Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Εκτέλεση από Σπάθα»!

papadopoylos1
Το πρώην μέλος της διοίκησης του Άρη, Λάζαρος Παπαδόπουλος, μίλησε στον Arena FM 89,4 για την αντιμετώπιση της διαιτησίας προς τους “κίτρινους”, για το πάθος που πρέπει να βγάλουν οι παίκτες από εδώ και πέρα αλλά και για τη στήριξη που πρέπει να δώσει ο κόσμος.
Μάλιστα, δήλωσε πως «με το να αποβάλει τον παίκτη μόλις στο 2’ είναι σαν να αποβάλει τον Άρη..»
Αναλυτικά είπε:
Για τις διαιτησίες εις βάρος του Άρη:
“Το σίγουρο είναι ότι γίνεται κάτι περίεργο. Το θέμα είναι πως μιλάμε για καλούς διαιτητές πράγμα που μου φαίνεται ύποπτο. Για μένα ο Σπάθας είναι ο δεύτερος καλύτερος διαιτητής στην Ελλάδα μετά τον Κάκο και δεν πιστεύω πως μπορεί να κάνει τέτοια λάθη. Ο Μαντάκης είναι πιο άπειρος και  μπορεί κάπως να δικαιολογηθεί για το πέναλτι που δεν είχε δώσει. Όταν όμως μιλάμε για έναν πάρα πολύ έμπειρο και ικανό διαιτητή όπως ο Σπάθας δεν υπάρχει δικαιολογία. Δε θέλω να πιστεύω πως ο Άρης είναι στοχοποιημένος. Άμα όμως συμβαίνει αυτό δε ξέρω τι μπορεί να γίνει. Τα χέρια της διοίκησης είναι δεμένα. Δε μπορεί ούτε να βγάλει ανακοίνωση”.
Για την αποβολή του Έλσνερ:
“Όταν ψάχνεις τόσο πολύ μια φάση για να καταλάβεις τι ακριβώς έγινε, καταλαβαίνεις πως δεν είναι αποβολή. Ήταν κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη καθώς το πόδι του Έλσνερ πήγαινε χαμηλά και για τη μπάλα. Με το να αποβάλει τον παίκτη μόλις στο 2’ είναι σαν να αποβάλει τον Άρη. Αντίθετα του Κάλαζιτς ήταν κόκκινη χωρίς αμφιβολία καθώς το πόδι πήγαινε ψηλά και επικίνδυνα. Άμα ήμουν  παρατηρητής εννοείται πως θα έλεγα στον Σπάθα πως έκανε λάθη”.
Για το πως πρέπει να λειτουργεί ένας διαιτητής:
“Ο διαιτητής προετοιμάζεται όλη την βδομάδα για το παιχνίδι. Πρέπει να εφαρμόσει την ενιαία εφαρμογή του κανονισμού. Άμα σφυρίζει αρχικά αυστηρά, αυτό θα κάνει και στη συνέχεια. Δε μπορεί να σφυρίζει με δυο μέτρα και δυο σταθμά”.
Για το πως πρέπει να αντιδράσει ο Άρης:
“Πρέπει όλοι να είναι με ανοιχτά τα μάτια. Το Σάββατο θέλει πάρα πολύ προσοχή. Πρέπει να βγάλουμε τα λαρύγγια μας και να αφήσουμε τα κορμιά χωρίς όμως να ξεφύγουμε. Δε πρέπει να καταδικάσουμε την ομάδα χωρίς να το θέλουμε”.
Για τον Άρη αγωνιστικά:
“Πιστεύω πως ο Άρης έχει καλή ομάδα και ικανούς ποδοσφαιριστές. Πρέπει να υπάρχει μεγαλύτερο πάθος όπως στον αγώνα με τη Βέροια. Πρέπει να καταθέσουν τη ψυχή τους οι νεαροί παίκτες. Μπορεί ο Άρης να μη τους δίνει εκατομμύρια αλλά τους δίνει την ευκαιρία να εξασφαλίσουν τις ζωές τους. Άμα δεν αγαπάνε τον Θεό στο στήθος του, να παίξουν για την καριέρα τους. Έχουμε δει έλλειψη πάθους σε ορισμένα παιχνίδια”.
Για το ρόστερ του Άρη:
“Δε θέλω να κρίνω τις αποφάσεις για τους παίκτες που έφυγαν και για τους παίκτες που ήρθαν. Ξέρω πως έγιναν κάποιες προσπάθειες και συζητήσεις με τον Κασναφέρη αλλά δεν οδηγήθηκαν κάπου καθώς ο ποδοσφαιριστής δεν ήθελε. Το θέμα είναι πως αυτοί είναι οι παίκτες και δε χρειάζεται να τους μειώνουμε. Έχω δει τους Σουνά και Οικονομόπουλο να παίζουν τρομερά και να κάνουν “παππάδες”. Έχουν την ποιότητα για να μη βρίσκεται ο Άρης σε αυτή τη θέση. Από εκεί και πέρα οποιοδήποτε έλλειμμα υπάρχει πρέπει να καλυφθεί με πάθος. Οι παίκτες πρέπει να δίνουν τα πάντα στο γήπεδο και εμείς από τις εξέδρες να βγάζουμε τα λαρύγγια μας. Πρέπει το γήπεδο να είναι γεμάτο κάθε αγώνα καθώς ο κόσμος είναι ο επενδυτής της ομάδας”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: