Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Αναμένει Μπαρόχα, περιμένει (για λίγο) τον Τζιοβάνι!!

Ημέρα Μπαρόχα στην ΑΕΚ. Ο 26χρονος τερματοφύλακας έρχεται στην Αθήνα για να σφραγίσει τη συμφωνία του με την Ένωση. Λίγες ημέρες υπομονή για Τζιοβάνι, τσεκάρουν και εναλλακτικές.

Αναμένει Μπαρόχα, περιμένει (για λίγο) τον Τζιοβάνι

Μόνο αν γίνει δηλαδή κάτι εντελώς απίθανο θα χαλάσει η μεταγραφή. Θα αποκτηθεί ως δανεικός από την ελληνική ομάδα, ενώ στο συμβόλαιο του θα μπει και οψιόν αγοράς. Την Κυριακή λογικά θα ανακοινωθεί και την Δευτέρα θα ενσωματωθεί στην υπόλοιπη ομάδα, που θα είναι στην Πολωνία.

Περιμένουν, όχι για πολύ όμως

inner

Η ΑΕΚ βρήκε γκολκίπερ, θέλει και αριστερό μπακ και παραμένει σε ανοιχτή γραμμή με την πλευρά του παίκτη. Σαφώς και έχει… μπλέξει η υπόθεση, λόγω της προσπάθειας που κάνει η Φλουμινένσε να ανανεώσει μαζί του. Παραμένουν αισιόδοξοι και από την «Elenko Sports» του τόνισαν ότι πρέπει να τηρήσει τη συμφωνία του, όπως αναφέρεται στην «Ώρα των Σπορ».

Μάλιστα, του ανέφεραν πως αν δεν το πράξει, δεν θα συνεχίσει στην Φλουμινένσε, αλλά ότι θα επιστρέψει στην Πεναπολένσε με την οποία έχει συμβόλαιο. Μπορεί να θεωρούν στην ΑΕΚ ότι είναι περισσότερες οι πιθανότητες να γίνει η μεταγραφή από το να στραβώσει, αλλά κοιτάζουν και άλλες περιπτώσεις για παν ενδεχόμενο. Πάντως, δεν πρόκειται να κάνουν υπομονή για πολύ ακόμη. *Πηγή: sport-fm.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: