Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Χατζηελευθερίου: «Ουδέποτε έγιναν κρούσεις»

Ανακοίνωση εξέδωσε η Δόξα Δράμας, την οποία μάλιστα υπογράφει ο πρόεδρος Ηλίας Χατζηελευθερίου και προσπαθεί να… «μαζέψει» τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95,5, περί κρούσης από πλευράς του Άρη για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανσερραϊκό

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Δράμα 15/05/2015

Διοίκηση του ΓΣ ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ κατανοώντας τη κρισιμότητα του κυριακάτικου αγώνα μεταξύ της Ομάδος μας και του Πανσεραικού,του οποίου το αποτέλεσμα ίσως κρίνει τον πρωταθλητή της Γ΄ Εθνικής του 1ου Ομίλου, κράτησε όλη την εβδομάδα χαμηλούς τόνους για την αποφυγή παρεξηγήσεων.

Με έκπληξη μας όμως, διαβάσαμε σε μερίδα ηλεκτρονικού τύπου παρερμηνευμένες δηλώσεις του Προέδρου μας Ηλία Χατζηελευθερίου για τυχόν επίσημες ή ανεπίσημες κρούσεις από οποιαδήποτε ενδιαφερόμενη ομάδα.

Δηλώνουμε ότι ουδέποτε έχουμε δεχτεί ανεπίσημη ή επίσημη κρούση παρά μόνο τις γνωστές καφενειακές συζητήσεις που γίνονται παραμονές τέτοιων αγώνων στην Ελλάδα.

Όσοι έχουν στόχο και σκοπό να πλήξουν το ήθος,το κύρος,την αξιοπιστεία και αξιοπρέπεια της Ομάδας, δε θα τα καταφέρουν.Η ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ θα αγωνιστεί όπως και τα προηγούμενα 29 παιχνίδια με στόχο τη Νίκη αδιαφορώντας για το ποιος θα είναι ο πρωταθλητής του ομίλου μας.

Για το Δ.Σ
Ο Πρόεδρος
Χατζηελευθερίου Ηλίας»

Δεν υπάρχουν σχόλια: