Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Τζίγκερ, Πατέρας, Βγενόπουλος. Βρείτε τις ομοιότητες…!!

Ο Διονύσης Δεσύλλας γράφει για τους τρεις μετόχους της ΠΑΕ Παναθηναϊκός που συνεχίζουν να είναι μακριά από τα δρώμενα του «τριφυλλιού»…
Τζίγκερ, Πατέρας, Βγενόπουλος. Βρείτε τις ομοιότητες…
Από την γενική συνέλευση προέκυψε νέο 20μελές διοικητικό συμβούλιο, με «φρέσκα» πρόσωπα, αλλά με ίδιες νοοτροπίες από τις… παλιοσειρές. Αναφέρομαι, φυσικά, στους Γιάννη Βαρδινογιάννη, Νικόλα Πατέρα και Ανδρέα Βγενόπουλο.
Ο πρώτος, αν και κάτοχος του 54,7%, συνέχισε το «παιχνίδι» του 30% και όρισε έξι εκπροσώπους. Η συνταγή δεν άλλαξε. Ο προσωπικός εγωισμός και οι εκδικητικές τάσεις συνεχίζονται. Ο δεύτερος δεν όρισε ούτε καν εκπρόσωπο. Μετά την παραίτηση του Αντώνη Αντωνιάδη, δεν βρήκε διάδοχο και προτίμησε να μην έχει θέση στο Δ.Σ! Ο τρίτος συνέχισε με τους Μάνο Μαυροκουκουλάκη και Μαρία Λομβάρδου. Δια των αντιπροσώπων, λοιπόν, θα γίνεται ξανά η δουλειά….
Απορώ, όπως κι εσείς φαντάζομαι, τι στο διάβολο περιμένουν οι τρεις τους να συμβεί, από τη στιγμή που οι ίδιοι δεν θέλουν καν να εμφανίζονται στα διοικητικά συμβούλια και το πιο σημαντικό διάθεση για… τσοντάρισμα χρημάτων δεν έχουν. Πώς θα λειτουργήσουν, λοιπόν, «με γνώμονα τον Παναθηναϊκό και όχι το εγώ», όπως δήλωσε ο Βασίλης Κωνσταντίνου.
Πώς θα υπάρξει πεδίο συνεννόησης σε σημαντικές αποφάσεις, αφού ο ένας δεν θέλει να βλέπει το πρόσωπο του άλλου; Πώς θα «τσουλήσει» αυτό το πράγμα που λέγεται πολυμετοχικός, όταν οι άνθρωποι, που επί της ουσίας, τον αποτελούν δεν ασχολούνται και βλέπουν από μακριά τις εξελίξεις;
Η απάντηση, φυσικά, είναι αυτονόητη. Οποιος περιμένει βελτίωση, με τις συγκεκριμένες συνθήκες, πλανάται πλάνην οικτράν…
Πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: