Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Ανακόλουθος ο Ηλιάδης»

mathaiou
Ο πρώην πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Νικήτας Ματθαίου, μίλησε στον Arena FM 89,4 και σχολίασε μεταξύ άλλων την αδυναμία της διοίκησης των ‘κιτρίνων” να υψώσει την φωνή της και να διεκδικήσει καλύτερη αντιμετώπιση από την διαιτησία.
Αναλυτικά είπε:
Για το κατά πόσο μπορεί να χρησιμοποιηθεί το γήπεδο του Άρη ως μέσο προσέγγισης επενδυτή:
“Το γήπεδο είναι περιουσία του ερασιτέχνη Άρη. Άμα βρεθεί επενδυτής και μέσα σε αυτή τη συμφωνία είναι μέσα και το γήπεδο και συμφωνεί ο ερασιτέχνης θα γίνει μια συμφωνία. Είναι ένα καθαρό και πολύ καλό οικόπεδο. Μπορεί να αποτελέσει  μεγάλο κίνητρο για έναν υποψήφιο επενδυτή”.
Για την αντιμετώπιση του Άρη από την διαιτησία:
“Είναι ένα μεγάλο πρόβλημα. Ο Άρης είναι φοβερά απαξιωμένος. Η ομάδα που αντιμετωπίζει προβλήματα είναι αυτή που δεν έχει δύναμη στα κέντρα αποφάσεων και στις δημόσιες σχέσεις. Η φωνή του Άρη δεν είναι ηχηρή για να αλλάξει την εικόνα αυτή. Το πως διαμαρτυρήθηκε ο πρόεδρος του Άρη κανείς δε το ξέρει. Η συγκεκριμένη διοίκηση δεν εισακούεται από τα κέντρα αποφάσεων”.
Για το θέμα επενδυτή στον Άρη:
“Δεν πιστεύω πως φέτος θα βρεθεί επενδυτής. Τουλάχιστον μέχρι να λήξει το θέμα με το άρθρο 99. Δύσκολα θα έρθει ένας άνθρωπος άμα δεν υπάρχει ένα ξεκάθαρο τοπίο”.
Για την αδυναμία της διοίκησης να βελτιώσει την κατάσταση:
“Δεν υπάρχουν άνθρωποι που να μπορούν να βελτιώσουν την κατάσταση. Κάθε βδομάδα ο Άρης είναι το πρόβατο που σφάζεται. Προτείνω να γίνει γενική συνέλευση. Ο κύριος Ηλιάδης δεν έχει φέρει ακόμα 1.400.000 από τις χορηγίες. Βλέπω πως δε υλοποιεί τις υποσχέσεις του.  Η κοινωνία των μελών δεν υπάρχει. Το ρόστερ είναι χειρότερο από πέρσι και οι κινήσεις που έχουν γίνει είναι αποτυχημένες. Είναι απαράδεκτο από τον Νοέμβριο να βρίσκεται στις θέσεις του υποβιβασμού ο Άρης όταν γιορτάζει τα 100 χρόνια. Μας συμπεριφέρονται σαν ομάδα γ εθνικής που δεν υπολογίζεται από κανέναν. Ο κύριος Ηλιάδης είχε πει πως θα μπουν τα λεφτά από τις χορηγίες πριν το άρθρο 99. Είχε υποσχεθεί πως την ομάδα θα τη σέβονται κάτι που δε συνέβη. Ο Άρης μοιάζεις σαν ακυβέρνητο καράβι που πάει να διαλυθεί στα βράχια”.
Για την αναγκαιότητα γενικής συνέλευσης:
“Πρέπει να γίνει άμεσα γενική συνέλευση και να πάρει αποφάσεις η οικογένεια του Άρη. Η ομάδα δέχεται χαστούκια από παντού και όλοι κοιμούνται.  Μπορούν να βρεθούν άτομα από την οικογένεια του Άρη για να αλλάξουν τη κατάσταση. Αυτή η κατρακύλα πρέπει να σταματήσει. Ό σύλλογος πλέον σφάζεται ακόμα και στην έδρα του. Δε σηκώνει άλλο πειραματισμό και έγκλημα εις βάρος της ομάδας. Ο Άρης καταστρέφεται και αφανίζεται. Είναι αμαρτία να γίνεται κάτι τέτοιο. Οι θεσμικοί παράγοντες του Άρη πρέπει να προσέξουν γιατί ο κόσμος θα τους δικάσει”.
Πηγή: arenafm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: