Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός!

Σε απολογία από την Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Σούπερ Λίγκας κλήθηκε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής με τον Ολυμπιακό.

Στο «σκαμνί» ο Παναθηναϊκός
Οι «πράσινοι», που θα απολογηθούν την Πέμπτη 07/11 και ώρα 13:00, κινδυνεύουν ακόμη και με τιμωρία της έδρας, ωστόσο, στις τάξεις της ομάδας υπάρχει αισιοδοξία ότι θα γλιτώσουν με ένα βαρύτατο χρηματικό πρόστιμο.

Επίσης, ενώπιων της Πρωτοβάθμιας Πειθαρχικής Επιτροπής θα βρεθεί η ΠΑΕ ΠΑΟΚ για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και ο προπονητής της ομάδας Κ20 της Skoda Ξάνθης, Νίκος Κεχαγιάς για ανάρμοστη συμπεριφορά στο παιχνίδι με τον Λεβαδειακό.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής:

«Η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή κάλεσε σε απολογία (για την Πέμπτη 07/11/2013 και ώρα 13:00) τις παρακάτω ΠΑΕ στο πλαίσιο των συναντήσεων για την 10η αγωνιστική.

Α) ΠΑΕ Παναθηναϊκός: «Βάσει των αναφερομένων στο από 2/11/2013 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε κατ' αρθ. 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα καθώς και την υπ΄ αριθμ. 1003/2/489/8-λστ΄ Έκθεση της Αστυνομίας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ Παναθηναϊκός-ΠΑΕ Ολυμπιακός.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Β) ΠΑΕ ΠΑΟΚ : Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της στον αγώνα ΠΑΕ ΠΑΟΚ-ΠΑΕ Εργοτέλης.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.

Η κάτωθι κλήση αφορά το πρωτάθλημα υποδομών Κ20
-- Skoda Ξάνθη (Κ20), Ν.Κεχαγιά (προπονητή): Για τη συμπεριφορά του προπονητή κ. Ν. Κεχαγιά στον αγώνα των ομάδων Λεβαδειακός-Skoda Ξάνθη.
* Επί παραβάσει των άρθρων 1 επ, 5, 11 και 14 του Π.Κ. της ΕΠΟ».

Δεν υπάρχουν σχόλια: