Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Το νέο «αστεράκι» του Παναθηναϊκού!!

Επένδυση στο μέλλον με «δυνατό» ταλέντο κάνει ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι αναμένεται να αποκτήσουν τον 17χρονο Στέφανο Ευαγγέλου απ' τον Πανιώνιο! Ο ρόλος του Ρισβάνη.

Το νέο «αστεράκι» του Παναθηναϊκού
Δεν κοιτάει μόνο το παρόν και το εγγύς μέλλον. Βλέπει και μακροπρόθεσμα ο Παναθηναϊκός!

Εξ' ου, λοιπόν και η διαφαινόμενη απόκτηση του Στέφανου Ευαγγέλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι πράσινοι αναμένεται να κάνουν δικό τους τον 17χρονο στόπερ του Πανιωνίου (γεννηθείς στις 12 Μαΐου 1998), ολοκληρώνοντας μέρος της επένδυσης που είχε προαναγγείλει ο Γιάννης Αλαφούζος.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ είχε αποκαλύψει στη συνέντευξη που παραχώρησε στο ραδιόφωνο της Θύρας 13, πως το τριφύλλι είναι κοντά σε έναν νεαρό αμυντικό κι έναν νεαρό επιθετικό. Η πρώτη θέση θα κλείσει με τον προαναφερθέντα.

Ο Ευαγγέλου υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο τον περασμένο Φεβρουάριο, είναι διεθνής με τις μικρές Εθνικές κι όπως είναι φυσικό έχει μπροστά του όλα τα... χρόνια να αναπτυχθεί κι άλλο (άλλωστε θεωρείται εκ των κορυφαίων αμυντικών της γενιάς του).

Σε πρώτη φάση θα ενσωματωθεί στους Νέους του Παναθηναϊκού και σταδιακά στόχος είναι -βάσει και της εξέλιξής του- να μπει στην πρώτη ομάδα.

Οι πράσινοι εδώ και καιρό είχαν συζητήσεις με τους Νεοσμυρνιώτες, προκειμένου να αποκτήσουν τον νεαρό άσο. Και τελικά πέτυχαν το deal, έχοντας στα «χέρια» τους ως «διαπραγματευτικό χαρτί» τον Ρισβάνη. Οι κυανέρυθροι ήθελαν διακαώς απ' τη μεριά τους να κρατήσουν στο ρόστερ τους τον αμυντικό του τριφυλλιού (έπαιξε δανεικός στην Πλατεία στο περσινό δεύτερο μισό) και κάπως έτσι βρέθηκε η χρυσή τομή ανάμεσα στις δύο πλευρές για την... κάποιου είδους «τράμπα». *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: