Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

"Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;"

Σε δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό "Ράδιο 9", ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Βόλου, Γιώργος Τόρης, εξέφρασε τη σιγουριά οτι η ομάδα "δεν θα υποβιβαστεί", ενώ για τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Σοφοκλή Πιλάβιο και το γεγονός οτι κάνει διακοπές, σχολίασε:"Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;"
"Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;"
"Ο Ολυμπιακός Βόλου δεν έχει υποβιβαστεί. Είμαστε στη Super League και πιστεύω πως θα παραμείνουμε εκεί", είπε αρχικά.
Συνεχίζοντας διερωτήθηκε πώς γίνεται, ενώ υπάρχουν σοβαρές εξελίξεις στα δρώμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο κ. Πιλάβιος να κάνει διακοπές, λέγοντας συγκεκριμένα: "Όταν φλέγεται το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται ο Άρχων του να κάνει διακοπές;".
Και συνέχισε: "Εμείς δεν θέλουμε χάρες. Ζητάμε καθαρά και ξάστερα να εκδικαστεί η υπόθεση σε κανονικό δικαστήριο. Σε δικαστήριο που συνεδριάζει σε κανονικές ώρες, όπου ο κόσμος και όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να παρακολουθήσουν τη δίκη".
Σε ερώτηση της δημοσιογράφου για τις πρωινές απαντήσεις του Γερουλάνου, ο κ. Τόρης απάντησε: "Πήραμε απαντήσεις του "αέρα". Και μάλιστα ο "αέρας" πρέπει να ήταν Πουνέντες ή Βαρδάρης...".
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αλλαγή ώρας της εκδίκασης της έφεσης λέγοντας: "Ενώ ήταν να γίνει η εκδίκαση στις 16:00 γίνεται στις 11:00, για να μην προλάβουν να έρθουν οι φίλαθλοι του Βόλου στην Αθήνα, γιατί όπως ξέρετε ο Βόλος δεν είναι και δίπλα στην Αθήνα".
Αναφερόμενος στην τιμωρία μόνο δύο ομάδων, ενώ στην δικογραφία αναφέρονται πολύ περισσότερες και πολύ μεγαλύτερες, είπε: "Πως γίνεται να τιμωρούνται μόνο οι Ολυμπιακός Βόλου και Καβάλα;".
Τέλος, υπενθυμίζοντας το δεδικασμένο της Πόρτο, δήλωσε με νόημα: "Ο νομικός πολιτισμός της Τουρκίας είναι ανώτερος από αυτόν της χώρας που γέννησε τη δημοκρατία...".
Πηγή: red-news-volos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: