Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Θρύλε ξεκόλλα!!

Σε ημιτελικό; Σε τελικό; Με ανατροπή; Ο Ολυμπιακός νίκησε ξανά την ΤΣΣΚΑ Μόσχας σε Final 4 (70-68) με πρωταγωνιστή τον Βασίλη Σπανούλη στο τέλος και θα διεκδικήσει το τέταρτό του τρόπαιο στη Μαδρίτη!

Θρύλε ξεκόλλα!
Άμοιρη ΤΣΣΚΑ τι σου ‘μελλε να (ξανά)πάθεις!

Στα 3:39’’ πριν το τέλος οι Ρώσοι ήταν στο +9 (63-54), όμως εκεί «μίλησε» ο –κακός μέχρι εκείνη τη στιγμή- Σπανούλης, ο οποίος πήρε τον Ολυμπιακό από το… χέρι και με το 70-68, πήρε το «εισιτήριο» για τον τελικό της Μαδρίτης!

Στους 13 πόντους σταμάτησε ο αρχηγός των «ερυθρόλευκων», πετυχαίνοντας τους 11 στο τέταρτο δεκάλεπτο, με τον Πρίντεζη να ήταν πρώτος σκόρερ με 14 και τον Σλούκα να προσθέτει άλλους 10.

Από την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη ξεχώρισε ο Ντε Κολό με 18 πόντους, με τον Κάουν να είχε 11 και τους Ουίμς και Τζάκσον από 9.

Το ματς


Με τη γνωστή πεντάδα των Ντάνστον, Πρίντεζη, Ντάρντεν, Σπανούλη και Μάντζαρη ξεκίνησε την αναμέτρηση ο Ολυμπιακός, με τον Δημήτρη Ιτούδη να επιλέγει ψηλό σχήμα με Κάουν, Βοροντσέβιτς, Κιριλένκο, Ουίμς και Τεόντοσιτς.

Το ματς ήταν κλειστό στα πρώτα λεπτά (5-5), όμως τα πολλά φάουλ των «ερυθρόλευκων», σε συνδυασμό με κάποιες κακές επιλογές στην επίθεση, έδωσαν την ευκαιρία στους Ρώσους να πάνε στο +6 (15-9). Στη συνέχεια, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου με δύο καλές άμυνες και τρίποντα των Λαφαγέτ-Παπαπέτρου έκαναν το 15-15. Ωστόσο, λόγω των λαθών στα τελευταία δύο λεπτά της πρώτης περιόδου, η «ομάδα του στρατού» προηγήθηκε στο τέλος με 20-17.

Πολύ κακό ξεκίνημα του Ολυμπιακού στο δεύτερο δεκάλεπτο και στις δύο πλευρές του παρκέ, με την ΤΣΣΚΑ να «τρέχει» ένα σερί 4-0, μέσα σε ένα λεπτό και να πηγαίνει στο +7 (24-17), με πρωταγωνιστή τον Τζάκσον. Όμως, το «ξέσπασμα» των Ρώσων σταμάτησε ο Παπαπέτρου, ο οποίος άλλαξε εντελώς το ρυθμό σε άμυνα και επίθεση, με τους Πειραιώτες να κάνουν ένα 5-0 (24-22). Πλέον, οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου είχαν «σφίξει» περισσότερο την άμυνά τους, με αποτέλεσμα να περάσουν μπροστά (27-28), περίπου στα μισά. Από εκείνο το σημείο και έπειτα, οι δύο ομάδες πήγαιναν πόντο-πόντο, με το ρυθμό του ματς να ήταν χαμηλός (33-33) και την ομάδα του Δημήτρη Ιτούδη να είχε προβάδισμα ενός πόντου (36-35).

Με πολλά λάθη μπήκε και στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου «πουλούσαν» συνεχώς την μπάλα, με την ΤΣΣΚΑ όχι μόνο να διατηρεί το προβάδισμα (40-37), αλλά να πηγαίνει στο +5 (40-35) στα μισά της περιόδου. Οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τάιμ άουτ, αλλά η νευρικότητα στην επίθεση τους κράτησε χωρίς καλάθι για περίπου τρία λεπτά, με τους Ρώσους να πηγαίνουν ακόμα στο +8 (47-39). Εκεί «μίλησαν» οι Σλούκας και Πρίντεζης που κράτησαν «ζωντανή» την ομάδα του Πειραιά (49-47), ένα λεπτό πριν το τέλος της τρίτης περιόδου. Παρ’ όλες τις καλές άμυνες που έβγαλαν, οι «ερυθρόλευκοι έχασαν πολλές ευκαιρίες να περάσουν εκ νέου μπροστά, με τον Τεόντοσιτς να διαμορφώνει στο τέλος το 51-47.

Ο Ολυμπιακός με τα πολλά λάθη… πέταξε άλλο ένα δίλεπτο στην αρχή της περιόδου, με την ΤΣΣΚΑ να το εκμεταλλεύεται και να πηγαίνει ξανά στο +8 (57-49), με μπροστάρη Τεόντοσιτς. Στη συνέχεια ακολούθησαν κακές επιθέσεις και από τις δύο ομάδες, ωστόσο αυτό βόλευε τους Ρώσους, οι οποίοι συντηρούσαν τη διαφορά (59-51) στα μισά. Οι παίκτες του Γιάννη Σφαιρόπουλου δεν πετύχαιναν καλάθι ούτε με… αίτηση και το μόνο τους σκορ που είχαν ήταν από τη γραμμή των βολών (63-54). Σχεδόν, τρία λεπτά πριν τη λήξη, ο Σπανούλης πέτυχε το πρώτο του εντός παιδιάς (63-57), ενώ με δύο βολές του Σλούκα, η διαφορά έπεσε κι άλλο (63-59). Εκεί «μίλησε» η άμυνα της ομάδας του Πειραιά και με τον Σπανούλη να παίρνει… μπρος, ο Ολυμπιακός πήγε στο +3 (63-66), 1:29’’ πριν τη λήξη. Στα 31’’ ο Ουίμς έφερε το ματς στα ίσα (66-66), αλλά ο «Kill Bill» στα 8’’ έφερε ξανά τους «ερυθρόλευκους» μπροστά με τρίποντο (66-69)! Το παιχνίδι πήγε στη ρωσική… ρουλέτα των βολών, με τους Πειραιώτες να διατηρούνται μπροστά και να παίρνουν τη νίκη με το τελικό 70-68!

Τα δεκάλεπτα: 20-17, 36-35, 51-47, 68-70 *Πηγή: sport-fm.gr*

Σεπτέμβριο και όχι Ιούνιο για Μαρινάκη!!

Σύμφωνα με πληροφορίες από το δικαστικό ρεπορτάζ τις οποίες και μετέφερε πρώτα από το Metropolis 95,5 ο Κυριάκος Θωμαΐδης, ο ειδικός ανακριτής διαφθοράς Γιώργος Ανδρεάδης θα αποφασίσει για την τύχη των κατηγορούμενων (μεταξύ των οποίων και ο Βαγγέλης Μαρινάκης) για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο το Σεπτέμβριο και όχι τον Ιούνιο, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει.

Η δικογραφία είναι «βαριά» και ενώ θα πήγαινε μέχρι τα τέλη Ιουνίου, τελικά η υπόθεση θα «τραβήξει» μέχρι το Σεπτέμβριο. Όταν ανέλαβε τη δικογραφία ο κ. Ανδρεάδης είχε πει ότι είναι ζήτημα 4-6 μηνών να ολοκληρωθεί, αλλά είναι η πρώτη φορά ιστορικά που θα χρειαστούν πάνω από έξι μήνες, κάτι που δείχνει ότι υπάρχει «όγκος» στοιχείων.
*Πηγή: metrosport.gr*

Πίρλο: «Ο Αντσελότι προσπάθησε να φέρει τον Τζέραρντ στη Μίλαν»

Πριν από ακριβώς μία εβδομάδα ήταν ο Ζοζέ Μουρίνιο ο οποίος κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου (πριν το Τσέλσι-Λίβερπουλ) όχι μόνο είχε αποθεώσει τον Στίβεν Τζέραρντ αλλά αποκάλυψε δημόσια πως είχε επιχειρήσει να τον πάρει στην ομάδα του τρεις φορές: όταν ήταν στην Τσέλσι, στην Ίντερ και στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Παράλληλα είχε παραδεχτεί πως ο λόγος που δεν έγινε το πολυπόθητο για αυτόν deal σε καμία από τις τρεις περιπτώσεις είχε να κάνει με τον... Τζέραρντ, ο οποίος δεν επιθυμούσε με τίποτα να εγκαταλείψει την αγαπημένη του Λίβερπουλ.

Τώρα ήταν η σειρά ενός ακόμα σπουδαίου να κάνει γνωστό πως ένας ακόμα ευρωπαϊκός σύλλογος παγκόσμιου βεληνεκούς είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Άγγλο άσο αλλά ατύχησε να πέσει πάνω στην πεισματική του άρνηση να αφήσει το "Anfield".

 
Ο λόγος για τον Αντρέα Πίρλο, ο οποίος αποκάλυψε πως ήταν εκείνος που είχε προτείνει στον Αντσελότι την εποχή της συνύπαρξής τους στη Μίλαν να κάνει κίνηση για τον Τζέραρντ το 2007, με τον νυν τεχνικό της Ρεάλ Μαδρίτης να "ακούει" τον Ιταλό "μαέστρο" αλλά να βλέπει την προσπάθειά του να στέφεται από αποτυχία.

"Ο Κάρλο ήταν σαν πατέρας για μένα. Μιλούσαμε αρκετά και εξακολουθούμε ακόμα και τώρα να το κάνουμε. Την εποχή που ήμασταν μαζί στη Μίλαν είχε έρθει κάποια στιγμή μου είπε:


"Θέλω να υπογράψω τον Στίβεν Τζέραρντ για να έρθει να παίξει δίπλα σου στο χώρο του κέντρου, ποια είναι η γνώμη σου; Χωρίς δισταγμό του είπα "κάντο, υπόγραψε συμβόλαιο μαζί του".

Εκείνη την περίοδο ήταν πιθανότατα ο πιο ολοκληρωμένος Ευρωπαίος μέσος, φυσικά και ήθελα να είμαι παρτενέρ του στο χώρο του κέντρου", δήλωσε αρχικά ο Αντρέα Πίρλο για να αποκαλύψει στη συνέχεια το... φινάλε εκείνης της ιστορίας που δεν ήταν γλυκιά για τη Μίλαν.

 
"Θυμάμαι πως ρώτησα τον Κάρλο λίγες εβδομάδες αργότερα για το πώς πήγαιναν τα πράγματα και μου είπε ότι ο Τζέραρντ του απάντησε με ένα ξεκάθαρο όχι, λέγοντάς του πως ο δεσμός του με τη Λίβερπουλ δεν μπορούσε να σπάσει.
Εκείνη την περίοδο η Μίλαν ήταν πρωταθλήτρια Ευρώπης και είχε πιθανότατα την καλύτερη ομάδα στον κόσμο, αυτό λέει πολλά για την πίστη του Τζέραρντ".

 
Σημειώνεται πως ο Στίβεν Τζέραρντ ολοκληρώνει φέτος τη 17χρονη αδιάλλειπτη διαδρομή του στη Λίβερπουλ και από τη νέα σεζόν θα αγωνίζεται στο MLS με τη φανέλα των Λος Άντζελες Γκάλαξι με τους οποίους έχει συμφωνήσει εδώ και λίγο καιρό.
*Πηγή: metrosport.gr*

Χατζηελευθερίου: «Ουδέποτε έγιναν κρούσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Δράμας, την οποία μάλιστα υπογράφει ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηελευθερίου και προσπαθεί να… «μαζέψει» τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5, περί κρούσης από πλευράς του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δράμα 15/05/2015

Διοίκηση του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατανοώντας τη κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ της Ομάδος μας και του Πανσεραικού,του οποίου το αποτέλεσμα ίσως κρίνει τον πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής του 1ου Ομίλου, κράτησε όλη την εβδομάδα χαμηλούς τόνους για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Με έκπληξη μας όμως, διαβάσαμε σε μερίδα ηλεκτρονικού τύπου παρερμηνευμένες δηλώσεις του Προέδρου μας Ηλία Χατζηελευθερίου για τυχόν επίσημες ή ανεπίσημες κρούσεις από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Δηλώνουμε ότι ουδέποτε έχουμε δεχτεί ανεπίσημη ή επίσημη κρούση παρά μόνο τις γνωστές καφενειακές συζητήσεις που γίνονται παραμονές τέτοιων αγώνων στην Ελλάδα.

Όσοι έχουν στόχο και σκοπό να πλήξουν το ήθος,το κύρος,την αξιοπιστεία και αξιοπρέπεια της Ομάδας, δε θα τα καταφέρουν.Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα αγωνιστεί όπως και τα προηγούμενα 29 παιχνίδια με στόχο τη Νίκη αδιαφορώντας για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ομίλου μας.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Χατζηελευθερίου Ηλίας»

Νοκ-άουτ ο Γκόμεζ!!

Χωρίς τον Ζόρντι Γκόμεζ θα αναγκαστεί να αγωνιστεί στα τρία τελευταία ματς της σεζόν η Σάντερλαντ, χάνοντας μία πούτιμμη μονάδα στην προσπάθεια που κάνει για παραμονή στην Πρέμιερ Λιγκ.
Δυσάρεστα ήταν τα νέα από το ιατρικό δελτίο των «μαυρόγατων» σήμερα!
Όπως έγινε γνωστό, ο Ζόρντι Γκόμεζ αντιμετωπίζει πρόβλημα στην επιγονατίδα, με το μέγεθος του τραυματισμού να είναι τέτοιο που τον θέτει νοκ-άουτ για το φινάλε της σεζόν.
Έτσι ο Ντικ Άντβοκατ είναι αναγκασμένος να ετοιμάσει τα πλάνα του για τα ματς με Λέστερ, Άρσεναλ και Τσέλσι, χωρίς να μπορεί να υπολογίζει στον 29χρονο μεσοεπιθετικό, ο οποίος μετρά φέτος 29 εμφανίσεις και 4 γκολ στο πρωτάθλημα.
*Πηγή: England365.gr*

Στην Μαδρίτη και οι γιοι του Σπανούλη!! (pics)

Ο Βασίλης Σπανούλης και ο Ολυμπιακός δίνει την δική του μεγάλη «μάχη» στον πρώτο ημιτελικό απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, με την σύζυγό του και τους τρεις γιους του αρχηγού των Πειραιωτών να βρίσκονται στην Μαδρίτη.
Οι τρεις γιοι του Βασίλη Σπανούλη, μαζί με την μητέρα τους, Ολυμπία Χοψονίδου, βρίσκονται στο Palacios de los Deportes και παρακολουθούν τον πατέρα τους και τους υπόλοιπους παίκτες του Ολυμπιακού να δίνουν την δική τους «μάχη».

*Πηγή: superbasket.gr*

Η… ανάκριση του Παπαλουκά στον Ζήση!! (vid)

Ο Θοδωρής Παπαλουκάς, έχοντας κρεμάσει πλέον τα αθλητικά του παπούτσια, έχει αναλάβει χρέη insider στο φετινό Φάιναλ Φορ και τι καλύτερο από μια… ανάκριση στον φίλο και πρώην συμπαίκτη του, Νίκο Ζήση!

«Ήταν μια περίεργη σεζόν, γιατί ξεκίνησα από το προκριματικά και έφτασα εδώ, ερχόμενος στη Φενέρ στα μέσα της σεζόν» ανέφερε αρχικά για τη φετινή σεζόν, προσθέτοντας: «Ήταν τα πιο τρελά Χριστουγεννά. Ευχαριστώ την πρώην ομάδα μου που με άφησε να έρθω στη Φενέρ και να εργαστώ με τον κόουτς Ομπράντοβιτς», είπε αρχικά ο Ελληνας άσος της Φενερ.
Για το τι έχει αλλάξει από το 2008, όταν κατέκτησε τον τίτλο στο ίδιο γήπεδο με την ΤΣΣΚΑ: «Πολλά πράγματα έχουν αλλάξει. Μόνο εγώ και ο Χριάπα είχαμε παίξει σε εκείνο το Final Four. Έχουν περάσει αρκετά χρόνια. Και στο ξενοδοχείο έχουν γίνει αλλαγές (γέλια)».
Για την παρουσία του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στον πάγκο της Φενέρ: «Είναι ένας πολύ σημαντικός παράγοντας, γιατί είμαστε μια ομάδα χωρίς μεγάλη εμπειρία από το Final Four».




*Πηγή: superbasket.gr*

Αντιδράσεις για το Φάιναλ Φορ!!

Αντίθετοι στη διεξαγωγή του Φάιναλ Φορ βρίσκονται οι Έτορε Μεσίνα και Σόνι Ουίμς, οι οποίοι τάσσονται υπέρ της σειράς αγώνων.
Ο συνεργάτης του Γκρεγκ Πόποβιτς στον πάγκο των Σπερς είπε: «Το συγκεκριμένο format (σ.σ. Final Four) δεν με εκφράζει. Θα ήταν προτιμότερο να αντικατασταθεί με σειρά αγώνων. Όλοι οι προπονητές με τους οποίους έχω μιλήσει για το ζήτημα, συμφωνούν μαζί μου»..
Από την πλευρά του, ο Σόνι Ουίμς μιλώντας στο «Gigantes del Basket» πρόσθεσε: »Σε κανέναν δεν αρέσει αυτή η διαδικασία. Μιλάμε για επαγγελματικό μπάσκετ. Δεν γίνεται μια χρονιά να κρίνεται σε μονό παιχνίδι. Πρέπει να καθιερωθεί σειρά playoffs, όπως συμβαίνει στο ΝΒΑ. Η Ευρωλίγκα είναι η κορυφαία διοργάνωση στην Ευρώπη και οφείλει να πάρει στοιχεία από την κορυφαία λίγκα του πλανήτη».
*Πηγή: superbasket.gr*

Χαμός στο «πράσινο» Bazaar!


Πλήθος κόσμου, αλλά και οι Διαμαντής Χουχούμης και Κώστας Τριανταφυλλόπουλος, γέμισαν τον χώρο του τέταρτου Bazzar που διοργάνωσε ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο.

Χαμός στο «πράσινο» Bazaar
Χαμός έγινε στην πρώτη μέρα του τέταρτου Bazzar που διοργανώνει η ΠΑΕ Παναθηναϊκός, με πλήθος κόσμου να δίνουν το παρών στο κλειστό μπάσκετ της Λεωφόρου.

Οι φίλοι των «πράσινων» εκμεταλλεύτηκαν από την πρώτη μέρα τις προσφορές σε προϊόντα της ομάδας, ενώ είχαν και την ευκαιρία να συναντήσουν τους Κώστα Τριανταφυλλόπουλο και Διαμαντή Χουχούμη που ήταν οι πρώτοι καλεσμένοι των εκδηλώσεων.

Το Bazaar ξεκίνησε το πρωί της Παρασκευής και θα διαρκέσει μέχρι την ερχόμενη Κυριακή (17/5) με ώρες λειτουργίας από τις 10.00 έως τις 20.00. Μάλιστα, τον χώρο θα επισκεφτούν και άλλοι παίκτες των «πράσινων». Το Σάββατο στη 1 μ.μ έχει προγραμματιστεί να βρεθούν στο Bazaar οι Στάθης Ταυλαρίδης και οι Τάσος Λαγός, ενώ την Κυριακή στις 2μ.μ. οι Λουκ Στιλ και Νάνο.

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

Στην αντεπίθεση ο Μελισσανίδης!


Αποφασισμένος να συνεχίσει το θέμα Ζωγράφου είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης. Μετά τη μη απαγγελία κατηγοριών σε βάρος του, σκοπεύει να κινηθεί δικαστικά εναντίον όσων ενέπλεξαν το όνομά του στην υπόθεση

Στην αντεπίθεση ο Μελισσανίδης
Στην αντεπίθεση για το θέμα Ζωγράφου σκοπεύει να περάσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Η απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα να μην απαγγείλει καμία κατηγορία στον διοικητικό ηγέτη της ΑΕΚ για τον ξυλοδαρμό του αναπληρωτή προέδρου της ΚΕΔ θεωρείται δικαίωση των ισχυρισμών του ότι δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό.

Δεδομένου λοιπόν ότι η ανεπάρκεια στοιχείων για να στοιχειοθετηθεί κατηγορία δεν δικαιώνει τις καταγγελίες και τις δηλώσεις όσων τον ενέπλεξαν στην υπόθεση, σκοπεύει πλέον να κινηθεί δικαστικά εναντίον τους (καταθέτοντας μηνύσεις και αγωγές).

Εξάλλου, πληροφορίες θέλουν τον Κωνσταντίνο Σιμιτζόγλου να μη διαπιστώνει απειλές στις τηλεφωνικές συνομιλίες του Μελισσανίδη με τον Ζωγράφο, ενώ και η καταγγελία του ίδιου (ότι απειλήθηκε σε κλήση με απόκρυψη) φέρεται να μην επιβεβαιώνεται, μιας και σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, τις ημέρες εκείνες δε βρέθηκαν κλήσεις από άγνωστο αριθμό στο τηλέφωνό του. *Πηγή: sport-fm.gr*

«Λουκέτο» στο «Μπομπονέρα»!

Κλειστό μέχρι νεωτέρας θα παραμείνει το «Μπομπονέρα» μετά από απόφαση του εισαγγελέα του Μπουένος Άιρες.

«Λουκέτο» στο «Μπομπονέρα»
Δεν πρόκειται να μείνει ατιμώρητη η συμπεριφορά των οπαδών της Μπόκα Τζούνιορς που στο ντέρμπι με τη Ρίβερ Πλέιτ επιτέθηκαν με σπρέι πιπεριού στους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας.

Η πρώτη αρνητική εξέλιξη για τους γηπεδούχους ήρθε από την απόφαση του εισαγγελέα του Μπουένος Άιρες που διέταξε να κλείσει επ’ αόριστον το «Μπομπονέρα» και μάλιστα προανήγγειλε περαιτέρω δράσεις λέγοντας πως οι υπεύθυνοι θα πληρώσουν για όσα έκαναν.
*Πηγή: sport-fm.gr*

Αύξηση Μ.Κ στον Ηρακλή!

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου κατά 705.000 ευρώ προχώρησε η ΠΑΕ Ηρακλής μετά από σχετική απόφαση της έκτακτης γενικής συνέλευσης.

Αύξηση Μ.Κ στον Ηρακλή
Κατά 705.000 ευρώ αυξήθηκε το μετοχικό κεφάλαιο της ΠΑΕ Ηρακλής, η οποία πραγματοποίησε έκτακτη γενική συνέλευση σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Το ποσό αυτό καλύφθηκε εξ ολοκλήρου από τον πρόεδρο της ομάδας, Σπύρο Παπαθανασάκη.

Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ:

«Πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 15-05-2015 σε ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης η έκτακτη γενική συνέλευση της ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ στην οποίαν εγκρίθηκε η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου κατά επτακόσιες πέντε χιλιάδες ευρώ(705.000.00 ευρώ). Παρόντες στη γενική συνέλευση ήταν ο πρόεδρος και μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Σπύρος Παπαθανασάκης, ο αντιπρόεδρος Εμμανουήλ Παπαθανασάκης, το μέλος Χρήστος Αντωνέλης, ο πληρεξούσιος δικηγόρος Στέφανος Τσιμικάλης και ο διευθυντής της ΠΑΕ Θόδωρος Παπαδόπουλος».

«Δύσκολα θα μπορούσα να αρνηθώ μια καλή πρόταση»


Ανοικτό αφήνει το ενδεχόμενο να αλλάξει ποδοσφαιρική στέγη ο τερματοφύλακας του Πλατανιά, Κέβιν Ολιμπά, ο οποίος ανέφερε ότι πίστευε στην παραμονή των Κρητικών.

«Δύσκολα θα μπορούσα να αρνηθώ μια καλή πρόταση»
Ο Κέβιν Ολιμπά απάντησε σε ερωτήσεις φιλάθλων μέσω της ιστοσελίδας της Super League και τόνισε ότι νιώθει σημαντικός για τον Πλατανιά, αλλά έδειξε ότι έχει στο μυαλό του να πάρει μεταγραφή το ερχόμενο καλοκαίρι. «Είμαι άτομο ανταγωνιστικό και φιλόδοξο και σκοπός μου είναι να εξελίσσομαι», επεσήμανε. Παράλληλα, σχολίασε ότι οι Κρητικοί αξίζουν μια θέση στο πρωτάθλημα της πρώτης κατηγορίας και ότι πίστευε πως θα κερδίσει η ομάδα του την παραμονή, όπως και συνέβη.

Αναλυτικά μίλησε για:

Πίστευες ότι θα καταφέρετε να παραμείνετε στην κατηγορία;
«Ναι, πίστευα ότι ο Πλατανιάς θα παραμείνει στην κατηγορία. Έχουμε μια καλή νέα ομάδα, ξέρουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και οι παίκτες έχουν καλή ποιότητα. Αξίζουμε τη θέση μας στο πρωτάθλημα».

Πώς κρίνεις τη φετινή αγωνιστική παρουσία σου στην ομάδα;
«Νομίζω ότι έχω μια σημαντική θέση στην ομάδα, αρχικά, διότι παίζω σε κάθε αγώνα και διότι η θέση του τερματοφύλακα είναι θέση σημαντική. Από την άλλη πλευρά, είχα τη δυνατότητα να μοιραστώ την εμπειρία που έχω αποκτήσει τα προηγούμενα χρόνια στην Μπορντό».

Ποιο ήταν το κίνητρο ώστε να υπογράψεις στην ομάδα του Πλατανιά;
«Υπέγραψα στον Πλατανιά, διότι μου έδωσε την ευκαιρία να παίζω συνέχεια, σε αντίθεση με άλλες ομάδες, όπου υπήρχαν λιγότερες πιθανότητες να συμβεί αυτό. Επίσης, σε άλλα πρωταθλήματα οι μεταγραφές για τη θέση του τερματοφύλακα ήταν κλειστές».

Ποια η άποψή σου για τους φιλάθλους της ομάδας και τη στήριξή τους στη ομάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου;
«Εδώ οι φίλαθλοι είναι υπέροχοι και παρόντες σε κάθε αγώνα στην έδρα μας. Κάποιοι έρχονται και σε αγώνες εκτός έδρας. Τους βρίσκω εκδηλωτικούς και παθιασμένους».

Θα ήθελες να παραμείνεις στον Πλατανιά και την επόμενη σεζόν;
«Είμαι άτομο ανταγωνιστικό και φιλόδοξο και σκοπός μου είναι να εξελίσσομαι. Πέρασα μια εξαιρετική χρονιά στον Πλατανιά, αλλά αν μια καλή ευκαιρία ή μια καλή προσφορά παρουσιαστεί, δύσκολα θα μπορούσα να αρνηθώ».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από το πρωτάθλημα που ολοκληρώθηκε;
«Το πρωτάθλημα είναι ενδιαφέρον και μάλλον ομοιογενές στο επίπεδο των ομάδων, γεγονός που προσφέρει αγωνία στο κοινό. Εδώ οι φίλαθλοι είναι πολύ ζωντανοί, δίνουν ζωή στο γήπεδο, ωστόσο κάποιες φορές φτάνουν στην υπερβολή».

Τι σου αρέσει να κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;
«Στον ελεύθερο χρόνο μου, μου αρέσει να ξεκουράζομαι δίπλα στην πισίνα του σπιτιού μου, κάτω από τον ήλιο, να παρακολουθώ τηλεοπτικές σειρές, να διαβάζω περιοδικά, να πηγαίνω σε εστιατόρια με τη φίλη μου ή με συμπαίκτες μου. Έχω κι άλλα πάθη εκτός από το ποδόσφαιρο, όπως ο στίβος, οι αγώνες αυτοκινήτων και η μόδα. Στην Ελλάδα είχα επίσης τον χρόνο να επισκεφθώ την Αθήνα και τα μνημεία της».

Ποιες πιστεύεις ότι είναι οι διαφορές ανάμεσα στο γαλλικό και το ελληνικό πρωτάθλημα;
«Στη Γαλλία οι αγώνες είναι πιο έντονοι κι έχουν πιο πολύ ρυθμό. Υπάρχουν περισσότεροι τεχνικοί παίκτες. Για παράδειγμα, οι επιθετικοί προκαλούν συχνά τους αμυντικούς, παίζοντας ένας με έναν. Τα γήπεδα στη Γαλλία είναι πιο γεμάτα, αλλά στην Ελλάδα υπάρχει περισσότερος ενθουσιασμός από το κοινό. Εδώ βρίσκω τους φιλάθλους πιο ενθουσιώδεις καθώς εκδηλώνουν πιο έντονα την αγάπη τους για την ομάδα τους».

Κοντονής: «Δεν υπάρχει φόβος Grexit βάση του νόμου που ψηφίστηκε»

Ο Σταύρος Κοντονής μίλησε για ακόμα μια φορά για την περίπτωση Grexit, τονίζοντας πως βάση του νόμου που ψηφίστηκε δεν πρέπει να υπάρχει πλέον αυτός ο φόβος.
Ο  Υφυπουργός αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής, μίλησε στον Αrena FM 89.4 και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο αθλητικό νομοσχέδιο, στην αποπληρωμή των χρεών του ΠΑΟΚ αλλά και στην πιθανότητα του Grexit.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:
Για την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση«Βρίσκουμε κουράγιο και αντοχές εφόσον κάνουμε το σωστό και μας τροφοδοτεί η εμπιστοσύνη του κόσμου».
Για το αθλητικό νομοσχέδιο«Το αθλητικό νομοσχέδιο είναι ένας νόμος που έχει δεχτεί επιδοκιμασίες από την κοινωνία και στόχος της κυβέρνησης είναι να σπάσει αυτός ο φαύλος κύκλος της ανωμαλίας που υπήρχε και να μπει μια τάξη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν κινούμαστε από εμπάθεια, δεν στοχοποιούμε κάποιες ομοσπονδίες αλλά θέλουμε να μπούνε κανόνες και να τηρούνται. Κάνουμε αυτό που είχαμε πει και αυτό που είχαμε διακηρύξει. Όλα τα σοβαρά θέματα του νομοσχεδίου έμειναν και ψηφίστηκαν, δεν πήραμε κάτι πίσω».
Για το θέμα του ελέγχου ντόπινκ που δημιουργήθηκε: «Όχι μόνο δεν έφταιγε η κυβέρνηση ή η ηγεσία της γραμματείας αλλά η χρηματοδότηση για το αντιντόπινγκ είχε μειωθεί σε σημείο που έλεγες πως δεν υπάρχει. Είχαμε πρόβλημα στον έλεγχο των αθλητών αλλά και στην αδειοδότηση του ΕΣΚΑΝ από την ίδια την ομοσπονδία. Το θέμα το σώσαμε την τελευταία στιγμή. Τρόμαξα όταν ανέλαβα με το ποσό που είχε δοθεί για τον προϋπολογισμό του ΕΣΚΑΝ».
Για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ αποπλήρωσε τα χρέη του«Το θεωρώ θετικό. Η εξυγίανση και στο οικονομικό επίπεδο είναι από τους στόχους της κυβέρνησης. Όταν κατατίθεται ένα μεγάλο ποσό που καλύπτει τα υπόλοιπα χρέη αυτό βοηθάει και την εθνική οικονομία όταν η χώρα έχει ανάγκη από χρήματα για να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της κοινωνίας. Τα ότι ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που δεν χρωστάει είναι πολύ σημαντικό. Μακάρι όλες οι ομάδες να εξυγιανθούν οικονομικά και μην βρισκόμαστε μπροστά σε απαράδεκτες καταστάσεις οικονομικών σκανδάλων και δυσλειτουργιών. Με τα μέτρα που έχει πάρει η κυβέρνηση ήρθε ο καιρός όλες οι ομάδες να καταβάλουν τα οφειλόμενα προς το κράτος».
Για την επίθεση που δέχεται από μερίδα του Τύπου: «Δεν μπορώ να δώσω καμία εξήγηση, το μυαλό του καθενός ας πάει στο λογικό και στο φυσιολογικό. Το σημαντικό είναι πως όλοι κατάλαβαν πως ότι επιθέσεις και να εξέφρασαν κάποιοι η κυβέρνηση δεν. «χαμπάριαζε», κάναμε αυτό που είχαμε πει και πλέον έχουν όλοι συνέλθει».
Για το αν θα συμμετέχει σε ημερίδα κατά της βίας που θα διοργανώσει ο Arena FM«Αν το επιτρέπει το πρόγραμμα που βέβαια θα είμαι παρών».
Για την απαγόρευση των μετακινήσεων«Απαγόρευσα τις οργανωμένες μετακινήσεις. Ως δικηγόρος και νομικός δεν θεωρώ σωστό και δίκαιο προς τον νόμο να απαγορεύεις από κάποιον να μετακινείται από μόνος του. Άλλο πράγμα είναι οι οργανωμένες μετακινήσεις όταν δεν είναι από νόμιμες λέσχες και άλλο πράγμα το να θέλει κάποιος φίλαθλος να ταξιδέψει μόνος του και να παρακολουθήσει πολιτισμένα κάποιον αγώνα».
Για το αν είναι απόλυτος στα μέτρα του: «Είμαι απολύτως απόλυτος. Η μόνη παραχώρηση που έκανα για το εισιτήριο είναι να γίνονται να παιχνίδια κεκλεισμένων των θυρών στα γήπεδα που δεν πληρούν τις προϋποθέσεις. Αν μια ομάδα επιλέξει ένα γήπεδο χωρίς τα συστήματα, θα παίζει χωρίς φιλάθλους. Σε αυτά συμφωνούν και η FIFA και η UEFA».
Για το αν υπάρχει πιθανότητα για Grexit: «Αυτό είναι μια στάση άλλων αλλά αυτό το ενδεχόμενο δεν πρέπει να υπάρχει με βάση τον νόμο που ψηφίστηκε. Αν συμβεί κάτι τέτοιο οι ευθύνες είναι στις πλάτες άλλων γιατί εμείς εξαντλήσαμε όσα περιθώρια είχαμε».

Κόκε: «Μένω Ατλέτικο»

Τέλος στα σενάρια περί μεταγραφής του στην Τσέλσι έβαλε ο Ισπανός μέσος των Ροχιμπλάνκος, ο οποίος σύντομα θα έχει και ρήτρα κοντά στα 100 εκατ. ευρώ.
Πρόκειται για έναν από τους σημαντικότερους στόχους της Τσέλσι και όχι μόνο. Ωστόσο, ο Κόκε σε σχετική ερώτηση που του έγινε, απάντησε ότι δεν σκοπεύει να το κουνήσει από τη Μαδρίτη: «Και του χρόνου σίγουρα θα παίζω στην Ατλέτικο», είπε και έβαλε τέλος στα σενάρια. Μάλιστα οι Ροχιμπλάνκος έχουν ξεκινήσει συζητήσεις μαζί του για αναπροσαρμογή συμβολαίου και φυσικά αύξηση της ρήτρας, την οποία θέλουν να ανεβάσουν κοντά στα 100 εκατ. ευρώ, όπως δηλαδή και του Αντουάν Γκριεζμάν.
*Πηγή: gazzetta.gr*

ΠΑΟΚ: ‘Ένας χρόνος χωρίς τον Ποικιλίδη!!

Την Κυριακή (17/5) θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του Παναγιώτη Ποικιλίδη στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά, στις 9 το πρωί. 
Συμπληρώνεται σε λίγες μέρες ένας χρόνος χωρίς τον Παναγιώτη Ποικιλίδη που “έφυγε” ξαφνικά στις 23 Μαΐου του 2014, βυθίζοντας στο πένθος ολόκληρη την οικογένεια του ελληνικού αθλητισμού και φυσικά του αγαπημένου του ΠΑΟΚ. Την Κυριακή, 17 Μαΐου 2015, θα τελεστεί το ετήσιο μνημόσυνο του αείμνηστου «γίγαντα» στον Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Καλαμαριά, στις 9 το πρωί και η σύζυγός του Ρίτσα και τα τρία του παιδιά, Αναστασία, Πηνελόπη και Αλέξανδρος θα ήθελαν να προσκαλέσουν όλους όσους θέλουν να τιμήσουν τη μνήμη του.

*Πηγή: gazzetta.gr*

Δεν παίζει με Άρσεναλ ο Ρούνεϊ!!

Χωρίς τον Γουέιν Ρούνεϊ θα παραταχθεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Άρσεναλ τον Κυριακή (17/5). Εκτός και ο Λουκ Σο.
Ο αρχηγός της ομάδας του Λουίς Φαν Χάαλ τραυματίστηκε στο παιχνίδι της περασμένης αγωνιστικής με την Κρίσταλ Πάλας και αντικαταστάθηκε στο ημίχρονο από τον Φαλκάο.
Το πρόβλημα στο πόδι δεν έχει υποχωρήσει, εξέλιξη που τελικά δεν του επιτρέπει να θέσει εαυτόν στη διάθεση του Ολλανδού τεχνικού για το σπουδαίο ματς με τους «κανονιέρηδες» που ενδεχομένως να κρίνει ποια ομάδα θα τερματίσει στην τριάδα.
Εκτός του Ρούνεϊ, ο Φαν Χάαλ δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον Λουκ Σο. Αντίθετα επιστρέφουν και είναι διαθέσιμοι για το ματς της Κυριακής οι Άνχελ Ντι Μαρία, Ρόμπιν Φαν Πέρσι και Μάρκος Ρόχο.
*Πηγή: England365.gr*

Ελπίζει για Τσεχ ο Μουρίνιο!!

Μπορεί η αποχώρηση του Πετρ Τσεχ από την Τσέλσι να θεωρείται δεδομένη, ωστόσο, ο Ζοσέ Μουρίνο δήλωσε πως ακόμα ελπίζει σε παραμονή του έμπειρου τερματοφύλακα στους «μπλε».
Ο Τσέχος τερματοφύλακας είναι έτοιμος να αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, κάτι που επανέλαβε νωρίτερα μέσα στην ημέρα και ο μάνατζέρ του.
Ο Ζοσέ Μουρίνιο έχει δηλώσει πρόσφατα πως δεν πρόκειται να σταθεί εμπόδιο στην επιθυμία του παίκτη του, όμως σήμερα τα… άλλαξε, ως ένα βαθμό , αφήνοντας να εννοηθεί πως ο τελευταίος λόγος ανήκει στην Τσέλσι.
«Δεν ξέρω τι λέει ο μάνατζέρ του, αλλά σίγουρα η Τσέλσι έχει σημαντικό ρόλο σε αυτήν την υπόθεση. Το βασικό ενόψει της νέας σεζόν είναι να μην αλλάξει σε μεγάλο βαθμό το ρόστερ. Προσωπικά θέλω τους καλύτερους παίκτες μου να τους κρατήσω, ο Τσεχ είναι ένας από αυτούς και ναι είμαι αισιόδοξος πως θα είναι εδώ και τη νέα σεζόν» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος τεχνικός.
*Πηγή: England365.gr*

«Έδεσε» Πάντσεον και Ντιλέινι η Πάλας!!

Τζέισον Πάντσεον και Ντάμιεν Ντιλέινι έβαλαν την υπογραφή τους στα νέα συμβόλαια συνεργασίας που τους προσέφερε η Κρίσταλ Πάλας.  
Ο Πάντσεον, τον οποίο ο Άλαν Πάρντιου χαρακτήρισε ως τον καλύτερο παίκτης της ομάδας από την ημέρα που ανέλαβε την τεχνική ηγεσία τον περασμένο Ιανουάριο, ανήκει πλέον στους «αετούς» έως το καλοκαίρι του 2019.
Από την πλευρά του ο Ντιλέινι επέκτεινε για ένα χρόνο τη συνεργασία του με την Πάλας, υπογράφοντας έως τον Ιούνιο του 2016.
«Τους καλύτερους σου παίκτες πρέπει να τους κρατάς και είμαι πολύ ικανοποιημένος που οι δυο τους θα συνεχίσουν στην ομάδα. Ο Πάντσεον ήταν ο κορυφαίας όσο καιρό είμαι εδώ» τόνισε ο Άλαν Πάρντιου.
*Πηγή: England365.gr*

Δύο «μνηστήρες» για Αμεόμπι!!

Στο μεταγραφικό στόχαστρο των Γουέστ Μπρομ και Γουλβς βρίσκεται o Σάμι Αμεόμπι.
Το συμβόλαιο του 23χρονου μεσοεπιθετικού με τη Νιούκαστλ ολοκληρώνεται τον επόμενο μήνα και ο παίκτης είναι ελεύθερος να διαπραγματευτεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, καθώς οι πιθανότητες να αλλάξουν τα δεδομένα και να παραμείνει στο «St James’ Park» δεν είναι πολλές.
Όπως αναφέρουν σημερινά δημοσιεύματα στην Αγγλία, ήδη υπάρχουν δύο ενδιαφερόμενοι, που ο καθένας έχει το δικό του λόγο να ελπίζει πως θα τον κάνει δικό του.
Από τη μία η Γουέστ Μπρομ, η οποία δίνει τη δυνατότητα στον Αμεόμπι να συνεχίσει στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ και από την άλλη η Γουλβς, με τους «λύκους» να προσφέρουν την ευκαιρία στον παίκτη να πάρει φανέλα βασικού… σπίτι του, καθώς αναζητούν τον αντικαταστάτη του Σακό στη γραμμή κρούσης.
*Πηγή: England365.gr*

Πώς ετοιμάζονται για τον τελικό οι φίλοι της… Ρεάλ; (pic)


Τι σημασία έχει που η ομάδα τους δε θα βρίσκεται εκεί; Οι φίλοι της Ρεάλ έχουν βρει τον τρόπο (σύμφωνα με καζούρα οπαδών της Μπαρτσελόνα) να ετοιμάζονται κι αυτοί για τον τελικό του Champions League.

Πώς ετοιμάζονται για τον τελικό οι φίλοι της… Ρεάλ; (pic)
Ο πόνος των φίλων της Ρεάλ μετά από δυο απανωτές «σφαλιάρες», σε πρωτάθλημα και Champions League, είναι μεγάλος.

Λίγο χιούμορ ωστόσο και λίγη έξυπνη καζούρα είναι απ’ τα πράγματα που όχι μόνο δεν ενοχλούν, αλλά τα γουστάρει κιόλας (ακόμη κι όταν τα δέχεται) ένας νορμάλ οπαδός.

Υπό αυτή την έννοια, ένας φίλος της «βασίλισσας» δεν ενοχλείται από φωτογραφίες -πιθανότατα με καταλανική προέλευση- που κυκλοφορούν στο internet.

Σαν αυτή που αποδεικνύει ότι με λίγες μόνο… ρίγες είναι έτοιμος κι εκείνος να παρακολουθήσει τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και τη Γιουβέντους!

inner
*Πηγή: sport-fm.gr*

«Μισός» Παναθηναϊκός, αλλά με νέους!!

Διαμαντίδης, Φώτσης και Γιάνκοβιτς έμειναν Αθήνα και δεν ταξίδεψαν για Ρόδο -όπου ο Παναθηναϊκός θέλει δεύτερη νίκη για πρόκριση-, ωστόσο στην αποστολή βρίσκονται οι Κούπερ και Μόργκαν!

«Μισός» Παναθηναϊκός, αλλά με νέους!
Με πολλές απουσίες, αλλά και νέα πρόσωπα ταξιδεύει για Ρόδο ο Παναθηναϊκός. Οι πράσινοι το Σάββατο φιλοξενούνται απ’ τον Κολοσσό και θέλουν τη νίκη για να κάνουν το 2-0 και να περάσουν στα ημιτελικά της φετινής Α1.

Σ’ αυτήν την προσπάθεια, όμως, ο Σωτήρης Μανωλόπουλος θα ‘χει αρκετά «θέματα» να διαχειριστεί. Ο Αντώνης Φώτσης έμεινε Αθήνα λόγω προσωπικού προβλήματος, ο Δημήτρης Διαμαντίδης το ίδιο λόγω μικροενοχλήσεων στο γόνατο (όπου κρίθηκε σκόπιμο να μην ρισκάρουν με τη συμμετοχή του), ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς εξίσου λόγω θλάσης στο δεξί μηρό, ενώ μια απ’ τα ίδια και για τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο, που αναρρώνει απ’ την γαστρεντερίτιδα.

Όπως είναι φυσικό, λοιπόν, υπάρχουν αρκετά «κενά» στην 12άδα και μερικά εξ’ αυτών θα καλυφτούν απ’ τα νέα αποκτήματα του τριφυλλιού. Οι Ντι Τζέι Κούπερ και Ρεϊμάρ Μόργκαν βρίσκονται για πρώτη φορά στην αποστολή και λογικά θα κάνουν ντεμπούτο. Υπενθυμίζεται πως μετά την μεταγραφή τους στους πρωταθλητές Ελλάδας, οι δύο Αμερικανοί παρακολούθησαν με τις φόρμες τους απ’ την άκρη του πάγκου το πρώτο ματς με τους Ροδίτες. *Πηγή: sport-fm.gr*

Αρχίζει να «χτίζει» ο ΠΑΟΚ!!

Τις πρώτες κινήσεις για το «χτίσιμο» του ΠΑΟΚ για την επόμενη σεζόν έκανε η διοίκηση της ομάδας βόλεϊ. Θετικό το κλίμα με Γκόμεζ και Καλμαζίδη. Δεν έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο για Χιμένες.

Αρχίζει να «χτίζει» ο ΠΑΟΚ
Μια ονειρεμένη χρονιά τελείωσε με την κατάκτηση του νταμπλ απ’ το ανδρικό τμήμα βόλεϊ του ΠΑΟΚ, με την διοίκηση της ομάδας να προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη μέρα.

Ο Γιώργος Ανδρέου ανακοίνωσε χθες πως οι νταμπλούχοι θα δώσουν κανονικά το παρών στο Champions League της επόμενης περιόδου, γεγονός που αναμφισβήτητα δείχνει την πρόθεσή της διοίκησης να συνεχίσει να πορεύεται σε υψηλό επίπεδο.

Το γεγονός αυτό αναμένεται να παίξει καταλυτικό παράγοντα και στις συζητήσεις που έχουν ξεκινήσει για ανανεώσεις παικτών, αλλά και του προπονητή. Ο Γιάννης Καλμαζίδης έχει περάσει ήδη απ’ το γραφείο του προέδρου, με τις πρώτες επαφές να είναι σε θετικό κλίμα.

Ο προπονητής που οδήγησε το τμήμα στις πρώτες μεγάλες του επιτυχίες θα έχει εκ νέου συνάντηση με τον πρόεδρο την επόμενη εβδομάδα, προκειμένου να ξεκαθαρίσει το θέμα, με τους ανθρώπους της ομάδας να είναι αισιόδοξοι για επίτευξη συμφωνίας.

Η παραμονή του Γιάννη Καλμαζίδη, μάλιστα, αναμένεται να αποτελέσει παράγοντα παραμονής και για παίκτες που έχουν εκδηλώσει την επιθυμία τους να συνεχίσουν να συνεργάζονται σε υψηλό επίπεδο με τον Έλληνα προπονητή.

Τα δεδομένα για Γκόμεζ και Χιμένεζ
Ο Γιώργος Ανδρέου έχει ξεκινήσει τις επαφές του με παίκτες του βασικού κορμού της ομάδας, με τον Ερνάντο Γκόμεζ να είναι ένας απ’ τους πρώτους που πέρασε απ’ το γραφείο του.

Ο Βενεζουελάνος είχε συνάντηση με τον πρόεδρο της ομάδας και, αφού εξοφλήθηκε για την περσινή χρονιά, είχε μια πρώτη συζήτηση για την πιθανότητα ανανέωσης της συνεργασίας τους.

Η διοίκηση ξεκαθάρισε την πρόθεσή της να κρατήσει τον Γκόμεζ στο ρόστερ της, με τον παίκτη να δείχνει κι αυτός θετικός. Στην πρώτη συζήτηση για το οικονομικό, βέβαια, υπήρχε χάσμα, όμως οι επαφές θα συνεχιστούν και δεν αποκλείεται να βρεθεί σύντομα λύση, με δεδομένη τη θέληση των δύο πλευρών να συνεχίσουν μαζί. Σημαντικό παράγοντα, πάντως, για την παραμονή του αποτελεί να συνεχίσει ο ΠΑΟΚ να έχει υψηλούς στόχους.

Όσον αφορά την περίπτωση του Χαβιέ Χιμένεζ, τα δεδομένα είναι πιο δύσκολα, εφόσον το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας τους δεν περνάει μόνο απ’ τις δύο πλευρές, αλλά πρωτίστως πρέπει να δώσει το «οκ» η κουβανική ομοσπονδία, με το τοπίο να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πελεγκρίνι: «Θα μείνει στη Σίτι ο Αγκουέρο»

Κάτοικος Μάντσεστερ θα είναι και την επόμενη σεζόν ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως τόνισε σε δηλώσεις του ο Μανουέλ Πελεγκρίνι και προσέθεσε ότι είναι μεταξύ των πέντε καλύτερων ποδοσφαιριστών στον κόσμο.

Πελεγκρίνι: «Θα μείνει στη Σίτι ο Αγκουέρο»
Δεν το κουνάει από το Μάντσεστερ ο Σέρχιο Αγκουέρο, όπως δήλωσε ο Μανουέλ Πελεγκρίνι.

Την πιο παραγωγική σεζόν της καριέρας στην Αγγλία διανύει ο Αργεντινός επιθετικός έχοντας σημειώσει 25 γκολ στο αγγλικό πρωτάθλημα και συνολικά 31 σε 40 συμμετοχές με τη φανέλα των «πολιτών» και εκτός συγκλονιστικού απρόοπτου θα αναδειχθεί πρώτος σκόρερ στην Premier League. Έτσι, δεν αποκλείεται να προσελκύσει το ενδιαφέρον από την Μπαρτσελόνα και τη Ρεάλ Μαδρίτης, όπως φημολογείται έντονα.

Όμως, ο προπονητής της Σίτι, Μανουέλ Πελεγκρίνι, τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση να πουλήσει η ομάδα το μεγάλο τους αστέρι και μάλιστα τον χαρακτήρισε ως έναν από τους καλύτερους πέντε παίκτες στον κόσμο.

«Δεν είμαστε μία ομάδα που πουλάει και νομίζω ο Σέρχιο είναι πολύ ευτυχισμένος εδώ και δεν έχει καμία πρόθεση να φύγει. Πιστεύω πως ο Σέρχιο είναι ένας από τους πέντε καλύτερους παίκτες στον κόσμο».

Ακόμα, ο Χιλιανός προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι αναφέρθηκε στη φετινή σεζόν τονίζοντας πως η Τσέλσι πήρε το πρωτάθλημα λόγω της σταθερότητάς της.

«Του χρόνου πρέπει να κάνουμε μερικές αλλαγές. Δε νομίζω πως είμαστε πολύ μακριά από την Τσέλσι ή τις άλλες ομάδες. Στα παιχνίδια που αντιμετωπίσαμε την Τσέλσι δεν είδα μία καλύτερη ομάδα από μας. Αλλά ήταν πιο σταθεροί και γι’ αυτό πήραν τον τίτλο. Χάσαμε πολλούς πόντους, περίπου 9 ή 10, απέναντι σε ομάδες που δεν είναι μικρές, αλλά βρίσκονται στις θέσεις υποβιβασμού». *Πηγή: sport-fm.gr*

Από Δευτέρα τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια για τον τελικό!!

Τη Δευτέρα βγαίνουν στην κυκλοφορία τα εισιτήρια που έχει εξασφαλίσει η ΠΑΕ Ολυμπιακός για τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη. Δείτε τα σημεία πώλησης, τις ώρες διάθεσης, καθώς και τις τιμές τους.

Από Δευτέρα τα «ερυθρόλευκα» εισιτήρια για τον τελικό
Από τα εκδοτήρια του «Γ. Καραϊσκάκης» θα διατίθενται από την Δευτέρα τα εισιτήρια για τον τελικό Κυπέλλου με την Ξάνθη (23/5, 20:30, ΟΑΚΑ).

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εξασφάλισε 25,500 εισιτήρια τα οποία τιμώνται μεταξύ 10-30 ευρώ, ενώ ήδη έχει ζητήσει επιπλέον «μαγικά χαρτάκια» για να καλύψεις τις ανάγκες του κόσμου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση της πειραϊκής ΠΑΕ:

«H Π.Α.Ε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, για τον αγώνα του Τελικού Κυπέλλου Ελλάδος απέναντι στη SKODA ΞΑΝΘΗ που θα διεξαχθεί στο Ο.Α.Κ.Α. το Σάββατο 23/5/2015 και ώρα 20:30, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

Τα εισιτήρια του αγώνα θα διατίθενται για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25 τη Δευτέρα 18/5 και την Τρίτη 19/5 με ώρες διάθεσης 10:00 έως 18:00.

Επίσης τη Δευτέρα 18/5 θα διατίθενται εισιτήρια στους φιλάθλους μας από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 17 με ώρες διάθεσης 10:00 έως 18:00.

Η διάθεση των εισιτηρίων θα συνεχιστεί από τα εκδοτήρια του σταδίου "Γ. ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ", που βρίσκονται έξω από τη Θύρα 25, από Τρίτη 19/5 έως Παρασκευή 22/5 (10:00 - 18:00) και το Σάββατο 23/5 (10.00-18.00).

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 10€, 15€, 20€, 30€

Τα εισιτήρια είναι ονομαστικά και κάθε φίλαθλος μπορεί να τα προμηθευτεί εφόσον επιδείξει το Δελτίο Αστυνομικής Ταυτότητάς του.

Φίλαθλοι, παρακαλούμε για την προστασία σας, να προμηθεύεστε εισιτήρια ΜΟΝΟ από τα επίσημα σημεία πώλησης της Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ».

Θετικός σε χρήση κοκαΐνης παίκτης της Χαλ!!

Σοκ στο αγγλικό ποδόσφαιρο καθώς ο Τζέικ Λίβερμορ της Χαλ βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης!

Θετικός σε χρήση κοκαΐνης παίκτης της Χαλ!
Σοβαρό μπλέξιμο για τον Τζέικ Λίβερμορ της Χαλ! Όπως έγινε γνωστό, ο 25χρονος μέσος βρέθηκε θετικός σε χρήση κοκαΐνης, μετά από έλεγχο που του έγινε στα τέλη Απριλίου, αφότου είχε ολοκληρωθεί ο αγώνας με την Κρίσταλ Πάλας.

Ο Άγγλος άσος των «τίγρεων» που φέτος έχει παίξει 38 φορές στην Πρέμιερ Λιγκ, δεν θα αγωνιστεί στα δύο τελευταία παιχνίδια της ομάδας του (η οποία παλεύει για την παραμονή της), αλλά μάλλον αυτό θα πρέπει να είναι το τελευταίο που τον απασχολεί...

Όπως είναι φυσικό έχει ξεσπάσει σάλος στο νησί και αναμένεται να φανεί ποια θα είναι η -βαριά- τιμωρία του, δίχως ακόμα να 'χουν γίνει γνωστές τι ποινές επιβάλλονται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Ο αγγλικός σύλλογος δεν έχει τοποθετηθεί ακόμα επί του θέματος, κάτι που αναμένεται να συμβεί με επίσημη ανακοίνωση αργότερα μέσα στην ημέρα… *Πηγή: sport-fm.gr*

Οταν ο Μέσι έκανε άνω - κάτων την «Κυρία» vid

Κόντρα στη Γιουβέντους ο Λίονελ Μέσι... συστήθηκε στο κοινό της Μπαρτσελόνα και η εμφάνισή του ήταν... μήνυμα στον ποδοσφαιρικό πλανήτη!
Μπαρτσελόνα vs Γιουβέντους και Μέσι εναντίον Μπουφόν! Ο Αργεντίνος δεν θα ξεχάσει ποτέ τη «Μεγάλη Κυρία», αφού απέναντί της... συστήθηκε για πρώτη φορά στους οπαδούς της Μπάρτσα! Σε ένα φιλικό το 2005 ο 17χρονος Μέσι είχε την πρώτη του παρουσία και τα σημάδια ήταν... εντυπωσιακά. Η «Μεγάλη Κυρία» μπορεί να νίκησε στα πέναλτι, άλλα η άμυνά της πέρασε... εφιαλτικές στιγμές από τον Αργεντίνο, ο οποίος έδειχνε από τότε πως το μέλλον του ανήκει! Τότε φορούσε το «30», αφού το «10» το είχε ο τεράστιος Ροναλντίνιο!
 
 

 
*Πηγή: gazzetta.gr*

Προετοιμασία χωρίς… ρεύμα στον Σχινιά!!

Η Εθνική ομάδα κωπηλασίας προετοιμάζεται για το Ευρωπαϊκό, όμως οφειλές στη ΔΕΗ που έχουν μείνει απλήρωτες για χρόνια, τη διώχνουν από τα δωμάτια του ολυμπιακού Κωπηλατοδρομίου του Σχινιά.

Προετοιμασία χωρίς… ρεύμα στον Σχινιά
Στα τέλη Μαΐου (29-31/5) οι αθλητές της Εθνικής ομάδας Κωπηλασίας θα διεκδικήσουν διακρίσεις στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Πόζναν, αλλά και τα όρια για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο.

Σήμερα όμως αναγκάζονται να… ξεσπιτωθούν, αφού οφειλές στη ΔΕΗ -περίπου μιας δεκαετίας- οδήγησαν στην διακοπή παροχής ρεύματος στα δωμάτια που τους φιλοξενούν στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχινιά.

Οι Έλληνες αθλητές θα συνεχίσουν κανονικά την προετοιμασία τους ενόψει της μεγάλης διοργάνωσης, όμως θα αναγκαστούν να μετακομίσουν σε ξενοδοχείο, προκειμένου να συνεχίσουν απρόσκοπτα τις προπονήσεις. *Πηγή: sport-fm.gr*

Μαρκοϊσβίλι: «Να μην αμυνθεί ο Ολυμπιακός όπως θέλει»

Ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι τονίζει τη δύναμη του Ολυμπιακού στην άμυνα και την ανάγκη για την ΤΣΣΚΑ να την… ξεχαρβαλώσει.

Μαρκοϊσβίλι: «Να μην αμυνθεί ο Ολυμπιακός όπως θέλει»
Η εξουδετέρωση της άμυνας του Ολυμπιακού από το επιθετικό ταλέντο της ΤΣΣΚΑ αποτελεί βασικό κλειδί για τη νίκη στον ημιτελικό, όπως δήλωσε ο Μάνουτσαρ Μαρκοϊσβίλι.

«Ο Σπανούλης και ο Πρίντεζης είναι κομβικοί παίκτες στον Ολυμπιακό, αλλά δεν είναι μόνοι τους. Παίζουν πολύ καλά σαν σύνολο, είναι μια πολύ δυνατή ομάδα. Η μεγάλη τους δύναμη είναι η άμυνά τους. Δεν θα πρέπει να επιτρέψουμε στον Ολυμπιακό να αμυνθεί όπως θέλει», ανέφερε ο Γεωργιανός φόργουορντ.

«Το Final Four αυτό δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα για την ΤΣΣΚΑ. Τώρα είμαστε τελείως διαφορετική ομάδα σε σχέση με το παρελθόν. Θέλουμε πολύ να το πάρουμε κι ελπίζω να τα καταφέρουμε», πρόσθεσε. *Πηγή: sport-fm.gr*

Πιερικός… φινίτο!!

Τίτλοι τέλους για τον Πιερικό στη Football League. Λόγω εξωαγωνιστικών θεμάτων -που έφεραν προβλήματα και στο αγωνιστικό τμήμα, η διοίκηση ανακοίνωσε την απόσυρση της ομάδας απ’ τα πλέι άουτ.

Πιερικός… φινίτο!
Αποσύρθηκε απ' το υπόλοιπο των πλέι άουτ της Football League ο Πιερικός!

Οι Κατερινιώτες, μην μπορώντας πλέον να ανταπεξέλθουν στα εξωαγωνιστικά προβλήματά τους, ανακοίνωσαν -μέσω του προέδρου- την αποχώρησή τους απ' το πρωτάθλημα, αφού η κατάσταση ήταν μη αναστρέψιμη και πλέον δεν υπήρχαν ρεαλιστικές πιθανότητες σωτηρίας.

Ο Κώστας Παπαδόπουλος εξέφρασε την οδύνη του για το σημείο που έφτασε το ιστορικό σωματείο, επιτέθηκε στον Αιγινιακό με αφορμή την ματαίωση του περασμένου αγώνα (που ουσιαστικά έφερε αφαίρεση βαθμών και ξεκίνησε το... κακό) και εμφανίστηκε βέβαιος πως οι μελανόλευκοι θα αναγεννηθούν απ' τα συντρίμια τους!

Η ανακοίνωση-δήλωση:

«Με συντριβή και οδύνη είμαι υποχρεωμένος να δηλώσω ότι η ποδοσφαιρική ομάδα της ΠΑΕ ΠΙΕΡΙΚΟΣ δεν θα λάβει μέρος εφεξης στην διεξαγωγή των αγώνων PLAY OUT της FOOTBALL League και φυσικά θα υποβιβαστεί στην αμέσως κατώτερη ποδοσφαιρική κατηγορία.

H επιλογή αυτή έγινε ύστερα από νηφάλια στάθμιση των δεδομένων που διαμόρφωσαν σε βάρος της ομάδας μας η ανέντιμη, βρώμικη, άνανδρη και εφιαλτική παρέμβαση του κορυφαίου παράγοντα «γειτονικής» ομάδας. Χρησιμοποιήθηκε ένα νεαρό παιδί «ως πυρηνική κεφαλή» και εστράφη κατά του ιστορικού ΠΙΕΡΙΚΟΥ απαιτώντας τον μη ορισμό αγώνα (και άρα την μη διεκδίκηση 3 βαθμών) και την αφαίρεση - ως ποινή- και άλλων βαθμών από τον πίνακα βαθμολογίας.

Ακλούθησε η τεραστία συναισθηματική και αγωνιστική προσπάθεια να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα παίζοντας με τον Τύρναβο, πλην όμως είμαστε πλέον υποχρεωμένοι να αντιμετωπίσουμε ρεαλιστικά την κατάσταση.

Η ομάδα και όσοι την απαρτίζουν (παίκτες, τεχνικοί και στελέχη) δεν έχουν πλέον κίνητρο. Έχω υποχρέωση να διαφυλάξω την ιστορία και την αξιοπρέπεια του Σωματείου. Αποσυρόμαστε από την συνέχεια των αγώνων κατάταξης.

Προσπάθησα πολύ. Ξεπέρασα τις προσωπικές και οικογενειακές αντοχές μου. Πίστεψα πολύ στην ομάδα και είμαι σίγουρος ότι χωρίς το πισώπλατο χτύπημα ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ θα αγωνιζόταν και του χρόνου στην Β' Εθνική Κατηγορία.

Σαν άνθρωπος έχω, όπως όλοι, την προσωπική μου διαδρομή τόσο σαν επιστήμονας στις δικαστικές αίθουσες όλης της Ελλάδας όσο και σαν στέλεχος της κοινωνικής ζωής του νομού μας. Η δραστηριοποίηση μου στον χώρο του ποδόσφαιρου είτε σε πρώτο είτε σε δεύτερο πλάνο, μου δημιούργησε τεράστιες εμπειρίες και οικοδόμησα σταθερές φίλιες. Θα συνεχίσω να είμαι στο χώρο του ποδοσφαίρου ίσως από διαφορετικό μετερίζι. Αυτοί που χωρίς καμία παραγοντική ηθική, γκρέμισαν για οφειλή 1.000 ευρώ με λαθραίο και υστερόβουλο τρόπο μια από τις πιο ιστορικές ομάδες θα με βρουν μπροστά τους. Η ποδοσφαιρική κοινωνία γνωρίζει και εγώ έχω ευτυχώς ισχυρή μνήμη και θέληση.

Θέλω να ευχαριστήσω και όσους υποστήριξαν την προσπάθεια μου και όσους την κατέκριναν. Οι πικρίες που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχή μου θα περιοριστούν στα τείχη της οικογενειακής στέγης μου αφορώντας εμένα την σύζυγο και το παιδί μου.

Ευχαριστώ τα στελέχη που στρατεύτηκαν στον αγώνα μαζί μου, τους τεχνικούς που συνεργάστηκα, τους ποδοσφαιριστές, τους υπάλληλους της ΕΠΑΕ και ιδιαίτερα τον τεράστιο Πρόεδρο τον Σπύρο Καλογιάννη καθώς και την συντριπτική πλειοψηφία των μέχρι σήμερα Πρόεδρων των ομάδων με τους οποίους είχαμε άριστη συνεργασία.

Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ είναι τεράστιο ποδοσφαιρικό μέγεθος και οι γρατσουνιές που του προκαλούν δεν μπορούν ούτε να απογειώσουν το μέγεθος του ούτε να εμποδίσουν την μακρόχρονη δοξασμένη ιστορία του. Θα επανέλθουμε σύντομα».

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής!!


Η Αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ δεν έδωσε άδεια στον Ηρακλή για να συμμετάσχει στη Super League. Έφεση ετοιμάζουν οι Θεσσαλονικείς. «Πράσινο φως» σε ΑΕΚ και άλλες δύο ομάδες της Football League.

Δεν πήρε άδεια ο Ηρακλής!
Η ΑΕΚ και ο Ηρακλής είναι τα απόλυτα φαβορί για άνοδο στη Super League μέσω των play offs της Football League, αλλά ο «Γηραίος» δεν εξασφάλισε άδεια από το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας. Κανένα πρόβλημα για τους «κιτρινόμαυρους».

Ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης θα κάνει έφεση και ο λόγος που πήρε άδεια είναι ότι άλλαξε πρόσφατα ΑΦΜ και όπως είχε γίνει γνωστό δεν πρόκειται να πάρουν άδεια οι ομάδες που είχαν προβεί σε τέτοια αλλαγή την τελευταία τριετία.

Τρεις μόλις ομάδες της β’ κατηγορίας είδαν το «πράσινο φως».

Αναλυτικά

Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας κατά τη διήμερη συνεδρίασή του εξέτασε όλους τους φακέλους των ΠΑΕ της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας (Football League) και έλαβε τις παρακάτω αποφάσεις.

Χορηγεί την άδεια τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) στις ΠΑΕ:

1. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΑΕΚ ΠΑΕ
2. ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΠΑΕ
3. ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ΠΑΕ

Χορηγεί την άδεια συμμετοχής μόνο για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) και όχι για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) στις ΠΑΕ:

1. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΕΡΜΙΟΝΙΔΑΣ ΠΑΕ
2. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΗΡΑΚΛΗΣ ΨΑΧΝΩΝ ΠΑΕ
3. ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΛΕΙΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ 1927 ΠΑΕ
4. ΑΟ ΝΕΟΣ ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ ΠΑΕ
5. ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΑΣΤΗΡ ΕΥΟΣΜΟΥ 1932 ΠΑΕ
6. ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΑΕ

Δεν χορηγεί την άδεια τόσο για την Α΄ Εθνική Κατηγορία (Super League) όσο και για την Β΄ Εθνική Κατηγορία (Football League) στις ΠΑΕ:

1. ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ 2005 ΠΑΕ
2. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΕΛ ΠΑΕ
3. ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΝΤΙΩΝ - ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 ΠΑΕ
4. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ 1937 ΠΑΕ
5. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΧΑΝΙΑ ΠΑΕ
6. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΑΚΥΝΘΟΣ ΠΑΕ
7. ΠΑΕ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ
8. ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ Ο ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΠΑΕ
9. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΥΡΝΑΒΟΣ 2005 ΠΑΕ
10. ΠΑΕ ΕΠΙΣΚΟΠΗ
11. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΤΡΑΧΩΝΩΝ ΑΛΙΜΟΥ ΠΑΕ
12. ΜΟΡΦΩΤΙΚΟΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΑΛΑΜΑΡΙΑΣ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ 1926 ΠΑΕ

Κατά των ανωτέρω αποφάσεων μπορεί να ασκηθεί έφεση εντός προθεσμίας πέντε ημερών από την κοινοποίησή τους.

Οι κάτωθι ΠΑΕ δεν εισήχθησαν προς συζήτηση λόγω έλλειψης παραβόλου με αποτέλεσμα την απόρριψη της άδειας συμμετοχής:
1. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΠΑΕ
2. ΠΑΕ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΦΩΣΤΗΡ
3. ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ Ο ΦΩΚΙΚΟΣ ΠΑΕ
4. ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΑΖΩΡΟΥ ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΑΕ