Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Ατρομήτου!!


Δείτε το προφίλ των ΑΪΚ Σόλνα και Σιράκ που θα συναντήσει ο Ατρόμητος στον γ’ προκριματικό γύρο του Europa League.

Το προφίλ των πιθανών αντιπάλων του Ατρομήτου
Εφικτή είναι για τον Ατρόμητο η πρόκριση στα play offs του Europa League, αφού ούτε η ΑΪΚ Σόλνα, ούτε η Σιράκ φοβίζουν. Η σουηδική ομάδα έχει τον πρώτο λόγο για να βρεθεί στο δρόμο των Περιστεριωτών μετά το 2-0 του πρώτου αγώνα κι εν όψει της ρεβάνς της Αρμενίας.

Η ΑΪΚ, που ήταν τρίτη στο σουηδικό πρωτάθλημα την περασμένη περίοδο, έχει κατακτήσει 11 πρωταθλήματα και 8 Κύπελλα, ενώ το 1999 έπαιξε στο Champions League αποκλείοντας την ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο (0-0 στην Αθήνα, 1-0 στη Σουηδία). Ιδρύθηκε το 1891, χρώματά της είναι το κίτρινο, μαύρο και άσπρο, ενώ έδρα της είναι η «Φρεντς Αρένα», χωρητικότητας 50.000 θεατών. Προπονητής της είναι ο 42χρονος Σουηδός Αντρέας Αλμ. Στο ρόστερ της υπάρχουν κυρίως Σκανδιναβοί παίκτες, αλλά και ένας ομογενής από τον Καναδά, ο γκολκίπερ Κένι Σταματόπουλος. Το μεγάλο της ατού είναι πως το σουηδικό πρωτάθλημα βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη, είναι στη 15η αγωνιστική, και η ΑΪΚ είναι πέμπτη με 7 νίκες, 6 ισοπαλίες και 2 ήττες.

Η Σιράκ ήταν τρίτη πέρσι στο πρωτάθλημα Αρμενίας, το οποίο έχει κατακτήσει τέσσερις φορές, ενώ έχει πάρει κι ένα Κύπελλο. Ιδρύθηκε το 1958, χρώματά της είναι το πορτοκαλί και το άσπρο, ενώ έδρα της είναι το «Γκιούμρι Σίτι Στάντιουμ», που δεν ξεπερνά τους 3.000 θεατές σε χωρητικότητα. Προπονητής της είναι ο Βαρντάν Μπιχατσιάν και στο ρόστερ της έχει μόνο Αρμένιους, με εξαίρεση δύο Ιβοριανούς κι έναν Σέρβο. Στον πρώτο προκριματικό γύρο είχε αποκλείσει τη Ζρίνσκι από τη Βοσνία (2-0, 1-2), ενώ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ στο παρελθόν ελληνική ομάδα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: