Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

«Όλα τα προβλήματα έχουν λύση»

ogios
Παρά το κακό αποτέλεσμα στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Ηρακλή, ο Γκιγιέρμο Όγιος είδε και θετικά στοιχεία. Αισιόδοξος βάση των δηλώσεων του, εξέφρασε την πίστη του ότι η ομάδα θα μπορέσει να βρει τον δρόμο της.
Αναλυτικά είπε:
«Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι για εμάς. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε ένα πολύ καλό αντίπαλο, που έχει δουλέψει αρκετά αυτά που κάνει στον αγωνιστικό χώρο. Μία δυνατή και σκληροτράχηλη ομάδα.  Εμείς θέλουμε να μείνουμε στην αγωνιστικότητα που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο. Θεωρώ ότι αυτός είναι ο δρόμος που πρέπει να ακολουθήσουμε. Αναμφίβολα πρέπει να βελτιώσουμε πολλά, παρόλα αυτά δεν μπορώ να παραγνωρίσω το γεγονός ότι  όταν μένεις με δέκα τα πράγματα είναι δύσκολα για να παίξεις. Σε εκείνο το σημείο κυνηγήσαμε και ψάξαμε την ισοφάριση. Είχαμε την κατοχή της μπάλας και προσπαθήσαμε να σκοράρουμε. Τα παιδιά έδωσαν μεγάλη μάχη και θεωρώ ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα αρχίσουμε να πλησιάζουμε τους στόχους. Βήμα-βήμα παιχνίδι με το παιχνίδι και από εκεί και πέρα να παίρνουμε τους βαθμούς και να δείχνουμε πράγματα»
Για να προσθέσει σχετικά με τους στόχους:
«Αυτή την στιγμή είμαστε έτοιμοι να δώσουμε τα πάντα. Μόνο ο Θεός μπορεί να ξέρει που θα φτάσουμε αλλά θα παλέψουμε. Θα δώσουμε τα πάντα για να το καταφέρουμε»
Για την εικόνα που έχει σχηματίσει:
«Στην ζωή ότι είναι πρόβλημα έχει και λύση. Το σημαντικό και αυτό που κρατάω είναι αυτό που έκαναν τα παιδιά. Κυρίως η εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο. Δώσανε το κάτι παραπάνω και ήταν θαρραλέοι. Σας είπα ότι η εμφάνιση στο δεύτερο ήταν πιο κοντά στο να δείξουμε αυτά που θέλουμε»
Για να καταλήξει:
«Εμείς θέλουμε να μπούμε και να αποκτήσουμε μεγαλύτερη ένταση. Αυτές οι καλές στιγμές που κράτησα από σήμερα πρέπει να σταθεροποιηθούν. Από εκεί και πέρα να είμαστε πιο επιθετικοί. Οι δυσκολίες έρχονται για να μπορείς να τις ξεπεράσεις. Εμείς θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τα  μέγιστο έτσι ώστε η ομάδα να μπορέσει να ανακάμψει»

Δεν υπάρχουν σχόλια: