Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Ισραηλινός ΠΑΟΚτσής!!

154462_10151309546379687_1219030461_n
Είναι γνωστό πως ο ΠΑΟΚ έχει φίλους σε όλα τα μήκη και πλάτη του κόσμου. Εξαίρεση δεν μπορούσε να αποτελέσει το Ισραήλ.
Στους περσινούς αγώνες με την Μπνέι Γεχούντα, ο ΠΑΟΚ όχι μόνο προκρίθηκε στα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ με δυο νίκες, αλλά δημιούργησε και οπαδούς.
Απόδειξη είναι ο Γιανίρ Μεντέλ. Είναι Ισραηλινός οπαδός της Χαποέλ Μπερσεβά και δηλώνει ΠΑΟΚτσής. Έγινε ΠΑΟΚ από τους αγώνες με την Μπνέι Γεχούντα. Για του λόγου το αληθές κοινοποίησε από την ημέρα της κλήρωσης στην σελίδα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο facebook, φωτογραφία του στην οποία απεικονίζεται στο γήπεδο της Μπερσεβά να κρατάει χαμογελαστός και περήφανος ένα κασκόλ του ΠΑΟΚ!
Μάλιστα τον τελευταίο καιρό ανήρτησε στην προσωπική του σελίδα στο facebook και δεύτερη φωτογραφία με κασκόλ του ΠΑΟΚ, η οποία συνοδεύονταν από αναφορές στον αγώνα με την Χαποέλ Χάιφα. Θεωρείται εύλογο ότι ο Ισραηλινός οπαδός της Μπερσεβά θα βρίσκεται την Πέμπτη το βράδυ στην κερκίδα των οπαδών του ΠΑΟΚ στο γήπεδο της Χάιφα, για να υποστηρίξει την δεύτερη ομάδα της καρδιάς του.
Παρεμπιπτόντως, ο ΠΑΟΚ πήρε 250 εισιτήρια από την Χαποέλ Χάιφα, αλλά η ζήτηση είναι μικρή. Δεν είναι προγραμματισμένη καμία οργανωμένη εκδρομή στο Ισραήλ. Μόνο μεμονωμένα φίλαθλοι του ΠΑΟΚ θα πάνε στην Χάιφα για τον αγώνα της Πέμπτης.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: