Τρίτη 2 Αυγούστου 2011

Δεν γεμίζουνε ταξί, απεργεί κι ο ταξιτζής!!

Νέα απώλεια για την Εθνική μπάσκετ. Ο Σχορτσανίτης εγκατέλειψε την προετοιμασία ενόψει του Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας για προσωπικούς λόγους! Στο τέλος θα παίξει ο Ζούρος!
Δεν γεμίζουνε ταξί, απεργεί κι ο ταξιτζής!
Νέα... βόμβα, νέα απώλεια για την εθνική Ελλάδος, καθώς και ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης ενημέρωσε τον Ηλία Ζούρο πως δεν θα είναι παρών στο Ευρωμπάσκετ της Λιθουανίας και ότι λόγω προσωπικών προβλημάτων θα αποχωρήσει άμεσα από την προετοιμασία που γίνεται στο Καρπενήσι.

Το πρόβλημα με τον “Σόφο” υπήρχε εδώ και ημέρες και παρά τις προσπάθειες που έγιναν, δεν βρέθηκε λύση. Ο Έλληνας σέντερ ζητούσε επίμονα άδεια από τον Ζούρο, ο οποίος δεν έκανε δεκτό το αίτημα του και όπως φάνηκε τον... ώθησε στην έξοδο. Σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά, το πρόβλημα αφορά την κοπέλα του Σχορτσανίτη, ο οποίος αποφάσισε να αποχωρήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα μόλις 29 ημέρες πριν την έναρξη του Ευρωμπάσκετ.

Αξίζει να θυμίσουμε πως από την Εθνική λείπουν ήδη οι: Διαμαντίδης, Σπανούλης, Παπαλουκάς, Περπέρογλου, Μαυροκεφαλίδης και Τσαρτσαρής.

Όσον αφορά τον σέντερ της Μακάμπι, η σημερινή του απόφαση φαίνεται πως θα του επιφέρει βαριά τιμωρία από την Ομοσπονδία, πιθανότατα αυστηρότερη από αυτή των δύο μηνών που επιβλήθηκε για τους ίδιους λόγους στον Μαυροκεφαλίδη.
πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: