντους και 9 ριμπάουντ ανά παιχνίδι. Τον Ιανουάριο του 2015 υπέγραψε δύο δεκαήμερα συμβόλαια με τους Minnesota Timberwolves αγωνιζόμενος για 5 ματς.

Ο Ραντούλιτσα είναι βασικό στέλεχος της Εθνικής Σερβίας την οποία έχει υπηρετήσει απ’ όλα τα κλιμάκια. Το 2005 κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Under-18 Championship, το 2007 κατέκτησε το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Under-19 και στο 2008 το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα με την Under-20 αναδεικνυόμενος και MVP. Με την Εθνική Ανδρών της Σερβίας κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στο EuroBasket 2009. Το 2014 αναδείχθηκε δευτεραθλητής κόσμου στο Παγκόσμιο της Ισπανίας, έχοντας 13 πόντους και 4.6 ριμπάουντ σε 21 λεπτά συμμετοχής ανά παιχνίδι. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Θέατρο των ονείρων» το ΣΕΦ, αν…!!


Ο Νίκος Ζέρβας γράφει για τον Ολυμπιακό που κάνει εντυπωσιακές μεταγραφές και δημιουργεί προσδοκίες για μία ομάδα που θα παίζει ακόμα καλύτερο και πιο όμορφο μπάσκετ τη νέα σεζόν.

«Θέατρο των ονείρων» το ΣΕΦ, αν…

Γράφει ο Νίκος Ζέρβας

Κάνουν πράξη τα λόγια τους περί συνέχειας της καλύτερης επταετίας στην ιστορία του συλλόγου, με κινήσεις που θυμίζουν άλλες εποχές, όταν το χρήμα έρεε άφθονο για όλους. Παρόλο που οι αποχωρήσεις δύο βασικών στελεχών του «κορμού», Σλούκα και Ντάνστον, σκόρπισαν αρχικά αβεβαιότητα, με συντονισμένες κινήσεις, εύστοχες επιλογές και μεγάλη διάθεση, τα «κενά» καλύφθηκαν και με το παραπάνω. Χάκετ και Γιάνγκ, είναι ονόματα από το υψηλότερο ράφι και αποτελούν παρακαταθήκη επιτυχίας. Φυσικά και αυτή δεν είναι εξασφαλισμένη αφού απαιτείται και προσαρμογή τους στο ήδη καλοδουλεμένο σύνολο, αλλά είναι δεδομένο πως ο Ολυμπιακός πλέον επενδύει στα πιο… σίγουρα.

Ο σταρ, Ντάνιελ Χάκετ και ο μελλοντικός Nbaer, Πάτρικ Γιάνγκ, μαζί με το πολυεργαλείο Ντι Τζέι Στρόμπερι, τον χρήσιμο και έμπειρο Γιάννη Αθηναίου και τον ιδιαίτερα εξελίξιμο, Βασίλη Τολιόπουλο, είναι πέντε εξαιρετικές κινήσεις. Η καθεμία με τη δική της χρησιμότητα και «λάμψη». Σε συνδυασμό με το εξαιρετικό υλικό, το οποίο υπάρχει, αλλά και τις μία-δύο ακόμα καλές προσθήκες που θα γίνουν, οι «ερυθρόλευκοι» φτιάχνουν ένα από τα πιο πλήρη ρόστερ στην Ευρωλίγκα. Αν δουλέψουν σωστά (δεδομένο με τον Σφαιρόπουλο) και έχουν υγεία, οι πιθανότητες η ομάδα να ανέβει αγωνιστικά επίπεδο είναι πάρα πολλές. Το ρόστερ αφήνει υποσχέσεις για μπάσκετ ακόμα πιο όμορφο και εντυπωσιακό, που θα προσελκύει και τον πιο δύσπιστο παρατηρητή.

Οι ποιοτικές λύσεις σε όλες τις θέσεις (ιδιαίτερα αν αποκτηθεί ακόμα ένας ψηλός) είναι πολλές, οι περισσότεροι παίκτες μπορούν να παίξουν σε παραπάνω από μία θέσεις –βασική “ανάγκη” στο σύγχρονο μπάσκετ-, ενώ αν προσέξει κανείς, όσοι έχουν αποκτηθεί, «διψάνε» για επιτυχίες. Θέλουν να ζήσουν και αυτοί όσα σταθερά ζουν οι νέοι τους συμπαίκτες τα τελευταία χρόνια και αυτό είναι ένα ακόμα εχέγγυο. Αν όλα πάνε καλά, το ΣΕΦ (ο κόσμος οφείλει να το γεμίζει πιο σταθερά) έχει όλες τις προϋποθέσεις να ζήσει ακόμα πιο μαγικές στιγμές. Να γίνει «θέατρο των ονείρων» για τον κόσμο, αλλά και τους συντελεστές της ομάδας, που δουλεύουν και ξοδεύουν για αυτό τον σκοπό.

Αν θα είναι δύσκολο; Φυσικά, ιδιαίτερα όταν η περυσινή ομάδα με λιγότερο ποιοτικό ρόστερ έφτασε μία νίκη από την κατάκτηση της Ευρωλίγκας. Οι μεταγραφές δε σου εξασφαλίζουν την επιτυχία, ενώ πολλές φορές το «ΠΡΕΠΕΙ» που δημιουργούν αποδεικνύεται ο μεγαλύτερος αντίπαλος. Το αν ο Ολυμπιακός θα καταφέρει να τον ξεπεράσει και αυτόν, θα φανεί στο… χειροκρότημα. Οι «βάσεις» πάντως μπήκαν…

Υ.Γ. Οι πρωταθλητές Ελλάδας επιθυμούν διακαώς τον Στράτο Περπέρογλου, αλλά δεν κινήθηκαν –για ευνόητους λόγους- μέχρι να ξεκαθαρίσει η αποδέσμευσή του από την Εφές. Από τη στιγμή που αυτή είναι πλέον θέμα λεπτομερειών, μέσα στο σαββατοκύριακο θα του καταθέσουν πρόταση. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο διεθνής φόργουορντ έχει στα χέρια του προσφορά με πολύ καλά χρήματα από ομάδα του εξωτερικού. Όλα είναι «ανοικτά», αλλά η υπόθεση της επιστροφής του, μόνο εύκολη δεν είναι. *Πηγή: sport-fm.gr*

Κάτσε: «Στο χέρι μας η πρόκριση»

«Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας η πρόκριση», υποστήριξε ο Έργκους Κάτσε και παραδέχθηκε ότι για να αποκτηθεί το εισιτήριο για την επόμενη φάση του Europa League πρέπει να λυθεί το επιθετικό πρόβλημα.

Κάτσε: «Στο χέρι μας η πρόκριση»
Την πεποίθηση ότι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League εξαρτάται από τον ΠΑΟΚ εξέφρασε ο Έργκους Κάτσε σε δηλώσεις του.

«Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Σίγουρα είναι ένα ματς που πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι», τόνισε ο άσος του «Δικεφάλου του Βορρά» ο οποίος υπογράμμισε τη σημασία που θα έχει για την ομάδα η αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

«Αν έχουμε αποτελεσματικότητα μπροστά όλα θα είναι πολύ εύκολα για εμάς», υποστήριξε.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του…

Για το αν έπαιξε τόσο σημαντικό ρόλο η αλλαγή θερμοκρασίας από τους 20 βαθμούς της Ολλανδίας στον καύσωνα του Ζάγκρεμπ:

«Σίγουρα επηρέασε και αυτό, γιατί είχε πάρα πολύ ζέστη, είμαστε και από προετοιμασία. Αλλά εντάξει δεν φταίει τόσο πολύ αυτό. Πιο πολύ φταίμε εμείς που δεν μπορέσαμε στην αρχή να αξιοποιήσουμε τις ευκαιρίες για γκολ που είχαμε. Οταν χάνεις πολλά γκολ, η μπάλα μετά τιμωρεί και το δέχεσαι εσύ».

Για τα χαμένα γκολ:

«Πιστεύω ότι είναι και τα δύο, και ατυχία και ικανότητα. Και μεγάλοι παίκτες, πάντως, μπορούν να τα χάσουν όλα και να τα βάλουν όλα. Δεν γίνεται, ωστόσο, να χάνουμε συνέχεια τέτοιες φάσεις».

Για το τι μπορεί να γίνει για να αλλάξει η κατάσταση:

«Θα την αλλάξουμε την κατάσταση. Στο παιχνίδι με την Λοκομοτίβα είδαμε όλοι ότι χάσαμε πολλές ευκαιρίες και στη συνέχεια η μπάλα μας τιμώρησε. Δεχθήκαμε δύο εύκολα και γρήγορα γκολ και αυτό επηρέασε την εικόνα μας. Μετά η ομάδα αγχώθηκε. Αλλά πάλι καλά πετύχαμε στο τέλος ένα τέρμα και χρειαζόμαστε μόνο ένα γκολ για να προκριθούμε».

Για το τι από αυτά που δούλεψαν στην προετοιμασία βγήκε στον πρώτο επίσημο αγώνα:

"Είναι ακόμη νωρίς, είναι το πρώτο παιχνίδι, είχε και ζέστη. Πιστεύω, ωστόσο, ότι δεν ήμασταν κακοί. Περισσότερο φταίει η αποτελεσματικότητα που δεν είχαμε μπροστά. Το αποτέλεσμα είναι πολύ κακό για εμάς, αλλά παίξαμε κατά διαστήματα καλά και χάσαμε πολλές ευκαιρίες. Ελπίζω να το βελτιώσουμε αυτό στη συνέχεια».

Για το αν οι παίκτες νιώθουν ένα επιπλέον βάρος λόγω των αντιδράσεων των οπαδών:

«Ο κόσμος πιστεύω ότι απογοητεύτηκε επειδή χάσαμε από μία ομάδα που δεν ήταν πολύ καλή. Αλλά πιστεύω ότι αυτό δεν πρέπει να μας αγχώσει. Γι' αυτό και παίζουμε στον ΠΑΟΚ. Εχουμε μπροστά μας ένα παιχνίδι και πρέπει να το κερδίσουμε για να αλλάξουμε το κλίμα».

Για την ρεβάνς:

«Πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας η πρόκριση. Σίγουρα είναι ένα ματς που πρέπει να μπούμε συγκεντρωμένοι. Ξέρουμε ότι με το 1-0 περνάμε, αλλά δεν θα πρέπει να μην έχουμε στο μυαλό μας μόνο το ένα γκολ. Πρέπει να ξεκινήσουμε αποφασισμένοι και να τελειώσουμε τις φάσεις. Αν έχουμε αποτελεσματικότητα μπροστά όλα θα είναι πολύ εύκολα για εμάς».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Το ανακοίνωσε ο Ραντούλιτσα!!

Την συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό ανακοίνωσε ο Μίροσλαβ Ραντούλιτσα μέσω του προφίλ που διατηρεί στο Twitter. Πάει και για άλλον ψηλό το «τριφύλλι».

Το ανακοίνωσε ο Ραντούλιτσα!

«Επιστροφή στην Ευρωλίγκα μετά από δυο χρόνια. Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα παίξω στον Παναθηναϊκό τα επόμενα δύο χρόνια. Μεγάλος σύλλογος, μεγάλη ομάδα».





Πρόκειται για μια υπόθεση που φάνηκε από χθες ότι είναι … τελειωμένη και ήρθε ο 27χρονος αθλητής να επιβεβαιώσει ότι μένουν απλά τα τυπικά. Αναμένεται να αποκτηθεί ακόμη ένας ψηλός και τα ονόματα που «παίζουν» είναι των Στεφάν Λάσμε και Άλεξ Τάιους και Νίκολα Μιλουτίνοφ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Έφυγε» ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα!!

Έδωσε μεγάλη «μάχη» με τη λευχαιμία, αλλά τελικά λύγισε. Ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα, Δημήτρης «έφυγε» σε ηλικία 35 ετών. Συλλυπητήρια από την Ελλάς Βερόνα.

«Έφυγε» ο αδερφός του Βαγγέλη Μόρα

Μάλιστα, ο 34χρονος στόπερ βραβεύτηκε από τον ΠΣΑΠ τον περασμένο Φλεβάρη ως κοινωνικό πρότυπο και σύμβολο ζωής για την κίνηση του αυτή.

inner

Σε ανάρτηση στην ιστοσελίδα της η ομάδα του Βαγγέλη, Ελλάς Βερόνα, εκφράζει τη θλίψη της για τον θάνατο του Δημήτρη.

«Ο πρόεδρος, Μαουρίσιο Σέτι, ο σύλλογος, ο προπονητής Ανδρέα Μαντορλίνι, το τεχνικό τιμ εκφράζουμε τη θλίψη μας και τα θερμά μας συλλυπητήρια για τον θάνατο του αδερφού του Βαγγέλη, Δημήτρη», αναφέρεται χαρακτηριστικά. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αναμένει Μπαρόχα, περιμένει (για λίγο) τον Τζιοβάνι!!

Ημέρα Μπαρόχα στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας έρχεται στην Αθήνα για να σφραγίσει τη συμφωνία του με την Ένωση. Λίγες ημέρες υπομονή για Τζιοβάνι, τσεκάρουν και εναλλακτικές.

Αναμένει Μπαρόχα, περιμένει (για λίγο) τον Τζιοβάνι

Μόνο αν γίνει δηλαδή κάτι εντελώς απίθανο θα χαλάσει η μεταγραφή. Θα αποκτηθεί ως δανεικός από την ελληνική ομάδα, ενώ στο συμβόλαιο του θα μπει και οψιόν αγοράς. Την Κυριακή λογικά θα ανακοινωθεί και την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, που θα είναι στην Πολωνία.

Περιμένουν, όχι για πολύ όμως

inner

Η ΑΕΚ βρήκε γκολκίπερ, θέλει και αριστερό μπακ και παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη. Σαφώς και έχει… μπλέξει η υπόθεση, λόγω της προσπάθειας που κάνει η Φλουμινένσε να ανανεώσει μαζί του. Παραμένουν αισιόδοξοι και από την «Elenko Sports» του τόνισαν ότι πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία του, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ».

Μάλιστα, του ανέφεραν πως αν δεν το πράξει, δεν θα συνεχίσει στην Φλουμινένσε, αλλά ότι θα επιστρέψει στην Πεναπολένσε με την οποία έχει συμβόλαιο. Μπορεί να θεωρούν στην ΑΕΚ ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή από το να στραβώσει, αλλά κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις για παν ενδεχόμενο. Πάντως, δεν πρόκειται να κάνουν υπομονή για πολύ ακόμη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εγκώμια Πάβλοβιτς για Ραντούλιτσα!!

«Έχει όλα τα εφόδια για να αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης στη θέση του»… Ένα από τα εγκώμια του Πάβλοβιτς για το νέο συμπαίκτη του στον Παναθηναϊκό.

Εγκώμια Πάβλοβιτς για Ραντούλιτσα!

«Νομίζω ότι έχει όλα τα εφόδια για να αναδειχθεί κορυφαίος παίκτης στη θέση του στην Ευρωλίγκα μιας και δεν νομίζω να υπάρχουν καλύτεροι σέντερ από αυτόν», τόνισε και συνέχισε:

«Η εμπειρία του από τις παραστάσεις που έχει σε Ευρωλίγκα αλλά και ΝΒΑ είναι υψηλοτάτου επιπέδου και αυτές μπορούν να φανούν χρήσιμες όχι μόνο για τον ίδιο αλλά και για εμάς τους συμπαίκτες του.

Είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο να ξέρει ότι καλά τι θα πει… Τζόρτζεβιτς και το αντίθετο μιας και θα μπορέσει να ταιριάξει άμεσα στον τρόπο δουλειάς του Παναθηναϊκού και να καταλάβει γρήγορα τα «θέλω» του προπονητή μας», κατέληξε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό!!

«Δεν θέλω να δω ενθουσιασμούς για την κλήρωση», είπε στους παίκτες του Παναθηναϊκού ο Γιάννης Αναστασίου για την Μπριζ. Φιλικό με τον Λεβαδειακό δίνει σήμερα το «τριφύλλι».

Τα κεφάλια κάτω στον Παναθηναϊκό
Μονακό δεν είναι, Σαχτάρ δεν είναι, αλλά να την υποτιμήσεις δεν μπορείς.

Ο Γιάννης Αναστασίου ζήτησε χαμηλούς τόνους και σοβαρότητα ενόψει των δύο αναμετρήσεων με την Κλαμπ Μπριζ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. O 42χρονος τεχνικός μίλησε στους ποδοσφαιριστές στην απογευματινή προπόνηση της Παρασκευής.

«Την Μπριζ την είδαμε στο φιλικό στην Ολλανδία και ξέρουμε αρκετά πράγματα, ενώ τις προσεχείς ημέρες θα ενημερωθείτε για περισσότερα. Αυτά τα ματς φυσικά και δεν θα έχουν καμία σχέση με το φιλικό. Είναι εντελώς διαφορετικοί αγώνες, με διαφορετικά δεδομένα. Εμείς θα πρέπει να είμαστε απόλυτα έτοιμοι, διότι αυτά τα ματς έχουν μεγάλη σημασία για την ομάδα. Είναι πολύ σημαντικά για τον σύλλογο. Δεν θέλω να δω ενθουσιασμό για την κλήρωση. Κάτω τα κεφάλια απ’ όλους μας και θα κοιτάμε όλοι τη δουλειά μας», τους είπε χαρακτηριστικά.

Στις 19:30 υπάρχει το φιλικό με τον Λεβαδειακό στην Βοιωτία. Πρόκειται για το προτελευταίο πριν το πρώτο ματς με την Μπριζ, καθώς θα ακολουθήσει και αυτό με την Ουντινέζε στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας. Πάντως, στη σημερινή αναμέτρηση αναμένεται να αγωνιστούν κυρίως παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο. Οι φίλοι του «τριφυλλιού» θα έχουν τη δυνατότητα να δουν τον Σέρχιο Σάντσεθ, που θα κάνει το ανεπίσημο ντεμπούτο του. Εκτός είναι ο Νάνο και ο Κλωναρίδης που θα μπουν λογικά σε κανονικό προπονήσεων τη Δευτέρα. Δεν θα αγωνιστεί ούτε ο Τελάντερ, ούτε και ο Εσιέν που έχει δρόμο μπροστά του.

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται οι: Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Δώνης, Μαρινάκης, Λαγός, Αγγελόπουλος Β., Ατζαγκούν, Πέτριτς. Καρέλης, Λουντ, Καλτσάς, Σάντσεθ και Τζανουλίνος. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το γιόρτασε δεόντως ο Θανάσης!! (video)

Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο έκανε εξαιρετική εμφάνιση στο summer league με τους Νικς ανήμερα των 23ων γενεθλίων του.

Το γιόρτασε δεόντως ο Θανάσης! (video)
Το καλύτερο για το τέλος κρατούσε ο Θανάσης Αντετοκούνμπο. Μετά από μια μέτρια παρουσία στα προηγούμενα παιχνίδια των Νικς στο summer league του Λας Βέγκας, επέλεξε την ημέρα των 23ων γενεθλίων του για να κάνει την καλύτερή του εμφάνιση.

Ο μεγαλύτερος αδερφός του Γιάννη στη νίκη με 83-76 επί των Μπακς ήταν ο κορυφαίος της ομάδας του με 17 πόντους και εξαιρετικά ποσοστά: 3/4 βολές και 7/7 δίποντα. Είχε ακόμη δύο ριμπάουντ, μία ασίστ, ένα κλέψιμο, μία τάπα και δύο λάθη σε 21:35.






*Πηγή: sport-fm.gr*

Τέλος ο Περπέρογλου από Εφές!!

Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο Στράτος Περπέρογλου αποτελεί παρελθόν για την Αναντολού Εφές κι ανοίγει ο δρόμος της επιστροφής του στον Ολυμπιακό.

Τέλος ο Περπέρογλου από Εφές
Πιο κοντά στην επιστροφή του στον Ολυμπιακό είναι ο Στράτος Περπέρογλου. Πληροφορίες από την Τουρκία αναφέρουν πως ο διεθνής φόργουορντ έλυσε τη συνεργασία του με την Αναντολού Εφές, με την οποία είχε κλειστό διετές συμβόλαιο, με απολαβές κοντά στις 900.000 ευρώ για το δεύτερο χρόνο.

Η δευτεραθλήτρια και Κυπελλούχος της χώρας είχε ήδη έναν ξένο περισσότερο από το επιτρεπτό όριο στην τουρκική λίγκα, ενώ έχει στο στόχαστρό της κι έναν ακόμη ψηλό, οπότε ο Περπέρογλου δεν χωρούσε στα πλάνα.

Φαίνεται πως βρέθηκε η φόρμουλα αποδέσμευσής του και ανοίγει ο δρόμος να επιστρέψει στο λιμάνι, κάτι που αποτελεί αμοιβαία επιθυμία και θα γίνει πράξη, ειδικά αν ο παίκτης εξασφάλισε ένα ευσεβές ποσό ως αποζημίωση από τους Τούρκους.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Χάθηκε ο Νέτο!!

Ανανέωσε τη συνεργασία του ο Νέτο με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης η οποία δεν είναι διατεθειμένη πια να τον παραχωρήσει δανεικό. Αλλού το βλέμμα των ερυθρολεύκων.

Χάθηκε ο Νέτο
Υποχρεωμένος να κοιτάξει αλλού για να βρει τον βασικό του κεντρικό αμυντικό για τη νέα σεζόν είναι ο Ολυμπιακός.

Γιατί; Ο Νέτο ανανέωσε τη συνεργασία του με την Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης χθες μέχρι το 2019 και πλέον από τη ρωσική ομάδα δεν φαίνεται να υπάρχει διάθεση για να δοθεί δανεικός.

Από τον Ολυμπιακό είχαν παραδεχθεί ότι ο Πορτογάλος ήταν ο πρώτος παίκτης στη λίστα για τους κεντρικούς αμυντικούς αλλά είχαν επισημάνει ότι η περίπτωση απόκτησής του ήταν εξαιρετικά δύσκολη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γκολ με το… καλημέρα ο Τζέραρντ!! (video)

Σκόραρε στο πρώτο του ματς στο MLS ο Στίβεν Τζέραρντ, βοηθώντας τους LA Galaxy (έβγαλε και ασίστ) να κάνουν την ολική ανατροπή (5-2) στο ματς με τους San Jose Earthquakes. «Καυτός» ο Κιν.

Γκολ με το… καλημέρα ο Τζέραρντ (video)
«Σεφτές» για τον Στίβεν Τζέραρντ. Ο πρώην αρχηγός της Λίβερπουλ σκόραρε στο πρώτο του ματς στο MLS, ενώ έβγαλε και μια ασίστ και LA Galaxy επικράτησαν 5-2 των San Jose Earthquakes.

Οι φιλοξενούμενοι βρέθηκαν στο 25’ να προηγούνται με 2-0, χάρη σε δύο τέρματα του Αμαρίκουα (το πρώτο στο 22’). Ο συμπαίκτης του Άγγλου χαφ και στους «κόκκινους», Ρόμπι Κιν έδειξε τον δρόμο προς τη νίκη, καθώς έκανε χατ-τρικ.

Η αρχή έγινε στο 30’ (με πέναλτι) όταν και μείωσε σε 2-1, ενώ επτά λεπτά αργότερα ο Τζέραρντ ισοφάρισε και στο 64’ έβγαλε ασίστ στον Ιρλανδό επιθετικό, που στο 80’ (και πάλι από την άσπρη βούλα) κλείδωσε τη νίκη. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Λιετζετ έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα (5-2).

























Στο 88’ ο Τζέραντ αντικαταστάθηκε και τη θέση του πήρε ο Μπαντλ.

*Πηγή: sport-fm.gr*

Θέλει γκολ!!

Να σκοράρει και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια στην καλή του απόδοση θέλει να δει σήμερα τον Ολυμπιακό ο Μάρκο Σϊλβα στο δεύτερο φιλικό του παιχνίδι. Αντίπαλος του η τουρκική, Ρίζεσπορ.

Θέλει γκολ
Ο Ολυμπιακός δίνει σήμερα το δεύτερο φιλικό του παιχνίδι στο πλαίσιο της προετοιμασίας του. Αντίπαλος του η τουρκική, Ριζεσπορ, στις 19:00 σε ένα ματς στο οποίο ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει την ομάδα του να παίρνει τη νίκη αλλά –το σημαντικότερο από όλα- να δει βελτίωση συγκριτικά με το πρώτο φιλικό.

Πού θέλει να δει βελτίωση ο Πορτογάλος; Στην τελική προσπάθεια. Απέναντι την Ντούκλα Πράγας οι ερυθρόλευκοι δημιούργησαν ευκαιρίες αλλά δεν μπόρεσαν να σκοράρουν. Σήμερα απέναντι στη Ρίζεσπορ ο Μάρκο Σίλβα θέλει να δει γκολ καις φυσικά μεγαλύτερη διάρκεια τόσο στην επιθετική λειτουργία όσο και την αμυντική.

Συγκριτικά με το προηγούμενο φιλικό ο Ολυμπιακός σε αυτό θα έχει στο ρόστερ του και τους ποδοσφαιριστές που ενσωματώθηκαν πριν από λίγες ημέρες στην προετοιμασία. Οι Κασάμι, Μιλιβόγιεβιτς, Ομάρ, Ντουρμάζ και Ντοσεβ είχαν περισσότερες ημέρες άδειας και δεν έπαιξαν απέναντι στην Ντούκλα Πράγας. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Έφυγε» ο Μπιανκί!!


Ο Ζιλ Μπιανκί δεν άντεξε! Άφησε την τελευταία του πνοή περίπου εννέα μήνες μετά το ατύχημα που είχε στο γκραν-πρι της Ιαπωνίας.

«Έφυγε» ο Μπιανκί
«Πάλεψε μέχρι το τέλος»…

Με τον τρόπο αυτό η οικογένεια του Ζιλ Μπιανκί έκανε γνωστό ότι ο πιλότος της Formula 1 απεβίωσε μετά από περίπου εννέα μήνες μάχης.

Ο 25χρονος πιλότος είχε χτυπήσει στο γκραν-πρι της Ιαπωνίας στη Σουζούκα τον περασμένο Οκτώβριο και τους τελευταίους μήνες βρισκόταν σε κώμα σε νοσοκομείο.

«Ο Ζιλ πάλεψε μέχρι και την τελευταία στιγμή, όπως πάντα έκανε, αλλά σήμερα η μάχη αυτή τελείωσε», ήταν η λιτή ανακοίνωση της οικογένειάς του. *Πηγή: sport-fm.gr*

Εξετάζεται την Πέμπτη από την UEFA η καταγγελία Παναθηναϊκού για Ολυμπιακό!!

Αναφορά του Παναθηναϊκού για την λεγόμενη «εγκληματική οργάνωση» θα εξετάσει την Πέμπτη η UEFA, με τους «πράσινους» να επιδιώκουν να πάρουν τη θέση του Ολυμπιακού στο Ch. League! Σκέψεις για CAS.

Εξετάζεται την Πέμπτη από την UEFA η καταγγελία Παναθηναϊκού για Ολυμπιακό!
Την ερχόμενη Πέμπτη (23/7) η Επιτροπή Εφέσεων της UEFA αναμένεται να ασχοληθεί με αναφορά που έχει καταθέσει ο Παναθηναϊκός σχετικά με τους περιοριστικούς όρους που έχουν επιβληθεί στον Βαγγέλη Μαρινάκη από τον ανακριτή διαφθοράς και τον εισαγγελέα υπηρεσίας, όπως αναφέρεται στη «Live Sport».

Στον μεγαλομέτοχο του Ολυμπιακού επιβλήθηκε στις 18 Ιουνίου απαγόρευση ενασχόλησης με το ποδόσφαιρο και υποχρεωτική παρουσία στο αστυνομικό τμήμα δύο φορές το μήνα, ενώ αφέθηκε ελεύθερος καταβάλλοντας εγγύηση 200.000 ευρώ.

Οι «πράσινοι» στοχεύουν στο να αφήσουν εκτός Champions League τον Ολυμπιακό και να πάρουν τη θέση του, ενώ ανάλογη αναφορά έχει κάνει και ο ΠΑΟΚ για τον Ατρόμητο.

Σε περίπτωση που το αποτέλεσμα που θα έρθει μετά την εξέταση της υπόθεσης από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου δεν είναι το επιθυμητό, τότε ο Παναθηναϊκός θα πάει την υπόθεση στο Ανώτατο Διεθνές Αθλητικό Δικαστήριο της Λωζάνης (CAS).

«Μπορεί η ΟΥΕΦΑ να κάνει τη δουλειά της και ο Ολυμπιακός να τη γλιτώσει. Πιστεύω ότι, επειδή τα στοιχεία είναι τόσα πολλά, το επόμενο 12μηνο, ο Ολυμπιακός θα υποστεί τις συνέπειες», ανέφερε την περασμένη Πέμπτη ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, φιλοξενούμενος στην ιντερνετική εκπομπή της «Θύρας 13».

Εκτιμάται ότι ο ανακριτικής διαφθοράς, Γιώργος Ανδρεάδης, θα ολοκληρώσει την έρευνα του σε περίπου δύο μήνες και όταν συμβεί αυτό, η υπόθεση θα πάει σε Εισαγγελέα Εφετών, που θα κάνει πρόταση στο Δικαστικό Συμβούλιο για τα πρόσωπα που θεωρεί ότι πρέπει να παραπεμφθούν σε δίκη.

Το Δικαστικό Συμβούλιο με βουλεύματα θα κρίνει ποιοι άνθρωποι του ποδοσφαίρου θα πρέπει να κάτσουν στο εδώλιο. *Πηγή: sport-fm.gr*

Το νέο «αστεράκι» του Παναθηναϊκού!!

Επένδυση στο μέλλον με «δυνατό» ταλέντο κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν τον 17χρονο Στέφανο Ευαγγέλου απ' τον Πανιώνιο! Ο ρόλος του Ρισβάνη.

Το νέο «αστεράκι» του Παναθηναϊκού
Δεν κοιτάει μόνο το παρόν και το εγγύς μέλλον. Βλέπει και μακροπρόθεσμα ο Παναθηναϊκός!

Εξ' ου, λοιπόν και η διαφαινόμενη απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι αναμένεται να κάνουν δικό τους τον 17χρονο στόπερ του Πανιωνίου (γεννηθείς στις 12 Μαΐου 1998), ολοκληρώνοντας μέρος της επένδυσης που είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, πως το τριφύλλι είναι κοντά σε έναν νεαρό αμυντικό κι έναν νεαρό επιθετικό. Η πρώτη θέση θα κλείσει με τον προαναφερθέντα.

Ο Ευαγγέλου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένο Φεβρουάριο, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές κι όπως είναι φυσικό έχει μπροστά του όλα τα... χρόνια να αναπτυχθεί κι άλλο (άλλωστε θεωρείται εκ των κορυφαίων αμυντικών της γενιάς του).

Σε πρώτη φάση θα ενσωματωθεί στους Νέους του Παναθηναϊκού και σταδιακά στόχος είναι -βάσει και της εξέλιξής του- να μπει στην πρώτη ομάδα.

Οι πράσινοι εδώ και καιρό είχαν συζητήσεις με τους Νεοσμυρνιώτες, προκειμένου να αποκτήσουν τον νεαρό άσο. Και τελικά πέτυχαν το deal, έχοντας στα «χέρια» τους ως «διαπραγματευτικό χαρτί» τον Ρισβάνη. Οι κυανέρυθροι ήθελαν διακαώς απ' τη μεριά τους να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον αμυντικό του τριφυλλιού (έπαιξε δανεικός στην Πλατεία στο περσινό δεύτερο μισό) και κάπως έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές για την... κάποιου είδους «τράμπα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Οσβάλντο!!

Ένα όνομα που είχε ακουστεί τον περασμένο Ιανουάριο για τον Ολυμπιακό, ήρθε ξανά στο προσκήνιο. Ο Ντάνι Οσβάλντο, λοιπόν, έμεινε ελεύθερος από τη Σαουθάμπτον και προτάθηκε στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Προτάθηκε στον Ολυμπιακό ο Οσβάλντο

Ένα από αυτά έχει να κάνει με τον Ντάνι Οσβάλντο. Ο 29χρονος φορ, ο οποίος είχε ακουστεί για την ομάδα του Πειραιά και τον περασμένο Ιανουάριο, έχει μείνει ελεύθερος από τη Σαουθάμπτον και φέρεται να έχει προταθεί. Βάσει βιογραφικού δεν θέλει και πολλές… συστάσεις, αφού έχει ουκ ολίγες παραστάσεις από διάφορα πρωταθλήματα.

Τον Αύγουστο του 2014, ο Ιταλοαργεντινός επιθετικός είχε παραχωρηθεί δανεικός από τους «αγίους» στην Ίντερ. Στο Μιλάνο έμεινε μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου, για να μετακομίσει το Φεβρουάριο στην Μπόκα Τζούνιορς μέχρι τον Ιούνιο όταν και ολοκληρώθηκε ο δανεισμός του.

Ωστόσο, η υπόθεσή του κάθε άλλο παρά εύκολη είναι, αφού για τον Οσβάλντο έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους η Μπέτις και Κρουζ Αζούλ.
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Κολλημένοι» με την ΑΕΚ!!

Σαν να μη… συμβαίνει τίποτα στη χώρα συνεχίστηκε (και) την Παρασκευή η διάθεση των διαρκείας της ΑΕΚ. Παρά τις κλειστές τράπεζες, η «Ένωση» έκανε ρεκόρ ημέρας, αγγίζοντας τις 700 πωλήσεις.

«Κολλημένοι» με την ΑΕΚ
Ερωτηματικά για το πόσο θερμότερη θα ήταν η ανταπόκρισή του αν ήταν… νορμάλ οι συνθήκες στη χώρα συνέχισε να προκαλεί ο κόσμος της ΑΕΚ.

Παρόλο που οι τράπεζες παρέμεναν κλειστές κι ενώ η χώρα (κυριολεκτικά) καιγόταν, οι φίλοι της «Ένωσης» συνέχιζαν ακόμα πιο μαζικά να κλείνουν θέση δίπλα της.

Όπως ενημέρωσε κι επίσημα λοιπόν η ΠΑΕ, απ’ το ξεκίνημα κιόλας της ελεύθερης διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας έγινε ρεκόρ ημέρας, με 679 κάρτες να βρίσκουν κατόχους.

Έγινε γνωστό, δε, ότι ο κόσμος θα μπορεί να τα προμηθεύεται και το Σάββατο (από τις 10:00 ως τις 12:00), ενώ η διαδικασία θα ολοκληρωθεί την επόμενη Παρασκευή, 21 Αυγούστου. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ»!

Ενθουσιασμένος απ’ τη μετακίνηση του στην ΑΕΚ έδειξε ο Άλεν Μπαρόχα. Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης», ο Βενεζουελάνος τη χαρακτήρισε μεγάλη ευκαιρία και μίλησε κολακευτικά για ‘κείνη

«Μεγάλη ευκαιρία η ΑΕΚ»

Λίγο πριν αναχωρήσει απ’ τη Βενεζουέλα για την Αθήνα, ο 26χρονος γκολκίπερ έκανε τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της «Ένωσης» και φάνηκε ενθουσιασμένος που θα γίνει μέλος της.

«Τα όνειρα μου ήταν να βρίσκομαι στην εθνική και να μπορέσω να παίξω στην Ευρώπη και εκπληρώθηκαν μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Η ΑΕΚ κάνει πολύ σωστές κινήσεις ώστε να φτιάξει και πάλι μια μεγάλη ομάδα. Είναι μια μεγάλη ευκαιρία για εμένα και θα τα δώσω όλα για να την εκμεταλλευτώ», είπε στο επίσημο site της Καράκας. Και κατέληξε:

«Συνεχίζω με το ίδιο πάθος για δουλειά, με την ίδια φιλοσοφία να εξελίσσομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης με αυτή την ευκαιρία που μου δόθηκε να παίξω στο ελληνικό ποδόσφαιρο με μια ομάδα που έχει μεγάλους στόχους και τεράστια παράδοση. Είμαι πραγματικά πολύ χαρούμενος και ικανοποιημένος».
*Πηγή: sport-fm.gr*

Απέκτησε Ρισβάνη ο Πανιώνιος!!

Την αναμενόμενη απόκτηση του Σπύρου Ρισβάνη για τα επόμενα δύο χρόνια ανακοίνωσε και επίσημα ο Πανιώνιος. Ενσωματώνεται αμέσως στην προετοιμασία ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός.

Απέκτησε Ρισβάνη ο Πανιώνιος
Παίκτης του Πανιωνίου για τα δύο επόμενα χρόνια θα είναι ο Σπύρος Ρισβάνος.

Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είχε συμφωνήσει σε όλα με τους διοικούντες των «κυανέρυθρων» και απέμεναν τα τυπικά για την ολοκλήρωση της συνεργασίας της.

Σήμερα ολοκληρώθηκαν κι αυτά, με αποτέλεσμα να επισημοποιηθεί η συνεργασία.

Η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΓΣΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Σπύρου Ρισβάνη. Ο 21χρονος παίκτης, υπέγραψε την Παρασκευή συμβόλαιο διετούς διάρκειας και το Σάββατο θα αναχωρήσει για το Καϊμακτσαλάν, προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ».

Έβαλε τα κιτρινόμαυρα ο Βάργκας!!

Φουριόζος ήρθε στην ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας. Μόλις έφτασε στην Αθήνα, ο Βενεζουελάνος κατευθύνθηκε στα Σπάτα και σκορπίζοντας χαμόγελα για τη διάθεσή του, έκανε την πρώτη προπόνηση με τα κιτρινόμαυρα.

Έβαλε τα κιτρινόμαυρα ο Βάργκας!
Γεμάτος όρεξη ήρθε στην Αθήνα για λογαριασμό της ΑΕΚ ο Ρόναλντ Βάργκας.

Όπως αναμενόταν, ο Βενεζουελάνος μεσοεπιθετικός έφτασε το απόγευμα της Παρασκευής στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Με την άφιξή του ωστόσο δεν έχασε καθόλου χρόνο και κατευθύνθηκε επιτόπου στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Εκεί λοιπόν φόρεσε για πρώτη φορά τα κιτρινόμαυρα και ξεκινώντας το ατομικό πρόγραμμα που θ’ ακολουθήσει (πιθανότατα και τις πρώτες μέρες στην Πολωνία) εντάχθηκε κι επίσημα πλέον στην οικογένεια της «Ένωσης». *Πηγή: sport-fm.gr*

«Χάλασε» του Ντάβιλα!!


Παρά τις μεγάλες προσπάθειες των ανθρώπων του Ηρακλή, η συμφωνία για τον δανεισμό του Ουλίσες Ντάβιλα από την Τσέλσι δεν ήρθε και η υπόθεση «ναυάγησε».

«Χάλασε» του Ντάβιλα
Οριστικό «ναυάγιο» στην υπόθεση του Ουλίσες Ντάβιλα. Μέσω επίσημης ανακοίνωσης την Παρασκευή, η ΠΑΕ Ηρακλής ενημέρωσε πως παρά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν δεν υπήρξε τελικώς συμφωνία στις διαπραγματεύσεις με τον 24χρονο μεσοεπιθετικό, που ανήκει στην Τσέλσι.

Αναλυτικά η επίσημη ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Παρά το γεγονός ότι υπήρξε μεγάλο ενδιαφέρον από την ομάδα μας για να εντάξουμε στο δυναμικό μας τον Ουλίσες Ντάβιλα, εντούτοις, κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατόν κι έτσι, δεν επήλθε συμφωνία ώστε να αγωνιστεί ο ποδοσφαιριστής στον Ηρακλή».*Πηγή: sport-fm.gr*

Συνεχίζονται οι ουρές για τα διαρκείας του Ολυμπιακού!

Άλλα 1.100 διαρκείας διέθεσε την Παρασκευή η ΠΑΕ Ολυμπιακός! Και το Σάββατο θα είναι ανοιχτό το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Συνεχίζονται οι ουρές για τα διαρκείας του Ολυμπιακού
Με αμείωτους ρυθμούς συνεχίστηκε για ακόμα μία ημέρα η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας.

Την Παρασκευή δόθηκαν 1.100 κάρτες σε φίλους του Ολυμπιακού, φτάνοντας έτσι τον συνολικό αριθμό στις 8.500 μέσα σε μόλις μία εβδομάδα!

Το τμήμα διαχείρισης εισιτηρίων της πειραϊκής ΠΑΕ, στο «Γ. Καραϊσκάκης», θα είναι ανοιχτό και το Σάββατο από τις 10:00 έως και τις 15:00. *Πηγή: sport-fm.gr*

Επενδύει στο μέλλον ο «θρύλος»!!

Επαγγελματικά συμβόλαια με τον Ολυμπιακό υπέγραψαν οι νεαροί Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος, οι οποίοι μάλιστα αναχωρούν για Αυστρία ώστε να ενσωματωθούν στην πρώτη ομάδα.

Επενδύει στο μέλλον ο «θρύλος»
Δεν σκέφτονται μόνο το σήμερα αλλά και το αύριο οι άνθρωποι του Ολυμπιακού. Έτσι, εκτός από ποδοσφαιριστές που είναι σε θέση να στελεχώσουν άμεσα τη βασική ομάδα, δεν σταματούν να επιβραβεύουν και παίκτες των Ακαδημιών έχοντας το βλέμμα στο αύριο.

Την Παρασκευή οι νεαροί αμυντικοί Δημήτρης Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν επαγγελματικά συμβόλαια και το Σάββατο θα μεταβούν στην Αυστρία ώστε να κάνουν προετοιμασία με τους «μεγάλους».

Η ανακοίνωση:

«Η Διεύθυνση Ακαδημίας του Ολυμπιακού ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Δημήτριος Νικολάου και Παναγιώτης Ρέτσος υπέγραψαν επαγγελματικό συμβόλαιο. Οι δυο παίκτες της ομάδας Νέων βρέθηκαν το απόγευμα της Παρασκευής στα γραφεία της ΠΑΕ Ολυμπιακός στην Πλατεία Αλεξάνδρας και υπέγραψαν τα συμβόλαια τους παρουσία του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της "ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ" κ. Γιώργου Παύλου.

Οι δυο νεαροί αμυντικοί που είναι γεννημένοι το 1998 (Δημήτρης Νικολάου 13.8.1998, Παναγιώτης Ρέτσος 9.8.1998) αφού υπέγραψαν το συμβόλαιο τους το πρωί του Σαββάτου θ' αναχωρήσουν για την Αυστρία προκειμένου να ενσωματωθούν στην προετοιμασία της πρώτης ομάδας! Ο Δημήτριος Νικολάου ήταν αρχηγός της Κ-17 που κατέκτησε τη σεζόν 2014-15 το Πρωτάθλημα Super League στο Αγρίνιο ενώ ο Παναγιώτης Ρέτσος ήταν βασικό μέλος της ομάδας. Πριν από λίγες ημέρες ξεκίνησαν προετοιμασία με την ομάδα Νέων
».

Καπίνο: «Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ θετικά» (video)

Άνετα από την πρώτη κιόλας επαφή με την οικογένεια του Ολυμπιακού αισθάνθηκε ο Στέφανος Καπίνο. Τι είπε για το πρόγραμμα του Σίλβα, τη βοήθεια του Ράντου και την υποδοχή από τους συμπαίκτες του.

Καπίνο: «Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ θετικά» (video)
Έτοιμος για σκληρή δουλειά εμφανίστηκε ο Στέφανος Καπίνο. Μιλώντας από το Ζέεφελντ στάθηκε στην υποδοχή που είχε από τους νέους του συμπαίκτες, αναφέρθηκε στις πρώτες του εντυπώσεις, το δυνατό πρόγραμμα του Σίλβα και την βοήθεια που περιμένει από τον Ράντο ώστε να γίνει καλύτερος τερματοφύλακας.

Δείτε τι δήλωσε στην κάμερα του "Olympiacos TV":



-Μίλησέ μας λίγο για την πρώτη σου επαφή με την ομάδα των τερματοφυλάκων και τον Αλέκο Ράντο, εδώ στο Ζέεφελντ.

«Όλα τα παιδιά με υποδέχθηκαν πολύ θετικά. Είναι όλοι καταπληκτικοί επαγγελματίες, από ό,τι είδα και από όσο ξέρω και έμαθα. Είναι μεγάλη μου χαρά που θα δουλέψω μαζί τους. Όσο για τον κύριο Ράντο, δεν χρειάζεται να πω εγώ. Δείχνει η δουλειά του, τι έχει καταφέρει τόσα χρόνια στον Ολυμπιακό. Είναι επίσης μεγάλη μου χαρά και τιμή που θα δουλέψω μαζί του, για να καταφέρω να βελτιωθώ και εγώ, έτσι όπως έχει βελτιώσει όλους τους άλλους τερματοφύλακες, όλα αυτά τα χρόνια».

-Στην πρώτη σου προπόνηση είχες την ευκαιρία να δουλέψεις τόσο με την ομάδα των τερματοφυλάκων, όσο και με την υπόλοιπη ομάδα, σε δίτερμα και τακτική. Ποιες είναι οι πρώτες σου εντυπώσεις;

«Η προπόνηση ήταν πολύ πιεστική. Ο προπονητής είναι απαιτητικός, πράγμα φυσιολογικό από τη στιγμή που βρισκόμαστε στην προετοιμασία. Από εκεί και πέρα, όλα τα παιδιά δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό και δουλεύουν πάρα πολύ σκληρά. Πιστεύω ότι όλα είναι υπό έλεγχο και είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια». *Πηγή: sport-fm.gr*

Στον Ολυμπιακό ο Πάρντο!!

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι οριστικά ο Φελίπε Πάρντο. Ο Κολομβιανός υπέγραψε το συμβόλαιό του και αφού ανακοινωθεί κι επίσημα, θα ταξιδέψει στην Τουρκία για να ενσωματωθεί στους «ερυθρόλευκους».

Στον Ολυμπιακό ο Πάρντο!

Από τους ερυθρόλευκους επιβεβαιώνουν ότι έχουν πέσει οι υπογραφές με τον παίκτη ο οποίος αύριο θα μπει στο αεροπλάνο για να ενσωματωθεί στην προετοιμασία της ομάδας στο Ζέεφελντ. Η παρουσίασή του θα γίνει επί αυστριακού εδάφους.

Η «μετακίνησή» του από την Μπράγκα θα αγγίξει τα 4,5 εκατομμύρια ευρώ. Ένα ποσό το οποίο κατόπιν συνεννόησης (και... απαίτησης) με τους Πορτογάλους αναλύεται σε 2,5 εκατομμύρια ευρώ για δανεισμό του μέχρι και το επόμενο καλοκαίρι, όταν και ο Ολυμπιακός θα καταβάλει άλλα δύο εκατομμύρια. Πρόκειται για έναν όρο ο οποίος έχει ενσωματωθεί στα συμβόλαιο που έχουν υπογραφεί με τους Πειραιώτες να δεσμεύονται για αυτό.

Ο Πάρντο αποτελεί επιλογή του Μάρκο Σϊλβα και ο πρώτος ξένος παίκτης που αποκτάται στην τρέχουσα περίοδο με μεταγραφή. Πρόκειται να ακολουθήσουν ένα κεντρικός αμυντικός και ένας επιθετικός. Δύο αναζητήσεις που στόχος των υπευθύνων του Ολυμπιακού είναι να "κλείσουν" το γρηγορότερο δυνατό. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δύσκολα τα πράγματα για τέσσερις στο Ζέεφελντ!!

Τι συμβαίνει με τους Καραμάνο, Τζανδάρη, Κολοβό. Ο Γιαννιώτας δεν χωράει ούτε στο διπλό! "Φουριόζοι" έχουν μπει οι Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς, Ντοσεβί

Δύσκολα τα πράγματα για τέσσερις στο Ζέεφελντ

Ήδη όμως έχουν αρχίσει και φαίνονται ορισμένα πράγματα για τις προθέσεις του Πορτογάλου τεχνικού. Προσοχή: Ξεκαθαρίζουμε ότι δεν είναι τίποτα οριστικό, ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο. Ωστόσο, εδώ και δύο-τρεις μέρες ο κόουτς σαν να "αποκαλύπτει" ορισμένες από τις σκέψεις του.

Σήμερα για παράδειγμα οι Καραμάνος, Τζανδάρης, Κολοβός και Γιαννιώτας δεν χώραγαν στο διπλό. Τουλάχιστον αυτό που έχει δείξει στην πρώτη του εβδομάδα στον Ολυμπιακό ο Σίλβα είναι ότι τίποτα δεν κάνει τυχαία.

Επίσης, το γεγονός ότι επιμελώς τον Τζανδάρη και τον Καραμάνο τους έβαζε στα άκρα της άμυνας για να "μπαλώσουν" ορισμένες τρύπες, δείχνει κάτι. Όπως και ότι δεν τους έβαλε στο φιλικό με την Ντούκλα. Τον δε Κολοβό τον είχε χρησιμοποιήσει αριστερό μπακ σε ορισμένες προπονήσεις. Με τον Γιαννιώτα είναι πιο περίπλοκη η κατάσταση. Προκάλεσε αίσθηση πάντως ότι χθες όλα τα διπλάκια "έντεκα εναντίον έντεκα" (έγιναν και 13Χ13, όπου εκεί έπαιξαν όλοι) τα παρακολούθησε απ' έξω κάνοντας γύρους και ασκήσεις ισορροπίας.

Για μερικά λεπτά στα διπλάκια χρησιμοποίησε τον Τζανδάρη σε θέση στόπερ για να ξεκουράσει τον Σιόβα και τον Κολοβό αντί του Τσόρι. Τον Γιαννιώτα όμως καθόλου!

Η αλήθεια είναι ότι έχουν μαζευτεί και πολλοί στη θέση του νεαρού εξτρέμ. Από την δεξιά πλευρά παίζουν οι Πάρντο και Ντοσεβί. Ένας Ντοσεβί μάλιστα που έχει μπει καλά στην προετοιμασία, άσχετα αν ο κόσμος του Ολυμπιακού γνωρίζει τι μπορεί και τι δεν μπορεί να προσφέρει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής.

Ο Γιαννιώτας από την πλευρά του, ενώ μπήκε φουριόζος σαν να έμεινε από... βενζίνη στην πορεία. Πράγμα όμως που είναι απολύτως φυσιολογικό, αφού ακόμα ο Ολυμπιακός είναι στο ξεκίνημα της προετοιμασίας και είναι και λίγο άχαρο στην παρούσα φάση να βγαίνουν συμπεράσματα. Συμπεράσματα που είναι πολύ βιαστικά. Πόσα και πόσα παραδείγματα δεν έχουμε από το παρελθόν όπου στο Ζέεφελντ κάποιοι ποδοσφαιριστές δεν μπορούσαν όχι να τρέξουν αλλά ούτε να περπατήσουν και τελικά έβγαλαν μάτια μέσα στη σεζόν; Ποιος θα ξεχάσει τον Μοντέστο; Πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα από τον Κορσικανό δεν υπάρχει. Το πρόβλημα που έχει δημιουργηθεί με τον Γιαννιώτα είναι κυρίως λόγω της παρουσίας των Πάρντο και Ντοσεβί.

Στο μεταξύ, πέρα από τον Ντοσεβί έχουν μπει δυναμικά και οι Ελαμπντελαουί, Μιλιβόγεβιτς. Ο Ομάρ θυμίζει σε μεγάλο βαθμό τον περσινό Ομάρ του Ζέεφελντ. Απλώς τότε ήταν μία ευχάριστη έκπληξη και για αυτό οι εφημερίδες ασχολήθηκαν με ένα σωρό αφιερώματα μαζί του. Ο δε Μιλιβόγεβιτς έχει "φτερά" στα πόδια του από τη στιγμή που ο Σίλβα του είπε ότι τον έχει στο μυαλό του ως ένα από τα βασικά "γρανάζια" της ερυθρόλευκης μηχανής".

* Το αυριανό φιλικό με την Ρίζεσπορ δεν θα κάνει πιο σοφό τον Σίλβα. Ο Πορτογάλος θα γίνει σοφότερος στο τουρνουά της Τουρκίας και κυρίως στα φιλικά της Ολλανδίας με Τβέντε και Φέγενορντ.

* Για ακόμη μία φορά ο Σίλβα ματαίωσε την απογευματινή προπόνηση και προτίμησε να κλείσει τους παίκτες στο ξενοδοχείο για θεωρία και γυμναστήριο. Δεν μπορεί πάντως κανείς να αμφισβητήσει ότι ο Πορτογάλος έχει βγάλει τους παίκτες του τις λιγότερες φορές στο γήπεδο για προπόνηση σε σχέση με τους προκατόχους του...

* Πολύ άνετος ο Καπίνο στην πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό. Σαν να βρίσκεται χρόνια στους "ερυθρόλευκους". Ο ίδιος λέει συνεχώς ότι είναι μεγάλη του τιμή που θα συνεργαστεί με τον Αλέκο Ράντο. Τον έχει σε τεράστια εκτίμηση τον γυμναστή τερματοφυλάκων των Πειραιωτών. Βέβαια και ο Ράντος θεωρεί ότι ο Καπίνο είναι ο επόμενος τερματοφύλακας της Εθνικής...
*Πηγή: sport-fm.gr*

Ανακοίνωσε Γούτα ο Ολυμπιακός!! (pics)

Παίκτης του Ολυμπιακού είναι και επίσημα ο Δημήτρης Γούτας. «Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά», το μήνυμα του νεαρού αμυντικού.

Ανακοίνωσε Γούτα ο Ολυμπιακός (pics)

«Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Δημήτρη Γούτα», αναφέρει η λιτή ανακοίνωση απόκτησής του. Ο διεθνής στόπερ δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό του για την μετακίνησή τους στους Πρωταθλητές.

«Είμαι ενθουσιασμένος που θα αγωνιστώ στη μεγαλύτερη ομάδα της χώρας. Ο Ολυμπιακός είναι μία από τις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις, για να δικαιώσω όσους με επέλεξαν, αλλά και για να κάνω χαρούμενο τον κόσμο της νέας μου ομάδας. Ανυπομονώ να βρεθώ δίπλα στους συμπαίκτες μου και να αρχίσω τη δουλειά, ώστε να είμαι έτοιμος να προσφέρω στην ομάδα ό,τι μπορώ για να πετύχει τον στόχο της, ο οποίος είναι πάντοτε η κορυφή», ήταν τα πρώτα του λόγια μετά την υπογραφή των συμβολαίων.

Ο Γούτας θα αρχίσει προπονήσεις στο Ρέντη και τις επόμενες ημέρες θα ενσωματωθεί στην αποστολή του Ολυμπιακού, που μετά το αυριανό φιλικό με την Ρίζεσπορ θα ολοκληρώσει το πρώτο στάδιο προετοιμασίας στο Ζέεφελντ και θα μεταβεί στην Τουρκία.

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Καθυστέρησε ο Γκαγκάτσης!

Με καθυστέρηση προσήλθε στην κλήρωση του Europa ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης κι ο λόγος ήταν μια βλάβη στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε στη Νιόν.

Καθυστέρησε ο Γκαγκάτσης
Ο Μάκης Γκαγκάτσης επρόκειτο να εκπροσωπήσει τον ΠΑΟΚ στην σημερινή κλήρωση για τον γ’ προκριματικό του Europa League.

Όμως ένα απρόοπτο έβγαλε εκτός προγράμματος τον εκτελεστικό διευθυντή του «Δικεφάλου», καθώς και άλλους εκπροσώπους ομάδων.

Μια βλάβη στο αεροσκάφος που θα τον μετέφερε στη Νιόν, ήταν και ο λόγος της καθυστερημένης προσέλευσής του στη διαδικασία. *Πηγή: sport-fm.gr*

Γρηγορίου: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Ατρόμητο»


Δεν θεωρεί φαβορί τον Ατρόμητο για πρόκριση στα play off του Europa League (ΑΪΚ Σόλνα ή Σιράκ), ο Μιχάλης Γρηγορίου, που προανήγγειλε μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 (τουλάχιστον) μια κίνηση στα μεταγραφικά.

Γρηγορίου: «Μοιρασμένες οι πιθανότητες για Ατρόμητο»
Ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει μια εκ των ΑΪΚ Σόλνα ή Σιράκ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League και με την πρώτη να έχει προβάδισμα μετά το πρώτο ματς ο Μιχάλης Γρηγορίου θεωρεί ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες για παρουσία στα play off, όπως ανέφερε στον ΣΠΟΡ FM 94,6. «Πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας», τόνισε και αναφέρθηκε επίσης στα μεταγραφικά.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον Γιώργο Χελάκη:

«Υπάρχουν δυσκολίες. Έχει αρχίσει αρκετό καιρό το πρωτάθλημα τους, θα έχουν ρυθμό σε πολύ καλό επίπεδο και εμείς θα πρέπει να χρησιμοποιήσουμε το μυαλό μας για να ανταπεξέλθουμε που είμαστε πιο πίσω. Θα δώσουμε τον δικό μας αγώνα και πιστεύω ότι οι πιθανότητες είναι μοιρασμένες.

Θα έχουμε μόλις 29 ημέρες από την προετοιμασία, όταν θα γίνει το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα υπάρχουν και άλλα πράγματα που πρέπει να δούμε. Καμία ομάδα δεν μπορεί σε 29 ημέρες να βρει αυτό το τέμπο που χρειάζεται για τέτοια παιχνίδια. Και για αυτό θα πρέπει να δούμε και άλλα στοιχεία, δεν μπορούμε να αλλάξουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να προσθέσουμε κάποια στοιχεία από τη δική μου φιλοσοφία, κάτι διαφορετικό
», σχολίασε ο 41χρονος προπονητής.

Ερωτηθείς για τις πιθανές προσθήκες, αλλά και για την ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών που αποκτήθηκαν στην τρέχουσα μεταγραφική περίοδο, ανέφερε: «Θα κάνουμε κίνηση για σέντερ φορ και ενδεχομένως ακόμη μια μεσοεπιθετικά, αλλά καταλαβαίνετε στο χρονικό διάστημα που είμαστε ότι είναι δύσκολο να βοηθήσουνε. Ο Μπιτόλο επίσης θέλει χρόνο και δύσκολο να είναι έτοιμος για τις 30 του μήνα. Βλέποντας και κάνοντας».