Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Έκανε το καθήκον της η Κοπεγχάγη

Το δύο στα δύο έκαναν οι ομάδες της Δανίας που μετείχαν στον Γ΄ προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ, καθώς εκτός της Οντένσε, στα play-off πέρασε και η Κοπεγχάγη.

Η περσινή πρωταθλήτρια Δανίας έκανε το... καθήκον της απέναντι στην Σάμροκ Ρόβερς, δεν επαναπαύτηκε στη νίκη (1-0) του πρώτου αγώνα και επικράτησε με 2-0 και στη ρεβάνς της Ιρλανδίας.

Το σκορ για την ομάδα του Ρόλαντ Νίλσον, άνοιξε ένας παλιός... γνώριμος του Παναθηναϊκού, ο Νταμ Εντόι στο 42΄, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε ο Μπολάνιος στο 73΄.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΣΑΜΡΟΚ ΡΟΒΕΡΣ: Τόμπσον, Μάρεϊ, Σάλιβαν, Σάιβς, Στίβενς, Τέρνερ, Φιν (75΄ Ράις), Μακ Κόρμακ, Ντένεχι, Μακ Κέιμπ (65΄ Κέλι), Τουίγκ.
ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ: Βίλαντ, Ότεσεν, Σίγκουρντσον, Γιόργκενσεν, Μπένγκτσον, Γκριντχάιμ, Κρίστενσεν (90΄ Αμπσαλόνσεν), Κλαουντεμίρ, Ντιούφ (83΄ Σέζαρ Σαντίν), Μπολάνιος (79΄ Ντιλέινι), Εντόι.
 The Player

Όλο το ΟΑΚΑ μια... γιούχα

Με το που σφύριξε τη λήξη του ματς ο Άγγλος διαιτητής, όλο το ΟΑΚΑ (για την ακρίβεια αυτοί που είχαν απομείνει...) ξέσπασε σε αποδοκιμασίες κατά των παικτών του Παναθηναϊκού...
Όλο το ΟΑΚΑ μια... γιούχα

Τεσσάρα και ...κλαίει ωχ!

Εκτός πλέι-οφ του Champions League o Παναθηναϊκός, πάει η οικονομική ανάσα. Αποκλείστηκε από την Οντένσε με βαριά ήττα 3-4 στο ΟΑΚΑ και "υποβιβάζεται" στα πλέι-οφ της Europa League.
Τεσσάρα και ...κλαίει ωχ! (ΒΙΝΤΕΟ)
Μία από τις ντροπιαστικές νύχτες της ιστορίας του είναι η σημερινή για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος γνώρισε εντός έδρας την ήττα από την Οντένσε με 4-3 και παρά το 1-1 του πρώτου αγώνα στην Δανία, αποκλείστηκε από το Τσάμπιονς Λιγκ. Οι “πράσινοι” ήταν κάκιστοι, με χάλια ανάπτυξη και άμυνα για... γέλια! Ο κόσμος αποδοκίμασε εντονότατα τον Τζόρβα, αλλά και συνολικά την ομάδα, ενώ αρκετοί είχαν αποχωρήσει από το γήπεδο πριν το 90'.

Το` φεραν από `δω, το `φεραν απο `κει τελικά... NOVA!

Μετά από μπόλικη... σπέκουλα, τελικά ο Ολυμπιακός μπήκε στην κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών και για τα επόμενα τρία χρόνια τα παιχνίδια του θα μεταδίδονται από τη ΝOVA.
Το` φεραν από `δω, το `φεραν απο `κει τελικά... NOVA!
Οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για 6 εκατ. ευρώ ανά σεζόν.
Πηγή: gazzetta.gr

Πάνε για αύριο Ζαγοράκης κι επενδυτές

Την προηγούμενη Τρίτη, Ζαγοράκης και Σαχπατζίδης κατέληξαν στο σκελετό της συμφωνίας και συμφώνησαν να ξαναβρεθούν πριν τη ρεβάνς με τη Βαλερένγκα για να καταλήξουν στην οριστική συμφωνία και όλα δείχνουν ότι το τελικό ραντεβού θα γίνει κατά 99% αύριο.
Πάνε για αύριο Ζαγοράκης κι επενδυτές
Τις τελευταίες μέρες, Ζαγοράκης, Σαχπατζίδης και Κατσαρής είναι σε τηλεφωνική επαφή, σήμερα είχαν νέες συνομιλίες και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, αύριο θα συναντηθούν, χωρίς να έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η ώρα του ραντεβού.
Από τον Σαχπατζίδη, προκύπτει ότι στο αυριανό ραντεβού θα είναι και ο Φλωρίδης, κάτι που απομένει να φανεί αν θα επαληθευτεί. Ο επιχειρηματίας από την Κατερίνη επιμένει ότι ο Φλωρίδης είναι σε θέση και έχει τη διάθεση να βάλει αρκετά χρήματα στην ΠΑΕ κι αυτό είναι κάτι που θα φανεί αύριο...
Εφόσον εμφανιστεί, όντως, ο Φλωρίδης, αναμένεται να προσκομίσει και τα έγγραφα, που απαιτεί η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού σε τέτοιες περιπτώσεις, εφόσον κάποιος θέλει να βάλει χρήματα σε ΠΑΕ και είτε να καταστεί μεγαλομέτοχος, είτε να αποκτήσει ποσοστό άνω το 10%-15%.
Αν δεν εμφανιστεί ο Φλωρίδης, θα προχωρήσει η συμφωνία με τον Σαχπατζίδη, ο οποίος προτίθεται να βάλει κάποια χρήματα στην ΠΑΕ (όχι πάνω από εκατομμύριο), με τη συμμετοχή κάποιων δικών του ανθρώπων στο νέο διοικητικό συμβούλιο, στο οποίο όπως είναι γνωστό, πρόεδρος και μάλιστα ισχυρός, θα είναι και πάλι ο Ζαγοράκης.
Πηγή: paok24.gr

"Το βλέπω δύσκολο για επιθετικό"

Ο Σάκης Τσιώλης ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για το αν θα αποκτηθεί φορ από τον Άρη μετά την ήττα στο φιλικό από το Παραλίμνι, με τον τεχνικό του Άρη να απαντάει "μακάρι να γίνει κάτι και να αποκτηθεί έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αλλά το βλέπω ιδιαίτερα δύσκολο".
"Το βλέπω δύσκολο για επιθετικό"
Στην αρχική του τοποθέτηση ο Σάκης Τσιώλης, ανέφερε:
«Όπως λέω σε όλα τα φιλικά το σημαντικό είναι να ξεφεύγουν τα παιδιά από τη ρουτίνα των σκληρών προπονήσεων. Αντιμετωπίσαμε προβλήματα στην επίθεση και θα πρέπει να είναι η πρώτη φορά που κάναμε τόσες λίγες ευκαιρίες για γκολ. Όμως για τον λόγο αυτό γίνονται αυτά τα ματς για να βελτιωνόμαστε σε ταχύτητα και να πηγαίνουμε στο καλύτερο».
Για τον υπό δοκιμή αριστερό μπακ Στράνο ανέφερε: «Δεν είναι ο παίκτης που θα μας βοηθήσει άμεσα. Έχει καλά στοιχεία, είναι νεαρός, αλλά είναι ξένος και δεν νομίζω ότι θα μείνει στην ομάδα. Πίσω από τον Μίσελ, άλλωστε, υπάρχει ο νεαρός Έλληνας Αγτσίδης». 
Ενώ για το νέο ρόλο του Φατί που χρησιμοποιήθηκε ως μεσοεπιθετικός τόνισε «Όταν είναι ξεκούραστος μπορεί να δώσει λύσεις και σε αυτή τη θέση, τροφοδοτώντας τα κεντρικά σέντερ φορ». 
Τέλος στην ερώτηση για την απόκτηση επιθετικού ανέφερε: «Αρχίζει και κουράζει το θέμα με τον επιθετικό, μακάρι να γίνει κάτι και να αποκτηθεί έτοιμος να βοηθήσει άμεσα την ομάδα, αλλά το βλέπω ιδιαίτερα δύσκολο»

Νύχτα πήρε το δίπλωμα! (BINTEO)

Δεν υπάρχει, μάγκες, αυτό το βιντεάκι που αλιεύσαμε στο διαδίκτυο. Ο τίτλος του είναι «λεωφοριατζής, οδηγός της χρονιάς». Δείτε τι έκανε ο αθεόφοβος!
Νύχτα πήρε το δίπλωμα! (BINTEO)
Σιγά μην περίμενε να κολλήσει στην κίνηση πέρασε στο αντίθετο ρεύμα και πέρασε στην διασταύρωση σαν τον Χάρο που βγαίνει... παγανιά!
Η πλάκα είναι ότι τόσο οι οδηγοί του αντίθετου ρεύματος όσο και οι άλλοι της λωρίδας τους έπαθαν... σοκ! Τα έκαναν πάνω τους από τον φόβο. Μετά από αυτό που βιώσανε θα κάνανε κανένα 2ωρο να πιάσουν το τιμόνι στα χέρια τους.
Nύχτα το πήρε το δίπλωμα ο λεωφοριατζής. Για βαρκάρης του Άδη καλός είναι...


<a href='http://video.gr.msn.com/?mkt=el-gr&amp;from={from}&amp;vid=b9698a60-3c9f-4865-8935-eadb95995cc3' target='_new' title='Bus Driver Of The Year?' >Βίντεο: Bus Driver Of The Year?</a>

"Το σημαντικό και ο στόχος είναι να κερδίζει ο Αρης"

Για τους προσωπικούς του στόχους φέτος αλλά και της ομάδας, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου στο Ζέεφελντ, όπου προετοιμάζεται ο Άρης, ο Κρίστιαν Πορτίγια.
"Το σημαντικό και ο στόχος είναι να κερδίζει ο Αρης"
Ο Ισπανός μέσος δήλωσε έτοιμος για μία πολύ καλή σεζόν: «Νιώθω πολύ καλά, έλειψα δέκα μέρες από την ομάδα, αλλά πλέον νιώθω εξαιρετικά. Επιπλέον, συνάντησα όλους τους ανθρώπους που είχα αφήσει πίσω μου και έτσι δεν τίθεται θέμα προσαρμογής. Έχω πολύ μεγάλη όρεξη για να δουλέψω και να προσφέρω στον Αρη. Η αρχική μου σκέψη ήταν να τιμήσω το συμβόλαιο που υπέγραψα με τον Αρη. Ότι έκανα το έκανα με ώριμη σκέψη. Αυτή η άδεια δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο, απλά ήθελα να σκεφτώ κάποια πράγματα. Θέλω να τα αφήσω όλα πίσω και να συγκεντρωθώ στη δουλειά που έχω. Εξάλλου ήταν ειδική άδεια και από την αρχή τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα. Και από τη δική μου πλευρά, που ήθελα να παραμείνω στον Άρη και από τη διοίκηση. Από την αρχή που συνεργαστήκαμε με τον κόουτς έχω παίξει σε αρκετές θέσεις, όπως αριστερά στα χαφ, αμυντικό χαφ, σαν κρυφός κυνηγός πίσω από τα φορ.
Αυτό που έχω να κάνω είναι να δουλέψω, να είμαι καλά, ώστε να δώσω λύσεις στον προπονητή, σε όποια θέση κι αν μου ζητήσει. Για ένα ποδοσφαιριστή είναι πολύ σημαντικό να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή του. Νιώθω πολύ άνετα με τον κόουτς και είναι ευκαιρία να τον ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει. Να είναι βέβαιος ο κόσμος ότι θα ανταποδώσω μέσα στον αγωνιστικό χώρο αυτή την εμπιστοσύνη. Σκοπός είναι να βοηθήσουμε την ομάδα. Εάν καταφέρω να προσφέρω και στο σκοράρισμα από μακρινή απόσταση, φυσικά και θα το επιδιώξω.
Είναι σημαντικό να βοηθάμε την ομάδα να φτάνει σε νίκες. Προσωπικά είμαι πανέτοιμος. Το απέδειξα και την περσινή χρονιά. Παρότι ήρθα στα μέσα της σεζόν τρύπωσα μέσα στους υπόλοιπους αλλά όπως και πριν αυτό που θέλουμε είναι να κάνουμε το καλύτερο για την ομάδα. Σήμερα μπορεί να τύχει να είμαι εγώ που θα παίξω βασικός, την επόμενη άλλος. Το σημαντικό και ο στόχος είναι να κερδίζει ο Αρης. Να εμψυχώνουμε ο ένας τον άλλο και σίγουρα θα δοθούν σε όλους ευκαιρίες».
Πηγή: contra.gr

Φτιάχνει Supporters και ο Φιλίππου;

Εταιρία λαϊκής βάσης σχεδιάζει για την μπασκετική ΑΕΚ ο ιδιοκτήτης της “κιτρινόμαυρης” ΚΑΕ Γιάννης Φιλίππου.

Φτιάχνει Supporters και ο Φιλίππου;
Supporters για το μπασκετ εν ολίγοις είναι η πρόθεση του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ! Σύμφωνα με με το aek-live.gr, έχει ορισθεί και η τιμή που θα πωλείται η κάθε μετοχή. Στα 3 Ευρώ...
Έτσι με αυτόν τον τρόπο, ο ιδιοκτήτης της ΦΑΓΕ ευελπιστεί ότι θα πάρει τα χρήματα του και θα περάσει η ΑΕΚ στα χέρια του κόσμου της... Όπως στο εγχείρημα του ποδοσφαίρου, ένα πράγμα, το οποίο μέχρι στιγμής έχει πάει κατά... διαόλου.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, ο Φιλίππου αποτιμά το χρέος της ΚΑΕ ΑΕΚ προς το πρόσωπο του στο 1,2 εκατομμύρια Ευρώ. Επαναλαμβάνει μέσω των δικών του ανθρώπων ότι το συνολικό χρέος των 11 εκατομμυρίων δεν υφίσταται από την πλευρά της ΚΑΕ αφού ο ίδιος έχει αναλάβει το βάρος αυτού, εκτός φυσικά από το 1,2 εκατομμύρια το οποίο και επιθυμεί να λάβει με την κίνηση πώλησης μετοχών.
πηγή: sportdog.gr
 

Αποποινικοποιείται η χρήση!!

Ο υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κ. Μιλτιάδης Παπαϊωάννου παρουσίασε τις προτεινόμενες από τη νομοπαρασκευαστική επιτροπή του υπουργείου Δικαιοσύνης μεταρρυθμίσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά.
Αποποινικοποιείται η χρήση
Συγκεκριμένα ανέφερε:
H σχεδιαζόμενη μεταρρύθμιση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών εκκινεί από δύο αριθμητικά δεδομένα που αφορούν τη χώρα μας:
α) Ο αριθμός των θανάτων που επισήμως συνδέονται με την κατάχρηση ναρκωτικών ουσιών κυμαίνονται περί τους 300 ετησίως
β) Το 40% περίπου των κρατούμενων στις φυλακές κρατείται για υποθέσεις που αφορούν άμεσα τα ναρκωτικά ενώ πολλοί άλλοι κρατούνται για εγκλήματα συνδεόμενα με τη διάδοση των ναρκωτικών ουσιών (ιδίως διακεκριμένες κλοπές, ληστείες κλπ.).
Προς αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, η Ελληνική Πολιτεία προκρίνει τη λελογισμένη αλλά τολμηρή μεταρρύθμιση της σχετικής νομοθεσίας με στόχο 1) την θεραπεία και τον περιορισμό της παραβατικότητας των χρηστών ναρκωτικών ουσιών, εξαρτημένων ή μη, και 2) την καταστολή της διακίνησης των ουσιών αυτών κατά τρόπο αυστηρό, αλλά αντικειμενικό και δικαιοκρατικά ορθό.
Οι ανωτέρω στόχοι εξυπηρετούνται από τις ακόλουθες βασικές μεταρρυθμίσεις που εισάγονται με το νομοσχέδιο.
1. Αποποινικοποίηση της χρήσης
Αποποινικοποιείται πλήρως για πρώτη φορά η χρήση ναρκωτικών ουσιών ως συμπεριφορά ενέχουσα αποκλειστικά και μόνο αυτοπροσβολή του ίδιου του χρήστη. Διατηρείται εντούτοις, αλλά μειωμένο, σε βαθμό πταίσματος, το αξιόποινο της προμήθειας και της κατοχής ναρκωτικών, ως και της καλλιέργειας φυτών κάνναβης, σε αριθμό ή έκταση που δικαιολογούνται για την αποκλειστική χρήση του δράστη, λόγω της έστω και μικρής επικινδυνότητας που ενέχουν για τρίτους, αλλά και προκειμένου να διευκολυνθεί η ελεγκτική δραστηριότητα των αρχών για τη διερεύνηση σοβαρότερων εγκλημάτων.
2. Εξορθολογισμός των προβλέψεων και των ποινών για διακίνηση ναρκωτικών ουσιών
Τυποποιείται με νομοτεχνικά αρτιότερο τρόπο ως βασικό έγκλημα η διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, τιμωρούμενο σε βαθμό κακουργήματος. Καθορίζονται αντικειμενικά κριτήρια για την διάκριση ελαφρύτερων (άρθρο 21), βαρύτερων (άρθρο 22) και ιδιαίτερα σοβαρών (άρθρο 24) περιπτώσεων διακίνησης, με αντίστοιχη κλιμάκωση των ποινών, ούτως ώστε:
α) Να επιτυγχάνεται δικαιότερη μεταχείριση των μικροδιακινητών, ιδιαίτερα των εξαρτημένων, ανάλογη με το μέτρο της απαξίας της πράξης τους, τις περιστάσεις υπό τις οποίες τελέστηκε και της ιδιότητάς τους ως εξαρτημένων από τις ναρκωτικές ουσίες ή μη.
β) Να μην εμφανίζονται φαινόμενα επιβολής δυσανάλογα μεγάλων ή δυσανάλογα μικρών ποινών για τις ίδιες πράξεις.
γ) Να μη διαφεύγουν πλέον της απειλής επιβολής της σοβαρότερης κύρωσης (ισόβιας κάθειρξης) διακινητές που τελούν ιδιαίτερα βαρείες πράξεις διακίνησης. Το τελευταίο επιτυγχάνεται με την απαγόρευση ηπιότερης αντιμετώπισης των πραγματικών μεγαλεμπόρων, οι οποίοι προσδιορίζονται με αντικειμενικά κριτήρια και δεν θα τυγχάνουν πλέον ευνοϊκότερης μεταχείρισης ακόμα και αν επικαλεστούν εξάρτηση από ναρκωτικά.
3. Κατοχύρωση του δικαιώματος στη θεραπεία
Όσον αφορά τη διάγνωση της εξάρτησης, στοιχείο που παραμένει κρίσιμο για την ποινική μεταχείριση των αδικημάτων με επιεικέστερο τρόπο, καθιερώνεται πληρέστερο σύστημα απόδειξης, με την ρητή πρόβλεψη ότι το Δικαστήριο συνεκτιμά υποχρεωτικά, εκτός από την έκθεση πραγματογνωμοσύνης – που συχνότατα είναι ατελής, λόγω ελλείψεων δημόσιων υποδομών - και άλλα αποδεικτικά μέσα, όπως έγγραφα που αφορούν την παρακολούθηση συμβουλευτικών ή θεραπευτικών προγραμμάτων, ευρήματα εργαστηριακών εξετάσεων, ή την ύπαρξη ιατρικού ιστορικού ασθενειών συνδεόμενων με τη χρήση ναρκωτικών ουσιών.
Η αντιμετώπιση του εξαρτημένου δράστη έχει ως βασική αφετηρία τη θεραπευτική προσέγγιση, με τη συναίνεσή του.
Το προτεινόμενο νομοσχέδιο, με τη συστηματοποίηση και επέκταση διαφόρων ευεργετικών μέτρων που προβλέπονταν ήδη στη σχετική νομοθεσία, κατοχυρώνει το δικαίωμα στην πλήρη θεραπεία, δηλαδή στην απεξάρτηση, παντός εξαρτημένου δράστη αξιόποινης πράξης, είτε πρόκειται για εγκλήματα του νόμου περί ναρκωτικών (πλην των ιδιαίτερα σοβαρών πράξεων διακίνησης), είτε για άλλα εγκλήματα που φέρονται ότι τελέστηκαν για να διευκολυνθεί η χρήση ναρκωτικών ουσιών (με την εξαίρεση ορισμένων ρητά αναφερόμενων ιδιαίτερα σοβαρών εγκλημάτων, όπως η ανθρωποκτονία, ο βιασμός, η ληστεία με ιδιαίτερη σκληρότητα κα).
Τα μέτρα αυτά περιλαμβάνουν
α) την εισαγωγή σε εγκεκριμένο θεραπευτικό πρόγραμμα απεξάρτησης ως περιοριστικό όρο,
β) την υποβολή σε πρόγραμμα σωματικής αποτοξίνωσης και την παρακολούθηση συμβουλευτικού προγράμματος ψυχολογικής απεξάρτησης εντός καταστημάτων κράτησης,
γ) την χορήγηση υφ’ όρον απόλυσης για παρακολούθηση προγράμματος απεξάρτησης,
δ) την αναβολή της άσκησης ποινικής δίωξης
ε) την αναστολή ισχύος εντάλματος σύλληψης
στ) την αναστολή εκτέλεσης ποινής,
ζ) την υποχρεωτική αναβολή στράτευσης
η) την υποχρεωτική αναβολή της δίκης.
Σε περίπτωση δε ολοκλήρωσης του θεραπευτικού προγράμματος, προβλέπονται α) η οριστική αποχή από την ποινική δίωξη, β) η υποχρεωτική αναστολή της ποινής που επιβάλλεται, γ) η υποχρεωτική αναγνώριση ελαφρυντικής περίστασης υπέρ του δράστη.
Πηγή: newstoday.gr

Πάμε χωρίς... αντι- Σόφο!!

Ο Ηλίας Ζούρος ξαφνιάστηκε από την απόφαση του Σοκολή Σχορτσανίτη να αποχωρήσει από την Εθνική 29 ημέρες πριν το Ευρωμπάσκετ, ωστόσο οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως δεν θα καλέσει άλλον παίκτη για να τον αντικαταστήσει.
Πάμε χωρίς... αντι- Σόφο!
Ο ομοσπονδιακός προπονητής φαίνεται να έχει αποφασίσει πως το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα θα πάει στην διοργάνωση της Λιθουανίας με “5αρια” τους Μπουρούση, Βουγιούκα και Κουφό.
πηγή: sportdog.gr

Δεν γεμίζουνε ταξί, απεργεί κι ο ταξιτζής!!

Νέα απώλεια για την Εθνική μπάσκετ. Ο Σχορτσανίτης εγκατέλειψε την προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας για προσωπικούς λόγους! Στο τέλος θα παίξει ο Ζούρος!
Δεν γεμίζουνε ταξί, απεργεί κι ο ταξιτζής!
Νέα... βόμβα, νέα απώλεια για την εθνική Ελλάδος, καθώς και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενημέρωσε τον Ηλία Ζούρο πως δεν θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και ότι λόγω προσωπικών προβλημάτων θα αποχωρήσει άμεσα από την προετοιμασία που γίνεται στο Καρπενήσι.

Το πρόβλημα με τον “Σόφο” υπήρχε εδώ και ημέρες και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν βρέθηκε λύση. Ο Έλληνας σέντερ ζητούσε επίμονα άδεια από τον Ζούρο, ο οποίος δεν έκανε δεκτό το αίτημα του και όπως φάνηκε τον... ώθησε στην έξοδο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το πρόβλημα αφορά την κοπέλα του Σχορτσανίτη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μόλις 29 ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

Αξίζει να θυμίσουμε πως από την Εθνική λείπουν ήδη οι: Διαμαντίδης, Σπανούλης, Παπαλουκάς, Περπέρογλου, Μαυροκεφαλίδης και Τσαρτσαρής.

Όσον αφορά τον σέντερ της Μακάμπι, η σημερινή του απόφαση φαίνεται πως θα του επιφέρει βαριά τιμωρία από την Ομοσπονδία, πιθανότατα αυστηρότερη από αυτή των δύο μηνών που επιβλήθηκε για τους ίδιους λόγους στον Μαυροκεφαλίδη.
πηγή: sportdog.gr

"Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;"

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 9", ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, εξέφρασε τη σιγουριά οτι η ομάδα "δεν θα υποβιβαστεί", ενώ για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και το γεγονός οτι κάνει διακοπές, σχολίασε:"Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;"
"Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;"
"Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει υποβιβαστεί. Είμαστε στη Super League και πιστεύω πως θα παραμείνουμε εκεί", είπε αρχικά.
Συνεχίζοντας διερωτήθηκε πώς γίνεται, ενώ υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κ. Πιλάβιος να κάνει διακοπές, λέγοντας συγκεκριμένα: "Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;".
Και συνέχισε: "Εμείς δεν θέλουμε χάρες. Ζητάμε καθαρά και ξάστερα να εκδικαστεί η υπόθεση σε κανονικό δικαστήριο. Σε δικαστήριο που συνεδριάζει σε κανονικές ώρες, όπου ο κόσμος και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη δίκη".
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις πρωινές απαντήσεις του Γερουλάνου, ο κ. Τόρης απάντησε: "Πήραμε απαντήσεις του "αέρα". Και μάλιστα ο "αέρας" πρέπει να ήταν Πουνέντες ή Βαρδάρης...".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή ώρας της εκδίκασης της έφεσης λέγοντας: "Ενώ ήταν να γίνει η εκδίκαση στις 16:00 γίνεται στις 11:00, για να μην προλάβουν να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου στην Αθήνα, γιατί όπως ξέρετε ο Βόλος δεν είναι και δίπλα στην Αθήνα".
Αναφερόμενος στην τιμωρία μόνο δύο ομάδων, ενώ στην δικογραφία αναφέρονται πολύ περισσότερες και πολύ μεγαλύτερες, είπε: "Πως γίνεται να τιμωρούνται μόνο οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα;".
Τέλος, υπενθυμίζοντας το δεδικασμένο της Πόρτο, δήλωσε με νόημα: "Ο νομικός πολιτισμός της Τουρκίας είναι ανώτερος από αυτόν της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία...".
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

"Είναι ακριβός για μας ο Τισόνε, περιμένουμε τον Ολυμπιακό"

Ο αθλητικός διευθυντής της Σαμπντόρια, Πασκουάλε Σενσίμπιλε, εξηγεί  γιατί ο Φερνάντο Τισόνε δεν χωράει στα πλάνα των «μπλουτσερκιάτι» και περιμένει την πρόταση του Ολυμπιακού!
"Είναι ακριβός για μας ο Τισόνε, περιμένουμε τον Ολυμπιακό"
«Περιμένουμε τον Ολυμπιακό!»
«Το θέμα είναι υπαρκτό και η ελληνική ομάδα ήρθε πράγματι σε επαφή μαζί μας και ρώτησε να μάθει για το status του παίκτη και για το αν θέλουμε να τον παραχωρήσουμε, αλλά δεν μιλήσαμε καθόλου για το οικονομικό! Από τη στιγμή που η ομάδα υποβιβάστηκε στην Serie B, είναι δεδομένο ότι δεν μπορούμε να διατηρήσουμε όλες τις οικονομικές συμφωνίες που είχαμε κάνει όταν η ομάδα αγωνιζόταν στο Campionato.
Είμαστε ανοιχτοί να συζητήσουμε οποιαδήποτε πρόταση γιατί ο Τισόνε είναι πλέον ακριβός για τον εφετινό μας προϋπολογισμό», μας είπε ο Ιταλός παράγοντας που συζητάει τον δανεισμό του 25χρονου ποδοσφαιριστή με option αγοράς.
Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Να μην μείνει «παγωτό»

Ο Γιώργος Μίνος αρθρογραφεί για την ευρωπαϊκή ρεβάνς του ΠΑΟΚ με τη Βαλερένγκα στην Τούμπα.
Να μην μείνει «παγωτό»
Δύο 24ωρα πριν την αναμέτρηση της Τούμπας ο ΠΑΟΚ δεν θέλει να πέσει στην παγίδα των «Βίκιγκς», αλλά να είναι αυτός που θα σπάσει την δυσμενή παράδοση που έχει απέναντι στους Νορβηγούς στο γήπεδό του, τόσο με την Λιν, όσο και με την Βαλερένγκα. Μπορεί ο Δικέφαλος του Βορρά να έχει το πλεονέκτημα των δύο τερμάτων της περασμένης εβδομάδας, αλλά αισιοδοξεί ότι αυτή τη φορά θα είναι αυτός που θα είναι το αφεντικό της αναμέτρησης, όχι μόνο σαν γηπεδούχος αλλά και σαν αποτέλεσμα. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα παίζει σημαντικό ρόλο για να διαδραματιστεί μία πρόκριση, αφού κανείς δεν μπορεί να προδικάσει τι θα γίνει σε μία ρεβάνς. Μπορεί στα λόγια να ακούγεται ουτοπία στην πράξη, όμως χρειάζεται πίστη και αυτοσυγκέντρωση για να επιτευχθεί ένας στόχος για να μην πορευθεί ο Δικέφαλος του Βορρά σε μια άνευ προηγούμενου καταστροφή (οικονομική)!!!
Ο κόσμος του Δικεφάλου του Βορρά είναι αισιόδοξος και πιστεύει ότι η πρόκριση είναι θέμα χρόνου, αλλά ποτέ στο ποδόσφαιρο δεν πρέπει να υποτιμάς τον αντίπαλο, αφού ο συγκεκριμένος έχει πολλά παιχνίδια στα πόδια του και μπορεί ανά πάσα στιγμή αν δεν προσέξεις να πέσεις στην παγίδα και να βρεθείς προ απρόοπτου. Ο Λάσλο Μπόλονι έχει επιστήσει την προσοχή στους παίκτες του ότι στα ευρωπαϊκά παιχνίδια υπάρχει διαφορετική νοοτροπία και δεν είναι τα ίδια αυτά του πρωταθλήματος. Οι αγώνες αυτοί είναι τελικοί και ο καθένας παίζει τα ρέστα του, διότι η πρόκριση ισοδυναμεί και με οικονομική επιτυχία και με… πρεστίζ.
Οι παίκτες του Λάσλο Μπόλονι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουν για να αντεπεξέλθουν στις προσδοκίες των χιλιάδων φίλων, που θα πλημμυρίσουν το γήπεδο της Τούμπας σε δύο 24ωρα και θα δώσουν φτερά στους παίκτες για να κάνουν την πτήση αυτή που θέλουν, ώστε να περάσουν στην επόμενη φάση και να τους δώσει το δικαίωμα να βρίσκονται στην κλήρωση που θα γίνει την Παρασκευή στη Νιόν της Ελβετίας.
Ο κόσμος πιστεύει, ελπίζει, στηρίζει με ενότητα, για μια καλύτερη ευρωπαϊκή χρονιά θα πρέπει και όλοι αυτοί που θα έρθουν στην Τούμπα να μην έχουν διχαστικές τάσεις αφού ο ΠΑΟΚ είναι πάνω από όλα.

ΠΗΓΗ: metrosport.gr

Επιτέλους! Πήγε στην Αντερλεχτ!!

Aπό ότι φαίνεται θα ησυχάσουμε για κάμποσο καιρό από τον Μίλαν Γιοβάνοβιτς και το... πόσο θέλει να έρθει να παίξει στην Ελλάδα, καθώς ο Σέρβος μεσοεπιθετικός συμφώνησε με την Άντερλεχτ για τα επόμενα δυο χρόνια και θα πάρει περίπου 2.5 εκατ. ευρώ για τα δυο έτη συνεργασίας.
Επιτέλους! Πήγε στην Αντερλεχτ
Ο 30χρονος παίκτης αρνήθηκε τα πετροδόλαρα και αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα τους στο Βέλγους παρά το γεγονός πως τα χρήματα ήταν λιγότερα.
Πηγή: gazzetta.gr

«Αν με θέλουν πολύ, έρχομαι Ελλάδα»

Θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ελλάδα εμφανίστηκε ο Νίκος Ζήσης, ο οποίος τόνισε πως αν μία ομάδα του δείξει πως τον θέλει πραγματικά, τότε θα πει το “ναι” και θα αψηφήσει την οικονομική κρίση που υπάρχει στην χώρα μας. Έτσι λοιπόν, φαίνεται να ανοίγει ο δρόμος για τον Ολυμπιακό...
«Αν με θέλουν πολύ, έρχομαι Ελλάδα»
Διαβάστε μερικές ερωτήσεις από την συνέντευξή του στο contra.gr:
- Ολοένα και πληθαίνουν τα σενάρια που θέλουν τον επαναπατρισμό σου; Σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψεις στην Ελλάδα;
"Αυτή τη στιγμή είμαι παίκτης της Σιένα και έχω ακόμη ένα χρόνο συμβόλαιο. Όμως ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Αλλά δεν θέλω να σχολιάσω κάτι και πιστεύω ότι είναι δύσκολο να αλλάξει αυτό".
- Η κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σε όλους τους τομείς, αποθαρρύνει την επιστροφή σου;
"Δε διάγουμε και τις καλύτερες μέρες σαν χώρα. Η οικονομική κρίση έχει αγγίξει και τους μεγάλους του μπάσκετ. Όμως και 3-4 χρόνια πριν το μπάσκετ στην Ελλάδα πέρα από τις δύο υπερδυνάμεις είχε ομάδες χωρίς ιδιαίτερη δυναμική και οργάνωση. Αυτό πρέπει να αλλάξει".
- Τι θα παίξει ρόλο στην απόφαση σου, όταν έρθει η ώρα να αλλάξεις ομάδα;
"Πάντα στις αποφάσεις της καριέρας μου έπαιζε ρόλο το πόσο με ήθελε η ομάδα και ο προπονητής. Έχει σημασία να ταιριάζει ο παίκτης στο σύστημα που θέλει να παίξει ο προπονητής. Αυτό είναι ο πρωταρχικός λόγος στις αποφάσεις μου. Οπότε αν έρθει μια ελληνική ομάδα και μου δείξει πόσο με θέλει δε θα ήταν τροχοπέδη η οικονομική κρίση. Για μένα δεν είναι το μοναδικό δέλεαρ αυτό".

Ήρθε... κουστούμι από την εφορία στην ΑΕΚ!!

Σαν να μην έφταναν όλα τα άλλα στην ΑΕΚ, ήρθε η απαίτηση της εφορίας περί έκτακτης εισφοράς ύψους... 700.000 ευρώ για να κάνει τα πράγματα απίστευτα δύσκολα οικονομικά!
Ήρθε... κουστούμι από την εφορία στην ΑΕΚ!
Οι μάνατζερ προτείνουν παίκτες για τη θέση του αμυντικού χαφ, ο Μανόλο Χιμένεθ περιμένει τον Μίτσελ και τον αντι-Ντιοπ αλλά έτσι όπως είναι τα πράγματα για την Ένωση, δε θα προκαλέσει έκπληξη αν δεν έρθει κανένας από τους δύο! Το ταμείο της ΠΑΕ είναι άδειο και η Εφορία έρχεται για να κάνει τα πράγματα... παραπάνω κι από δραματικά!
Διαβάστε το υπόλοιπο ρεπορτάζ στο gazzetta.gr

Δεν του `φερε γούρι ο Μήτρογλου!

Ανήμερα της απόκτησης του Κώστα Μήτρογλου, σε φιλικό παιχνίδι που έγινε σήμερα στο Πράβετς, ο Ατρόμητος ηττήθηκε από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας με 2-1.
Δεν του `φερε γούρι ο Μήτρογλου!
Στο πρώτο ημίχρονο ο Ατρόμητος είχε την καθολική υπεροχή με καλή κυκλοφορία της μπάλας και ευκαιρίες αλλά από δύο ατομικά λάθη στην άμυνα βρέθηκε πίσω στο σκορ αν και προηγήθηκε στο 12’:
Σε αντεπίθεση από τον άξονα, ο Πίτου έδωσε τη μπάλα στον Μακρή, αυτός προσπάθησε να την περάσει στον Μπρίτο, η μπάλα κόντραρε σε αμυντικούς και στρώθηκε στον Αναστασάκο, ο οποίος πλάσαρε στην αριστερή γωνία της ΤΣΣΚΑ.
Στο 21’ από αβλεψία της άμυνας, ο Μοράες (είχε νωρίτερα δοκάρι στο 8’) νίκησε τον Ράντμαν με ψηλοκρεμαστό σουτ και στο 37’ πάλι από λάθος συνεννόηση ο Μοράες έδωσε το προβάδισμα στη ΤΣΣΚΑ.
Στην επανάληψη, ο ρυθμός του αγώνα έπεσε κι επιπλέον έγιναν πολλά δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες των δύο ομάδων. Ωστόσο ο Ατρόμητος είχε δοκάρι στο 67’ όταν από μπαλιά του Ζουέλα στην πλάτη της άμυνας, ο Σφακιανάκης βγήκε κρυφός κυνηγός,έκανε ψηλοκρεμαστό σουτ, αλλά η μπάλα χτύπησε δοκάρι και βγήκε άουτ.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ: Ράντμαν (72’ Ραχιώτης), Σκόνδρας (52’ Νάστος), Γιαννούλης (75’ Αργυρός), Φυτανίδης (75’ Καντούτσης), Τόμας (46’ Ζουέλα), Μακρής (52’Μπάλλας), Πίτου Γκαρσία( 52' Καραγκούνης), Τάτος (46’ Σφακιανάκης), Επστάιν (52’ Αθανασίου), Μπρίτο (75’ Καραμάνος), Αναστασάκος (52’ Μπέλιτς)
ΤΣΣΚΑ: Μακεντζίεφ, Βιντάνοφ, Τζούνιορ, Καρατσάνακοφ, Στογιάνοφ, Γίβετς, Μοράες, Κοστόφ, Γκριγκόροφ, Νικόλοφ, Χαλίνοβιτς. Έπαιξαν και οι Κονσταντίνοφ, Γκράντσοφ, Ιακίμοφ, Βανταλόφσκι. 

Παρέμβαση εισαγγελέα για απειλές κατά Ρέμου!!

Την παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε κείμενο που δημοσιεύει σύνδεσμος οπαδών του Ηρακλή στην επίσημη ιστοσελίδα του στο Διαδίκτυο, σχολιάζοντας τις διοικητικές εξελίξεις στην ΠΑΕ.
Παρέμβαση εισαγγελέα για απειλές κατά Ρέμου
Το κείμενο υπογράφεται από την «Αυτόνομη Θύρα 10» και περιέχει απειλές σε βάρος του μεγαλομετόχου του «Γηραιού» Αντώνη Ρέμου.
Η εισαγγελία Πρωτοδικών παρήγγειλε τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για να διαπιστωθεί εάν τελούνται ποινικά διωκόμενα αδικήματα.
Πηγή: novasports.gr

K-ατοστ-άρα!!

Την τιμητική του είχε ο Γιώργος Καραγκούνης πριν από την έναρξη του ματς με την Οντένσε, καθώς ο "τυπάρας" τιμήθηκε για τη συμπλήρωση 100 αγώνων στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.
K-ατοστ-άρα!
Ο Δημήτρης Γόντικας έδωσε την τιμητική πλακέτα στον διεθνή μέσο ο οποίος χειροκροτήθηκε από τον κόσμο, ενώ ο Αδαμάντιος Πολέμης του έδωσε μια πράσινη φανέλα του Παναθηναϊκού με το όνομά του και τον αριθμό 100.
«Σίγουρα είναι σημαντικό που έφτασα τις 100 συμμετοχές. Είμαι τυχερός που τα περισσότερα ματς τα έχω παίξει στον Παναθηναϊκό, γιατί με άλλη ομάδα δεν θα το είχα καταφέρει», είπε χαρακτηριστικά.
Για το τι θέλει από εδώ και πέρα ο Κάρα, είπε: «Αυτό που θέλω είναι να προκριθούμε σήμερα και τα υπόλοιπα τα βλέπουμε».

«Λεφτά δεν μπήκαν, αλλά έγινε συμμάζεμα»

Ο Αδαμάντιος Πολέμης κατά την άφιξή του στο ΟΑΚΑ για το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Οντένσε, μίλησε για το νέο ΔΣ, τις “υποχρεώσεις” που θα αναλάβει πλέον ο γιός του, αλλά και για το... συμμάζεμα που έγινε φέτος με τις οικονομικέ μεταγραφές.
«Λεφτά δεν μπήκαν, αλλά έγινε συμμάζεμα»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
"Οι μετοχές που έχω στην κατοχή μου αντιστοιχούν σε μία θέση. Ο γιος μου είχε μία θέση από τον κύριο Βαρδινογιάννη. Αφού πλέον αποφάσισε και να φέρει νέα πρόσωπα και έτσι από τη στιγμή που υπήρχε μία θέση, λογικό ήταν να υποχωρήσω εγώ και να μείνει ο Λεωνίδας. Από εκεί και πέρα, θα βοηθάω με οποιοδήποτε τρόπο μπορώ συνέχεια".
Λείπουν πολλοί μέτοχοι από το ΔΣ. Το σχόλιο σας;

"Αυτό γινόταν τα προηγούμενα χρόνια. Απλώς τώρα δεν μπήκε ο Γιάννης. Αυτό δεν είναι κάτι το οποίο θα ήθελα, αλλά ήθελα να συνεχίσουμε όπως πριν".
Στη διοικούσα θα παραμείνετε;

"Δεν νομίζω ότι μπορώ. Ελπίζω ο γιος μου να είναι εκεί και να τον βοηθάω όσο μπορώ από πίσω".
Έχετε πάρει μηνύματα από τους μετόχους εν όψει της νέας σεζόν;

"Όχι. Απλώς έχει γίνει ένα πολύ καλό συμμάζεμα στα οικονομικά. Βεβαίως λεφτά δεν μπήκαν, αλλά πρέπει να δούμε πως θα συνεχίσουμε. Οι μεταγραφές ήταν λογικές από οικονομικής πλευράς. Με το συμβόλαιο του Σισέ κάναμε όσες μεταγραφές μέχρι τώρα. Αν γίνουν και άλλα πράγματα μέχρι τέλος Αυγούστου, θα είμαστε ακόμα καλύτερα. Να είμαστε μαζί με τον κύριο Γόντικα, να συμμαζέψουμε τα πράγματα. Είναι θετικό και πρέπει να συνεχιστεί".
Η ΠΑΕ είναι βιώσιμη πλέον;

"Πιστεύω ναι. Δεν ξέρω στο μέλλον τι θα γίνει. Πολλά θα εξαρτηθούν από τις εξελίξεις του Αυγούστου. Εγώ θα είμαι εδώ πάντα και αν μου δοθεί η ευκαιρία να είμαι στο ΔΣ ή στη διοικούσα θα βοηθήσω. Δεν ήθελα να μείνει ο Λεωνίδας πίσω και εγώ μπροστά. Ένας πατέρας θέλει να βλέπει το γιο του να προοδεύει".
Ένα σχόλιο για τα στημένα;

"Εγώ είμαι μακριά από αυτά. Εύχομαι αφού έγινε η αρχή, να ολοκληρωθεί".

Μήπως να το ξανασκεφτείτε για επιθετικό;

Χωρίς τους Τσέζαρεκ και Καστίγιο ο Άρης έδειξε πως έχει πρόβλημα μπροστά στο φιλικό με την Ένωση Παραλιμνίου. Οι «κίτρινοι» δεν κατάφεραν να σκοράρουν και γνώρισαν την ήττα με 1-0 σε φιλικό που διεξήχθη στο Ζέεφελντ.
Μήπως να το ξανασκεφτείτε για επιθετικό;
Στον Άρη και τον Σάκη Τσιώλη είναι ξεκάθαρο πως από την στιγμή που είναι τραυματίες οι Τσέζαρεκ και Καστίγιο, χρειάζεται ένας ακόμα παίκτης που να μπορεί να στείλει την μπάλα στα δίχτυα. Αυτό φάνηκε στο σημερινό φιλικό με την Ένωση Παραλιμνίου που διεξήχθη στο Ζέεφελντ.
Οι «κίτρινοι» ηττήθηκαν με 1-0 με γκολ του Ρούσια στο 90', έχοντας όμως χάσει ευκαιρίες για να στείλουν πιο νωρίς την μπάλα στα αντίπαλα δίχτυα. sportdog gr

Σκέφτεται να «διώξει» τον Maicon η Ίντερ

Σύμφωνα με την Corriere dello Sport, οι άνθρωποι της Ίντερ δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την συμπεριφορά του 30χρονου Βραζιλιάνου μετά την προσθήκη του διεθνή Ιάπωνα Nagatomo.
Πλέον έχει μπει για τα καλά η σκέψη να προσφέρουν τον Maicon στην Man City, ως αντάλλαγμα για τον διακαή πόθο τους Carlos Tevez και υπολογίζουν πως θα «πιάσει» γύρω στα 20 εκατ. ευρώ!

Πρ. Champions League: Έκανε την αρχή η ΜΠΑΤΕ

Η πρώτη ομάδα που πήρε την πρόκριση της στα play-off της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης έγινε η ΜΠΑΤΕ Μπορίσοφ που επικράτησε με 3-1 της Εκράνας.

Οι Λευκορώσοι είχαν αποσπάσει 0-0 μέσα στη Λιθουανία και ήταν το φαβορί για την πρόκριση. Ο Ροντιόνοφ άνοιξε το σκορ στο 18', αλλά οι φιλοξενούμενοι με τον Βελίτσκα τέσσερα λεπτά αργόετερα έφεραν το ματς στα ίσια. Με τη συμπλήρωση 35 λεπτών ο Μπρεσάν έβαλε και πάλι μπροστά τη ΜΠΑΤΕ, αλλά ο ίδιος παίκτης στο 40' αντίκρισε την απ' ευθείας κόκκινη κάρτα και άλλαξε τις ισορροπίες.

Στην επανάληψη, οι Λιθουανοί προσπάθησαν να αντιδράσουν αλλά δεν τα κατάφεραν και το γκολ του Γκόρντετσουκ στο 89ο λεπτό διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Δεν του βγήκαν οι δοκιμές

Το Παραλίμνι επικράτησε 1-0 του Αρη σε φιλική αναμέτρηση που έγινε στο Ζέεφελντ. Ο Ρούσιας στο 89' με κεφαλιά πέτυχε το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης.
Τα φιλικά είναι για να δοκιμάζουν οι προπονητές πράγματα και για να βγάζουν χρήσιμα συμπεράσματα. Από την αναμέτρηση με το Παραλίμνι ο Σάκης Τσιώλης σίγουρα δεν θα πρέπει να έμεινε ικανοποιημένος με όσα δοκίμασε, καθώς η ομάδα του σε αντίθεση με τα προηγούμενα παιχνίδια, παρουσίασε προβλήματα στην τελική πάσα και στην τελική προσπάθεια. Αυτοί ήταν και οι βασικοί λόγοι για τους οποίους οι "κίτρινοι" έμειναν για πρώτη φορά άσφαιροι με τον Ελληνα τεχνικό στον πάγκο τους.
Ο Αρης ξεκίνησε με ρόμβο στη μεσαία γραμμή, έχοντας τον Φατί στην κορυφή και τον Τόχα πίσω. Ο πρώτος αν και έδειξε διάθεση, δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί με επιτυχία στο ρόλο που του ανέθεσε ο Τσιώλης, ο οποίος ζητούσε συνεχώς η μπάλα να πηγαίνει στα πλάγια.
Οι παίκτες του Παραλιμνίου δεν άφηναν κενούς χώρους στα μετόπισθεν για να δράσουν οι αντίπαλοι τους, ωστόσο εκτός από μερικές αντεπιθέσεις δεν έδειχναν ικανοί να απειλήσουν την εστία του Σηφάκη, ο οποίος χρειάστηκε να επέμβει λίγες φορές κατά τη διάρκεια του αγώνα.
Αν κάποιος ρίξει μία ματιά στην εξέλιξη του αγώνα θα διαπιστώσει πως οι ευκαιρίες που έγιναν ήταν λιγοστές και αυτό γιατί κυριάρχησαν τα πολλά λάθη και οι ημιτελές ενέργειες των παικτών των δύο ομάδων. Ωστόσο ο αγώνας δεν τελείωσε χωρίς γκολ, καθώς ο Ρούσιας με κεφαλιά στο 89' έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Σηφάκη και χάρισε τη νίκη στην ομάδα του, η οποία ήταν καλύτερη από τον Αρη στο συγκεκριμένο παιχνίδι.

Η "μεγάλη" Τετάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου

H Τετάρτη 3/8 θα είναι άλλη μια «μεγάλη» ημέρα του ποδοσφαίρου όσον αφορά το σκάνδαλο των στημένων αγώνων και των υπόλοιπων υποθέσεων που παραμένουν σε εκκρεμότητα.
Η "μεγάλη" Τετάρτη του ελληνικού ποδοσφαίρου
Στις 11.00 στην επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ θα συζητηθούν οι εφέσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός Βόλου και του Αχιλλέα Μπέου.

Τρεις ώρες αργότερα, στις 14:00, θα συζητηθούν οι εφέσεις της ΠΑΕ Καβάλα και του Μάκη Ψωμιάδη.

Σε πρώτο βαθμό από την πειθαρχική επιτροπή της Σούπερ Λίγκας οι δύο ομάδες τιμωρήθηκαν με υποβιβασμό στη Φούτμπολ Λιγκ για τα παραπτώματα της «δωροδοκίας» και του «στοιχήματος», ενώ οι κ. Μπέος και Ψωμιάδης με εφ όρου απαγόρευση οποιασδήποτε δραστηριότητας σε σχέση με το ποδόσφαιρο

Το «πρόγραμμα» θα συνεχιστεί στις 16:00, οπότε θα συζητηθούν εφέσεις της ΠΑΕ Λάρισα και της ΠΑΕ Ηρακλής κατά της απόφασης της Σούπερ Λίγκας να επικυρώσει τη βαθμολογία του πρωταθλήματος έστω και υπό την αίρεση ότι θα γίνουν σεβαστές οι μεταγενέστερες δικαστικές αποφάσεις.

Η Λάρισα διεκδικεί την παραμονή της στην κατηγορία λόγω του υποβιβασμού του Ολυμπιακού Β. ή της Καβάλας, ενώ και ο Ηρακλής ευελπιστεί ότι θα παραμείνει στην κατηγορία και ζητεί να διατηρηθεί ανοιχτή η βαθμολογία μέχρι να βγάλουν απόφαση το CAS για την υπόθεση της πλαστογραφίας και η επιτροπή εφέσεων αδειοδότησης που απέρριψε το φάκελό του.

Στο «παιχνίδι» μπήκε και η Δόξα Δρ. η οποία έκανε πρόσθετη παρέμβαση ζητώντας σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός Β. και η Καβάλα υποβιβαστούν τη θέση του να πάρουν ομάδες από τη Φούτμπολ Λιγκ.

Επίσης την Τετάρτη 3/8 αναμένεται και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της Φούτμπολ Λιγκ για την υπόθεση των στημένων αγώνων που αφορά την Ηλιούπολη και τα συνδεόμενα με αυτήν πρόσωπα Γ. Τσακογιάννη, Ν. Χάλκο και Μ. Νικολόπουλο και τους Εθνικό Αστέρα και Ν. Παντέλη.

Πηγή: soccerplus.gr

Παίζει, δεν παίζει ο Λαζάρ

Ο Κοστίν Λαζάρ δεν προπονήθηκε ούτε σήμερα αφού προτιμήθηκε από το ιατρικό τιμ της ομάδας να κάνει θεραπεία.
Παίζει, δεν παίζει ο Λαζάρ
Ο Ρουμάνος μέσος διεθνής, συνεχίζει να αισθάνεται ενοχλήσεις και θα κριθεί μάλλον αύριο το αν θα αγωνιστεί την Πέμπτη εναντίον της Βαλερένγκα. Το πιθανότερο σενάριο είναι να συμπεριληφθεί στην αποστολή και να κριθεί η συμμετοχή του την τελευταία στιγμή.

Θεραπεία έκανε και ο Θανάσης Παπάζογλου, ο οποίος είναι και αυτός αμφίβολος για τον αγώνα της Πέμπτης, κάτι που σημαίνει πως ο ΠΑΟΚ θα μείνει με έναν μόλις φορ τον Στέφανο Αθανασιάδη.

Ο Λάσλο Μπόλονι από την πλευρά του, συνέχισε να δουλεύει πολύ πάνω στη τακτικά με παιχνίδια 5 με 5 και 6 με 6, απέφυγε να δοκιμάσει κάποιο σχήμα, κάτι που μάλλον θα γίνει αύριο.
Πηγή: paok24.gr

Έχουν... Mail για Βιεϊρίνια!

Μετά την Mirror και η Daily Mail υποστηρίζει ότι υπάρχει συμφωνία του Αντελίνο Βιεϊρίνια με την Μπλάκμπερν, παρά το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ διαψεύδει τη μεταγραφή.
Έχουν... Mail για Βιεϊρίνια!
Το δημοσίευμα, στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας, κάνει λόγο για «κλεισμένη» μεταγραφή του Πορτογάλου μέσου. Στο θέμα μάλιστα αναφέρεται ότι ο ΠΑΟΚ ζητά 5 εκατ. αγγλικές λίρες, τονίζοντας παράλληλα την ανάγκη της ελληνικής ομάδας για ρευστό...

 

Ο Σαμπέγια στην "ηλεκτρική καρέκλα"

Στον Αλεχάντρο Σαμπέγια έπεσε ο κλήρος να αναλάβει την Εθνική Αργεντινής, μετά τις διαδοχικές αποτυχίες της "αλμπισελέστε" σε Μουντιάλ και Κόπα Αμέρικα.
Ο Σαμπέγια στην "ηλεκτρική καρέκλα"
Ο 56χρονος τεχνικός υπέγραψε διετές συμβόλαιο με την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας του, όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του στο «Fox Sports» και ο πρόεδρος της, Χούλιο Γκροντόνα.
O Σαμπέγια, που διαδέχεται τον Σέρχιο Μπατίστα, είχε επιτυχίες ως πρώτος τεχνικός με την Εστουντιάντες. Το 2009 την οδήγησε στην κατάκτηση του Κόπα Λιμπερταδόρες, ενώ το 2010 της χάρισε τον τίτλο της Απερτούρα.

«Θα παραιτηθούν βουλευτές για τον Ολυμπιακό Βόλου»

Σε δηλώσεις του μετά τη συνάντηση που είχε με τους βουλευτές του Νομού Μαγνησίας ο αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Γιάννης Οικονομίδης, αποκάλυψε πως του μετέφεραν την πρόθεσή τους ακόμα και να παραιτηθούν, αν δεν δικαιωθεί ο Ολυμπιακός Βόλου! Ο ίδιος πάντως δεν θέλησε να πάρει θέση για το θέμα και τόνισε πως η ΕΠΟ δεν ξέρει τίποτα...
«Θα παραιτηθούν βουλευτές για τον Ολυμπιακό Βόλου»
Αναλυτικά οι δηλώσεις του στον Sport-Fm Βόλου:

«Μου έκανε μεγάλη εντύπωση πως όλη η Μαγνησία ήρθε σύσσωμη να απευθυνθεί στην ΕΠΟ. Στον κόσμο υπάρχει μια σύγχυση πως έχουμε το πάνω χέρι.Η Ομοσπονδία δεν ελέγχει τόσα πολλά πράγματα.Τους δικαστές δεν τους ορίζει η ΕΠΟ. Οι δικαστές όταν βγάλουν μια απόφαση δεν ανατρέπεται εύκολα. Κι εμείς είχαμε αμφιβολίες για τους δικαστές. Δεν είναι άνθρωποι που προσεγγίζονται. Την πρώτη απόφαση την έβγαλε η Σούπερ Λίγκα δηλαδή του συνεταιρισμού που ανήκει η ομάδα που και εκεί ο Ολυμπιακός είχε πολύ ισχυρή εκπροσώπηση μέχρι σήμερα. Εκεί γιατί δεν απευθύνθηκαν οι φορείς της Μαγνησίας.Με ρώτησαν αν θα δεχτώ την απόφαση.

Εάν δεν δεχτώ την απόφαση θα πάω φυλακή. Η μάχη πρέπει να δοθεί εκεί.Επίσης άκουσα μια εισήγηση να γίνουν οι ομάδες 20.Επίσης μου ζήτησε η επιτροπή να μην βγει απόφαση αφού ο Ολυμπιακός στα πολιτικά δικαστήρια. Εγώ δεν μπορώ να συναινέσω σε αυτό αφού ξέρετε πως θα υποχρεωθούμε να τιμωρήσουμε την ομάδα. Η περίπτωση του ΟΦΗ ήταν διαφορετική αφού πήγε για το ότι θεωρούσε μια επιτροπή παράνομη.

Εγώ δεν μπορώ να κρίνω τους δικαστές. Δεν μπορώ να εκφέρω άποψη για την λογική της πρωτοβάθμιας απόφασης αφού. Είμαι γιατρός στο επάγγελμα. Η δευτεροβάθμια δικαστική απόφαση είναι πολύ πιο λεπτομερής και αν οι δικαστές βρούνε πως έχει παραλήψεις η πρώτη δικαστική απόφαση μπορεί να την αλλάξουν.

Δεν γνωρίζω τίποτα για τον φάκελο του Ολυμπιακού Βόλου όπως και όλο το ΔΣ.Δεν έχω διαβάσω την δικογραφία ούτε το σκεπτικό της απόφασης. Ο μοναδικός που γνωρίζει κάτι παραπάνω είναι ο Πιλάβιος.Το μέτωπο του Βόλου ήταν πραγματικά εντυπωσιακό πάντως. Η αντιπρόεδρος της Βολής μου είπε πως για πρώτη φορά στην καριέρα της έρχεται στην ΕΠΟ. Είναι όλοι τους πεπεισμένοι πως η ομάδα είναι αθώα και η απόφαση άδικη. Οι βουλευτές μου είπαν πως θα φτάσουν ακόμα και σε παραιτήσεις.

Ο υποβιβασμός του Ολυμπιακού Βόλου δεν είναι χαρά για το ποδόσφαιρο. Είναι λύπη να ρίχνουμε μια ομάδα που εκπροσωπεί μια ολόκληρη πόλη. Δεν την άκουσα την φράση του υπουργού αλλά δεν συμφωνώ.»

"Το ότι την πληρώνουν οι μικροί, είναι πάρα πολύ πρόωρο να το πούμε"

Για το σκάνδαλο των "στημένων" μίλησε ο Παύλος Γερουλάνος στη ΝΕΤ, ενώ αναφερόμενος στις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών για τους υποβιβασμούς του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας ανέφερε: «Το ότι την πληρώνουν οι μικροί και δεν την πληρώνουν οι μεγάλοι, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ πρόωρο να το πούμε"
"Το ότι την πληρώνουν οι μικροί, είναι πάρα πολύ πρόωρο να το πούμε"
Αναλυτικά:
«Το ξεκίνημα του πρωταθλήματος δεν σημαίνει "άφεση αμαρτιών" για τις ομάδες, οι οποίες εμπλέκονται σε αυτά τα θέματα» τόνισε χαρακτηριστικά ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού μιλώντας στη ΝΕΤ και πρόσθεσε: «Εχει ξεκινήσει ένα έργο από τη μεριά της Αθλητικής Δικαιοσύνης, το οποίο είναι εξαιρετικά σημαντικό.
Είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε κάποια τέτοια σημάδια και γι' αυτό όλη η κοινωνία έχει επικροτήσει αυτό που γίνεται. Είναι πολύ σημαντικό αυτή τη στιγμή να μην μπούμε στα πόδια της Δικαιοσύνης.
Όταν βλέπουμε τα πράγματα και δεν δουλεύουν, έχουμε κάθε δικαίωμα να παραπονεθούμε γι΄ αυτό. Όταν βλέπουμε όμως να γίνονται κινήσεις, εκεί πρέπει η Πολιτεία να κάνει στο πλάι για να αφήσει τη διαδικασία να προχωρήσει. Και το λέω αυτό, διότι πάντα υπάρχουν πολιτικές πιέσεις για αλλαγή κατεύθυνσης. Λοιπόν, αλλαγή κατεύθυνσης αυτή τη στιγμή δεν μπορεί να υπάρχει».
Ο κ. Γερουλάνος υπογράμμισε ότι η Πολιτεία δημιούργησε τις προϋποθέσεις για την κάθαρση στο χώρο του ποδοσφαίρου, σε συνεργασία με την UEFA, και επισήμανε: «Ας αφήσουμε τη διαδικασία να προχωρήσει, τίποτα δεν πρέπει να σταματήσει αυτή τη διαδικασία και το να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, νομίζω ότι είναι κάτι το οποίο πρέπει να γίνει, χωρίς να διαπραγματευθούμε καθόλου την συνέχιση του έργου που γίνεται. Το έργο θα συνεχιστεί και δεν πρέπει να θεωρούμε ότι πρέπει να περιμένουμε τη συνολική κάθαρση, αν θέλετε, για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα. Ο αγώνας απέναντι σε αυτά τα φαινόμενα, είναι διαρκής. Δεν πρέπει να σταματήσει ποτέ».
Οσο για τις αντιδράσεις των τοπικών κοινωνιών για τους υποβιβασμούς του Ολυμπιακού Βόλου και της Καβάλας ανέφερε: «Το ότι την πληρώνουν οι μικροί και δεν την πληρώνουν οι μεγάλοι, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ πρόωρο να το πούμε. Εγώ δεν είδα να έρχονται στοιχεία προς μία κατεύθυνση και να είπε κανείς, σταματάμε και κοιτάμε κάποια άλλη. Ηταν και κάτι το οποίο μας είπε ο κ. Πλατινί όταν ήρθε στην Ελλάδα. Πρώτον το ποδόσφαιρο, και ειδικά το στοίχημα γύρω από το ποδόσφαιρο, είναι μία από τις μεγαλύτερες δραστηριότητες, μέσα από τις οποίες "ξεπλένεται μαύρο χρήμα" στον κόσμο. Το οποίο σημαίνει ότι έχουν μπει μεγάλοι "καρχαρίες" σε αυτό το παγκόσμιο πλέον παιχνίδι.
Το δεύτερο είναι ότι δεν πάνε πάντα για τις μεγάλες ομάδες, συνήθως πάνε να βρούνε μικρότερες ομάδες για να κάνουν τη δουλειά τους. Και είπε χαρακτηριστικά: όταν βλέπεις έναν άνθρωπο από μία χώρα την οποία δεν θα κατονομάσω, να αγοράζει μία ομάδα στην Ελβετία, αυτό σημαίνει ότι την αγοράζει για να κάνει κάποιες τέτοιες δουλειές. Διότι δεν μπορεί ένας άνθρωπος, από μία χώρα της Ασίας, να ενδιαφέρθηκε ξαφνικά για το ελβετικό ποδόσφαιρο.
Λοιπόν, η UEFA κοιτάει τέτοιες περιπτώσεις και γι΄ αυτό από την UEFA μας ήρθαν στοιχεία για τους "στημένους" αγώνες. Αν δείτε τα στοιχεία που μας ήρθαν, αφορούσαν κυρίως μικρές ομάδες και δεν μπορεί να πει κανείς ότι η UEFA προτίμησε να παρακρατήσει στοιχεία για μεγαλύτερες ομάδες. Λοιπόν, μην δημιουργούμε μύθους. Εδώ έχει ξεκινήσει η διαδικασία, είμαι βέβαιος ότι, αν την αφήσουμε να ολοκληρωθεί σωστά, θα οδηγήσει μέχρι εκεί που πρέπει να οδηγήσει».
Ο κ. Γερουλάνος αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου αθλητικού νόμου και τη δυνατότητα που δίνει να διεξάγουν οι ομοσπονδίες τα πρωταθλήματα: «Αυτό έρχεται και διορθώνει απλώς κάτι το οποίο είχε ειπωθεί λάθος σε προηγούμενα νομοσχέδια.
Δεν μπορείς να υποχρεώσεις μία ομοσπονδία να χρησιμοποιεί πάντα κάποιον τρίτο για να οργανώσει τα πρωταθλήματα, ειδικά αν δεις ότι υπάρχουν προβλήματα στον τρόπο που γίνεται η οργάνωση. Και απλώς δίνεις το δικαίωμα στις ομοσπονδίες να το οργανώσουν εκείνες. Οι ομοσπονδίες είναι αυτές που ουσιαστικά ευθύνονται για το άθλημα.
Δεν μπορείς να πεις ότι εγώ δίνω το μέρος αυτό της ευθύνης σε τρίτο. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις έναν τρίτο για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερα, αν σου την κάνει καλύτερα, αλλά πάντα διατηρείς το δικαίωμα να οργανώσεις και εσύ το πρωτάθλημά σου».
Ο Παύλος Γερουλάνος αναφέρθηκε και στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από την εθνική γυναικών στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης, τονίζοντας ότι «... νομίζω ότι τέτοιο αθλητισμό θέλουν όλοι οι Έλληνες. Όταν βλέπουμε τέτοιες επιτυχίες, από μία ομάδα η οποία έπρεπε να παλέψει με όλες τις δυσκολίες για να φτάσει εκεί που έφτασε, λες συγχαρητήρια και ελπίζεις ότι αυτού του είδους τα πρότυπα θα αναπτύξουμε και όχι τα πρότυπα τα οποία έχουμε δει κατά καιρούς να αναπτύσσονται στο ποδόσφαιρο».
Πηγή: sentra-goal.gr

Aυτά είναι τα καλύτερα της σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα καλύτερα γκολ της σεζόν 2010-11, όπως τα ψήφισαν οι συντελεστές αλλά και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας tvgolo.com!
Aυτά είναι τα καλύτερα της σεζόν! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δεν μπήκαν 8άδα οι Παίδες!!

Η Εθνική Παίδων δεν τα κατάφερε κόντρα στη Σερβία, γνώρισε την ήττα με 81-74 και μαζί τον αποκλεισμό από τους «8» του Ευρωμπάσκετ της Τσεχίας.
Δεν μπήκαν 8άδα οι Παίδες
Η ομάδα του Μάνου Μανουσέλη είχε την ευκαιρία να κάνει την έκπληξη κόντρα στους Σέρβους, αλλά στα τελευταία λεπτά, το άγχος, η κούραση και οι λάθος επιλογές στοίχισαν στους διεθνείς μας. Πλέον, η «γαλανόλευκη» έχει ακόμη ένα ματς στη δεύτερη φάση, το αυριανό κόντρα στη Ρωσία, και στη συνέχεια θα αγωνιστεί για τις θέσεις 9-12.
Δεκάλεπτα: 16-14, 33-42, 56-59, 74-82
Ελλάδα (Μανουσέλης): Νικολάου 2, Παπαδιονυσίου 13, Κεφάλας 5, Σπυριδωνίδης 6, Πουλιανίτης, Σπυρόπουλος 10 (7ριμπ, 6ασ), Γκέλιος, Λιάπης 18(3ριμπ), Θεοδώρου 3, Σταμάτης 3, Διαμαντάκος 10, Χαραλαμπόπουλος 4.
Πηγή: gazzetta.gr

Σπανός: «Θα βοηθήσουμε τον Μήτρογλου και θα μας βοηθήσει»

Σίγουρος ότι η μεταγραφή του Κώστα Μήτρογλου στον Ατρόμητο θα βοηθήσει  και την ομάδα του, αλλά και τον νεαρό επιθετικό, εμφανίστηκε ο πρόεδρος του περιστεριώτικου συλλόγου, Γιώργος Σπανός.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Σπανού: «Ο Κώστας Μήτρογλου είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Πιστεύουμε ότι το πέρασμα του από τον Ατρόμητο θα ωφελήσει τόσο τον ίδιο όσο φυσικά και την ομάδα. Είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης για την Εθνική ομάδα, δεν υπάρχουν τόσοι καλοί γκολτζήδες στο ελληνικό ποδόσφαιρο και μέσα από την παρουσία του στον Ατρόμητο έχει την ευκαιρία να ανελιχθεί. Δεν είναι μόνο σκοπός μας αλλά αποτελεί και χρέος μας να τον διατηρήσουμε σε υψηλό επίπεδο».

CR: «Δεν χρειαζόμαστε τον Αντεμπαγιόρ»

Τα «φτερά» του Εμάνουελ Ανβτεμπαγιόρ έκοψε με πρόσφατες δηλώσεις ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος τόνισε πως η Ρεάλ Μαδρίτης είναι πλήρης από επιθετικούς.

Ο Τογκολέζος φορ έκανε ένα επιτυχημένο 6μηνο στη «βασίλισσα» και έκανε προσπάθειες η Σίτι να ρίξει τις απαιτήσεις της προκειμένου να μείνει στην Ισπανία. Όταν ο Ρονάλντο ρωτήθηκε γι' αυτό απάντησε πως:

«Δεν θέλουμε άλλον επιθετικό. Είμαστε πλήρεις και χαρούμενοι με το υπάρχον ρόστερ».

Να θυμίσουμε πως τη γραμμή κρούσης της Ρεάλ αποτελούν οι Ιγκουαίν, Μπενζεμά, Ρονάλντο, Ντι Μαρία και Καγεχόν.
πηγή: theplayer.gr

Παστόρε: «Είμαι Παριζιάνος!»

Από τα πλέον επίσημα χείλη η μεταγραφή του Χαβιέ Παστόρε στην Παρί Σεν Ζερμέν επιβεβαιώθηκε. Ο ίδιος ο Αργεντινός τόνισε πως είναι πλέον επίσημο...

Πριν από μία εβδομάδα ο Μαουρίτσιο Τζαμπαρίνι, πρόεδρος της Παλέρμο, είχε τονίσει ότι έχει συμφωνήσει με μία ομάδα για να παραχωρήσει τον Χαβιέ Παστόρε, έναντι του ποσού των 43 εκατομμυρίων ευρώ. Λίγες ώρες αργότερα έγινε γνωστό πως αυτή ήταν η Παρί, ενώ πλέον δεν τίθεται θέμα αμφισβήτισης...

«Μπορεί να πει κάποιος ότι είμαι επίσημα ποδοσφαιριστής της Παρί Σεν Ζερμέν. Το μόνο που μένει είναι να περάσω από ιατρικές εξετάσεις. Είμαι ανυπόμονος να ζήσω νέες εμπειρίες. Η Παρί είναι μία σπουδαία ομάδα. Θέλω να κερδίσω το πρωτάθλημα και το κύπελλο και να οδηγήσω πολύ ψηλά την ομάδα. Θα δώσω τα πάντα για να πετύχουμε», κατέληξε ο Αργεντινός διεθνής. 
πηγή: theplayer.gr

Φιλικά με Μπεσίκτας και Άγιαξ II για Εργοτέλη!!

Ένα πολύ καλό και δυνατό τεστ αναμένεται να δώσει την Παρασκευή ο Εργοτέλης, ο οποίος έχει συμφωνήσει να παίξει με τη Μπεσίκτας.

Ορισμένες λεπτομέρειες απομένουν για να οριστικοποιηθεί ένα πολύ δυνατό τεστ για τον Εργοτέλη. Συγκεκριμένα, απομένουν μόνο τα διαδικαστικά για να ανακοινωθεί το παιχνίδι με τους Τούρκους.

Μία ημέρα αργότερα, το Σάββατο (06/08) ο Εργοτέλης θα αντιμετωπίσει τη δεύτερη ομάδα του Άγιαξ.Η ομάδα του Ηρακλείου θα αντιμετώπιζε στις 2 ή 3 Αυγούστου κλαμπ από τη Γ’ κατηγορία του ολλανδικού πρωταθλήματος, όμως από τη στιγμή που όλοι οι προηγούμενοι αντίπαλοι ήταν πρώτης κατηγορίας, ο τεχνικός Νίκος Καραγεωργίου δεν ήθελε να ρίξει το επίπεδο.
 

Παρασκευή συνεδριάζει η ΚΕΔ!!

Το πρωΐ της Παρασκευής θα γίνει η δεύτερη συνεδρίαση της ΚΕΔ, όπου ο πρόεδρος Γιώργος Σαρρής και ο αναπληρωτής του Χρήστος Σάββας θα αναθέσουν τους ρόλους για τη νέα χρονιά. 

Ο Κύρος Βασάρας θα αναλάβει τους ορισμούς των διαιτητών της Superleague, ο Μπριάκος της Football League, ο Δούρος της Football League 2 και οι δυο τελευταίοι του Περιφερειακού Πρωταθλήματος. 

Επίσης, άλλος θα αναλάβει τους ορισμούς των διαιτητών και άλλους των παρατηρητών. Ο Μπριάκος θα ορίζει τους παρατηρητές της Superleague.
 

Τέλος ο Σέγκος από τη διαιτησία!!

πηγή: theplayer.gr

Σε οικοιοθελή αποχώρηση από τη διαιτησία οδηγείται ο Γιώργος Σέγκος (Εύβοιας). Ο ρέφερι Football League, ο οποίος εμπλέκεται στη δικογραφία των «στημένων αγώνων», αποφάσισε να μην πάρει τελικά μέρος στα σεμινάρια προεπιλογής για τη νέα σεζόν. Αυτό σημαίνει και το τέλος του. 

Ο Σέγκος θεωρεί ότι η υπόθεσή του είναι δύσκολη και δεν θα προλάβει να «καθαρίσει» γρήγορα. Ετσι με δεδομένο ότι στις 29 Αυγούστου συμπληρώνει τα 37 του χρόνια και ξεπερνάει το όριο ηλικίας για να επιλεγεί στη Superleague, οδηγήθηκε στην απόφαση να αποχωρήσει. 

Ήδη έχει συμπληρώσει επτά χρόνια παρουσίας στη Football League και δεν έχει κίνητρο. Το μόνο που σκέφτεται είναι αν θα συνεχίσει να σφυρίζει στο τοπικό πρωτάθλημα.

Αν  και ήδη δόθηκε εισαγγελική παραγγελία χρειάζεται ένας μήνας για την άρση του απορρήτου του τηλεφώνου, ώστε να πιστοποιηθεί από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας ότι δεν ανήκει στον Σέγκο και πως άλλος μιλούσε με τον Τσακογιάννη, χρησιμοποιώντας το όνομά του Ευβοιώτη ρέφερι. Το ίδιο ισχύει και για την αναφορά της τράπεζας ότι ο λογαριασμός δεν ανήκει σε αυτόν.
 

Στην έξοδο ο Μπερμπάτοφ!!

«Σκωτσέζικο ντους» κάνει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στον Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ, καθώς κάθε λίγες ημέρες τα δεδομένα στην υπόθεση παραμονής του αλλάζουν.

Ο Βούλγαρος σέντερ φορ που πέρυσι έκανε παραγωγική σεζόν και βοήθησε τα μέγιστα στο να κατακτήσει την Πρέμιερ Λιγκ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά δεν υπολογίζεται από τον έμπειρο τεχνικό.

Η νεόπλουτη Παρί Σεν Ζερμέν σκοπεύει να τον κάνει δικό της και πάνω που ο Βούλγαρος έπαιρνε κανονικά μέρος στην προετοιμασία, ο Φέργκιουσον δεν φαίνεται να είναι αρνητικός σε μια πρόταση 20 εκατομμυρίων ευρώ... 

Η Daily Star αναφέρει πως μέσα στις επόμενες ημέρες το θέμα θα έχει ξεκαθαρίσει για τον 30χρονο.
 πηγή: theplayer.gr

Δεν... θα ευνοηθεί η Ρίβερ!!

Στα προ ημερών ευχάριστα νέα για τη Ρίβερ Πλέιτ και τους φίλους της αναφορικά με την αναδιάρθρωση του αργεντίνικου πρωταθλήματος, τα δεδομένα άλλαξαν και οι «εκατομμυριούχοι» πρέπει να... ανέβουν με το σπαθί τους.

Πριν από περίπου μία εβδομάδα η ποδοσφαιρική ομοσπονδία της χώρας (AFA) πρότεινε να ενωθούν τα πρωταθλήματα της πρώτης και της δεύτερης κατηγορίας, να χωριστούν σε ομίλους και από κει να εξασφαλίζεται παραμονή, άνοδος και πρωταθλητής.

Όπως είναι επόμενο, αυτό θα βοηθούσε πολύ τη Ρίβερ που έπεσε από την Πριμέρα... Ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, Χούλιο Γκροντόνα, όμως, τόνισε πως η κυβέρνηση της Αργεντινής ήταν κάθετη σε οποιαδήποτε αλλαγή στο πρωτάθλημα, ενώ και ο κόσμος από την πλευρά του αντέδρασε.

Έτσι, η ιστορική ομάδα του Μπελγκράνο θα πρέπει να παίξει στη δεύτερη κατηγορία με αυτοσκοπό την άμεση άνοδο. 
πηγή: sportdog.gr

VIDEO: Η ...ρεβάνς της Μάντσεστερ σπάει τα κοντέρ στο youtube!


Την άτυπη ρεβάνς, έστω και σε φιλικό για την ήττα της στον τελικό του Champions League από τη Μπαρτσελόνα πήρε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. 

Σε κοινή περιοδεία που πραγματοποιούν στην Αμερική, οι δύο ομάδες αναμετρήθηκαν με την ομάδα του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να επικρατεί με 2-1 των πρωταθλητών Ευρώπης, στο κατάμεστο από 80.000 θεατές «FedExField» της Ουάσινγκτον. 

Τα γκολ αλλά και τα highlights της αναμέτρησης «σαρώνουν» στο youtube αφού είναι ανάμεσα στα πρώτα σε views των τελευταίων ημερών. 

Δείτε τo video: 
 

Συνάντηση Μίλαν με Ακουιλάνι!!

Η μεγάλη καθυστέρηση στην υπόθεση του Ρικάρντο Μοντολίβο έχει στρέψει τη Μίλαν στην περίπτωση του Αλμπέρτο Ακουιλάνι και φαίνεται πως κινεί γρήγορα τις εξελίξεις.

Η Φιορεντίνα που ήθελε τον παίκτη έκανε πίσω και πλέον το πεδίο είναι ανοιχτό για να μείνει στην πατρίδα του αλλά στο Μιλάνο και όχι το Τορίνο (αγωνίστηκε δανεισκός πέρυσι στη Γιουβέντους).

Ο παίκτης κοστίζει 10 εκατομμύρια ευρώ, όπως δήλωσε ο ατζέντης του, Φράνκο Ζαβάγκλια, ο οποίος αποκάλυψε πως έχει προγραμματιστεί ραντεβού με τους «ροσονέρι» για την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί το deal. 
πηγή: theplayer.gr

Σκέψου να μην τον πίστευε κιόλας!!

Μπορεί ο Τοτσέ να έχει λίγο καιρό στον Παναθηναϊκό, αλλά φαίνεται ότι ο Φερέιρα έχει σε μεγαλύτερη εκτίμηση τον Ισπανό φορ από τον Πετρόπουλο...
Σκέψου να μην τον πίστευε κιόλας!
Ο Πορτογάλος τεχνικός δεν έχει πολλές λύσεις για τη γραμμή κρούσης του τριφυλλιού, είναι όμως παράδοξο πως ακόμα και εναντίον της Οντένσε, λίγες ημέρες μετά τη μεταγραφή του Τοτσέ στον Παναθηναϊκό, δηλαδή, σκέφτεται να του δώσει ακόμα και φανέλα βασικού.
Ο οποίος μπορεί να είναι όντως καλός παίκτης και, ίσως, καλύτερος του Πετρόπουλου. Είναι, όμως, έτοιμος να αγωνιστεί τόσο νωρίς; Πότε πρόλαβε να ξεπεράσει τον Έλληνα φορ σε επίπεδο ετοιμότητας και υπάρχει η σκέψη να χρησιμοποιηθεί στην αρχική 11άδα; Απλώς ο Φερέιρα δεν πιστεύει πως ο Πετρόπουλος μπορεί να του δώσει όλα εκείνα που χρειάζεται στον αγωνιστικό χώρο.
Για αυτό και οι πράσινοι πιθανότατα θα κινηθούν για έναν ακόμα επιθετικό, παρά τα όσα λένε ότι ο Πορτογάλος πιστεύει στην αξία του Πετρόπουλου κ.λπ. Μπορεί να το κάνει, δηλαδή, αλλά όχι στον βαθμό που βγαίνει προς τα έξω από το τριφύλλι...
πηγή: sportdog.gr

«Με προσέγγισε ο Ολυμπιακός»

Το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού για την απόκτησή του αποκάλυψε ο Ντάριους Λαβρίνοβιτς, μιλώντας σε ιστοσελίδα της Λιθουανίας.
«Η Αρμάνι Τζινς Μιλάνο είχε ενδιαφερθεί για εμένα, όπως ακόμα με είχε προσεγγίσει ο Ολυμπιακός και η Ζαλγκίρις», δήλωσε ο Λαβρίνοβιτς για τις προτάσεις που είχε, ο οποίος από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζεται στο ρωσικό πρωτάθλημα με τη φανέλα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας.

Μία γυναίκα... όλα τα μπορεί! (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε μία εξαιρετική ιδέα μάρκετινγκ που είχε εταιρεία της Σερβίας, η οποία παρέχει διάφορες υπηρεσίες.
Μία γυναίκα... όλα τα μπορεί! (ΒΙΝΤΕΟ)
Θες να αλλάξεις λάστιχο στα αυτοκίνητό σου, να φτιάξεις τα υδραυλικά στην κουζίνα ή να βάλεις πλυντήριο; Δες τα παρακάτω βιντεκάκια και μάθε τον τρόπο. Το δύσκολο είναι να συγκεντρωθείς στο μάθημα και να μην... αφαιρεθείς στην δασκάλα.

Άμα δεν τα καταφέρεις μόνος σου πάντως, η εταιρία είναι πρόθυμη να στείλει την κοπέλα σπίτι για “ιδιαίτερα”...