Παρασκευή 15 Μαΐου 2015

Χατζηελευθερίου: «Έγιναν κρούσεις από τον Άρη»! (audio)

Για ανεπίσημες κρούσεις από τον Αρη, προκειμένου η Δόξα Δράμας να χτυπήσει το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό έκανε λόγο ο πρόεδρος της Δόξας Δράμας Ηλίας Χατζηελευθερίου, μιλώντας στο Metropolis 95,5. 

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε στην εκπομπή «Στη Σέντρα»:

«Έχουμε κάποιες κρούσεις, αλλά ανεπίσημες. Κάποια άτομα έχουν επικοινωνήσει με δικά μας και τους ενδιαφέρει το παιχνίδι. Δεν μπαίνουμε σε τέτοια διαδικασία για τα χρήματα. Δεν μπορώ να αρχίσω να λέω συγκεκριμένα και αριθμούς και δεν ξέρουμε αν όλα αυτά ευσταθούν.  Εχουν λεχθεί κάποια πράγματα, αλλά δεν προχώρησε το θέμα για να μπορώ να πω. Ήταν γνωστοποίηση προθέσεων».

Για το αν ήταν από τον Αρη οι άνθρωποι που έκαναν τις κρούσεις:

«Eναι, ποιος θα ήταν, η Καβάλα; Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάκτυλό μας. Κρούσεις έγιναν σε διαφορετικά πρόσωπα. Για αυτό και λέω ότι έγιναν παραπάνω. Η Δόξα θα παίξει για τη Δόξα. Από εκεί και πέρα, αν έρθει δεν το συζητάμε. Το πρόβλημα το έχουν ο Πανσερραϊκός και ο Αρης και στο τέλος θα το… αποκτήσουμε εμείς.  Το αβαντάζ το έχει ο Πανσερραϊκός».

Για το αν οι άνθρωποι του Αρη πάνε μεμονωμένα σε παίκτες της Δόξας:
«Αν πάνε, ας πάνε. Τι να κάνουμε. Εμάς μας ενδιαφέρει η ομάδα μας να έχει αξιοπρεπή εμφάνιση. Εμάς μας ενδιαφέρει να μη γίνει το αντίθετο, να χρηματιστεί δηλαδή κάποιος για να χάσει. Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν  έχει γίνει αυτό».

Upload Audio - Download Music - Psy -Gangnam style


*Πηγή: metrosport.gr*

Δεν υπάρχουν σχόλια: