Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

«Η Ίντερ δέχτηκε την πρόταση της Γιουνάιτεντ για Σνάιντερ»

Το πολυπόθητο «ναι» στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για την παραχώρηση του Γουέσλι Σνάιντερ είπε η Ίντερ, σύμφωνα, τουλάχιστον, με δημοσίευμα της Mirror.

Σύμφωνα με την αγγλική ιστοσελίδα, η μεταγραφή θα κοστίσει λίγο παραπάνω από 35 εκατομμύρια ευρώ και πριν το Σαββατοκύριακο ο ατζέντης του παίκτη θα ταξιδέψει στο Λονδίνο προκειμένου να... πιέσει για την ολοκλήρωση της μεταγραφής πριν την έναρξη της φετινής σεζόν στην Premier League.

Πλέον, το μοναδικό... αγκάθι είναι οι οικονομικές απαιτήσεις του παίκτη, ο οποίος δεν εμφανίζεται διατεθειμένος να τις «ρίξει», παρά το γεγονός ότι καταννοεί ότι στην Αγγλία δεν θα μπορεί να εκμεταλλευτεί τις φοροαπαλλαγές που απολαμβάνει στην Ιταλία.

Οι απαιτήσεις του φέρονται να κυμαίνονται στις 218.000 ευρώ εβδομαδιαίως, ποσό απαγορευτικό για τη Γιουνάιτεντ. Αντίθετα, οι «Κόκκινοι Διάβολοι» προτίθενται να... εξισορροπήσουν τις απαιτήσεις του Ολλανδού προσφέροντας γενναιόδωρα μπόνους.

Εξάλλου, ο Σνάιντερ μπορεί να κερδίσει πολλά και από τα δικαιώματα διαχείρισης της εικόνας του, τα οποία είναι ιδιαίτερα πλουσιοπάροχα στην Αγγλία.
The Player

Δεν υπάρχουν σχόλια: