Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Βάις: «Δεν ήμουν έτοιμος για σήμερα»

Τις όποιες… υποψίες σχετικά με τον αποκλεισμό του από την αποστολή του ματς Ολυμπιακός-Μπενφίκα ήρθε να διαλύσει ο Βλάντιμιρ Βάις.

Βάις: «Δεν ήμουν έτοιμος για σήμερα»
Στο άκουσμα της είδησης πως ο Βάις θα δει το παιχνίδι με την Μπενφίκα από την εξέδρα, πολλοί έφτιαξαν θεωρίες συνομωσίας, τις οποίες διέψευσε μιλώντας στην κάμερα της Nova ο ίδιος ο Σλοβάκος.

«Ένιωσα λίγο άσχημα χθες στην προπόνηση και δεν ήμουν έτοιμος για σήμερα. Είναι το παιχνίδι της χρονιάς, ελπίζουμε να περάσουμε στην επόμενη φάση και να έχουμε εξίσου σημαντικά παιχνίδια στη συνέχεια», δήλωσε ο Βάις.

«Προσεκτικά για τη νίκη»

stevens
Η επιδίωξη του στόχου της νίκης στο Ισραήλ με συγκρατημένη και όχι με αλόγιστη επιθετικότητα, ήταν το κύριο θέμα της ομιλίας του Χουμπ Στέφενς προς τους παίκτες του ΠΑΟΚ. 
«Πάμε στο Ισραήλ για να κερδίσουμε, αλλά πρέπει να παίξουμε προσεκτικά. Να είμαστε συμπαγής ομάδα και να έχουμε την κατοχή της μπάλας για να δημιουργήσουμε τις ευκαιρίες για γκολ. Δεν χρειάζεται βιασύνη. Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα, όπου και εάν παίζουμε, εντός ή εκτός έδρας» τόνισε ο Ολλανδός τεχνικός στην ομιλία του, πριν από την σημερινή απογευματινή προπόνηση.
Πρόσθεσε, δε, ότι το άγχος το έχουν οι αντίπαλοι που θα παίξουν με την πλάτη στον τοίχο. Για τον ΠΑΟΚ και η ισοπαλία ακόμα, δεν θα είναι ένα καθόλου κακό αποτέλεσμα στο κυνήγι της πρωτιάς του ομίλου.
Πέραν μιας γενικόλογης παρότρυνσης προς τους παίκτες του στυλ… «μας περιμένει μια δύσκολη σειρά αγώνων και φυσικά οφείλουμε να έχουμε ως στόχο σε όλα τα ματς τη νίκη» δεν ειπώθηκε λέξη, όπως είναι λογικό από τον Στέφενς, για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.
Τεστ 11άδας
Ο αγώνας στη Χάιφα με αντίπαλο τη Μακάμπι, δεν αφήνει περιθώρια για άλλες σκέψεις. Στο τεστ 11άδας κατά την διάρκεια της προπόνησης ο Ολλανδός δοκίμασε ένα σχήμα με τους Σκόνδρα, Τζαβέλα και Αθανασιάδη στις θέσεις των Κίτσιου, Λίνο και Σαλπιγγίδη, οι οποίοι ίσως ξεκουραστούν για να είναι «φρέσκοι» στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη.
Τίποτα, όμως, δεν είναι δεδομένο για την βασική 11άδα στην Χάιφα. Οι μόνοι σίγουροι είναι ο Χακόμπο, ο Κατσουράνης και ο Κατσικάς στην άμυνα (απόντος του τραυματία Βίτορ), οι Λαζάρ και Τζιόλης στα αμυντικά χαφ, οι Στοχ και Λούκας στα άκρα και ο Νίνης σε ρόλο οργανωτή.
Πηγή: arenafm.gr

«Ανακόλουθος ο Ηλιάδης»

mathaiou
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου, μίλησε στον Arena FM 89,4 και σχολίασε μεταξύ άλλων την αδυναμία της διοίκησης των ‘κιτρίνων” να υψώσει την φωνή της και να διεκδικήσει καλύτερη αντιμετώπιση από την διαιτησία.
Αναλυτικά είπε:
Για το κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο του Άρη ως μέσο προσέγγισης επενδυτή:
“Το γήπεδο είναι περιουσία του ερασιτέχνη Άρη. Άμα βρεθεί επενδυτής και μέσα σε αυτή τη συμφωνία είναι μέσα και το γήπεδο και συμφωνεί ο ερασιτέχνης θα γίνει μια συμφωνία. Είναι ένα καθαρό και πολύ καλό οικόπεδο. Μπορεί να αποτελέσει  μεγάλο κίνητρο για έναν υποψήφιο επενδυτή”.
Για την αντιμετώπιση του Άρη από την διαιτησία:
“Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο Άρης είναι φοβερά απαξιωμένος. Η ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα είναι αυτή που δεν έχει δύναμη στα κέντρα αποφάσεων και στις δημόσιες σχέσεις. Η φωνή του Άρη δεν είναι ηχηρή για να αλλάξει την εικόνα αυτή. Το πως διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος του Άρη κανείς δε το ξέρει. Η συγκεκριμένη διοίκηση δεν εισακούεται από τα κέντρα αποφάσεων”.
Για το θέμα επενδυτή στον Άρη:
“Δεν πιστεύω πως φέτος θα βρεθεί επενδυτής. Τουλάχιστον μέχρι να λήξει το θέμα με το άρθρο 99. Δύσκολα θα έρθει ένας άνθρωπος άμα δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο τοπίο”.
Για την αδυναμία της διοίκησης να βελτιώσει την κατάσταση:
“Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Κάθε βδομάδα ο Άρης είναι το πρόβατο που σφάζεται. Προτείνω να γίνει γενική συνέλευση. Ο κύριος Ηλιάδης δεν έχει φέρει ακόμα 1.400.000 από τις χορηγίες. Βλέπω πως δε υλοποιεί τις υποσχέσεις του.  Η κοινωνία των μελών δεν υπάρχει. Το ρόστερ είναι χειρότερο από πέρσι και οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι αποτυχημένες. Είναι απαράδεκτο από τον Νοέμβριο να βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού ο Άρης όταν γιορτάζει τα 100 χρόνια. Μας συμπεριφέρονται σαν ομάδα γ εθνικής που δεν υπολογίζεται από κανέναν. Ο κύριος Ηλιάδης είχε πει πως θα μπουν τα λεφτά από τις χορηγίες πριν το άρθρο 99. Είχε υποσχεθεί πως την ομάδα θα τη σέβονται κάτι που δε συνέβη. Ο Άρης μοιάζεις σαν ακυβέρνητο καράβι που πάει να διαλυθεί στα βράχια”.
Για την αναγκαιότητα γενικής συνέλευσης:
“Πρέπει να γίνει άμεσα γενική συνέλευση και να πάρει αποφάσεις η οικογένεια του Άρη. Η ομάδα δέχεται χαστούκια από παντού και όλοι κοιμούνται.  Μπορούν να βρεθούν άτομα από την οικογένεια του Άρη για να αλλάξουν τη κατάσταση. Αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει. Ό σύλλογος πλέον σφάζεται ακόμα και στην έδρα του. Δε σηκώνει άλλο πειραματισμό και έγκλημα εις βάρος της ομάδας. Ο Άρης καταστρέφεται και αφανίζεται. Είναι αμαρτία να γίνεται κάτι τέτοιο. Οι θεσμικοί παράγοντες του Άρη πρέπει να προσέξουν γιατί ο κόσμος θα τους δικάσει”.
Πηγή: arenafm.gr

«Εκτέλεση από Σπάθα»!

papadopoylos1
Το πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη, Λάζαρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς τους “κίτρινους”, για το πάθος που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες από εδώ και πέρα αλλά και για τη στήριξη που πρέπει να δώσει ο κόσμος.
Μάλιστα, δήλωσε πως «με το να αποβάλει τον παίκτη μόλις στο 2’ είναι σαν να αποβάλει τον Άρη..»
Αναλυτικά είπε:
Για τις διαιτησίες εις βάρος του Άρη:
“Το σίγουρο είναι ότι γίνεται κάτι περίεργο. Το θέμα είναι πως μιλάμε για καλούς διαιτητές πράγμα που μου φαίνεται ύποπτο. Για μένα ο Σπάθας είναι ο δεύτερος καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα μετά τον Κάκο και δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει τέτοια λάθη. Ο Μαντάκης είναι πιο άπειρος και  μπορεί κάπως να δικαιολογηθεί για το πέναλτι που δεν είχε δώσει. Όταν όμως μιλάμε για έναν πάρα πολύ έμπειρο και ικανό διαιτητή όπως ο Σπάθας δεν υπάρχει δικαιολογία. Δε θέλω να πιστεύω πως ο Άρης είναι στοχοποιημένος. Άμα όμως συμβαίνει αυτό δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Τα χέρια της διοίκησης είναι δεμένα. Δε μπορεί ούτε να βγάλει ανακοίνωση”.
Για την αποβολή του Έλσνερ:
“Όταν ψάχνεις τόσο πολύ μια φάση για να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε, καταλαβαίνεις πως δεν είναι αποβολή. Ήταν κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη καθώς το πόδι του Έλσνερ πήγαινε χαμηλά και για τη μπάλα. Με το να αποβάλει τον παίκτη μόλις στο 2’ είναι σαν να αποβάλει τον Άρη. Αντίθετα του Κάλαζιτς ήταν κόκκινη χωρίς αμφιβολία καθώς το πόδι πήγαινε ψηλά και επικίνδυνα. Άμα ήμουν  παρατηρητής εννοείται πως θα έλεγα στον Σπάθα πως έκανε λάθη”.
Για το πως πρέπει να λειτουργεί ένας διαιτητής:
“Ο διαιτητής προετοιμάζεται όλη την βδομάδα για το παιχνίδι. Πρέπει να εφαρμόσει την ενιαία εφαρμογή του κανονισμού. Άμα σφυρίζει αρχικά αυστηρά, αυτό θα κάνει και στη συνέχεια. Δε μπορεί να σφυρίζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά”.
Για το πως πρέπει να αντιδράσει ο Άρης:
“Πρέπει όλοι να είναι με ανοιχτά τα μάτια. Το Σάββατο θέλει πάρα πολύ προσοχή. Πρέπει να βγάλουμε τα λαρύγγια μας και να αφήσουμε τα κορμιά χωρίς όμως να ξεφύγουμε. Δε πρέπει να καταδικάσουμε την ομάδα χωρίς να το θέλουμε”.
Για τον Άρη αγωνιστικά:
“Πιστεύω πως ο Άρης έχει καλή ομάδα και ικανούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο πάθος όπως στον αγώνα με τη Βέροια. Πρέπει να καταθέσουν τη ψυχή τους οι νεαροί παίκτες. Μπορεί ο Άρης να μη τους δίνει εκατομμύρια αλλά τους δίνει την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τις ζωές τους. Άμα δεν αγαπάνε τον Θεό στο στήθος του, να παίξουν για την καριέρα τους. Έχουμε δει έλλειψη πάθους σε ορισμένα παιχνίδια”.
Για το ρόστερ του Άρη:
“Δε θέλω να κρίνω τις αποφάσεις για τους παίκτες που έφυγαν και για τους παίκτες που ήρθαν. Ξέρω πως έγιναν κάποιες προσπάθειες και συζητήσεις με τον Κασναφέρη αλλά δεν οδηγήθηκαν κάπου καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε. Το θέμα είναι πως αυτοί είναι οι παίκτες και δε χρειάζεται να τους μειώνουμε. Έχω δει τους Σουνά και Οικονομόπουλο να παίζουν τρομερά και να κάνουν “παππάδες”. Έχουν την ποιότητα για να μη βρίσκεται ο Άρης σε αυτή τη θέση. Από εκεί και πέρα οποιοδήποτε έλλειμμα υπάρχει πρέπει να καλυφθεί με πάθος. Οι παίκτες πρέπει να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και εμείς από τις εξέδρες να βγάζουμε τα λαρύγγια μας. Πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο κάθε αγώνα καθώς ο κόσμος είναι ο επενδυτής της ομάδας”.
Πηγή: arenafm.gr

«Μπορεί στο Καραϊσκάκη»

23321_front
Στον Arena FM 89,4 μίλησε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Νίκος Αλαβάντας και σχολίασε το ντέρμπι του “δικεφάλου” με τον Ολυμπιακό αλλά και γενικά την αγωνιστική εικόνα της ομάδας.
Αναλυτικά είπε:
Για το ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ:“Είναι ένα κρίσιμο και  δύσκολο παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Ο Ολυμπιακός δε θέλει να χάσει καθώς θα συγκατοικήσει με τον ΠΑΟΚ ενώ ο ΠΑΟΚ δε θέλει να χάσει γιατί θα ξεφύγει ο Ολυμπιακός. Οι δύο ομάδες θα προέρχονται από δύο Ευρωπαϊκά παιχνίδια. Το παιχνίδι του Ολυμπιακού είναι πιο δύσκολο και κρίσιμο αλλά έχει και δύο μέρες παραπάνω ξεκούρασης. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να πάρει αποτέλεσμα μέσα στο Καραϊσκάκη άμα παίξει σωστά”.
Για αν  πρέπει να δώσει ο ΠΑΟΚ βαρύτητα σε κάποιο παιχνίδι:“Ο ΠΑΟΚ δε πρέπει να δώσει βαρύτητα κάπου. Η κούραση δεν είναι δικαιολογία. Θεωρώ πως μπορεί να πάρει εύκολα ένα αποτέλεσμα με τη Μακάμπι. Ακόμα όμως και να χάσει από τη Μακάμπι Χάιφα δε καταδικάζεται. Πρέπει να πάει στο Ισραήλ να παίξει ανοιχτά και αν πάρει αποτέλεσμα καλώς, από εκεί και πέρα δε χάθηκε τίποτα. Στη συνέχεια ακολουθεί το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό όπου φυσικά καλό αποτέλεσμα δεν είναι μόνο η νίκη αλλά υπάρχει και η ισοπαλία”.
Για τις αδυναμίες του Ολυμπιακού:“Ο Ολυμπιακός έχει κάποια τρωτά σημεία ιδιαίτερα στο κέντρο της άμυνα. . Υπάρχουν βαριά κορμιά που έχουν πρόβλημα στο “στρίψιμο”. Ο ΠΑΟΚ μπορεί να χτυπήσει εκεί. Άμα η ομάδα του ΠΑΟΚ παίξει σωστά με τους γρήγορους παίκτες της θα δημιουργήσει προβλήματα. Βέβαια ο Ολυμπιακός έχει και κάποιους παίκτες που έχουν την ικανότητα να πάρουν παιχνίδια μόνοι τους”.
Για την εξέλιξη του Κίτσιου:“Ο Κίτσιου πάει πάρα πολύ καλά κάτι που δε το περίμενα. Πέρσι δεν έπαιζε καθόλου και φέτος είναι βασικός και από τους διακριθέντες παίκτες του ΠΑΟΚ. Από τον ράφι τον πήρε ο προπονητής και το έχει κάνει έναν ποδοσφαιριστή που μελλοντικά μπορεί να πετύχει πολλά. Τόσο αμυντικά όσο και επιθετικά είναι πολύ ικανός. Σίγουρα έχει πράγματα που μπορεί να βελτιώσει όμως είναι λογικό για την ηλικία του”.
Για την απόδοση του Λίνο:“Ο Λίνο έχει πάρα πολύ μεγάλη εμπειρία και ένα πολύ “γλυκό” πόδι. Βέβαια  η ηλικία του, του αποτρέπει να παίξει πολλά παιχνίδια στη σειρά. Υπάρχουν από πίσω οι Τζαβέλα και Σπυρόπουλος οι οποίοι έχουν παίξει στην Εθνική ομάδα αλλά ο Λίνο φαίνεται πιο χρήσιμος αυτή τη στιγμή. Είναι στο χέρι του προπονητή να χρησιμοποιήσει σωστά αυτούς τους παίκτες”.
Για τις αυξομειώσεις στην απόδοση του Στοχ:“Ο Στοχ ξεχωρίζει στον ΠΑΟΚ. Έχει ικανότητα, ταχύτητα και πολύ καλές διεισδύσεις. Θεωρώ πάντως πως δε τον “θέλει” η μπάλα. Τα χαμένα πέναλτι και κάποιες ατυχίες έχουν ρίξει την ψυχολογία του. Άμα του έρθει ένα γκολ και ανέβει η ψυχολογία θα αποδώσει τα αναμενόμενα. Στην ίδια θέση ήταν και ο Λούκας ο οποίος δεν άρχισε καλά, όταν όμως του βγήκαν οι φάσεις άρχισε να κάνει αυτά που θέλαμε. Παρόμοια εξέλιξη περιμένω και από το Στοχ. Όταν του ανέβει η ψυχολογία του ο ΠΑΟΚ θα γίνει πολύ πιο δυνατός επιθετικά”.
Πηγή: arenafm.gr

Λάζαρος Πολατιάν στο Metropolis: «Να πάψουν να ασχολούνται συνέχεια με τη διαιτησία στον Άρη»

Στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή «Στη Σέντρα» μίλησε ο πρώην διαιτητής Λάζαρος Πολατιάν για την αντιμετώπιση που τυγχάνει ο Άρης από την διαιτησία.
Αναλυτικά τα όσα ανέφερε:

«Τις έχουμε δει όλοι τις διαιτητικές αδικίες και δεν μπορεί να κρυφτεί κανένας, όμως δεν μπορώ να μιλήσω για γενικευμένο και οργανωμένο κυνήγι του Άρη από τη διαιτησία, αλλά απλά για αδικίες».

Για το αν η παρουσία ενός πρώην διαιτητή θα μπορούσε να βοηθήσει: «Από ένα διαιτητικό λάθος δεν μπορεί να προστατευθεί κανένας, όχι μόνο ο Άρης. Η παρουσία ενός διαιτητή σε μια ομάδα μπορεί να βοηθήσει μόνο δίνοντας οδηγίες σε συνεργασία με το προπονητικό τιμ στους ποδοσφαιριστές για τους τρόπους συμπεριφοράς προς τον διαιτητή. Θεωρώ πως όπως χρειάζεται μια ομάδα ψυχολόγους , φυσικοθεραπευτές πλέον έχει ανάγκη και από τέτοια στελέχη. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο. Το ότι ήμασταν μαζί με κάποιους διαιτητές δεν σημαίνει ότι θα μπορεί η ομάδα να παίρνει βοήθεια από τους διαιτητές. Υπάρχει σίγουρα καλύτερη επικοινωνία αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί ένας μη εν ενεργεία διαιτητής να επηρεάσει έναν διαιτητή».

Για την αγωνιστική εικόνα του Άρη: «Δείχνει ότι περνάει μια κρίση και αν ηρεμήσει και πάψει να ασχολείται συνέχεια με την διαιτησία, ιδίως οι ποδοσφαιριστές, θα αποδώσει σύμφωνα με τις δυνατότητές του και θα ανακάμψει».

Για την αποβολή του Έλσνερ: «Βάσει κανονισμών είναι κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια, όμως, πράγματι αδικήθηκε κάτι που συνέβη και σε άλλα παιχνίδια, όπως π.χ. στην Ξάνθη». Πηγή: metrosport.gr

''Οι καταγγελίες είναι ψευδείς''

Η ΠΑΕ Ηρακλής δημοσιοποιεί τις απολογίες των παικτών Τάσου Κυριάκου, Δημήτρη Κοντοδήμου και Νίκου Πορτουλίδη, με τους τρεις παίκτες να δηλώνουν κατηγορηματικά πως οι δηλώσεις είναι ψευδείς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ με την απολογία των παικτών:


''Με πολύ μεγάλη έκπληξη και ταυτόχρονα με πάρα πολύ μεγάλη αγανάκτηση πληροφορηθήκαμε τις καταγγελίες που έλαβαν χώρα χθες το βράδυ σε γνωστή τηλεοπτική εκπομπή αθλητικού περιεχομένου, από πρώην διοικητικό στέλεχος της ΠΑΕ Νίκη Βόλου σχετικά με τον περσινό αγώνα Ηρακλής – Νίκη Βόλου. Με την παρούσα δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι οι καταγγελίες είναι ψευδείς και συκοφαντικές και προκαλούμε τον καταγγέλλοντα, τον υπεύθυνο της τηλεοπτικής εκπομπής και κάθε άλλο εμπλεκόμενο αφενός να δημοσιοποιήσουν όλα τα στοιχεία που αποδεικνύουν την καταγγελία και αφετέρου να καταθέσουν τον σχετικό φάκελο στον αρμόδιο Εισαγγελέα προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση.

Επίσης δηλώνουμε ότι για την αλήθεια των πραγμάτων, το καλό της ομάδας μας και την προάσπιση της προσωπικότητας μας θα στραφούμε αμέσως δικαστικά κατά των υπαιτίων, ζητώντας από τον αρμόδιο Εισαγγελέα να κινήσει ταχύτατα την σχετική διαδικασία.

Τέλος δηλώνουμε ότι όλα αυτά λαμβάνουν χώρα την συγκεκριμένη στιγμή για τον λόγο ότι η ΠΑΕ Νίκη Βόλου οφείλει στον δεύτερο και τρίτο από εμάς συγκεκριμένα χρηματικά ποσά, τα οποία αρνείται να μας καταβάλλει.

Οι δηλούντες

1. Κυριάκος Αναστάσιος

2. Κοντοδήμος Δημήτριος

3. Πουρτουλίδης Νικόλαος''

Ελευθεριάδης στο Metropolis: ''Οι παίκτες δήλωσαν πως δεν έχουν καμία συμμετοχή''

Ο νομικός του Ηρακλή Σάκης Ελεθυεριάδης μίλησε στο Αθλητικο Metropolis και την εκπομπή ''Στην Σέντρα'' για την απολογία των Κοντοδήμου, Πορτουλίδη, Κυριάκου, τονίζοντας πως οι παίκτες δήλωσαν πως δεν έχουν καμία συμμετοχή. Σε λίγο οι ανακοινώσεις.

Αναλυτικά:


«Η θέση του Ηρακλή είναι ξεκάθαρη. Θα εκδοθεί ανακοίνωση σε 10' περίπου. Ζητάμε από τον Θωμαϊδη να δώσει όλα τα στοιχεία. Είμαστε εξοργισμένοι. Αναμένουμε την καταγγελία, όπως με μεγάλη χαρά περιμένουμε κλήση από τον αθλητικό εισαγγελέα. Είμαστε εξοργισμένοι γιατι την δεδομένη χρονική στιγμή, προσπαθούν κάποιοι να βγάλουν την ομάδα εκτός πορείας. Είναι δυνατόν ποδοσφαιριστές μας να κάνουν τέτοια πράματα και να μην έχουμε ενημερωθεί; Όλα στην διαφάνεια, σήμερα όμως, όχι την άλλη Δευτέρα σε μια άλλη εκπομπή. Ο κ. Πάτσης γιατί δεν λέει όνομα. Γιατί φοβούνται; Γιατί φωτογραφίζουν; Ας πουν ποιοι είναι. Οι παίκτες αρνούνται τα πάντα. Είναι δεδομένο μας δήλωσαν πως δεν έχουν καμία συμμετοχή. Σε λίγο θα έχουμε και τις ανακοινώσεις» Πηγή: metrosport.gr

Πάτσης στο Metropolis: «Πρώην παίκτης της Νίκης ήταν αυτός που έκανε την καταγγελία και άνοιξε τον χορό»

Ο ιδιοκτήτης της Νίκης Βόλου Ανδρέας Πάτσης φιλοξενήθηκε στο Αθλητικό Metropolis και την εκπομπή ''Στην Σέντρα'', μιλώντας για την καταγγελία του γενικού αρχηγού της ομάδας, σχολιάζοντας παράλληλα και το χθεσινό παιχνίδι


Αναλυτικά


Αρχικά είπε: «Ο φίλος μου ο Θόδωρος Παπαδόπουλος δεν είναι σε καλή ψυχολογία. Εγώ όμως είμαι μετά την νίκη. Είναι κρίμα καθώς ο Παπαδόπουλος κάνει μια σημαντική προσπάθεια και πιστεύω πως θα ανεβάσει την ομάδα. Τέτοιες πράξεις δια κηδεύουν τις επενδύσεις μας και είναι άσχημο να συμβαίνουν. Γνωρίζω για το παιχνίδι. Δεν μπορώ να γνωρίζω αν ήταν στημένο. Δεν μπορώ να δικάσω και να καταδικάσω αν δεν ξέρω. Πρώην παίκτης ήταν αυτός που καταδίκασε και άνοιξε τον χορό. Εμείς οι παράγοντες δεχόμαστε τα πυρά! Εάν συμβαίνουν τέτοια γεγονότα είναι κατακριτέα. Εάν συνέβη είναι για την κρεμάλα. Χωρίς να θέλω να προδικάσω είναι καθ' έξιν και κατ' επάγγελμα. Επειδή όλα έγιναν στην δικιά μου καμπούρα θα είμαι ευτυχής αν θα μπορέσω να δώσω φως στην υπόθεση. Εγώ το έμαθα από την εκπομπή του Θωμαϊδη. Αμέσως μετά πήρα τηλέφωνο στον αθλητικό εισαγγελέα και παρακάλεσα να διαλευκανθεί η υπόθεση. Ο συγκεκριμένος πρώην παίκτης μου έκανε την καταγγελία στον συνεργάτη του εδώ στην Νίκη Βόλου. Υπάρχει ηχογραφημένη συνομιλία με την καταγγελία. Εγώ θα παρακολουθώ την εξέλιξη της υπόθεσης και αναλόγως θα κινηθώ».


Για τους λόγους που έγινε η καταγγελία: «Δεν μπορώ να γνωρίζω για ποιον λόγο έκανε την καταγγελία. Μπορεί να ήθελε να το βγάλει από μέσα του. Είναι δεδομένο πως θα κληθεί από τον αθλητικό εισαγγελέα. Υπάρχει και άλλο παιχνίδι όπου παίκτες της Νίκη Βόλου έκαναν μια ''διαβολιά''. Έχασε η ομάδα, όχι με μεγάλο σκορ. Ο μάρτυρας είναι αξιόπιστος, έχουν ειδοποιηθεί οι αρμόδιες αρχές».


Τέλος αναφέρθηκε για το παιχνίδι:«Δεν ήταν εύκολη νίκη, ο Ηρακλής έχει μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει δυνατό ποδόσφαιρο. Ήταν ένα πραγματικό ντέρμπι, σε κάποιες φάσεις η Νίκη Βόλου στάθηκε πιο τυχερή και κατάφερε να πάρει την Νίκη. Ο Ηρακλής μπορεί να ανέβει κατηγορία, έχει καλή ομάδα».Πηγή: metrosport.gr

Αποφασίζει για άνοδο και υποβιβασμό τριών η ΕΠΟ!!

Παρά την επιμονή της Σούπερ Λίγκας για υποβιβασμό δύο αντί για τρεις ομάδες στη Football League, και ταυτόχρονα άνοδο ισάριθμων ομάδων από την δεύτερη κατηγορία, η ΕΠΟ δεν φαίνεται να συμμερίζεται την άποψη της διοργανώτριας αρχής του... μεγάλου πρωταθλήματος της χώρας μας.

Έπειτα από διαβουλεύσεις και διαπραγματεύσεις πολλών μηνών, η ποδοσφαιρική ομοσπονδία φέρεται αποφασισμένη, επιτέλους, να προχωρήσει στην λύση του «γόρδιου δεσμού» και οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει κατασταλάξει στην άνοδο και τον υποβιβασμό τριών ομάδων.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα της ιστοσελίδας «soccerplus.gr», η απόφαση της ΕΠΟ είναι ειλημμένη και αναμένεται να επισημοποιηθεί στο προσεχές Δ.Σ. της Ομοσπονδίας στα μέσα του Νοεμβρίου. Πηγή: metrosport.gr

Μέσα Σαβιόλα, Γιαταμπαρέ, έξω ο Τσόρι!!

Εκπλήξεις από τον Μίτσελ, ο οποίος αφήνει εκτός του Ντομίνγκες, και ξεκινάει βασικούς τους Σαβιόλα και Γιαταμπαρέ.

Μέσα Σαβιόλα, Γιαταμπαρέ, έξω ο Τσόρι
Χωρίς τον Τσόρι Ντομίνγκεζ παρατάσσει τον Ολυμπιακό ο Μίτσελ. Ο Ισπανός τεχνικός κρατάει τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό στον πάγκο και ξεκινάει βασικούς τους Σαβιόλα και Γιαταμπαρέ. Στον πάγκο μένει και ο Βάις.

Πιο συγκεκριμένα η ενδεκάδα του Ολυμπιακού είναι: Ρομπέρτο, Σαλίνο, Μανωλάς, Σιόβας, Χολέμπας, Σάμαρης, Μανιάτης, Γιαταμπαρέ, Φουστέρ, Σαβιόλα, Μήτρογλου

Αυτό σημαίνει πως ο Ρομπέρτο θα είναι στο τέρμα, ο Σαλίνο δεξιά, ο Χολέμπας αριστερά και οι Μανωλάς και Σιόβας στο κέντρο της άμυνας.

Οι Μανιάτης και Σάμαρης είναι τα δύο κεντρικά χαφ, με τους Φουστέρ και Γιαταμπαρέ να είναι στα δύο άκρα. Ο Σαβιόλα θα κινείται πίσω από τον Μήτρογλου. Πηγή: sport-fm.gr

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια με Πανιώνιο!

Στην διάθεση των φιλάθλων βρίσκονται από σήμερα τα εισιτήρια για τον αγώνα με τον Πανιώνιο την προσεχή Κυριακή και τιμώνται 10 ευρώ σε όλο το γήπεδο, εκτός από τις θύρες 2-3 που κοστίζουν 15 ευρώ.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: “Η ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει από την Τρίτη (05/11) ξεκινά η διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με τον Πανιώνιο (Κυριακή 10/11, 19:30), στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της BASKET LEAGUE ΟΠΑΠ στο “Nick Galis Hall”.

Οι τιμές των εισιτηρίων:

10? στις θύρες: 1, 4, 5-6, 7, 8-9, 10

15? στις θύρες 2-3

Δύο εισιτήρια στην τιμή των 15 ?

Επιπλέον, όπως και στο παιχνίδι με την Κηφισιά, η Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ διατηρεί το προνόμιο για τους φιλάθλους της ομάδας μας, να παρακολουθήσουν το παιχνίδι με τον Πανιώνιο, από τις θύρες 5-6 του “Nick Galis Hall” αγοράζοντας δύο εισιτήρια στην τιμή των 15 ?.

Τα εισιτήρια διατίθενται από τα γραφεία της Κ.Α.Ε. ΑΡΗΣ (Γρ. Λαμπράκη 2, Παλαί ντε Σπορ, τηλ. 2310 265 600) καθημερινά, Δευτέρα έως Παρασκευή τις ώρες 09:00-17:00.

Την Κυριακή, τα εκδοτήρια του Αλεξανδρείου Μελάθρου θα λειτουργήσουν από τις 17:00 έως και την έναρξη του αγώνα”.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη Χάιφα!!

Για το Ισραήλ θα αναχωρήσει στις 09:00 της Τετάρτης ο ΠΑΟΚ, ενόψει της αναμέτρησης της ερχόμενης Πέμπτης κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League.

Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ στη Χάιφα
Η αποστολή του «Δικεφάλου» θα μεταβεί με πτήση τσάρτερ στο Τελ Αβίβ κι θα συνεχίσει οδικώς για τη Χάιφα.

Στις 17.00 έχει προγραμματιστεί η συνέντευξη Τύπου του Χουμπ Στέφενς και στις 18.00 η προπόνηση της ομάδας στο «Κιριάτ Ελιέζερ», όπου και θα είναι ανοιχτή για τα πρώτα 15’ για τους δημοσιογράφους.

Στις 11:00, θα προπονηθούν οι εκτός αποστολής που θα βρίσκονται στο Ισραήλ.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο ΠΑΟΚ θα διανυκτερεύσει στη Χάιφα και στις 12.00 της Παρασκευής, οι «ασπρόμαυροι» θα προπονηθούν και θα αναχωρήσουν οδικώς για το αεροδρόμιο του Τελ Αβίβ. Η πτήση θα αναχωρήσει στις 18:00 με προορισμό την Αθήνα. Πηγή: sport-fm.gr

«Πρέπει να παίξουμε με πολύ μυαλό»!

Με πολύ… μυαλό θα πρέπει να παίξουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ κόντρα στη Χιμίκ για να διεκδικήσουν τη νίκη, στο μεταξύ τους ματς για την 4η αγωνιστική του 6ου ομίλου του Eurocup.

«Πρέπει να παίξουμε με πολύ μυαλό»
Ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί την Τετάρτη την Χιμίκ, για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Όπως τόνισε ο προπονητής του συλλόγου της Θεσσαλονίκης, Σούλης Μαρκόπουλος, η αντίπαλος είναι μια πολύ καλή ομάδα και για να έχουν οι παίκτες του πιθανότητες για τη νίκη θα πρέπει να παίξουν με μυαλό.

«Η Χιμίκ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Το ότι έχει τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια δείχνει την ποιότητά της. Είναι πολύ δυνατή ομάδα στην περιφέρεια, με πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας, αλλά και ιδιαίτερη δύναμη στην φροντ λάιν, με δύο παίκτες πάνω από τα 2,13μ. Έχει τέσσερις Αμερικανούς παίκτες επίσης στο ρόστερ της και αναμφίβολα θα πρέπει να περιμένουμε ένα πολύ δύσκολο και πολύ δυνατό παιχνίδι. Τους αρέσει να πιέζουν και να προσπαθούν να τρέξουν στον αιφνιδιασμό, για να πετύχουνε εύκολα καλάθια. Εμείς πρέπει να παίξουμε με πολύ μυαλό για να μπορέσουμε να αντεπεξέλθουμε στις δυσκολίες του αγώνα, αλλά και να αντισταθμίσουμε τα miss match που μπορεί να υπάρξουν στο παιχνίδι», ανέφερε έμπειρος κόουτς και συνέχισε:

«Νομίζω ότι μέχρι τώρα απολαμβάνουμε την συμμετοχή μας στο Eurocup. Πάντα το να συμμετέχεις σε μία Ευρωπαϊκή διοργάνωση επιπέδου σου δίνει πολλά πράγματα και το γεγονός ότι αντιμετωπίζουμε ομάδες με διαφορετική φιλοσοφία από αυτήν που υπάρχει στην Ελλάδα, είναι πάντα ένα σημαντικό επιπλέον κίνητρο για τους προπονητές, ώστε να είναι έτοιμοι για όλες τις καταστάσεις που μπορεί να δημιουργηθούν σε ένα παιχνίδι. Κίνητρο υπάρχει και για τους παίκτες, που πάντα θέλουν να δείξουν την αξία τους σε διεθνές επίπεδο και απέναντι σε αντιπάλους που είναι ισχυροί και τις περισσότερες φορές πιο δύσκολοι από ότι στην Ελλάδα, ενώ υπάρχει και κίνητρο και για τον κόσμο, που μπορεί να δει διαφορετικό μπάσκετ και αρκετά νέα πρόσωπα. Για αυτό και η συμμετοχή μας στο Eurocup είναι πολύ σημαντική».

Σφαιρόπουλος: «Με καλή άμυνα…»

Άμυνα και συγκέντρωση είναι το «δίπολο» για να είναι ο Πανιώνιος ανταγωνιστικός απέναντι στην Μπεσίκτας στην Τουρκία την Τετάρτη, σύμφωνα με τον Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Σφαιρόπουλος: «Με καλή άμυνα…»
Ο Πανιώνιος έχει δύσκολο έργο την Τετάρτη για την τέταρτη αγωνιστική του Eurocup απέναντι στην Μπεσίκτας στην «Integral Arena» (20:00). Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος στάθηκε στους τομείς που θα πρέπει να εστιάσει η ομάδα του για να διεκδικήσει τη νίκη.

«Έχουμε ένα δύσκολο ματς μπροστά μας. Η Μπεσίκτας προέρχεται από δύο εκτός έδρας νίκες και θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά στην έδρα της. Διαθέτει πολλούς έμπειρους παίκτες, γηγενείς και ξένους, καθώς και εξαιρετικούς σουτέρ. Εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε καλή άμυνα, όπως στο ματς με τη Νέα Κηφισιά και θα προσπαθήσουμε να παίξουμε με συγκέντρωση για το καλύτερο», ανέφερε ο προπονητής του Πανιωνίου.

Ο 23χρονος φόργουορντ της ομάδας, Χρήστος Σαλούστρος, τόνισε: «Παίζουμε απέναντι σε έναν δυνατό αντίπαλο ο οποίος αγωνίζεται σε γεμάτο γήπεδο κάθε φορά. Στο τελευταίο μας παιχνίδι πρωταθλήματος παίξαμε καλή άμυνα και αυτό θέλουμε να αποτελέσει το όπλο μας για το υπόλοιπο της σεζόν. Παρότι θα παίξουμε χωρίς τον Μπατή και τον Αθανασούλα, δύο σημαντικούς παίκτες για την ομάδα μας, είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε δύσκολες συνθήκες».

Πολυτιμότερος ο Ρούμπιο!!

Ο Γκιγιέ Ρούμπιο αναδείχτηκε MVP της τέταρτης αγωνιστικής της ACB που ολοκληρώθηκε την Κυριακή.

Πολυτιμότερος ο Ρούμπιο
Ο φόργουορντ της Εστουντιάντες, παρά την ήττα των «φοιτητών» από τη Μούρθια με 69-77, σημείωσε τα καλύτερα επιτεύγματα της αγωνιστικής, έχοντας 20 πόντους (4/5 δίποντα, 1/2 τρίποντα, 9/9 βολές) και 3 ριμπάουντ σε περίπου 20’ συμμετοχής.


Αναλυτικά, η πεντάδα της αγωνιστικής: Χουέρτας (Μπαρτσελόνα), Ρούμπιο (Εστουντιάντες), Ροντρίγκεθ (Ρεάλ Μαδρίτης), Μπεϊράν (Γκραν Κανάρια), Βάσκεθ (Μάλαγα). Πηγή: sport-fm.gr

Καραβίτης: «Ακόμη καλύτερος ο Ολυμπιακός»

Καραβίτης: «Ακόμη καλύτερος ο Ολυμπιακός»Σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα αποδώσει ακόμη καλύτερο θέαμα όταν προσαρμοστεί και ο Σαβιόλα δήλωσε ο Πέτρος Καραβιώτης στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Πέτρου Καραβίτη στον NovaΣΠΟΡ FM 94.6 για:

-τον Ολυμπιακό που έχουμε δει μέχρι τώρα:
«Μπορεί να μην έχει εντυπωσιάσει με το θέαμα μέχρι τώρα, αλλά είμαι σίγουρος ότι μπορεί να το κάνει και αυτό και θα το κάνει. Ως ένα σημείο είναι πρόβλημα και το ροτέισον που γίνεται… Ο Ολυμπιακός έχει πολλούς παίκτες και ο προπονητής του πρέπει να τους αλλάζει. Συνέχεια παίζει με άλλους παίκτες στην 11άδα. Ξεκουράζει αλλά και έχει και τραυματίες που δεν μπορεί να χρησιμοποιήσει. Αν είχε ένα μόνιμο σχήμα τότε θα είχε αποδώσει ακόμη καλύτερο θέαμα».

-ποιον παίκτη έχει ξεχωρίσει από τον φετινό Ολυμπιακό εκτός του Μήτρογλου:
«Ο Σάμαρης έχει πάει πολύ καλά. Κατάφερε με το σπαθί του και τη μαγκιά του να είναι βασικός και να παίξει και στην Εθνική».

-πώς θα παίξει ο Ολυμπιακός σήμερα:
«Είναι θέμα προπονητή και κάτι που θα φανεί από την 11άδα. Αν κρίνει ο προπονητής ότι μπορεί να ξεκινήσει ο Τσόρι τότε θα είναι ένα εξαιρετικά επιθετικό σχήμα. Αυτά όμως είναι καθαρά θέμα προπονητή. Ο Ολυμπιακός έχει πολύ καλό υλικό. Σκοράρει πολλές φορές και ίσως έφτασε και η ώρα να σπάσει και το δικό μας. Έχει και έναν παικταρά τον Μήτρογλου. Άλλον έναν τον Σαβιόλα ο οποίος δεν έχει αποδώσει ακόμη μέχρι εκεί που μπορεί. Όταν ανέβει και αυτός θα είναι ένας ακόμη καλύτερος Ολυμπιακός».

-το πώς περιμένει να παίξει η Μπενφίκα:
«Είναι το τελευταίο χαρτί για την Μπενφίκα. Η ομάδα θα θέλει να μην χάσει».

Στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός!

Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι», που θα απολογηθούν την Πέμπτη 07/11 και ώρα 13:00, κινδυνεύουν ακόμη και με τιμωρία της έδρας, ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γλιτώσουν με ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Επίσης, ενώπιων της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Κ20 της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς για ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20
-- Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ν. Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Με 22 «πολεμιστές» ο ΠΑΟΚ!!

Τους 22 ποδοσφαιριστές για τις δύο αναμετρήσεις με Μακάμπι Χάιφα και Ολυμπιακό επέλεξε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, Χουμπ Στέφενς.

Με 22 «πολεμιστές» ο ΠΑΟΚ
Όλους τους ετοιμοπόλεμους ποδοσφαιριστές που είχε στη διάθεσή του αποφάσισε να συμπεριλάβει στη… διπλή αποστολή για τα προσεχή παιχνίδια ο Χουμπ Στέφενς.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την Πέμπτη τη Μακάμπι Χάιφα για το Europa League, ενώ ακολουθεί και το παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό στον Πειραιά.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Γκαρσία και Βίτορ, με τον τελευταίο να παίρνει άδεια προκειμένου να μεταβεί για λίγες ημέρες στην Πορτογαλία.

Αναλυτικά η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά»: Χακόμπο, Γλύκος, Γιακουμής, Λίνο, Τζαβέλλας, Κατσικάς, Κατσουράνης, Λόπεθ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Τζιόλης, Νίνης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Λόρενς, Βούκιτς, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ.
Πηγή: sport-fm.gr

Αναμονή για Ηρακλή!!

Ούτε σήμερα προπονήθηκε ο Ηρακλής. Ξεκίνησε θεραπεία ο Τριανταφυλλάκος.

Αναμονή για Ηρακλή
Προσπάθεια για να επιστρέψει στις προπονήσεις του Άρη θα κάνει αύριο ο αμυντικός της ομάδας, Ανδρέας Ηρακλής. Ο 24χρονος αμυντικός, που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού, αισθάνεται καλύτερα, αλλά ούτε σήμερα συμμετείχε στο πρόγραμμα των «κίτρινων».

Από την άλλη, ο Τριανταφυλλάκος, που υπέστη χθες(4/11) διάταση στον έσω πλάγιο, ξεκίνησε σήμερα θεραπεία, αλλά δεν είναι γνωστό το πότε ακριβώς θα επιστρέψει στις υποχρεώσεις του Άρη. Το μόνο σίγουρο είναι πως δεν προλαβαίνει το σαββατιάτικο(9/11, 19:30) εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.Πηγή: sport-fm.gr

Αργυριάδης: «Μπορεί να σωθεί ο Άρης»

Στην Αύξηση Μετοχικού Κεφαλαίου της ΠΑΕ και στη χρήση του «Κλεάνθης Βικελίδης» ως διαπραγματευτικό όπλο, ώστε να έρθουν επενδυτές στον Άρη, αναφέρθηκε ο Αργύρης Αργυριάδης.

Αργυριάδης: «Μπορεί να σωθεί ο Άρης»
Αισιόδοξος ότι υπάρχουν τρόποι για την έλευση κάποιου επενδυτή στον Άρη παρουσιάστηκε ο Αργύρης Αργυριάδης.

«Ο υποψήφιος επενδυτής θα μπορούσε να ζητήσει να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός μεσεγγύησης και να καταθέσει εκεί τα λεφτά. Αν ο Άρης δει λίγο πιο μπροστά, μπορεί να σωθεί. Δε υπάρχουν προβλήματα», τόνισε ο νομικός της ΠΑΕ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αργύρης Αργυριάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης «Αρένα»

Για τις φήμες πως κάποιοι πήγαν να βάλουν λεφτά στον Άρη και βρήκαν δεσμευμένο λογαριασμό:

«Δεσμευμένος λογαριασμός σημαίνει πως ό,τι χρήματα μπαίνουν σε αυτόν τον λογαριασμό, η τράπεζα κρατάει το 50%, αλλά όχι για να τα κατάσχει. Για μένα έχει πολύ μικρή σημασία αν ο συγκεκριμένος λογαριασμός είναι δεσμευμένος. Δεν είναι ο μόνος τρόπος δημιουργίας τραπεζικού κεφαλαίου. Ήδη έχει γίνει γνωστό πώς μπορεί να γίνει κατάθεση με τραπεζική επιταγή. Επίσης, ο υποψήφιος επενδυτής θα μπορούσε να ζητήσει να δημιουργηθεί ένας λογαριασμός μεσεγγύησης και να καταθέσει εκεί τα λεφτά. Αν ο Άρης δει λίγο πιο μπροστά, μπορεί να σωθεί. Δε υπάρχουν προβλήματα».

Για το πού πρέπει να δώσουν βάση οι άνθρωποι του Άρη:

«Αν υπάρχει ενδιαφέρον, υπάρχουν πολλοί τρόποι. Πρέπει να δώσουμε σημασία στο πώς θα μπορούσαμε να προσελκύσουμε υποψήφιους επενδυτές και τι θα κερδίσει ο επενδυτής στον Άρη. Επενδυτής σημαίνει πως ό,τι επενδύσει θα το πάρει πίσω και με κέρδος. Πρέπει να τους προσελκύσουμε και μέσω των Μ.Μ.Ε. και με άλλους τρόπους. Έχω θέσει αυτό το θέμα κατ΄ επανάληψη και δημόσια και στους διοικούντες. Όλοι παραδέχονται πως κάτι πρέπει να γίνει, αλλά δε βλέπω να γίνεται κίνηση προς κάποια κατεύθυνση. Όταν γίνεται αναζήτηση για κάποιο κεφάλαιο, πρέπει να παρουσιάσεις για ποιο λόγο πρέπει να επενδύσει κάποιος στον Άρη και όχι κάπου αλλού. Πρέπει να δείχνεις τι δυνατότητες υπάρχουν».

Για την ικανότητα να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο του Άρη ως διαπραγματευτικό «όπλο»:

«Οι δύο μεγάλες υπεραξίες στον Άρη είναι οι ακαδημίες και το γήπεδο. Ερασιτέχνης και ΠΑΕ μπορούν να χρησιμοποιήσουν το γήπεδο με πολλούς τρόπους. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο για να δημιουργηθεί κάποιο εμπορικό κέντρο που μπορεί να φέρει κέρδη και έσοδα. Το μόνο που χρειάζεται είναι μια μικρή υπουργική απόφαση. Το γήπεδο ανήκει περιουσιακά στον Α.Σ και είναι καθαρό. Η αξία του είναι στα 50 με 60 εκατομμύρια ευρώ. Εξετάστηκε ακόμα και η περίπτωση ανακατασκευής του γηπέδου μαζί με εμπορικό κέντρο, αλλά αυτή η ιδέα εγκαταλείφθηκε εξαιτίας του γεγονότος πως σε αυτή τη περιοχή δεν μπορεί να γίνει ένα γήπεδο στα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Το Χαριλάου είναι από τις πιο ‘καθαρές’ εκτάσεις που υπάρχουν αυτήν την στιγμή ως περιουσιακό στοιχείο σε σύλλογο στην Ελλάδα. Μπορεί να δημιουργηθεί ένα εσωτερικό πάρκινγκ και ένα εμπορικό κέντρο. Γενικά υπάρχουν διάφορα πλάνα. Πρέπει να οραματιζόμαστε και να κοιτάμε πιο μπροστά. Στο δικαστήριο έχει κατατεθεί στον φάκελο για το άρθρο 99 το σχέδιο για το γήπεδο. Θέλαμε ν΄ αποδείξουμε πως υπάρχει βιωσιμότητα στον Άρη. Όταν έγιναν συναντήσεις πέρσι το καλοκαίρι κορυφαία τεχνικά γραφεία αποκάλυψαν πως τουλάχιστον τρεις μεγάλοι όμιλοι ενδιαφέρονται για τη δημιουργία εμπορικών κέντρων. Κολλάμε σε μία μίζερη κουβέντα, η οποία καταδυναστεύει το μέλλον του συλλόγου. Ο Άρης αυτήν την στιγμή έχει αναπτυξιακές προοπτικές. Το μόνο που μένει είναι να ληφθούν αποφάσεις από ένα ικανό μάνατζμεντ που θα ανταποκρίνεται στις απαιτήσεις του 21ου αιώνα».

Λίνο, Λούκας και…!(video)

Σχεδόν τα μισά γκολ του ΠΑΟΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη είναι από «στημένες» φάσεις.

Λίνο, Λούκας και…(video)
Δώδεκα από τα είκοσι γκολ του ΠΑΟΚ στη φετινή Superleague και τρία από τα έξι στο Europa League έχουν προέλθει από κόρνερ, φάουλ και πέναλτι. Με αφορμή αυτό το γεγονός η ΠΑΕ έφτιαξε ένα βίντεο, που τα περιέχει όλα, εκτός από αυτά που είναι με εκτέλεση πέναλτι.

Τα περισσότερα τέρματα τα έχουν… «σερβίρει» οι Λίνο και Λούκας με τους Κατσουράνη, Βίτορ και Αθανασιάδη να τα πετυχαίνουν.





Πηγή: sport-fm.gr

Ανακοίνωσε Τσιώλη ο ΠΑΣ!

Ο Σάκης Τσιώλης είναι κι επίσημα ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα. Σήμερα η παρουσίασή του από τους Ηπειρώτες.

Ανακοίνωσε Τσιώλη ο ΠΑΣ
Ήταν αναμενόμενο, πλέον είναι κι επίσημο. Ο Σάκης Τσιώλης είναι ο νέος προπονητής του ΠΑΣ Γιάννινα, όπως ανακοινώθηκε το πρωί της Τρίτης.

Οι δύο πλευρές είχαν από χθες συμφωνήσει σε όλα και ο Καρδιτσιώτης τεχνικός, που εργαζόταν μέχρι πρότινος στον Αστέρα Τρίπολης, θα πιάσει άμεσα δουλειά. Για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί η παρουσίασή του από τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Γιώργο Χριστοβασίλη, ενώ είναι άγνωστο αν θα προλάβει να φτάσει εγκαίρως στην πόλη για την προπόνηση στις 15:00.

Συνεργάτες του νέου προπονητή θα είναι οι Λάζαρος Κυριλίδης (βοηθός προπονητή), Βαγγέλης Τσιώλης (βοηθός προπονητή, σκάουτερ- υπεύθυνος ανάλυσης αγώνων) και Κοσμάς Στράτος (γυμναστής). Στην ομάδα παραμένουν, με την σύμφωνη γνώμη του προπονητή, οι Γιώργος Γεωργουλόπουλος (βοηθός προπονητή) και Χρήστος Τσελιόπουλος (προπονητής τερματοφυλάκων).

Nτεμπούτο ο 54χρονος προπονητής θα κάνει το Σάββατο στο εντός έδρας ματς με τον ΟΦΗ, στον οποίο λίγο είχε λείψει να εργαστεί ο Σάκης Τσιώλης. Πηγή: sport-fm.gr

Ήρθε για Κουρμπέλη η Γκενκ!

Το ενδιαφέρον της Γκενκ έχει προσελκύσει ο Δημήτρης Κουρμπέλης, όπως αποκαλύπτει σήμερα η SportDay.

Ήρθε για Κουρμπέλη η Γκενκ
Ένας από τους ποδοσφαιριστές που κοιτάζει η ΑΕΚ για την ενίσχυση του ρόστερ της εν όψει της επόμενης σεζόν, η οποία θα την βρει καλώς εχόντων των πραγμάτων στη Football League, είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης.

Σύμφωνα, όμως, με την στήλη «Τρελός του χωριού» της SportDay, o νεαρός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Γκενκ.

Μάλιστα, το δημοσίευμα αναφέρει πως άνθρωπος του βελγικού συλλόγου βρέθηκε στην Κομοτηνή με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά τον 20χρονο παίκτη κόντρα στον Πανθρακικό.

Το θέμα, όμως, είναι ότι ο Κουρμπέλης έπαιξε μόλις πέντε λεπτά και θα χρειαστεί να έρθει ξανά στην Ελλάδα για να τον δει αγωνιζόμενο για να βγάλει περισσότερα συμπεράσματα. Πηγή: sport-fm.gr

Χαμηλούς τόνους στον ΟΦΗ!!

Να αφήσουν πίσω τους τη νίκη κόντρα στον Άρη και να κοιτάξουν τη συνέχεια θέλουν στον ΟΦΗ.

Χαμηλούς τόνους στον ΟΦΗ
Να μην επιτρέψει στους παίκτες του να ενθουσιαστούν μετά την πρώτη τους νίκη στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας κόντρα στον Άρη, στο πλαίσιο της δέκατης αγωνιστικής έχει σκοπό ο Σα Πίντο.

Ο Πορτογάλος τεχνικός του ΟΦΗ τόνισε στους ποδοσφαιριστές του πως το πολυπόθητο… τρίποντο που πήραν δεν θα έχει σημασία αν δε καταφέρουν να πάρουν βαθμούς και στα επόμενα παιχνίδια.

Οι Κρητικοί στη συνέχεια έχουν δύσκολο έργο, δεδομένου ότι αντιμετωπίζουν εκτός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Απόλλωνα με τους πρώτους να έχουν δυνατή έδρα και την «Ελαφρά Ταξιαρχία» να θέλει να ανακάμψει. Πηγή: sport-fm.gr

Προς… παραμονή ο Γαϊτάνος!!

Πολλές πιθανότητες συγκεντρώνει το σενάριο… προαγωγής του Στέφανου Γαϊτάνου στον πάγκο της Βέροιας μετά την εικόνα της ομάδας στην αναμέτρηση με τον Απόλλωνα.

Προς… παραμονή ο Γαϊτάνος
Η ανανεωμένη εικόνα της Βέροιας, κυρίως όσον αφορά την αμυντική λειτουργία, στην αναμέτρηση κόντρα στον Απόλλωνα αυξάνει τις πιθανότητες παραμονής του Στέφανου Γαϊτάνου στον πάγκο της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός, ο οποίος είναι προπονητής στην Κ20 της Βέροιας αναμένεται να πάρει… προαγωγή στην πρώτη ομάδα, μετά το πετυχημένο πείραμα στην αναμέτρηση της δέκατης αγωνιστικής -με το οποίο άλλαξε το σύστημα της ομάδας σε 3-5-2- και διεκδίκησε τη νίκη.

Όσον αφορά το χαμένο πέναλτι στον αγώνα με τον Απόλλωνα, ο Νίκος Καλτσάς ζήτησε συγγνώμη από όλους.Πηγή: sport-fm.gr

«Στηρίξτε με ή να… φύγω»

Ξεκάθαρος σε ότι αφορά το μέλλον του στη τεχνική ηγεσία του Πανιωνίου εμφανίστηκε στους διοικούντες την ομάδα ο Νίκος Παντελής, με αφορμή τις σκέψεις απομάκρυνσής του.

«Στηρίξτε με ή να… φύγω»
Την ώρα που οι «κυανέρυθροι» εξέταζαν σοβαρά την απομάκρυνσή του, με αφορμή την ήττα από την Καλλονή και στόχο την αγωνιστική βελτίωση της ομάδας, ο Έλληνας τεχνικός επικοινώνησε με τον ισχυρό άνδρα του Πανιωνίου, Βασίλη Τσάβαλο και του ξεκαθάρισε τη θέση του. «Ή με στηρίζετε, ή φεύγω», τόνισε χαρακτηριστικά και έθεσε προ των ευθυνών τους, τους ιθύνοντες της ΠΑΕ που καλούνται πλέον να αποφασίσουν.

Ο Νίκος Παντελής, θεωρεί ότι «πληρώνει» τα άλλα προβλήματα της ομάδας –οικονομικό, έλλειψη διοικητικής σταθερότητας- και σε αντίθεση με τους προκατόχους του, δεν απολαμβάνει την στήριξη που του αρμόζει στα δύσκολα. Όπως και να ‘χει το μέλλον του στον πάγκο της ομάδας αναμένεται να ξεκαθαρίσει άμεσα, αφού δεν αποκλείεται σε περίπτωση νέου αρνητικού αποτελέσματος στο προσεχές εντός έδρας παιχνίδι με τον Ατρόμητο, να υπάρξουν εξελίξεις.Πηγή: sport-fm.gr

«Μας… σφάζουν, αλλά αντιδράστε»

Έντονη δυσαρέσκεια στον κόσμο του Άρη για τις διαιτητικές αποφάσεις κατά της ομάδας, αλλά και προτροπή στους ανθρώπους της ΠΑΕ να κάνουν κάτι για να την προστατεύσουν στα επόμενα παιχνίδια.

«Μας… σφάζουν, αλλά αντιδράστε»

«Βλέπουν Παναθηναϊκό»

Στο αγωνιστικό, παίκτες και τεχνική ηγεσία στρέφονται πλέον από σήμερα στο παιχνίδι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου η νίκη είναι μονόδρομος για την βαθμολογική αναρρίχηση της ομάδας. Ο Ζόραν Μιλίνκοβιτς, δεν υπολογίζει για το ματς με τους «πράσινους» των τιμωρημένο Έλσνερ, ενώ υπάρχει αισιοδοξία ότι η τιμωρία του Οικονομόπουλου για την αποβολή του στο παιχνίδι κυπέλλου με τον Ολυμπιακό Βόλου θα είναι μία αγωνιστική, ούτως ώστε να είναι και αυτός διαθέσιμος.

Χθες, τα προβλήματα τραυματισμών αυξήθηκαν αφού διαπιστώθηκε ότι ο Τριανταφυλλάκος έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου η οποία θα του στερήσει τη συμμετοχή στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, αλλά υπάρχει πίστη ότι διαθέσιμος θα είναι ο Ουντότζι που έλλειψε πολύ από την αναμέτρηση της Κρήτης.
Πηγή: sport-fm.gr

Είδαν «στόχους» στον Παναθηναϊκό

Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του στον Παναθηναϊκό παρακολούθησαν υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους στο χθεσινό Ατρόμητος-Παναιτωλικός. «Ψηλά το κεφάλι, νίκη με Άρη», το μήνυμα του προπονητή.

Είδαν «στόχους» στον Παναθηναϊκό
Τα οικονομικά μέσα του Παναθηναϊκού είναι πολύ περιορισμένα και δύσκολα θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο. Όμως οι άνθρωποι της ομάδας έχουν τα μάτια τους ανοιχτά για το εγγύς μέλλον. Χθες ο Γιάννης Αναστασίου, ο συνεργάτης του, Στιβ Ρούτερ, αλλά και οι Δημήτρης Σαραβάκος και Νίκος Νταμπίζας παρακολούθησαν τον αγώνα του Ατρομήτου με τον Παναιτωλικό στο Περιστέρι (1-1).

Πέρα από το ματς, είχαν την ευκαιρία να δουν και παίκτες που… αρέσουν και μένουν ελεύθεροι το καλοκαίρι, όπως ο Αργεντινός μεσοαμυντικός Ιγκλέσιας, ο στόπερ Ταυλαρίδης και ο μεσοεπιθετικός Καραγκούνης από πλευράς γηπεδούχων, αλλά και ο Βραζιλιάνος δεξιός μπακ Γκάλο από τους φιλοξενούμενους. Οι «πράσινοι» θέλουν να έχουν ολοκληρωμένη εικόνα για την αγορά και συγκεκριμένους παίκτες προτού αποφασίσουν να κινηθούν για κάποιον. Και λόγω των οικονομικών προβλημάτων του συλλόγου παρακολουθούν στενά ποδοσφαιριστές που μπορούν να αποκτηθούν ως ελεύθεροι, αλλά διαθέτουν ποιότητα.

«Ψηλά το κεφάλι, νίκη με τον Άρη»

Επιχείρηση ανύψωσης ηθικού άρχισε ο Γιάννης Αναστασίου βλέποντας τους παίκτες του απογοητευμένους από την ήττα στο ντέρμπι. «Ψηλά το κεφάλι. Πρέπει να μάθουμε από τα λάθη μας. Τέτοια παιχνίδια που δεν έρχεται το γκολ θα πρέπει να προσέχουμε για να μην τα χάνουμε. Πάμε τώρα να τα δώσουμε όλα για τη νίκη με τον Άρη το Σάββατο», τόνισε ο προπονητής του «τριφυλλιού».

Κανονικά προπονήθηκε ο Φιγκερόα που ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στο δικέφαλο. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει διπλή προπόνηση.

* Ποσό 700.000 ευρώ για δόσεις συμβολαίων και μισθούς μοίρασε στο τέλος της περασμένης εβδομάδας ο Γιάννης Αλαφούζος. Πηγή: sport-fm.gr

Οι… αποκαλύψεις του Βούκιτς!

Αναγκαίες είναι οι προσθήκες στο ρόστερ του ΠΑΟΚ την προσεχή μεταγραφική περίοδο, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς στην πατρίδα του και άφησε να εννοηθεί πως κάτι «κινείται» στη σερβική αγορά.

Οι… αποκαλύψεις του Βούκιτς
Δύο με τρεις ποδοσφαιριστές εν όψει της μεταγραφικής περιόδου του Ιανουαρίου ψάχνουν στον ΠΑΟΚ, όπως αποκάλυψε ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς στην ιστοσελίδα της πατρίδας του «novosti.rs».

Δεν αποκλείεται ο Ιβάν Σαββίδης να έχει ζητήσει την άποψη του Σέρβου φορ, ο οποίος αποτέλεσε προσωπική του επιλογή τον Ιανουάριο του 2013 και τώρα τον δικαιώνει απόλυτα με τα τέσσερα γκολ-χρυσάφι που έχει πετύχει στην Τούμπα.

«Παίζουμε για τους βαθμούς, μέχρι στιγμής, κερδίζοντας με την ατομική ποιότητα των παικτών μας. Αναζητούμε δύο ή τρεις μεταγραφές για τη μεταγραφική περίοδο του χειμώνα», τόνισε ο 34χρονος παίκτης και οι συμπατριώτες τον ρώτησαν αν έχουν επιλεχθεί οι «στόχοι», υπογράμμισε:

«Ξέρω ότι θα υπάρξουν αλλαγές. Ισως έρθουν κάποιοι Σέρβοι παίκτες».

Στο αγωνιστικό καθαρά κομμάτι, ο Βούκιτς αναφέρθηκε και στα γκολ που έχει πετύχει τη φετινή σεζόν: «Είτε μιλήσουμε με χιούμορ είτε όχι, η αλήθεια είναι μία. Μέχρι στιγμής έχω σκοράρει μόνο στην Τούμπα, δύο γκολ στο πρωτάθλημα, ένα στο Κύπελλο κι ένα στο Europa League. Και θέλω πραγματικά να σπάσει ο πάγος κι εκτός έδρας».Πηγή: sport-fm.gr

Το «μήνυμα» του Σαββίδη!

Το σύνθημα για τους εναπομείναντες αγώνες του ΠΑΟΚ με Μακάμπι και Ολυμπιακό, πριν από τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων, έδωσε ο Ιβάν Σαββίδης.

Το «μήνυμα» του Σαββίδη
Μόνο ένα αποτέλεσμα έχει στο μυαλό του ο Ιβάν Σαββίδης εν όψει των επόμενων αναμετρήσεων του ΠΑΟΚ με την Μακάμπι στη Χάιφα και τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Τη νίκη! Αυτό έχει μεταφέρει ο ισχυρός άνδρας του «Δικεφάλου του Βορρά» στους ιθύνοντες του συλλόγου και εκείνοι με τη σειρά τους στον Χουμπ Στέφενς και τους ποδοσφαιριστές του.

Ο ομογενής επιχειρηματίας θα δώσει το «παρών» και στους δύο εκτός έδρας αγώνες στο Ισραήλ και στο «Καραϊσκάκη», θέλοντας να δείξει ότι στα δύσκολα δεν απουσιάζει και να δώσει ένα επιπλέον κίνητρο στους παίκτες για να παλέψουν για το καλύτερο αποτέλεσμα.

Όσον αφορά τώρα το παιχνίδι στο φαληρικό γήπεδο, χθες πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας με την η πλευρά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ να ζητά τα μέγιστα δυνατά μέτρα τάξης για την αποστολή της ομάδας προκειμένου να μην υπάρξει κανένα πρόβλημα.

Παράλληλα, ο ΠΑΟΚ θα πάρει τις προσκλήσεις που του αναλογούν και δύο σουίτες, η μία για τους διοικούντες κι η άλλη για τον Ιβάν Σαββίδη και τους δικούς του ανθρώπους.Πηγή: sport-fm.gr

Χάνει Παναθηναϊκό ο Τριανταφυλλάκος!!

Άσχημα μαντάτα προέκυψαν στον Ζόραν Μιλίνκοβιτς στην προπόνηση του Άρη τη Δευτέρα.

Χάνει Παναθηναϊκό ο Τριανταφυλλάκος
Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος τραυματίστηκε την Κυριακή στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ και υποβλήθηκε σε εξετάσεις, οι οποίες έδειξαν πως έχει υποστεί διάταση έσω πλαγίου.

Ο Έλληνας επιθετικός ξεκίνησε θεραπεία και σίγουρα θα απουσιάσει από το σαββατιάτικο ματς με τον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Πηγή: sport-fm.gr

Αμφίβολος για Σάλκε!

Ένας τραυματισμός στη χθεσινή προπόνηση της Τσέλσι είναι ικανός να αναγκάσει τον Φερνάντο Τόρες να απουσιάσει από το αυριανό παιχνίδι με τη Σάλκε στο Champions League.

Αμφίβολος για Σάλκε
Το αυριανό παιχνίδι της Τσέλσι με τη Σάλκε είναι πιθανό να χάσει ο Φερνάντο Τόρες, αφού είχε τραυματιστεί στη χθεσινή προπόνηση των «μπλε» και σήμερα δεν κατάφερε να ακολουθήσει το κανονικό πρόγραμμα μαζί με τους συμπαίκτες του.

Ο διεθνής άσος είχε σκοράρει δις στο προηγούμενο παιχνίδι των Λονδρέζων στη Γερμανία, όμως τώρα ο Ζοσέ Μουρίνιο στερείται των υπηρεσιών του για το ματς στο «Στάμφορντ Μπριτζ».

Μάλιστα, ο Τόρες αποχώρησε νωρίτερα από το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι για να ακολουθήσει αποθεραπεία. Πηγή: sport-fm.gr

Ο Ζέκα «κατασκοπεύει» τον Ολυμπιακό!!

Ο Ζέκα μίλησε στην A Bola και τους συμπατριώτες του αναλύοντας το παιχνίδι του Ολυμπιακού, τα ατού και τις αδυναμίες του, εν όψει του αποψινού αγώνα της Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκη».

Ο Ζέκα «κατασκοπεύει» τον Ολυμπιακό
Χρέη… κατασκόπου για τους συμπατριώτες του εκτέλεσε ο Ζέκα. Ο Πορτογάλος μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε στην A Bola για τον Ολυμπιακό αποκρυπτογραφώντας τον αποψινό αντίπαλο της Μπενφίκα για το Champions League.

«Η Μπενφίκα θα πρέπει να πιέσει τον Ολυμπιακό από το ξεκίνημα. Έχουν περισσότερο επιθετικογενείς παίκτες και δεν γυρίζουν γρήγορα στην άμυνα όταν χάνουν την μπάλα. Θα πρέπει όμως και η Μπενφίκα να βγαίνει γρήγορα στην κόντρα, όπως έκανε πέρσι», τόνισε.

«Αν η Μπενφίκα αφήσει τον Ολυμπιακό να παίξει, θα είναι δύσκολα τα πράγματα, γιατί έχει καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία στη Λισαβόνα και τη νίκη επί του Παναθηναϊκού. Ο Ολυμπιακός είναι ισχυρότερος στην έδρα του και παίρνει ώθηση από τον κόσμο του. Πάντως με εντυπωσίασε στο πρώτο παιχνίδι, γιατί δημιούργησε πολλές ευκαιρίες και δεν επέτρεψε στην Μπενφίκα να κάνει το παιχνίδι της», πρόσθεσε.

Ο αρχηγός του «τριφυλλιού» ανέλυσε όλες τις γραμμές του Ολυμπιακού. «Οι αμυντικοί του Ολυμπιακού αντιμετωπίζουν προβλήματα απέναντι σε ισχυρότερες ομάδες. Αυτό είναι το πιο αδύνατο σημείο της ομάδας. Ο Σαλίνο είναι γνωστός παίκτης. Ο Χολέμπας είναι καλύτερος επιθετικά παρά αμυντικά. Η μεσαία γραμμή είναι καλά οργανωμένη και στην επίθεση έχουν σπουδαίους παίκτες, γρήγορους αλλά και τεχνίτες. Ο Μήτρογλου είναι σπουδαίος παίκτης, εξαιρετικός σέντερ φορ, επικίνδυνος, δυνατός και με καλή τεχνική. Ο Ολυμπιακός έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην Ελλάδα και συνεπώς την ευχέρεια να αποκτά μεγάλους παίκτες που κάνουν τη διαφορά». Πηγή: sport-fm.gr

Χολέμπας: «Κόκκινη κόλαση»

Ο Χοσέ Χολέμπας έδειξε να αδημονεί για τον αποψινό αγώνα του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα.

Χολέμπας: «Κόκκινη κόλαση»
Δεν χρειάστηκαν περισσότερες από δύο λέξεις για να περιγράψει ο Χοσέ Χολέμπας την ατμόσφαιρα που περιμένει να δημιουργήσουν απόψε οι φίλοι του Ολυμπιακού στην αναμέτρηση με την Μπενφίκα στο «Καραϊσκάκη».

«Κόκκινη κόλαση», αρκέστηκε να γράψει στο Twitter ο αριστερός μπακ των Πειραιωτών, που με νίκη απόψε κάνουν άλμα για τους «16» του Champions League.

jose holebas @JHolebas
Red hell
 
 

Πηγή: sport-fm.gr

Έβγαλε την… υποχρέωση ο Παναθηναϊκός!!

Με εξαιρετικό ξεκίνημα από τα 6.75μ. και πετυχαίνοντας 35 πόντους στην πρώτη περίοδο ο ΠΑΟ «καθάρισε» εύκολα το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ με τον ΚΑΟΔ, 93-72, με το οποίο ολοκληρώθηκε η 4η αγωνιστική της Α1.

Έβγαλε την… υποχρέωση ο Παναθηναϊκός
Ένα… δεκάλεπτο χρειάστηκε ο Παναθηναϊκός για να «τελειώσει» το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ. Οι «πράσινοι» μπήκαν δυνατά και συγκεντρωμένα στο παρκέ, έβαλαν 35 πόντους στην πρώτη περίοδο και με συνοπτικές διαδικασίες πήραν τη νίκη κόντρα στους Δραμινούς με 93-72, στο παιχνίδι που ολοκλήρωσε την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ των ανδρών.

Χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του έδωσε ο Αργύρης Πεδουλάκης και όλοι πλην του Σανγκ σκόραραν. «Ανάσες» δόθηκαν στον Διαμαντίδη. Πρώτος σκόρερ για το «τριφύλλι» ο Λάσμε με 16, ενώ για την ομάδα του Μάρκοβιτς 13 είχε ο Βον.

Εκτός 12άδας έμεινε ο Ραμέλ Κάρι που ανέβασε υψηλό πυρετό. Εφόσον ο Αμερικανός αισθανθεί καλύτερα τα επόμενα 24ωρα θα ταξιδέψει μόνος τους την Τετάρτη για την Κρήτη όπου ο Παναθηναϊκός θα δώσει τον αγώνα του με την Λοκομοτίβ Κουμπάν για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague. Η αποστολή των «πράσινων» θα αναχωρήσει την Τρίτη.

Το ματς



Με θεαματικό τρόπο ξεκίνησε ο Παναθηναϊκός στο παιχνίδι. Σουτάροντας με απόλυτο ποσοστά από τα 6,75μ. (5/5) στο πρώτο πεντάλεπτο οι «πράσινοι» προηγήθηκαν με 19-10. Οι παίκτες του Αργύρη Πεδουλάκη παίζοντας ομαδικά όπως μαρτυρούν και οι 10 ασίστ και με συγκέντρωση –καθώς ήταν αλάνθαστοι- κατάφεραν να ολοκληρώσουν την πρώτη περίοδο στο +15 (35-20). Με τον Λάσμε φορτσάτο το «τριφύλλι» δεν άργησε να φτάσει στο +20 (45-25). Στη συνέχεια όμως οι γηπεδούχοι κατέβασαν ρυθμό. Έκαναν μαζεμένα λάθη (6 στο δεύτερο δεκάλεπτο), δεν ήταν εξίσου εύστοχοι όπως στο ξεκίνημα και έτσι οι Δραμινοί μείωσαν στο τέλος του πρώτου μέρους σε 56-39.

Οι φιλοξενούμενοι ροκάνισαν τη διαφορά στους 15 με την έναρξη της τρίτης περιόδου (56-41), με τον Παναθηναϊκό να απαντά άμεσα και να… αποκαθιστά γρήγορα το +20 (67-47) και περιορίζοντας τα λάθη του να φτάνει στο +23 (79-56) με την ολοκλήρωση των 30’. Διαδικαστικό χαρακτήρα απέκτησε το τελευταίο δεκάλεπτο με τους γηπεδούχους να φτάνουν ακόμα και στο +29 (85-56). Στη συνέχεια οι νταμπλούχοι Ελλάδας χαλάρωσαν ενόψει και του παιχνιδιού που τους περιμένει στην Κρήτη για την Εuroleague, αφήνοντας τον ΚΑΟΔ να μειώσει στο τελικό 93-72.

Τα δεκάλεπτα: 35-20, 56-39, 79-56, 93-72

Παναθηναϊκός (Πεδουλάκης): Μπράμος 6 (2), Φώτσης 13 (2), Ούκιτς 5 (5 ασίστ), Λάσμε 16, Μαυροκεφαλίδης 9 (9 ριμπάουντ), Διαμαντίδης 3 (8 ασίστ), Γκιστ 10 (2), Παππάς 10 (2), Γιάνκοβιτς 10 (5 ριμπάουντ), Σανγκ, Ματσιούλις 8 (2), Αποστολίδης 3

ΚΑΟΔ (Μάρκοβιτς): Τσόβιτς 4 (1), Τζόουνς 11, Μπράουν 9 (1), Βον 13, Μάρκοβιτς 7 (6 ριμπάουντ), Σπυριδωνίδης 3 (1), Μπάβτσιτς 5 (11 ριμπάουντ), Ζάρας 8, Μπένας 12 (5 ριμπάουντ), ΚολοβήςΠηγή: sport-fm.gr

«Πολύ καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός»

Ομάδα πολύ ανώτερη από την περσινή που κατέκτησε την Ευρωλίγκα διαθέτει ο φετινός Ολυμπιακός, όπως δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού, Βασίλης Φραγκιάς, που αντιμετώπισε τους Πειραιώτες στη Ρόδο.

«Πολύ καλύτερος ο φετινός Ολυμπιακός»
Πολύ βελτιωμένος ακόμη και σε σχέση με την ομάδα που κατέκτησε για δεύτερη σερί χρονιά την Ευρωλίγκα είναι ο φετινός Ολυμπιακός, όπως δήλωσε στη SportDay ο Βασίλης Φραγκιάς. Ο προπονητής του Κολοσσού πήρε μία γεύση από πρώτο χέρι για τους «ερυθρόλευκους» στο ματς της Κυριακής.

«Η φετινή ομάδα του Ολυμπιακού είναι πολύ καλύτερη από την περσινή. Είναι πιο κοντά στα δεδομένα του σύγχρονου μπάσκετ, καθώς εκτός των άλλων είναι πιο αθλητική. Στο τέλος, βέβαια, κανείς δεν ξέρει τι μπορεί να γίνει, όσον αφορά την κατάκτηση τίτλων, τη στιγμή που σχετικά με την Ευρωλίγκα θα είναι κάτι παραπάνω από θαύμα να την κατακτήσει για τρίτη συνεχόμενη φορά. Επιμένω, όμως, ότι ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλύτερος από πέρυσι», ανέφερε ο τεχνικός των Ροδιτών.

Ειδική αναφορά έκανε στον Ματ Λοτζέσκι. «Είναι εκπληκτικός σκόρερ. Έχει απίστευτη επαφή με το καλάθι. Δεν είναι τόσο στο να δημιουργήσει φάση όσο στο να εκτελέσει. Δεν είναι εντυπωσιακός, αλλά ο Ολυμπιακός έχει άλλους εντυπωσιακούς παίκτες. Ξέρει πολύ μπάσκετ, μπορεί να παίξει πικ εν ρολ, καταλαβαίνει τι γίνεται μέσα στο παρκέ. Χωρίς να γίνει ποτέ σούπερ σταρ, θα αφήσει το στίγμα του, διότι έχει σουτ και βλέπει γήπεδο. Και στο Βέλγιο έκανε αυτά που κάνει τώρα. Στον Ολυμπιακό βέβαια το έργο του είναι πολύ πιο εύκολο, καθώς έχει πολύ καλύτερους συμπαίκτες. Ο Λοτζέσκι είναι αυτό που λέμε value for money».

Στοίχημα με τον Giorgio Garo!!


Buona sera, φίλες και φίλοι. Βραδιά Champions League με την 4η αγωνιστική για τους ομίλους 1-4. Τα παιχνίδια πλέον είναι κρίσιμα και στα περισσότερα από αυτά θα κρίνουν το μέλλον των ομάδων στο θεσμό. Ξεκινώντας από την Ιταλία η Γιουβέντους (2 βαθμοί) υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης (9 β.), «καίγονται» για τους 3 βαθμούς οι γηπεδούχοι κάτι που θα τους κάνει πιο επιθετικούς απέναντι σε μια Ρεάλ που «βγάζει φωτιές» στην επίθεση, αλλά έχει πολλά αμυντικά κενά, περιμένω γκολ και όβερ. Στην Ισπανία η Ρεάλ Σοσιεδάδ (0 β.) υποδέχεται την Μάντσεστερ Γ.(7 β.), οι Ανδαλουσιάνοι πρέπει να πάρουν τους 3 βαθμούς, βρίσκονται σε καλή κατάσταση, όμως η Γιουνάϊτεντ είναι έμπειρη ομάδα, βλέπω να έχουμε εκατέρωθεν γκολ. Στην Γαλλία η Παρί σεν ζερμέν(9 β) υποδέχεται την Άντερλεχτ (0 β.), οι γηπεδούχοι με νίκη «καθαρίζουν» την υπόθεση πρόκριση, είναι σε εξαιρετική κατάσταση και σκοράρουν με εξαιρετική ευκολία, θα ρισκάρω  και θα πάω με το ειδικό να σκοράρει πάνω από 2 γκολ η Παρί. Τέλος στην Ελλάδα ο Ολυμπιακος (4β.) υποδέχεται την Μπενφίκα (4β.), δύσκολο παιχνίδι για πρόβλεψη, όποιος κερδίσει θα πάρει και το προβάδισμα για πρόκριση, οι ερυθρόλευκοι σκοράρουν εντός έδρας, θα ρισκάρω ότι θα πετύχουν πάνω από 1 γκολ.


Πρόταση (σε μονά αποδεκτά ή σε δυάδες):

ΡΕΑΛ ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.  G/G (1.72)
ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ  OVER(2.5)  (1.61)
ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ-ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ   ΠΑΡΙ OVER(2.5) (1.80)
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΜΠΕΝΦΙΚΑ   ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ  OVER(1.5) (2.25)


Οι αποδόσεις είναι της Βet365.gr  (στη εικόνα  Samantha Kelly)

Ci vediamo di nuovo! Ciao bella!!  

«Η Μπενφίκα πλέον ξέρει…»

Την άποψη ότι η Μπενφίκα θα παραταχθεί καλύτερα διαβασμένη απέναντι στον Ολυμπιακό σε σχέση με το πρώτο μεταξύ τους αγώνα στη Λισαβόνα εξέφρασε ο Γιάσμινκο Βέλιτς, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Η Μπενφίκα πλέον ξέρει…»
Πιο προσεκτική σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στη Λισαβόνα θα αγωνιστεί σήμερα η Μπενφίκα κόντρα στον Ολυμπιακό, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της φάσης των ομίλων του Champions League, όπως δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

«Το σημερινό ματς θα είναι διαφορετικό. Θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Η Μπενφίκα θα είναι πιο προσεκτική και θα προσέξει κυρίως το κέντρο, το οποίο θα είναι κλειδί για το αποτέλεσμα», τόνισε ο Βόσνιος προπονητής.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιάσμινκο Βέλιτς στην εκπομπή «Πνίξτε τον Φουνταριστό» με τους Γιώργο Θαναηλάκη και Μηνά Τσαμόπουλο

Για το αν συζητάει με κάποια ομάδα

«Προς το παρόν δεν έχουμε κάτι, ελπίζουμε να γίνει κάτι. Υπάρχει κάποια φημολογία, όμως όχι κάτι χειροπιαστό».

Για το αποψινό παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Μπενφίκα

«Δεν είναι τόσο εύκολο όσο το πρώτο ματς. Φάνηκε πιο εύκολο το πρώτο παιχνίδι για τον Ολυμπιακό από ό,τι περίμενε. Η Μπενφίκα δεν βρισκόταν σε καλή κατάσταση και αντιμετώπισε το ματς με υπεροψία. Νόμιζε ότι θα υπάρχουν πολλά κενά στην άμυνά του, όπως στην Άντερλεχτ και τότε είχε κερδίσει με ένα καθαρό σκορ. Η Μπενφίκα είχε παραταχθεί με επιθετικές διαθέσεις, όμως δεν είχε την ουσία. Το σημερινό ματς θα είναι διαφορετικό. Θα αντιστραφούν οι ρόλοι. Η Μπενφίκα θα είναι πιο προσεκτική και θα προσέξει κυρίως το κέντρο, το οποίο θα είναι κλειδί για το αποτέλεσμα. Στη Λισαβόνα έπαιξε με 4-4-2, με δύο ακραίους να μην βοηθούν στην άμυνα και στο κέντρο, με αποτέλεσμα να έχουν άδειο το κέντρο τους. Αυτό βοηθούσε τον Ολυμπιακό να βρει διαδρόμους. Εφόσον παραταχθεί με 4-3-3 θα παίξει πιο προσεκτικά, έχουν καταλάβει ότι είναι δύσκολος αντίπαλος και είναι τουλάχιστον ίδιο επίπεδο με εκείνη. Θα προσπαθήσει να απειλήσει με αντεπιθέσεις».

Για τα αδύναμα σημεία των Πορτογάλων

«Δεν πρέπει να εγκαταλείψει την επιθετική ιδέα του ο Ολυμπιακός. Πρέπει να έχει τον έλεγχο της μπάλας, κίνηση στην επίθεση και να είναι πολύ δυνατός στις μεταβιβάσεις από την επίθεση στην άμυνα. Με αυτό τον τρόπο θα καταφέρει να σταματήσει τις αντεπιθέσεις της Μπενφίκα. Από την μέση και μπροστά η Μπενφίκα θα έχει αρκετούς γρήγορους παίκτες και αυτούς πρέπει να σταματήσει ο Ολυμπιακός. Η Μπενφίκα μέχρι τώρα, ειδικά φέτος που δεν δείχνει σε καλή κατάσταση, νομίζω ότι παίζει αρκετά επιθετικά, αλλά δεν έχει την ίδια κινητικότητα στην επίθεση που είχε την περσινή σεζόν. Δεν έχει υψηλό τέμπο και γρήγορη κυκλοφορία της μπάλας, όπως και γρήγορες αντιδράσεις όταν χάνει την μπάλα. Θα είναι πιο συγκροτημένη η Μπενφίκα, θα προσέξει τους αμυντικούς της χώρους και περιμένω ότι θα παίξει στις αντεπιθέσεις».

Για το μαρκάρισμα που πιστεύει πως θα έχει ο Μήτρογλου

«Δεν θα γίνει man to man μαρκάρισμα στον Μήτρογλου. Η Μπενφίκα, όπως οι περισσότερες ομάδες, παίζει άμυνα ζώνης. Έχει δύο κεντρικούς αμυντικούς (Λουϊζάο και Γκαράι) που έχουν τη φήμη και έχουν υψηλή ποιότητα. Σίγουρα θεωρούν τον Μήτρογλου αρκετά επικίνδυνο».

Για την Εθνική με την Ρουμανία στα μπαράζ του Μουντιάλ

«Δεν ξέρω αρκετά καλά την ομάδα της Ρουμανίας. Δεν έχει τύχει να την δω τον τελευταίο διάστημα. Είναι μία σχολή που βγάζει αρκετούς παίκτες με ταλέντο και καλή τεχνική κατάρτιση. Σε βαλκανικές ομάδες τους λείπει η πειθαρχία και τους λείπει να παίζουν για το αποτέλεσμα. Αυτό είναι υπέρ της Εθνικής Ελλάδας και για αυτό είναι φαβορί στις μεταξύ τους αναμετρήσεις. Πρόκειται για δύο δύσκολα ματς, όμως πιστεύω ότι θα περάσει η Εθνική Ελλάδας».

Για τον φετινό Παναθηναϊκό

«Μου αρέσει η φιλοσοφία που έχει υιοθετήσει. Τα παιδιά και το τιμ προσπαθούν για το καλύτερο. Έχει σκαμπανεβάσματα, του λείπουν τα αποτελέσματα και είναι σε καλό δρόμο. Είναι μακριά από αυτό που έχουμε συνηθίσει για τον Παναθηναϊκό, αλλά δείχνουν πως τα πηγαίνουν καλά. Είναι στοίχημα για τον Αναστασίου και τα παιδιά. Επίσης, είναι καλό πως ο κόσμος έχει υπομονή. Αυτό κάνει την προσπάθεια πιο εύκολη, επειδή οι συγκυρίες δεν είναι άσχημες για να ξεκινήσει κάποιος από το μηδέν και να χτίσει μία καλή ομάδα. Πρόκειται για παίκτες που ακούν, είναι πειθαρχημένοι και θέλουν να κάνουν το καλύτερο δυνατό».